vähänaistenjär UUSI SILTA

LOUHIKKOON

pirkkalan kunnan organisaato näyttää taas erinomasuutensa ...! ohitustien yli DESTIA rakensi erinomaisen sillan hiihto/liikuntaharrastuksia varten ...mutta kunta sählää ja säätää OIKEIN PALVELUJEN PIRKKALA...VASTASSA TOLKUTON LOUHIKKO...!
luulis että tässä pitäjässä alettais ymmärtämään ihmisten liikunnantarvetta että niin sielunhoidon kuin terveydenkin kannalta ja nämä ulkoilureitit oilisi pitänyt olla jo vuosia sitten valmiina , ei yli 16000 asukaan kunta voi olla näin saamaton että nämä ulkoilureitit on jatkuvana rakennustyömaana ja meinataan että niitä räävitään pätkä kerrallaan ja käytetään muuna rakennustienä OTTASIVAT NOKIASTA/YLÖJÄRVESTÄ/TAMPEREESTA MALLIA siellä on sentään vuosia ollut pysyvät ulkoilureitit ja pidetään kunnossa.

12

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taapovuoren paasaajat

      taapovuoreen ennen vaaleja kenties jalkaisin tutustuneet poliitikot jotka ovat olleet jo valuustoissa ja lautakunnissa ois luullu että joku sillanjälkeen pahasti ontuu , vai onko suunniteltu köysirata, MAISEMAGONDOOLI HISSI, vai yksikertaisest ynohdettu toteuttaa/suunnitella pysyvä jatkoyhteys entiselle metsäautotielle/vai onko suunnitteilla jotain muuta ? mutta ne kaikki on pahasti myöhässä.... kustannus kysymys ei pitäisiolla, koska olemassa olleen kulkuyhteyden säilyttämisetähän on kysymys,ja onhan siihe määrärahat/suunnitelmat vai onko ?

      • Bruno.

        ei ne Pirkkalan päättäjät välitä urheilusta eikä liikunnasta.

        Ei ne myöskään välitä Loukonlahden virkistysalueen tärkeydestä kuntalaisten liikunta- ja ulkoilupaikkana.

        No, tää on sitä demareiden unelmapolitiikkaa..


    • eloa

      louhikossa jotain eloa vihdoin toivottavasti myös metsäautotien pintaa kunta vois tasata ja reunojen risukoita raivata samoin kaasulinjalla kun metsätöiden johdosta ajettu raskailla kuormilla kohonneita kiviä ja monttuja

      • ois vielä

        karkeempia tasauksia sillanjälkeen tehty mutta hienommat kerrokset puuttuu......metsäautotiellä aika moisia kurakoita monttuja ja kohonneita kiviä....samoin kaasulinjalla ei näillä nykyisillä talven lumimäärillä sinne asiallisia hiihtoreittejä saada ellei pohjia tasata.


      • säästää terveyspalveluja
        ois vielä kirjoitti:

        karkeempia tasauksia sillanjälkeen tehty mutta hienommat kerrokset puuttuu......metsäautotiellä aika moisia kurakoita monttuja ja kohonneita kiviä....samoin kaasulinjalla ei näillä nykyisillä talven lumimäärillä sinne asiallisia hiihtoreittejä saada ellei pohjia tasata.

        kyllä pirkkalan päättäjien oilis korkea aika panostaa kyseisiin ulkoilureitteihin, ja todellinen ongelma näyttää olevan että namä metsäautotiet ja huoltotiet (kaasulinja) ovat yhteiskäytössä ja kukaan ei panosta kunnostukseen ! kunnan tulisi varata kaavaan erillinen kuntoreitti ainoastaan kuntoliikuntaan kesällä jalkaisin/ pyörällä talvisin hiihto, ja suunnitella maaston korkeuseroja huomioiden ja saa myös mutkitella (monimuotoinen) ei tarvi päästä nopeasti A pisteestä B hen, vaan pitää olla vaihteleva ja mielenkiintoinen, toisin kuin kaasulinjan yksitoikkoinen suoraviivainen huoltotie. ps täällä palstalla on hyviä kirjoituksia toivottavasti joku pirkkalan päättäjistä huomioisi ja veisi asioita järkevään suuntaan.


      • pirkkala sijatsee lapissa

        sillan jälkeen notkosta metsäautotielle puuttuu hienot pintakerrokset ja muutenkin epätasainen luulevat että tällä leveys-asteella sataa 30cm lunta, viime vuodet osoittaneet että maximi on 15cm ja 10 cm latupohjat tulisi saada kuntoon eli ne pitäisi olla aika tasaiset ja eikä ois pahitteksi että pinnassa käytettäisiin haketta ja purua ,sopisi kesäisin hyvin kävelyyn eikä olisi kuraista.


      • oranssin

        oranssin verkkoaidan osuudelle pitäis jonkun mennä vähäksiaikaa lumikolankanssa heiluun ettei ne nyrkinkokoiset murskeen palaset viiltelis suksenpohjia ja kevätaurinko kun alkaa paistaa menee äkkiä paljaaksi.


    • jos lunta riittää

      ABCn suunnalta perhospolun alusta kaasulinjallevievään tunneliin hiihtoreitille varattu ura ojan vieressä pahasti risuttunut täytyisi raivata näkyy 2vuotta vanhoissa ilmakuvissa selvänä avoimena urana.

      • hiihtään

        se ois tarpeelinen reitti ja jos ollilalta sais pellonläpi jäähallille tulisi hyvä yhteys kaasulinjalle ja valastulleladulle hiihtään!


    • sillan jälkeen

      24.1.2009 hiihtelin uuden sillan yli kohden syrjän metsäautotietä latureittiä pohjat epätasaiset vaikka on näin hyvä lumitilanne ja sillan jälkeen metsään noustessa isoja murskeenpalasia riipii suksenpohjia elikä pohjat liian huonot nykytalviolosuhteisiin tällä leveys asteella ja ABC alikulun tienoolla rossarit/mönkiät ajelleet laittomasti hiihtoreitillä ,ja kaitajärveltä lempääläänpäin joku ajanut autolla latureitillä.....

    • jos pojat ois kunnossa

      ois kiva hiihtoreitti lempäälänsuuntaan jos ladun pohjat olisivat kunnossa vaihtoehtoisesti kaasulinjan raakaan nousuun mutta toivosa on hyvä elää !

    • hiihtokuntoolija

      täytyy vähän antaa kiitostakin ladunkunnostajille mutta pienellä inspiroinnilla sais paljon hyvää meinaan että jos ois lumikola mukana latujen-ajajilla ja osais vielä käyttää muutamaan kohtaan lykkäis hivenen utta lunta ennen latujen ajamista(kun sitä nyt ei sattuneesta syystä taivaalta putoa) sais ne todella hyvään kuntoon esimerkiksi kaasulinjalla sen jälkeen teitä pitäis melkein jo kehua !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe