Aihe

Jatkoaika.com

RoKin hallinnassa

Kuinka monta RoKi-fania siellä Jatkoajan moderaattoritiimissä oikein on? Nytkin siellä on tuollainen käyttäjä kuin Elina54321 selvinnyt viikon pelikiellolla, vaikka ainoa anti palstalle on ollut merkintä siitä että kannattaa Rovaniemen joukkuetta. Jonkun muun joukkueen kannattaja olisi tuolla viestihistorialla jo erotettu ykköspykälän perusteella, jos häntä olisi edes ikinä mukaan kelpuutettu.
Eikä ollut ensimmäinen kerta kun tällaista käy. Ja muiden Suomi-Sarjan joukkueiden kannattajia on kyllä ulostettu sieltä mielivaltaisesti aika lahjakkaalla tavalla.
Poromafia toimii. Helppo tehdä RoKista julkisuudessa Suomi-Sarjan suosituin joukkue, jos kerran muiden joukkueiden kannattajat sensuroidaan pois.
Tämä nyt voi kuulostaa niuhotukselta tai muulta, mutta ei oikein hyvältä tunnu että yksi yksittäinen Suomi-Sarjan joukkue saa ihan erilaisen kohtelun julkisuudessa kaikkien hyvä veli- kytköstensä ansiosta.

2

908

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kannattaisi keskustella

   kyseisellä palstalla, eikä täällä. Täällä purnaaminen menee tosiaan hieman turhan äkinän puolelle.

   Rokin kannattajat pitävät palstalla kovaa ääntä omiensa puolesta, mutta ei se silti estä muita nostamasta omia joukkueitaan esiin niin halutessaan.

   Ainahan mielipiteensä asioista voi ilmoittaa palstan moderaattoreille. Kyllä ne lasit on välillä yhdellä sun toisella turhan siniset olleet. Asiallisimmilla alkaa kuitenkin uhon taso jo vähän laskeutua, kun vastaan tulee saman tason porukoita. Niin tosiaan, minäkin kannatan Rokia.

   Mutta se taas ei missään määrin vähennä mielipiteesi arvoa. Onneksi siellä ollaan kuitenkin vältytty turhalta provoilulta.

   Tuskin siellä minkään joukkueen kannattajat oikeasti toisistaan parempina moderaattorien silmiin erottuvat. kielen käytöstä se useinmiten on kiinni, jos penalttia tulee..

   • ..mihinkään

    Jatkoajasta vain poistetaan kaikki moderointiin kriittisesti suhtautuvat viestit.

    Hyvinkin ymmärrettävää että asioista purnataan jossakin muualla, tuolloin mielipiteet tulevat oikeasti esille ilman kritiikin kohteen omavaltaista sensurointia.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   17210
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   4841
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   2717
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   173
   1930