miten sopii rapu M ja vaaka N ?

vaakanaenen

miten sopii yhteen rapu M ja vaaka N. mitä positiivista ja negatiivista suhteessa? onko kokemuksia? :)

11

1936

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • helekatt

      itse olen rapu m. omalta kohdalta meni vuosia hyvin,ennenkuin sain tietää,että naisella oli kokoajan toinen.

      • valitan

        Kyllä niitä on sääliä ihmisiä. Pettäjä on ontto..


    • hirveke78

      Minua kiinnostuu kanssa, vaikka en mä hirveästi uskoo niihin horoskooppeihin:)

    • positiivista juttua

      horoskooppimerkkien yhteensopivuudesta en ole lukenut enkä kyllä usko, että rakkauselämä pitkällä tähtäimellä on näiden kahden välillä mahdollinen ellei nouseva merkki pelasta suhdetta. Rapu suuttuu liian herkästä ja vaaka on liian herkkä ikäville kommenteille ja arvostelulle, jota rapumies harrastaa. Rapu on liian sulkeutunut ja liian tuulella käyvä turvallisuutta kaipaavalle vaa'alle. Suhde on jatkuvaa vuoristorataa ja tahtojen taistelua, kumpikin kun on johtava merkki. Jos vaaka tyytyy antamaan periksi ja aina joustamaan ravun mielialojen mukaan, eikä suutu kun rapu pettää tai pitää peliä selän takana (ei ehkä petä fyysisesti mutta henkisesti sitä pahemmin) niin mikä ettei. Kaipa se voi toimia. Sinänsä tuo on outoa, että rapukin tarvitsee turvaa ja vakautta, mutta ei sitä itse oikein osaa antaa. Jos taas naiseensa todella rakastuu niin silloin on edessä hyvät ajat. Kun kunnioitus katoaa niin suhdekin on jo menettänyt mahdollisuutensa. En kokeilisi enää suhdetta rapuun jos olisin tiennyt mitä tästä seuraa. Vaaka ei myöskään kestä ravun liian jyrkkiä mielipiteitä asioista, kun vaaka on diplomaattinen ja pyrkii aina olemaan hienotunteinen, mitä rapu ei aina osaa tehdä.

      • Vastaan omalta osaltani nyt vuonna 2010, kun elin avioliitossa rapumiehenä vaakanaisen kanssa 20 vuoden ajan. Ei se ollut kovin hyvä rakkaussuhde, millaista olisin itse halunnut. Seksi ei sujunut, oli riitojakin, kun vaaka oli hyvinkin määräileväinen. En jaksanut kaikkea kestää. Uskollinen vaimoni oli ja huolehtivainen. Mutta halusin elämältäni muuta ja nyt olen suhteessa, joka tyydyttää minua. Elän jousimiehen kanssa.


      • VAAKA N.-61

        AIVAN OIKEIN RAPU MIES VOI OLLA MYÖS OMISTUS HALUINEN JA LIIAN MUSTIS,PITÄÄ TANSSIA RAVUN PILLIN MUKAAN.ON MYÖSKIN HYVIN SIISTI KOTI IHMINEN.MÄÄRÄTIETOINEN UTELIAS VAINOHARHAINEN,HUONO ITSELUOTTAMUS EPÄILEVÄINEN.MUIJA EI SAISI MENNÄ MINNEKKÄÄN,SOITELLAAN JA VARMISTELLAAN ONKO TOINEN PUHUNUT TOTTA JA SILTIKIN EPÄILEE,,,SOUTAA JA HUOPAA...AKRESSIOTAKIN LÖYTYY VÄSYNEENÄ JA HUMALASSA.


      • hille233
        VAAKA N.-61 kirjoitti:

        AIVAN OIKEIN RAPU MIES VOI OLLA MYÖS OMISTUS HALUINEN JA LIIAN MUSTIS,PITÄÄ TANSSIA RAVUN PILLIN MUKAAN.ON MYÖSKIN HYVIN SIISTI KOTI IHMINEN.MÄÄRÄTIETOINEN UTELIAS VAINOHARHAINEN,HUONO ITSELUOTTAMUS EPÄILEVÄINEN.MUIJA EI SAISI MENNÄ MINNEKKÄÄN,SOITELLAAN JA VARMISTELLAAN ONKO TOINEN PUHUNUT TOTTA JA SILTIKIN EPÄILEE,,,SOUTAA JA HUOPAA...AKRESSIOTAKIN LÖYTYY VÄSYNEENÄ JA HUMALASSA.

        mun mielestä ei voi kukaan antaa ohjeita pelkän horoskooppimerkin perusteella, se on liian uskaliasta. jokainen pari hiokoon omat kulmansa. täydellistä paria ei ole.


      • 12-19
        hille233 kirjoitti:

        mun mielestä ei voi kukaan antaa ohjeita pelkän horoskooppimerkin perusteella, se on liian uskaliasta. jokainen pari hiokoon omat kulmansa. täydellistä paria ei ole.

        en usko että sopii koska molemmat johtavia merkkejä


    • Sofi-Ann

      Ei, Ei ja vielä kerran Ei.
      Ellet halua suhdetta jossa sinä joustat ja hän kontroloi. (Vaaka-naisen sisällä kiehuu, vaikka hän urheasti hymyilee.)Rapu-mies saattaa myös vuosia pitää suhdettanne on-of tilassa.
      Suosittelen löytämään suhteen missä molemmat kunnioittavat toisiaan, arvomaailma ja tarpeet kohtaavat.

    • pettynyt..

      Ei toiminut. Koko monivuotinen suhde oli yhtä vuoristorataa. Jossain vaiheessa mies oli hyvin sitoutunut ja yritti saada suhteen toimimaan, mutta sitten työkaverista tuli mielenkiintoisempi. Siitä lähti henkisen pettämisen tie ja luottamuksen kadotessa avioliitto päättyi lopulta eroon. Ei oikein toimi. Rapu loukkaantuu liian herkästi ja vaaka on liian suorasanainen. Ravun pitäisi antaa rauhassa pitää muita naisia, jos ei muuta niin tekstari/soittosuhteita eli niitä jotka ovat varalla jos oma suhde kaatuu. Niin kävi ainakin meillä. Kun sopiva aika kuluu niin suhde työkaveriin eli nk. ystävään alkaa virallisesti. Näitä ystävänaisia rapumiehillä riittää. Sehän ei ole mitään pettämistä jos rakastuu ja rakastaa toista, mutta suhdetta on vaikea lopettaa eli antaa kyllä tällä pettämisellä sen merkin, että voisit nyt lähteä toisiin maisemiin.

    • rapu tyttö

      Tällaisen nuoren 14v rapu tytön mietteinä on ollut että mikä tahansa pari toimii jos ihmitteet oikeesti vaan rakastaa toisiaan.
      Toisaalta alkuun on toki helpompi päästä jos sattuu olemaan sopivat merkit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      437
      3226
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      397
      2724
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      117
      2719
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      163
      2123
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1947
    6. 175
      1365
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1327
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1206
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      75
      1160
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1020
    Aihe