Baaripukeutumisesta

PartyGirl

Hei, pari kysymystä
Jos haluaa pukeutua esimerkiksi minihameeseen niin voiko baarissa pitää korkkareitten kanssa säärystimiä, ( sehän alkaa tulla jo villisti muotiin ) vai onko se ihan muodin tappaja että BAARISSA pitää niitä. Kokeilin huvikseni kotona mustaa hamettani ja mustia korkokenkiä, mustien säärystimien kanssa ja jee, pidin tuloksesta. Arveluttaa vain ettei ne sovi baariin ja minä kun saan muutenkin jostain ihmeen syystä hoonoo noottia muilta tytöiltä jotka baarissa ovat. En ymmärrä miksi, mutta etten mene asian viereen niin millaselta tää vaikuttaa tämä säärystin homma?

Ja toinen kysymys, voiko baariin pukeutua liian hienosti? Olen melko ujo tyttö, ja minulle tuottaa vaikeutta pukeutua vähänkin erikoisemmin kuin muut vaikka kotona tykkään kokeilla erilaisia tyylejä ja ne näyttävät ihan hyvältä. :)

Kiitos vastauksista...

5

2609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan..

      Että pukeudut juuri niinkuin sinua huvittaa. Mitä sinä muista välität, ne on vaa typeriä jotka sua haukkuu. Ei kaikesta tartte/saakaan pitää ja se on oikein. Pukeudu vaikka vaa omaks ilokses.

      • farkuton

        Lähes kaikki mikä poikkeaa farkuista ja tuulipuvusta on aina askel eteenpäin eli parempi juttu =)

        sinisissä farkuissa hukkuu tylsyyden massaan.


    • desireux

      Heip!

      Aloitetaanko vaikka sillä että mielestäni säärystimet ovat yksi maailmankaikkeuden karmeimpia asusteita,joita käyttävät vain teinit.En koskaan voisi ajatella säärystimiä minihameen kanssa,ilman tahatonta teinityttö vaikutelmaa.Jalkaan vielä tennarit ja lookki on täydellinen.Mutta.Olen myös sitä mieltä,että jokainen saa pukeutua juuri niin kuin haluaa ja jos sä haluat laittaa säärystimet,laita,mutta älä ajattele mitä muut niistä ajattelee.

      Baaripukeutuminen yleisesti riippuu hyvin paljon baarista.Itse asun isossa kaupungissa,missä baarien valikoima laaja,kuten niissä käyvien ihmisten tyyli.Aika varma nakki on pukeutua vaikka farkkuihin,t-paitaan/toppiin ja laittaa vaikka koruja tai isot korvikset ettei vaikutelma olisi liian arkinen.Jalkaan korkkarit ja kiva bilelaukku.Vuodenaikakin merkkaa,nyt pikkujoulu aikaan ihmiset pukeutuvat hienommin kuin perus v-loppuna.Kesää kohti värit vaalenevat ja tyyli vähän "rentoutuu".

      Neuvoisin kuitenkin pukeutumaan niin kuin susta itsestä hyvältä tuntuu.Uskoisin että olet aika nuori,joten uskalla näyttää ikäiseltäsi,ei tarvitse näyttää miltään muulta kuin on.

    • missä itse viihdyt

      Hei! Minusta ei ole muodin tappaja jos pitää säärystimiä baarissa. Jos ne ovat sinun tyyliäsi niin siitä vaan. Lisäksi ne ovat aika kätevät... jos tanssilattialla tulee kuuma, säärystimet on helppo riisua. Ja kotimatkalle taas päälle niin ei tarvitse palella bussipysäkillä :)

      Voiko baariin pukeutua liian hienosti? Voi, niinkuin mihin tahansa. Esim. jos olet ainoa, joka on juhlamekossa kun muut ovat farkuissa, olet ylipukeutunut ja se saattaa tuntua tyhmältä. Yleensä kuitenkin minusta ylipukeutuminen on yäelämässä pienempi paha kuin alipukeutuminen - olisi kirjempaa olla se ainoa farkkuihin pukeutunut. Juhlamekon lisäksi en myöskään keksi kovin monta tapaa ylipukeutua baariin. Niin kauan kuin vaatteet ovat toppeja ja paitoja, joita käytetään housujen kanssa, ylipukeutumisen riski on todella pieni. Sanoisin siis että pukeudu huoletta ihan niin kuin haluat! Näytät varmaan hyvältä :) Ja ainahan voit tehdä vähän galluppia kavereidesi keskuudessa ja voitte koordinoida, että kaikki pukeutuvat samana iltana suurin piirteiden saman "tasoisesti". Vaikka seurueesi asuvalinnat poikkeaisivatkin vähän muiden baarissa olijoiden vaatteista, se ei haittaa jos teitä on useampia keskenään samalla tavalla pukeutuneita. Oikeastaan on vain hauskaa jos baari-/yökerhoiltaa piristää joku erikoisemmin pukeutunut porukka :)

    • Touni

      Ole hyvä vaan vastauksesta, mutta kyllä baariin voi musta laittaa periaatteessa ihan mitä vaan. Pitkä iltapuku voi nyt näyttää vähän erikoiselta, mutta kaikki rennommat vaatetukset on siis ok. Kyllä miehilläkin on normaalia pitää radalla pukua ilman kravattia.

      Jos siis haluut pitää säärystimiä, ni ehdottomasti jalkaan vaan. Eikä muiden tyttöjen kommenteista tarvii välittää, koska ei ne sua ylempi arvoisia ole, ja jokainen vastatkoon omasta tyylistä. Jos neitien reaktiot vaivaa lopulta kuitenkin, niin ehkä sillon voi olla paikallaan jättää ne pois. Älä kuitenkaan muuten jätä, jos tai kun ite tykkäät niistä.

      Eikä mua ainakaan kiinnosta etenkään baarissa, että onko muilla muotivaatteet vai ei. Toki muodikas tyyli voi olla ihan mageen näköstä, mutta toisaalta just joku ihan linjasta poikkeeva esim. 80-luvun luukki voi sekin olla just tyylikästä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe