Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

skorpparin

"seksuaalisuus"

kumppanina skorppari ja niin patalaiska seksissä kuin olla voi ja kaiken lisäksi täysin tietämätön mitä sängyssä pitäisi tehdä, itse saa tehdä kaiken aloitteen. ellei se seksuaalisuus skorpparissa sitten tarkoita kestävyyttä, sitä kyllä riittää.
taidan lempata ja ottaa kauriin takaisin. ;=D

8

2298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skorpparista

      Skorppareilla on varmaan hirveät paineet olla jotain seksijumalia- ja jumalattaria, kun kerran kaikissa horoskoopeissa korostetaan skopun himoja ja seksitaitoja =) skopun pitäis kuulemma olla unohtumaton kumppani ja kyltymätön rakastaja jne.

      Itse olin parin vuoden ajan semmosessa on/off suhteessa skopumiehen kanssa ja seksi kieltämättä oli todella hyvää. Mutta seksi on oikeastaan aina hyvää, jos kahdella ihmisellä klikkaa henkisesti. Se fyysinen puoli kyllä sitten yleensä seuraa perässä lähes automaattisesti. Upeaa seksiä on ollu myös kaurismiehen ja härkämiehen kanssa. Itse olen siis rapu.

      Ja eihän se auta, jos vain toinen on "hyvä sängyssä". Onnistunut seksi on aina kahden kauppa.

      • paremmin voinut sanoa

        Turhaan ihmiset luulevat että skorpioni on se maailman paras rakastaja vain sen vuoksi että on skorpioni. Ihan turhaa katsella mitään horoskooppimerkkiä, ne ovat jo muutenkin ihan perseestä.

        Kannattaa katsoa skorpparin kiinnostuksen aiheita, sillä niistä näkee sen onko skorppari hyvä seksipartneri vaiko eikö ole ja tämä sopii myös kaikkiin muihin ihmisiin.

        On kahdenlaisia huonoja seksipartnereita, niitä jotka ajattelevat vain omaa napaansa ja vähät ymmärtävät toisen tarpeista. Näillä persoonilla on muutenkin huonot empatiakyvyt ja useimmiten he ovat narsistisia ja halventavat toisia ihmisiä muiden kuullen.

        Sitten on ne "kyvyttömät" jotka eivät osaa. Näistä saa kyllä kouluttamalla hyviä rakastajia jos vain heidän empatiakykynsä on hyvä ja itsellä on hyvät ihmissuhdetaidot. Ellei tuollaisesta persoonasta saa hyvää rakastajaa itselle, silloin pitää ehdottomasti ja vain ja ainoastaan katsoa itseään peiliin, sillä siinä tapauksessa ainoa kyvytön olet sinä itse.

        Kolmas, ja pahin, ja huonotuurisin on narsistinen "ei vaan osaa" -tyyppi. Tuollaisen tavatessa on parasta kun vaihdat maisemaa niin nopeasti kuin vain voit. Voi suoraan sanoa että vaihtamalla paranee.

        Neljäskin on, mutta he ovat estyneitä tai aseksuaaleja, mutta noihin harvemmin törmää. Näiden kanssa kannattaa myös vaihtaa maisemaa, sillä he eivät siitä muutu lainkaan seksuaalisemmiksi.


        Mutta kuten huomaatte ja kuten Rapunainen jo edellä sanoi, jos homma toimii henkisesti, niin siitä syntyy hyvä seksi!

        Varokaa kuitenkin noita narsistisia muiden halventajia, sillä vaikka he saisivat sinut nauramaan, he eivät oikeasti arvosta sinua vertaisenaan vaan pelkkänä alempiarvoisena "puolisona" ja seksikin tulee olemaan sen mukaista heti kun olet joutunut hänenlaisensa verkkoon ja erehtynyt rakastumaan.

        Tietenkin seksi voi mekaanisena suoritteena toimia heidänkin kanssaan, mutta vain niin kauan kuin tajuat itse käyttää sellaista ihmistä hyväksesi.


    • MysticVenus

      Olen skorpparinainen ja koen olevani usein melkein ainoa aktiivinen ihminen sängyssä. Pelkkä horoskooppimerkki ei kylläkään kata meitä kokonaisuudessaan, niin että "älä vihaa". :D Tai oikeastaan siis, älä yleistä. En muuten ole yhtään laiska sängyssä.

      Itse olen kokenut heti ensimmäisellä kerralla jo kyllä että tiedän mitä teen, ja olen kyllä voimakkaasti empaattinen joka vastaa taas yhden toisen kommenttiin tässä.

    • Chiqi70

      Muistuttaisin vielä, että seksuaalisuuden ilmaisemisussa vaikuttaa kaikilla äärettömän paljon myös tunne-elämä. Ja skorpioneista puhuttaessa sen iankaikkisen seksuaalisuuden lisäksi muistetaan usein mainita myös "suuret tunteet, joita he eivät helposti näytä". Itse skorpionina voin sanoa, että silloin kun jokin asia kumppanissa tai elämässäni rassaa, enkä saa sitä sanottua (niinkuin valitettavasti tosi usein käy), lakkaa säpinä vuoteessa välittömästi! Ex:äni on täysin vakuuttunut, että olen ihminen, jota seksi ei kiinnosta lainkaan... voi poikaa, jos tietäisi vaan!

      • Pims*

        Tiedän täysin mitä tarkoitat.. Oma exä:ni on varmasti täysin samaa mieltä ettei minua kiinnosta seksi lainkaan.. :D Hän jopa kerran sanoi minulle että voisin elää täysin ilman seksiä koko elämäni.. Luulen että herran mielipide muuttuisi jos hän kuulisi miten elämässäni nykyisin menee.. Olen löytänyt itselleni fantastisen seksikumppanin ja tuntuu etten saa hänestä tarpeekseni..


      • MysticVenus

        Mun seksielämästä ei tiedetä ennenkuin sen pääsee mun kanssa kokemaan. Mua luultiin kiltiksi tytöksi joka ikäänkuin ei olisi koskaan seurustellut, mutta venaas ku päästään puuhiin, partneri joutuu aina yllättymään.


      • vuosien kokemus
        MysticVenus kirjoitti:

        Mun seksielämästä ei tiedetä ennenkuin sen pääsee mun kanssa kokemaan. Mua luultiin kiltiksi tytöksi joka ikäänkuin ei olisi koskaan seurustellut, mutta venaas ku päästään puuhiin, partneri joutuu aina yllättymään.

        erilaisten parien kanssa keskusteluista.

        Olen sen tullut huomaamaan että hyvin usein juuri sellaiset hiljaiset "naapurintytöt ja naapurinpojat" jotka ovat olleet jonkin sortin seinäruusuja peruskoulun ja lukion aikana ovat aikuisiässä hyvin estottomia petipuuhissa.

        Sen sijaan ne "estottomat" ja "suositut" ihmiset ovatkin hyvin estoisia sängyssä ja hyvin usein sen vuoksi jämähtävät siihen yläasteen ja lukion aikaiseen tyyliin ja elämään.

        Syytä tuohon en ole löytänyt, mutta ilmeisin syy sille näyttää olevan se että ne hiljaiset ihmiset - seinäruusut - käyvät läpi kehitysvaiheensa itsenäisesti, jonka jälkeen he pystyvät vapautumaan ainakin hyvän ystävän kanssa täysin. Sen sijaan se heidän ulkoinen olemus ja käyttäytyminen voi olla vielä seinäruusun "vale-estoisen" näköistä ja tuntuista vaikka sisällä onkin raju seksipeto.

        Minulla on tästä asiasta noin 20 vuoden kokemukset takanani, joten voin sanoa että tiedän tämän eron ihmisissä.

        Mutta horoskooppimerkillä ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä sillä olen tätä tavannut ihan kaikikka merkeillä.


    • ei käy kateeksi

      Olen skorppari ja mieheni leijona
      meillä sitä riittää, rakastelun intoa,
      "sääli" että olet saanut juuri sen skorpparin , jolle ei sitten maistu,
      eikä se ole merkistä kiinni, vaan taitoa ja välittämistä, haluamista , lämpöä, läheisyyttä,
      kunnioitusta toista kohtaan ihmisenä,
      siitä se syntyy.
      toivon parempia aikoja sinulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe