kysymys naisille??

gallllup

Minkälaiset vaatteet miehellä ovat mielestäsi hot? Pitääkö housujen olla tiukat vai miehekkäämmän rennot lahkeista? Mikä on juuri se juttu joka saa sinut kääntämään pääsi kadulla ?

Jos mahdollista niin laita linkki kuvaan jossa juuri se täydellinen asukokonaisuus.Kerro myös ikäsi.

Tasapuolisuuden nimissä kerron myös mikä saa naisissa minun pään kääntymään kadulla. Kuten suurin osa miehistä, niin minäkin olen sitämieltä että tärkein huomionherättäjä on takapuoli jota korostaa parhaiten hyvin istuvat farkut. Yläosassa viimeaikoina huomiota on herättänyt esim hieman persoonallisella leikkauksella toteutetut istuvat paidat jotka saa tulla myös alas takapuolen tasolle kunhan ei täysin peitä sitä vaan enemmänkin korostaa muodolla. Raikkaat värit yläosassa ovat aina plussaa, alaosan väri voi olla hillitympi ja usein parhaalta näyttää mustat istuvat housut. Ulkoillessa persoonalliset kaulahuivit ja istuvat nahkatakit, sekä nahkaiset tyylikkään malliset hieman korkeavartiset saappaat kääntävät pään.

8

2069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • samallalailla kaikki

      ja rumasti. Rumissa farkuissa, farkut on kamalat! Makkarat tursuu sieltä vyötäröltä ja sitten semmonen ruma collari.
      Sama kundeilla, risat likaiset, rumat fgarkut ja kaikilla samanlainen huppari.
      Toinen toistensa klooneja, samaa massaa, käsikopelolla erottaa kumpi on kumpi kun vastaan tulee.

    • sivistynyttä minulle

      Olen 37 v. Miehellä pitää olla siistit suorat housut väreinä harmaa tai beige, mustakin käy. Ei farkkuja, reisitaskuhousuja tai verkkareita. Kauluspaita,takkina vaikka trenssi, jalassa mustat siisti kengät ja asiallinen vyö housuissa tietenkin. Mielikuva ei siis saisi olla se, että mies on raksalla töissä (vaikka olisikin). Puvuissa miehet ovat aina komeita, mutta eivät tarpeeksi rennon oloisia.

      Pidän itselläni siisteistä farkuista ja nahkatakeista (vaikka muuten pukeudunkin aika klassisesti), mutta mies ei käännä päätäni, jos pukeutuu niin.

    • nuori nainen

      Ei vain vaatteet, onneksi. Komeat kasvot ja pörröiset hiukset sekä hyvä kroppa ovat mielestäni kaikkein iskevimmät ulkonäkö seikat miehessä.

      Pukeutumisessa pidän vapaa-aikana ihan rennosta tyylistä, ei kuitenkaan renttu. Laadukas t-paita ja huppari/neule ja rennot, ei liian tiukat, farkut. Ehdoton ei sille että farkut roikkuvat polvitaipeissa tai kauluspaita yhdistettynä verkkareihin -look. Juhliin yms. sitten on hyvä osata pukeutua joten olisi ihan kiva että mies tuntisi puvun/smokin itsekseen eikä sen käyttö olisi täysi katastrofi.

      • on....

        ehd. sellaiset rennon oloiset löysähköt(ei mitkään nykänen-style)farkut, jossa jotain kulutusta yms, normaali t-paita ja nahkarotsi tai joku tumman bleiseri. Hupparityyli on kammostuttava, mielummin sitten joku neule tms. Just kanssa pörröiset, sellaiset bed head-tyyliset hiukset on kuumat, piiloettuna pipon alle täin alkupakkasten aikaan :)

        Itse olen 22 v nainen, eikä sellainen teini tyyli-eikä 40 bisnetyyli pure. Naisilla näkee nykyään paljon just tunikoita ja sellaisia laskeutuvia paitoja, ja hyvä niin, ei tarvitse aina kaikkea paljastellakkaan. Sellasten kanssa sit sopii kireämmät housut ja korkkarit.

        Miesten naisihanteet on perseestä, ei naisetkaan jaksa ihan joka päivä kireisiin housuihiin nahkasaappaisiin pukeutua, sitä paitsi mekot on paljon naisellisempia ja sopii kaikille vartalotyypeille :)


      • osa tykkää mekoista
        on.... kirjoitti:

        ehd. sellaiset rennon oloiset löysähköt(ei mitkään nykänen-style)farkut, jossa jotain kulutusta yms, normaali t-paita ja nahkarotsi tai joku tumman bleiseri. Hupparityyli on kammostuttava, mielummin sitten joku neule tms. Just kanssa pörröiset, sellaiset bed head-tyyliset hiukset on kuumat, piiloettuna pipon alle täin alkupakkasten aikaan :)

        Itse olen 22 v nainen, eikä sellainen teini tyyli-eikä 40 bisnetyyli pure. Naisilla näkee nykyään paljon just tunikoita ja sellaisia laskeutuvia paitoja, ja hyvä niin, ei tarvitse aina kaikkea paljastellakkaan. Sellasten kanssa sit sopii kireämmät housut ja korkkarit.

        Miesten naisihanteet on perseestä, ei naisetkaan jaksa ihan joka päivä kireisiin housuihiin nahkasaappaisiin pukeutua, sitä paitsi mekot on paljon naisellisempia ja sopii kaikille vartalotyypeille :)

        Tjaa, mitä mä olen käsittänyt niin miehet nimenomaan tykkäävät naisista jotka pukeutuu mekkoihin. Onhan ne naisellisia. Mutta riippuu tietty mekosta, nyt myydään paljon sellaisia äitiysmekon mallisia ja ne ovat varmasti miehen makuun liian löysiä.

        Ja mitä tulee alkuperäiseen aiheeseen, itse tykkään miehellä (ja naisella) persoonallisesta tyylistä. Tylsät perusjannut ei kiinnosta, ei sellaiset jotka näyttävät tulleen suoraan Dressmannin mainoksesta. En oikein osaa eritellä mitkä asiat on hyvännäköisiä, kyse on kokonaisuudesta. EI kuitenkaan mitään epätoivoista erikoisuuden tavoittelua tyyliin Hel-looks, ne on ihan kammottavia.

        Hiustyyleissä tykkään mm. sellaisesta aika lyhyestä tasapituisesta siilistä yhdistettynä pulisonkeihin. Siis vähän sellainen skinhead tukka. Toisaalta tykkään myös kunnan rasvistukasta ja irokeeseista ja sen semmoisista. Kuhan on vähän jotain muuta kuin sellainen "siisti ja lyhyt miestukka". Heviruoskasta en kyllä välitä enkä muuten ponnarilla olevista hiuksistakaan. Miehen hiukset saa ylettyä korkeintaan leukaan silleen että hipoo hartioita, mielellään ei niinkään pitkät. Tosin siinäkin ratkaisee leikkaus ja miehen muu tyyli. Noh, poikkeuksena edelliseen, American Idolissa oli viime kaudella ihana rastatukkainen kilpailijapoika, jolla oli enkelin kasvot ja hänelle kyllä ne pitkät rastat sopi täydellisesti.


    • näköistä...

      ...on jos mies pukeutuu esim. ihan perusfarkkuihin (saa olla kuluneet tai siistit, miten vaan), street-kenkiin tai kävelykenkiin, t-paitaan ja huppariin tai puvuntakin tyyppiseen takkiin, mutta jostain rennommasta materiaalista tehtyyn. Hiukset saavat olla sellaiset kuin luonnostaan kullekin hiustyypille sopii, kunhan eivät liian pitkät. Joitain kivoja yksityiskohtia, huumoria, rockia tai vanhanajan herrasmiestyyliä asukokonaisuudessa saa olla, muttei liikaa, vaan kokonaisuus mieluummiin aika simppeli. Väriä pukeutumisessa saa olla, kunhan sekään ei mene liiallisuuksiin. Ehkä olen siinä mielessä hieman vanhanaikainen, että en arvosta miehiä, jotka käyttävät turhan paljon energiaa ulkonäkönsä pohtimiseen.

      Itsekin pukeudun siististi, mutta simppelisti. Yleensä töissä hameeseen, matalahkorkoisiin korkkareihin tai saappaisiin ja neuleeseen tai jakkuun. Vapaa-ajalla asuna yleensä hame tai rennot farkkutyyppiset housut, t-paita tai huppari ja street-kengät. Rakastan kaulahuiveja, ja käytän niitä lähes kesät talvet (tietenkin kuhunkin säähän sopivia). Pääasia pukeutumisessa on, että se on kohtuullisen mukavaa ja tilanteeseen sopivaa.

      Ja olen siis 27-vuotias.

      • Jonnemartti

        eksyinpä minäkin hel looks -sivustolle. sinäänsä arvostettavaa, että noinkin tyylikästä jengiä suomesta löytyy. toisaalta kuvat otetaan aina joissain muotitilaisuuksissa, esim Helsinki Design Weekeilla, minne aikuis pissikset tulevat pynttäytyneinä toivoen pääsevänsä kuvaan ja saitille.

        toinen hel looksin tuottama sivuilmiö on, muiden sivujen haukkumat mallit. esim täällä sanotaan todella rumasti hell looksissa esiintyneestä nuoresta rouvasta...

        http://go-oakoak.blogspot.com/2010/06/mrs-no.html

        siis miettikää kahdesti ennen kuin suostutte kuvaan


    • ..

      Siistit ja puhtaat vaatteet, vähän värejäkin saa käyttää. Jos mies näkee vaivaa ulkonäkönsä eteen, hän antaa hyvän käsityksen. 52 v.
      Haalareissakin voi olla seksikäs. Mutta esiintyminen toinen juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1899
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1854
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1845
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1296
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1281
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe