LASKUPOHJA

Aloittava toiminimi

Mistä löytyy (netistä siis) ilmainen laskupohja, jota voi itse editoida ja tulostaa tarpeen mukaan?
Maksullisia ohjelmia on tarjolla mutta alkuvaiheessa ei oikein arvaa sellaista ostaa, kun ei tiedä riittävästi omia tarpeita.

27

39063

  Vastaukset

  • ...siinä on kolme eri tuotetta. Ilmainen laskupohja, kuten esim. Lara, laskee kyllä hinnat ja lisää niihin alv:t, mutta ei osaa rytmittää viitenumeroa oikealta lukien viiden ryhmiin Suomen pankkiyhdistyksen ohjeistuksen mukaisesti. Halvalla voi saada laskulomakkeen, joka osaa tämän, mutta ei esim. viivästyskoron laskentaa. Hyvässä tämä on itsestään selvä ominaisuus, kuten myös automaattinen asiakas- ja tuotetietojen täydennys pohjatietojen perusteella. Hyväkään ei silti maksa aivan mahdottomia, jos on vakavissaan yritystoimintaa käynnistämässä. Yrittäjän oma aikakin on rahaa ja pienikin päivittäinen ajansäästö antaa arvokasta aikaa ydintoimintaan tai vapaa-aikaan.

   • voi tehdä itse, laskutus ja taloushallinto on jo hankalamapaa.  • Tutkin Microsoft Office Word 2007:n ja siinähän on kaikki mitä aluksi tarvitaan! Käyntikorttipohjat ja laskupohjat, ym.
   Exelissä myöskin ja laskeekin vielä.

   • Sharepoint Service palvelua? Toimii netin kautta? Tallentaisiko kukaan tosissaan yrityksen luottamukselliset tiedot nettiin? Vaikka salasana kaiketi siellä onkin.


  • http://www.yrittajat24.fi/keskustelu_aihe_948.html. Erittäin hyvä excel-pohjainen laskupohja.

  • vllasku

   • Kiitos! Tätä käytin pitkään ja tätä etsin.


  • Kuinkahan toi ilmainenlaskutusohjelma.fi sivustolta saapi oleen tuon laskun tulostettua kun painaa tulosta niin kaikki tyhjenee?? ois kiirekkin

   • Sama vika. Vähän väliä jotain häikkää ja sitten ei ole ketään ylläpitäjää mainittu missään ja kun aikani hain löytyi joku perintätoimisto joka sitä ilmeisesti ylläpitää, mutta ei sieltä kukaan vastaa koskaan puhelimeen. Ois kelpo juttu kun vain toimis.


  • Terve,

   Kokeilkaapa tuota www.laskupohja.fi palvelua. Ilmainen, todella helppo ja nopea käyttää jos haluaa vain laskut tulostaa. Löytyy myös todella halpa versio mitä itse käytän niin jää ne laskut talteen ja pääsee kirjanpitäjä ne suoraan hakemaan. Ottavat kehitysehdotukset tosissaan ja muutenkin homma toiminut kivasti.

  • Kaikki ko. ohjelmat on kusetusta, joilla houkutellaan käyttämään kuitenkin naurettavalla ominaisuuksilla tehtyä yksinkertaista ohjelmaa, joka peitetään ja suojataan niin ettei sitä voi käyttää lopulta kuin ilman maksuja, pienyrittäjälle aika on rahaa, mutta noissa yksinkertaisissa laskujen tekemisessä riittää ihan hyvin järkevä excel ja pdf kytkös. jollainen on ihan helppo tehdä itse, ja kun on valmispohja niin teitojen muuttaminen kestää muutaman minuutin muutenkin... sitten vaan laskuja ja kirjanpitoa tekemään ja varmuuskopiot haltuun niin ei maksa mitään, eri asia on jos kyseessä on suurempi yritysja paljon toimintaa.... sitten kannattaa palkata kirjanpitäjä.

  • siis ei ilman maksuja vaan lopulta ko. yritykset laskuttavat kaikesta, no tietysti heidän on jostain rahansa hommattava, mutta törkeää mainontaa ilmoitella, että kaikki on ilmaista kun mitään ei saa tallennettua ja edes printattua ilmaiseksi. ymmärtäisin jos kyseessä olisi lähdekoodiltaan joku järkevä ja edistyksellinen ohjelma, mutta kun Vill 5v. ohjelmista ja toiminnoista yritetään nyhtää rahaa...niinei tuossa mitään järkeä ole.

  • Ja kaiken lisäksi pahimmassa tapauksessa lataat samalla viruksia koneellesi, ja teidot ei todellakaan ole turvassa kaikilla sivuilla.... itse tehty oma kirjanpito omalla koneella on varma ja ksutannustehokas (i=ilmainen) ratkaisu.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   140
   11872
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   4322
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   86
   2499
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1707
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1420