Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

What's the big deal?

Alice in wonderland

Maailma pyörii seksin ympärillä. Silti on (onhan?) myös ihmisiä, joille koko homma on periaatteessa ihan samantekevää. Harrastettu on, joo, mutta ilmankin pärjää ihan hyvin. Enkä koe eläväni "selibaatissa" tai jatkuvassa "puutteessa".
Mitäs sanotte?

5

713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mxy

      kuka pärjää ilman ja kuka ei.
      mun ainakin on vaikeeta pärjätä kokonaan ilman

    • ykö´´

      on varmaan noin...jokaisen oma asia jos selibaatti on oma vapaaehtoinen valinta...tilanna monella eri juttu kun joutuu parisuhteessa selibaattiin vastoin omaa tahtoa...maailma toki pyörii muutenkin kuin seksin ympärillä, mutta ihmisestä osa kuolee "pakkoselibaatissa".eikä se aina ole niin yksinkertaista tehdä isoa elämänmuutosta,eli etsiä uutta....

    • ............

      Erityisesti naisia, jotka eivät ole saaneet koskaan orgasmia tai joiden miehet eivät osaa tyydyttää heitä. Aika nopeasti sellaiselta loppuu kiinnostus seksiin, koska se ei tunnu juuri miltään. Myös miehet, jotka ovat koko ajan kerjäämässä naiseltaan seksiä, aiheuttavat naiselle kiinnostuksen lopahtamisen, koska sellainen on lapsellista ja ahdistavaa.

    • Läheisyys

      Eipä se seksi pelkästään, mutta mukana se läheisyys. Toisen lämpö, rakkaus. HmmmHHHHHHHHHHH voi perkele taas, kun joku joskus taas rakastuis meikäläiseenkin. Ei sais alkaa naputtelemaan näitä. *itutus senkun nousee, sinkkuelämä on TÄYSIN perseestä ptkällä tähtäimellä. Voi joulupukki, kun lähttäisit jonkun tonttutytön joskus tännekkin.

    • Ei seksi ole koko maailma

      Itse pidän seksistä paljon, mutta itse seksin harrastaminen ei siinä ole se pääasia vaan itselleni tärkeintä on se, että saa olla rakastamansa miehen lähellä ja osoittaa hänelle kuinka paljon välittää. Siksi ei nuo yhdenillan jutut olekaan minua varten, sillä ei semmoinen seksi tunnu miltään. Haluan tuntea olevani todella haluttu ja että mies jonka kanssa harrastan seksiä haluaa tehdä sen juuri MINUN KANSSANI, eikä vain siksi että on puutteessa tms. Läheisyys on tärkeintä. Seksi ilman tunteita... tylsää.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe