Poikani

onko kenellä

Kerroin jo aikaisemmin että pojallani(18v) on todettu ADD, ja käytöshäiriöön kirjoitettiin Risperidon-lääke 1mg iltaisin. Mielestäni lääke auttoi huomattavasti, mutta nyt kuulin pojaltani että hän ei ole syönyt lääkettä yli kuukauteen, ja sen kyllä huomaa sen käytöksestä. Siinä lääkepaketin mukana käyttöohjeessa on kerrottu kaikenlaisia haittavaikutuksia, ja siksi ei enää syö.Mua tämä tilanne pelottaa, ja masentaa, oma elämän halu on hävinnyt.Työni ja oma elämä kärsii. Mietin koko ajan pojan käytöstä,aamuisin kun herään ,päivällä, illat ja viimeisenä kun menen nukkumaan...itkettää. Poikani ei asu enää luonani, vaan tyttöystävänsä kanssa, joka pelkää myös poikani käytöstä.Poikani ei osaa käyttää rahaa ollenkaan, ja pelikoneet kiinnostaa.
Nyt olisi hyvät neuvot tarpeen, koska pelkään oman mielenterveyteni menevän. Onko kenelläkään antaa oma kohtaisia kokemuksia? sanotaan että iän kanssa nämä oireet häviää usealla, mutta mikä on se ikä? Miten tämä conserta-lääke, onko siitä apua, jos hän suostuisi niitä syömään? Mistä saisi apua ja parannusta? Onko kaukoparannus, homeopatia, hypnoosista tms.. apua?

5

862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pojallasi

      on todettu add? Onko hän saanut mitään muuta apua kuin lääkereseptin käteen? Poikasi pitäisi saada tietoa ja tukea asiaan. Niin myös sinun. Käy katsomassa adhd-liiton sivuilta, olisiko paikkakunnallasi esim. tukiryhmää. Myös adhd-liitosta saat tietoa asiasta.

    • concerta lääkitys

      On vähän eri juttu meillä,mut kerron kumminki. Meil on 8v. poika joka sai diagn.adhd 7v. ja söi risperidon ensin 0,5mg eikä se auttanu mitään,sit serenase eikä sekään.Lopus annettiin concerta ja meidän poika muuttui. Häiritsevä käytös hävisi ja ei tullut mitään sivuvaikutuksia! Tietty kaikki on yksilöitä,mutta minä olen erittäin consertan kannalla.

    • tulikaste321

      Homeopaatilta

      • onko kenellä

        Onko sinulle kokemusta, kerro tarkemmin.
        Olen tälläsestä kyllä kuullut, mutta en tiedä asiasta tarkemmin.


    • tulikko

      Hei!

      On omakohtaista kokemusta pakko-oireisesta häiriöstä kahdenkymmenen vuoden ajalta.Pakko-oireet lähtivät homeopaattisilla lääkkeillä ja elämänlaatuni parani selvästi.

      Maalaisjärjellä ajateltuna poikasi kanavoi ahdistustaan rahapeleihin yms. Homeopatia avaa kätketyt tunteet, poika käsittelee ne ja sitten helpottaa.

      Poikasi ei ole enää lapsi vaan jo aikuistumassa mieheksi, joten älä liikaa huolestu äitinä, olet kyllä parhaasi tehnyt. Käy itsekin homeopaatilla sillä sinulla itselläsi on valtavasti tunteita purettavana myös. Voimia !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe