Kaarina, kaverini äiti....

Masa

Tämä tapahtui kun olin 16 ikäinen hulivilipoika. Oli kesä, lämmintä ja ihan mukavaa. Ei vielä tarvinnut olla kesätöissäkään joten aikaa jäi ihan mukavasti. Muut kaverini olivat jo töissä kesäisin, olivathan he minua vähän vanhempia 16-19 v. Päivisin saatoin käydä eräällä vanhalla piilo majalla jonka olimme muutama vuosi aikaisemmin tehneet erääseen metsään, lähelle merta. Polttelin siellä salaa tupakkaa ja katselin pornolehtiä joita olimme sinne jostain haalineet.

Lähes aina lehtien katseleminen päättyi käteen vetoon. Ainahan sitä oli niin himoissaan että jo pelkkä naisen ajatteleminen meinasi lennättää lastin housuihin. Silläkin kertaa selailin lehteä majan oviaukolla ja runkkailin kaluani.
Suosikkikuvia oli 30-40 v. naiset, uhkeahkot ja seksikkäissä vaatteissa yms. totta kait. Olin niin keskittynyt omiin fantasoimisiin kuvien naisten kanssa, etten havainnut ympäristössä tapahtuneita liikettä. Yleensä siellä ei ketään päivisin näkynyt.

Havahduin siihen että edessäni seisoi yhden kavereitteni äiti, Kaarina nimeltään. Säikähdin ihan mielettömästi ja olin ihan nolona. Paniikissa yritin tunkea kivikovaa kaluani hädissään housuihin. Eihän siitä meinannut tulla mitään ja Kaarina alkoi nauramaan. Vasta minä olin nolona ja ihan punaisena häpeästä.

-Vai tämmöistä täällä teidän piilomajassa hommataan, hän sanoi ja otti lehden käteensä ja alkoi selailla sitä.
-Käyttekö te kaikki täällä lehtiä tiirailemassa ja runkkaamassa, hän tivasi.
-En mä tiedä muista, ei kai…. sopertelin.
-Mutta sinä käyt, hän totesi.

Siinä hän kyseli muutakin, en enään muista mitä kaikkia. Seisokkini ei vain lakannut housuissani loppumaan, vaikka tilanne olin häpeällinen ja nolo. Jossain vaiheessa Kaarina pyysi minua runkkaamaan loppuun saakka, kun ei näyttänyt muuten seisokkini helpottavan. Hän sai minut houkuteltua, niin että otin uudelleen kaluni esille ja aloin vähitellen ja hitaasti runkata Kaarinan katsellessa ja samalla näyttäen lehdestä kuvia minulle ja kysellen samalla niistä tuhmia.
Muistan tehneeni valerunkkausta liikuttelemalla muka kättä edestakaisin kuitenkin niin etten olisi saanut orgasmia, hävetti hirveästi että minulla tulee. Kaarina kait huomasi sen ja otti ohjat käsiinsä, aloitti runkkaamaan kaluani. Mitään sellaista en ollut vielä kokenut, mitä nyt vähän yksi tyttö oli kerran koskenut kaluuni, joten se tuntui mahtavalta.

Nolouteni ja häpeily katosi vähitellen ja aloin käydä todella kiimaisena. En tiedä mikä minut teki niin rohkeaksi, mutta aloin houkutella Kaarinaa näyttämään rintojaan ja pilluaan.

Hetken maanittelun jälkeen Kaarina kysyi että haluatko ihan oikeasti nähdä. Totta kait halusin. Kaarina heitti paitansa pois ja avasi liivinsä. Rinnat oli aika isot, en tiedä minkä kokoiset, ehkä jotain c kuppia (nyt jälkeenpäin arvioituna), hyvän muotoiset, kiinteän näköiset ja isot nännit töröllään.

Kaarina kyseli mitä pidän näkemästäni ja minä kehuin ihan hulluna ja kyselin saisiko niitä koittaa. Kaarina ei kieltänytkään joten tartuin tilaisuuteen ja aloin puristella ensin varovasti ja sitten himokkaasti aikuisen naisen rintoja. Kaarinan otti jälleen kaluni käteensä ja runkkasi ihanasti minua.

Kaarina oli jotain vähän vaille 40 vuotias, sopusuhtainen ja kiinteävartaloinen, arkisella tavalla kaunis ja seksikäs. Olin varmaan joskus runkkaillessani ajatellut myös Kaarinaa, ainakin tuon päivän jälkeen fantasioin lähes joka kerta juuri Kaarinasta.

Kohta vedin Kaarinan lähemmäs ja käteni alkoivat kouria yhä innokkaammin hänen vartaloaan. Näytti siltä että hän oli myös kiihoittunut ja halukas, sillä ei hän ainakaan vastustellut, mieluummin jopa oli vapaasti kosketeltavissa. Muistan että hän kuiski melkein kokoajan jotain, se kiihotti minua mielettömästi. Kourin jo riettaasti Kaarinan jalkojen väliä, eikä hän vastustellut ollenkaan.

Vihdoin uskalsin laittaa käteni hänen housujensa sisäpuolelle ja tunsin naisellisen pillun, joka oli kostea ja tuntui kuumalta sormissani. Kaarina soperteli minulle, kyseli mitä pidän. Sain sormen työnnettyä hänen vakoon kun samalla olin niin kiimaisena että spermat ruiskahti Kaarinan runkkauksesta. Kaikki kävi niin nopeasti, muutamassa minuutissa.

Aloin vetämään kättäni Kaarinan housuista pois. Hän sanoi että älä ota ja hän pyysi tekemään hänelle saman kuin mitä hän oli tehnyt minulle, tyydyttämään hänet vuorostani. Jatkoin sormeiluani naisellisessa pillussa, hieroin ja liikuttelin sen taidon mukaan mitä olin lehdistä, seksitarinoista yms. lukenut ja kavereilta kuullut.

-Haluan nähdä pillusi, sanoin kaarinalle. Kaarina napitti housunsa ja päästi housut laskeutumaan polviensa alapuolelle, sitten pikkarit myös. Edessäni seisoi kiihottava kypsä ja seksikäs nainen, rinnat paljaana ja housut puolitangossa.

Hänen karvoituksensa oli aika lyhyt, häpyhuulet näkyivät paljaina, klitoris pilkisti isona esille. Ahmin katseillani näkyä, kullini seisoi kovana ja aloin hivellä Kaarinaa. Kaarina sai jalkojaan vähän erilleen ja pystyin nyt näkemään hänen pillunsa esteittä sekä sormeilemaan märkää vakoa.

Hivelin sormella vakoa ja lopulta löysin tien pillun ”reikään”. Se tuntui kuumalta, ahtaalta mutta silti pehmeältä, uskomattoman hyvältä. Kaarina huokaili ja kuiski jotain, jota en muista enään.

-Saanko maistaa? uskalsin kysyä Kaarinalta. Hän ei sanonut mitään mutta huokasi syvään, vavahti vähän ja niin koskin kielelläni hänen pilluaan. Yritin soveltaa kaikkia teoriaopintojani käytäntöön parhaalla taidollani.

Kaarina käski pitää sormea sisällä ja liikuttaa sitä vähän samalla kun nuolin häntä. Kaarina alkoi nytkähdellä kiihottavasti, keinua suutani ja sormiani vasten, pidellen kaksin käsin päästäni kiinni. Hän voihki ja huohotti isolla äänellä, soperteli minulle miten hyvältä tuntuu ja mistä milloinkin halusi minun mitenkin tehdä.

Hän kävi todella kiihkeänä. Hänen puheensa kävivät yhä riettaammaksi. Hän pyysi nuolemaan, naimaan sormillani yhä äänekkäämmin ja rivommasti. Havahduin sitten sanaan jota hän hoki, nussi minua. Hän hoki sitä yhä enemmän ja enemmän. Ehdin mielessäni toivoa jo, että hän pyytäisi minua naimaan kullillani. Melkein samaan aikaan hän sanoi sen, anna kyrpääsi, nussi minua.

Niin sitten autoin Kaarinan mökin lattialle kontilleen ja itse menin hänen taakseen. Kaarina ohjasi kaluani sisäänsä, kun vähän aikaa olin ensin sohinut sillä kohti pillua. Työnnyin naisen ihanaan pilluun, vihdoinkin pääsin poikuudestani.

Aloin naida Kaarinaa hurmoksessa. Kaarina pyysi ottamaan vähän rauhallisemmin ja kohta keinuimme salamajassa kiimaisesti voihkien. Kaarina hieroi omaa pilluaan toisella kädellään ja minä pidin lanteista kiinni ja nussin. Tauti että se oli ihana ensipano.

Kaarina oli kai niin lähellä orgasmia, että hetken päästä hän alkoi heittelehtiä ja kiljahdella. Wau, uskomatonta, en ollut ikinä uskonut että naisen pillu voi olla näin mahtava naida. Yhtä äkkiä Kaarina kouristui selkä notkolleen ja kiljahti, aivan kuin hän olisi itkenyt tai naurahdellut. En tiedä mitä se oli, mutta mahtavasti hänen pillunsa kouristi kaluani ja minulla lähti siinä samassa uusi lasti liikkeelle, räjähdin ihan valtavalla orgasmilla naisen pilluun.

Vajosimme majan lattialle kyljelleen maaten, kullini Kaarinan pillussa edelleen. Pillu supisteli vielä ihanasti ja kaluni vavahteli, se oli ihaninta mitä olin voinut ikinä edes toivoa.

Lopulta Kaarina havahtui ja alkoi siistiä itseään. Makasin majan lattialla kalu pystyssä. Kaarina otti kaluni käteensä ja kehui saaneensa pitkästä aikaa kovaa kalua. Ymmärsin vasta myöhemmin että hänen miehellään ehkä oli impotentti tai jotain.

Kehuin myös kuinka ihana oli saada unelmieni naista. Ja että haluaisin häntä vielä lisää, nyt tai milloin vain hän vain antaisi. Kaarina sanoi että kyllä hänkin haluaa. Samalla hän runkkasi ja kyyristyi kaluuni päin. Hän nuolaisi terskaani ja kohta hän otti sen suuhun, imi. Uskomatonta, miten ihanalle se tuntui.

Hän katsoi minua viekoitellen silmiin ja imi irstaan seksikkäästi kaluani. En kestänyt sitä käsittelyä kovinkaan kauaa kun laukesin Kaarinan suuhun. Hän vain jatkoi imemistä ja nieleskelyä niin että melkein koko lasti upposi hänen ahnaaseen suuhunsa. Hetken päästä kun hän oli lopettanut, hän kehui että maistuin todella hyvälle.

Sovimme lopulta että Kaarina tulee joskus uudelleen piilomökille ja teemme saman uudelleen. Mutta koskaan hän ei tullut ja aina kun näimme heillä, hän vältteli minua. Ehkäpä hän katui sitä mitä me teimme, minä en, se oli elämäni ihanampia kokemuksia.

Masa

4

18652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poju

      Liian hyvää ollakseen oikeasti tapahtunut =)

      • poju25

        siis todella loistavaa...

        Ehkä paras tähän mennessä!!!


    • Sirkku

      Oikein oli tyydyttävä tarina näin naisnäkökulmastakin luettuna :-)

    • Masa

      Voisihan ton kokemuksen uusiakin, on se niin herkullinen ....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe