skorppari....

ikuinen arvoitus

njääh...kirjotan tän taas ihan vaan siksi et tuli mieleen...

Tyypit aina kyselee millanen on skorppari nainen...

Olen siis äärinmäisen monimutkaisen epänormaali ihminen ja mieheni sanojen mukaan lähes kymmenen kiihkeän vuoden jälkeen edelleen täysi arvoitus.

Rakastun/tan aina rajusti ja niin että kenellekkään se ei epäselväksi jää, mutta silti todelliset tunteeni pidän visusti omana tietonani...

Monen miehen mielestä olen mystisen mielenkiintoinen tapaus ja muhun jää koukkuun kuin huumeeseen vaikka tietää että kaukana pitäisi tajuta pysyä.

Ulkonäköni on minulle äärimmäisen tärkeä, mut en silti ole mikään minarissa hiihtävä "katsokaa minua olen kaunis blondi idiootti"-tyyppi vaan lähinnä haluan olla aina niin napakassa kunnossa että saan nauttia siitä äärimmäisen ihanasta mielihyvästä kun rannalla naiset katsovat halveksuvasti ja miehet eivät voi pitää katsettaan kurissa.

Olen voittaja luonne, synnynnäinen johtaja ja siitä syystä töissä pyrin aina korkeimmalle pallille ja jotka tielleni yrittävät tulla saavat kokea sen nahoissaan...

Ystävänä olen äärimmäisen uskollinen, ja tekisin ystävieni tai rakkaitteni puolesta mitä vaan ...mutta toisaalta taas loukattuna pystyn samaan.

Päätöksissäni olen äärimmäisen nopea...töistä tullessani voin päättää haluavani täysin uuden makuuhuoneen ja kun sen sitten päätin niin sellainen on saatava ja heti...ja niinpä haen maalit ja muut tarvikkeet siinä kivasti matkalla ja remppaan huoneen uuteen uskoon...

Miehille en halua koskaan jäädä kakkoseksi, en missään asiassa ikinä! Paitsi joskus jos se on täysin välttämätöntä...voin esittää heikkoa ja haurasta saadakseni tyypit pomppimaan tahtoni tahtiin.

Kukaan koskaan ei omista tai hallitse minua, jos sitä edes hiukan uskaltaa yrittää saa tuntea sen nahoissaan...olen täysin itsenäinen! Ja vihaan enemmän kuin mitään sitä että joku yrittää ruveta hallitsemaan toisen elämää...

Elän aina ja täysillä, en itke pikkuseikkoja tai toisarvoisia asioita. En ruikuta tai nalkuta ....sillä ei mun tarvitse, jokainen kanssani elänyt tietää ettei kanssani parane pelleillä ja kaikilla on kiva olla vain silloin kun asiat on tehty minun mieleni mukaan.

Rakastan kaikkea vaarallista ja kiihkeetä, rakastan nopeita autoja(ne sakot on vaan perin v.mäisiä), moottoripyöriä, moottorikelkkoja, oman tahdon omaavia tuittupää hevosia.Rakastan miehiä jotka riitelevät niin että tavarat lentää ja rakastan rakastella äärimmäisen kiihkeästi suuren riidan ja tunteiden leiskunnan jälkeen ...seksihän siis ei ole mitään "ota minut olen lahna" touhua...

Rakastan sitä tunnetta kun tiedän naisten pelkäävän miestensä puolesta...heikot naiset pelkää...heikot sortuu...maailma kun tuppaa olemaan aika julma paikka!

Ja mikä onkaan ihanampaa kun kohtaa samanlaisen, itsenäisen, vahvan miehen joka ei heti taivukkaan tahtooni...ei heti nuolekkaan maata jalkojeni alla...mutta silti saa jotenkin mystisesti sydämeni pomppimaan ja hengitykseni kiihtymään...näitä vahvoja miehiä on vain nykyisin niin pirun vähän.

18

2950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marraskuun 4

      skorppari nainen, UPEETA, MAHTAVAA !!! Kirjoituksesi on aivan upea tulkinta meistä skorpparinaisista !!! Tunnistan siitä paljon itseäni ja olen todella ylpeä, että olen skorpparinainen,sillä voin sanoa eläväni/eläneeni joka solullani ! Eläväni elämääni juuri tässä ja nyt !! Vanhanakin pidän palvelutalon pihalla "rollimopo" kisoja !!!!
      PS. Moottoripyörät ovat suurin intohimoni ja motukkakundit...oih !

    • Mr. Tammikuu

      Kieltämättä kuulostaa kovasti eksältäni =)

      Harmi vain että te skopunaiset olette myös sairaalloisen mustasukkaisia ja rasittavan omistushaluisia. Näistä syistä kaatui myös oma suhteeni skorpioninaiseen neljän vuoden yhdessäolon jälkeen. Ne olivat elämäni parhaat neljä vuotta, sitä en kiistä. Aluksi skorpionin mustasukkaisuus ja omistushalu tuntuivat jopa aika hyvältä, mutta kun kyseiset ominaisuudet voimistuivat jatkuvasti ja alkoivat suhteen loppuvaiheessa jo saamaan naurettavia piirteitä.

      Pakko oli lähteä kävelemään, koska tämä kaurismies ei jaksa olla joka päivä selittelemässä ja puolustelemassa tekemisiään ja sanomisiaan.

      Mutta näistä vioista huolimatta skorpparinaiset ovat mielestäni kaikista parhaita. Nyt kun vaan löytäisi sellaisen skopun joka ei olisi aivan yhtä psyko kuin tuo eksäni =)

      • se sama hyypiö.

        no me olemme erilaisia...
        Itsekkin olen kyllä omistushaluinen ja ehkä vähän mustasukkainenkin. Mutta ainakin omasta mielestäni normaalilla tavalla(huom. OMASTA MIELESTÄNI =)).
        Oikeestaan koska itse olen vapautta rakastava ihminen ja en siedä että elämääni kuhaan yrittäisi kahlita en halua sitä myöskään muille, enkä eteenkään miehelleni.
        Mieheni on minun suuri ylpeyteni, jota hoivaan hellästi ja rakastan rajusti. Ja olen hyvin tietoinen siitä että nopeiten suhde saadaan tuhottua sillä, että toinen yritetään liikaa omistaa.
        Niin se vain on. On vain luotettava jos tulee siipeen niin sitten tulee...mut jos sitä rupee pelkäämään menee elämä hukkaan!

        t:skopunainen


      • sskopu

        Kaurismiehen kanssa liitossa kolkytvuotta, ihan hyvin on menny, mut en olekaan samanlainen skopunainen kuin kirjoituksen alullepannut, vaan ihan päinvastoin,iso, lihava ja mitättömän näköinen.Miehen mielestä kuitenkin ihana ja vastustamaton, niin ja kamalan mustasukkainen.


      • anniinaaamu

        Olen myös skorppioninainen,mutta en ihan vastaa keskustelun tyyppiä.Olen intohimoinen rakastetun miehen kanssa ja aika flirtti kun vain tilaisuus koittaa.Olen äärimmäisen uskollinen perheelleni ja ystäville(valitsen tarkkaan ystävät)Olen myös taloudillinen tyyppi,en elä kädestä suuhun.Kunnioitan paljon läheisiäni ja yleensä kanssani tekemisissä olevia ihmisiä.Suuhun tukkivia juoppoja ja pummeja en voi sietää,vain katse riittää ne karkottamaan.Minulla on korkea työmoraali ja kunnioitan pomoani.Mitä tulee mustasukkaisuuteen olen sen piirteen siirtänyt sivuun,koska koin sen erittäin ahdistavaksi.Tiedä olevani niin haluttu nainen,että en sido ketään ,eikä minua sido kukaan ja näinollen ajatellen: en koe mustasukkaisuutta,päinvastoin suloista vapautta.En ihnettele lainkaa miksi skorpioninaiset vetää miehiä magneetin tavoin puoleensa;näissä naisissä elää eälämä täysillä!Ottakaa kantaa!


    • Skorpionimies.

      Sinulla on vielä paljon kehitystä jäljellä.

      Et suinkaan ole mikään hyvä manipuloimaan vaikka niin luulet, olet pelkästään rasite ja omahyväinen ja itsekäs.

      Tällä hetkellä olet kuin liiaksi karkaistu teräs, hyvin heikko. Voit olla kova, mutta kun katkeat, katkeat kerralla ja lopullisesti. Et pysty taipumaan tai sopeutumaan koska et osaa.

      Voit narsismissasi ehkä päästäkin korkealle pallille, mutta et sinä mikään synnynnäinen johtaja ole. Firmasi kärsii ja tekee huonoa tulosta koska olet pelkkä itsekäs diktaattori joka ei välitä kenestäkään. Et tiedä johtamisesta mitään, eikä sinua oikeasti kukaan kunnioita tai kuuntele kunhan ovat vain hiljaa niin kauan että saat rähistyä.

      Jopa minä nauran sinulle ja uhollesi, koska minä tiedän ettet sinä ole oikeasti yhtään mitään. Olen kouluttanut kaltaisiasi jo useita satoja vuosien aikana.

      Nopeat päätöksesi ovat esimerkkisi mukaan pelkkiä päähänpistoja, ei mitään päätöksiä, eikä varsinkaan mitään hyödyllisiä päätöksiä. Sellaisellako ylpeilet?


      Sinulla on yksi erittäin paha heikkous ja se on se ettet tunne kuinka heikko todellisuudessa olet. Sinulla on suuri pelko, mutta jätän sinut miettimään mikä se pelkosi on. Suurena manipulaattorina ja ihmistuntijana, sinähän keksit vastauksen siihen hyvin nopeasti.

      • hyypiö.

        Voi voi...

        Näin sitä taas joku veti herneet nenään ja luki joka sanan pilkkua viilaten.
        No mutta ihana aloittaa aamu kunnon naurun kera...poistun takavasemmalle ja jatkan "uhoomista" omahyväisenä ja itsekkäänä itsenäni ;)

        Löysää hyvä mies vähän...ei kukaa jaksa kattoo tollasta ;) ja ihan pikku vinkkinä..elämä on huomattavasti helpompaa jos ymmärtää huumoria ;)


        T:Se sama skopunainen

        p.s. tarkistin et isännälläni on hyvät hitsivehket...aattelin vaan jos satun katkeemaan...


      • Elämänkoulu

        Voi vitsi että meni naulan kantaan ! Olen aivan samaa mieltä. Aika minäkeskeinen diktaattori. En haluaisi olla kaveri :)


      • niin, että
        hyypiö. kirjoitti:

        Voi voi...

        Näin sitä taas joku veti herneet nenään ja luki joka sanan pilkkua viilaten.
        No mutta ihana aloittaa aamu kunnon naurun kera...poistun takavasemmalle ja jatkan "uhoomista" omahyväisenä ja itsekkäänä itsenäni ;)

        Löysää hyvä mies vähän...ei kukaa jaksa kattoo tollasta ;) ja ihan pikku vinkkinä..elämä on huomattavasti helpompaa jos ymmärtää huumoria ;)


        T:Se sama skopunainen

        p.s. tarkistin et isännälläni on hyvät hitsivehket...aattelin vaan jos satun katkeemaan...

        nauroit ja huumoriksi tarkoitit vaan.

        Peräännyt ja kiemurtelet nyt noin kovan uhon jälkeen. Heikko olit.


    • UltimaBigDaddy

      Kuvauksesi sopii tismalleen erääseen tuntemaani skorpparinaiseen, jonka kanssa ehkä joskus oli jotain ystävyyttä suurempaa. Hermothan siinä paloi. Ei sellaista itsepäistä, taipumatonta jääräpäätä jaksa kauaan.

      --

      Ulkonäkösi on sinulle tärkeä asia, tykkäät kun naiset kadehtivat, pelkäävät miestensä puolesta ja miehet sensijaan eivät voi pitää katsettaan erossa. Valitettavasti kuulostaa lähinnä siltä, että olet epävarma itsestäsi ja haet jonkinlaista hyväksyntää taikka kadehtintaa muilta. Miehet eivät todennäköisesti näe sinussa siellä rannalla muuta kuin halvan tapauksen jota olis kiva päästä kokeilemaan vaikka ennen baari-iltaa. Sinut on yhtä helppo jättää rannalle ruikuttamaan, kuin ottaa sieltä rannalta.

      --

      Et halua ikinä jäädä kakkoseksi miehille, olet johtajaluonne (sanojesi mukaan) eikä kukaan saa ikinä omistaa sinua tai määrätä. Asiat pitää aina tehdä sinun mukaan. Ja kuitenkin sanot:

      "Ja mikä onkaan ihanampaa kun kohtaa samanlaisen, itsenäisen, vahvan miehen joka ei heti taivukkaan tahtooni...ei heti nuolekkaan maata jalkojeni alla... ---"

      Eli koska olet ollut suhteessa jo 10 vuotta, miehesi ei taida täyttää noita vaatimuksia, liekö hänellä selkärankaa ollenkaan. Jos miehesi olisi vahva, hän olisi jo jättänyt sinut, ainakin kun itsestäsi annat diktaattorin maineen. Taidatkin vain olla itse läheisyyden tarpeessa ja pidät omaa miestäsi varalla jos muut miehet joskus lakkaavat katselemasta sinua. Mene itseesi.

      --

      Hyvä jos jollain onnistuu, mutta kuulostat juuri henkilöltä jonka kanssa voisin olla vain kaveri, en enempää.

      T: Skorppari

    • *****

      Taidat olla täys blondi...omaan napaansa tuijottaja..minä minä minä.
      Hyvä jos tietää kiinnostuksensa, mutta tuo ilkeäntahtoinen asenne muita kohtaan ja pinnallinen kanamainen pörhistely ja itsensä korostaminen ällöttää. Kasvahan isoksi.

    • vanhempi skopu

      Olin itsekkin nuorempana aikas impulssiivinen ja voisiko sanoa räjähtelevä mutta kun tulee ikää lisää niin se tuo luonnepuolikin muuttuu, nyt ei viitsi paljon korvaa lotkauttaa jos joku rähjää sinulle tai jos joku asia on tekemättä niin sen kerkee huomenna, tyyntä ja rauhallista elämää.

    • olikaan

      syntymäpäiväsi, 18.11 vai?

    • anniinaaamu

      Olet todellä itserakas typy,Ei sivistynyt skopu vilkaisekkaan sinunlaistasi alistajaa.Kyllä se teräksen katkeaminen on totta jos et ala tutkiskella sisintäsi.En haluaisi olla sinun työpaikallasi edes sinun pomona.Katsoppas sisällesi ja näet siellä ihanan pienen tytön, joka on vetänyt valtavan panssarin ylleen.Poista se ja elä vapaasti omana itsenäsi.Toivotan sinulle lämpöistä joulua läheisten parissa.t.Lapintyttö lumen sylistä

      • Supu

        "ikuisuus-kysymyksiä"
        Joku toinen voi ollakkin aloittajan kirjoituksen mukainen (kuten aloittaja itse sanoo olevansa), joku toinen taas ei... ja oli mitenpäin vain se on aina väärinpäin ja aina siitä joku saa vedettyä herneet nenäänsä.
        Soronoo.


    • skorpioniN4.11

      Totta, skorpioni osaa olla vahva, itsevarma, pelottava. On myös samalla hellä, omistushaluinen, rakkauden ja läheisyydenkipeä,intohimoinen ja syvästi tunteva olento.
      On totta, että itsekin nautin ihmisten ihailevista katseita. En ole kuitenkaan pinnallinen ihminen vaikka itseni suhteen olen melko ulkonäkökeskeinen. Ehkä se skorpionin ulkokuori kuvastaa aina sitä mitä sisällä; kaikkea yritetään pitää koko ajan kasassa ja tavoitellaan täydellisyyttä. Tämähän ei aina ole paha asia. Skorpionihan pyrkii onnellisuuteen.

      Kun kumppanista puhutaan, skorpionille hieno kumppani olisi hellä, herkkä, yhtä tunteikas ja syvällinen ihminen jolle parisuhteilut ei ole pelkkää leikkimistä ja luovuttamista heti ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen.

      Skorpioni voi olla mustavalkoinen ja ehdoton, muttei hän ole mikään täydellisyyden perikuva eikä pysty tekemään päätöksiä ja minkäänlaisia ihmetekoja tosta vaan. Ihmisiä me ollaan siinä missä muutkin merkit, mutta ehkä käsitys elämästä, ihmisistä ja siitä mitä pitäisi olla on erilainen kuin muilla merkeillä.

    • pippuri

      Juuri näin se menee =) Olen skorpioni-nainen ja nouseva leijona.. Olen aivan täysin samaa mieltä tämän kirjoittaneen naisen kanssa.. Kukaan ei omista, kukaan ei hallitse.. Miehen pitää olla mies eikä hiiri (ja niitä vahvoja miehiä TODELLAKIN on nykyään harvassa) Ihanaa että näitä vahvoja naisia löytää vielä jostain..

      • Eilaliina

        Ihanaa,että on tälläinen pähkäilypalsta:) Olen 56v nainen ja lokakuun lopussa syntynyt. Olen hyvässä ammatissa ns. ammattiylpeä yksin elävä,eronnut n.17v sitten...Seurustelusuhteita on ollut ja mennyt,ketään en ole oikeesti kuitenkaan huolinut. En ole löytänyt sellaista,joka olisi niin yx yhteen kanssani. Vaadin itseltäni paljon ja myös kumppaniltani. Olen kiltti kilteille ja minuun voi luottaa,vaadin myös,että minä voin luottaa. Mikäli joku menettää luottamukseni,on ystävyys historiaa,se on kerrasta poikki. Olen ehdoton,siksipä en ole sitoutunut - on vaikeaa löytää samankaltainen. Olen mustasukkainen,jos siihen annetaan aihetta,en muuten,tykkään itsestäni,uskon että muutkin,ei ole siis tarvetta... Sexi on tärkeää,miehen täytyy olla MIES,hellä ja minut huomioiva...Mies ei saa olla nössö,mutta kiltti ja turvallinen pitää olla,mutta kuitenkin Mies,joka ottaa aika-ajoin ohjat käsiinsä. Olen aika vahva luonne,mutta haluan olla joskus myös pieni ja hoivattava. Tärkeintä on,että arvostan ja kunnioitan Miestä,muuten mistään ei tule mitään...
        Ps. Pisteliäs osaan olla - oikeesti vain liian harvoin...
        Eilaliina


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      686
      5175
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3544
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3307
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2553
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2389
    6. 261
      1980
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe