Rehellistä miestä

olemassakaan?

Onko tässä maailmassa enää yhtään miestä johon voi luottaa? Minä kai sitte suorastaan vedän puoleeni niitä valehteloijoita ja epärehellisiä. Taas tuli yks semmonen vastaan ja hetken kun jo kuvittelin löytäneeni elämäni miehen. Luottamus on mielestäni suhteessa yksi tärkeimpiä asioita. Ilman sitä en voisi kuvitella mitään jatkoa. Tuntuu muutenkin että ihmisillä ei ole enää minkäänlaista moraalia, petetään ja petetään. Tarvitsemmekohan loppujen lopuksi muuta kuin seksiä seksiä ja seksiä. No tulevaisuudessa varmaan naimme kaikki keskenämme eikä parisuhteita enää ole heh heh. Muistakaapa kuitenkin miehet että valheilla on lyhyet jäljet (ja sama koskee naisiakin). Ja tämä viimeisin mies josta puhuin, en seurustellut hänen kanssaan, tapailin mutta en aio enää tavata kun sain hänet valheesta kiinni.

59

4461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katajanhavu

      Tääl olis ainakin yksi sinkku mies joka on rehellinen ja kiltti, mutta ei kelpaa kelleen näköjään.
      Ps. Ei tää naama värkkikään pitäisi olla kauheen paha, kato mun profiili treffi palstalta tai ota yhteyttä jos kelpaan????

      • katsoin

        Eipä sieltä paljon auennut, esittely puuttuu.


    • Ja luotettava

      Mies ei kelpaa naiselle. Naisen mielessä se on kuin punainen tupa ja perunamaa,,,haave vain, eikä toteutuskelpoinen. Naiset rakastaa renttuja.

      • kelpaa jos vain

        Sellaisen löytäisi. Valehtelevia, pettäviä p..kan puhujia kyllä löytyy.
        Rehellinen luotetava aito mies.Namm.


      • kelpaa

        Kyllä kelpaa rehellinen mies ! Renttua en huolisi. Toki vaikuttaahan siihen muukin kemia sun muut jatkuuko juttu.


    • ei tietenkään

      Itse mietin ihan samaa..Ei niitä taida olla olemassa...Ja se rehellisyys on se ykkösjuttu ainakin mulle...No elelen sinkkuna loppuelämäni. Vähän on sellanen surullinen olo, kun täytyy luopua sellasesta asiasta kun luottaminen...Mutta pakkohan se on jos kymmenen vuoden aikana kaikki miehet minkä kanssa on ollut tekemisissä on valehtelijoita...Montakohan niitä mahtuu 10:een vuoteen...hetki lasken...No eihän niitä ole ku kymmenen...Mutta 10/10 on jo saatanasti...Ja jos mennään vielä kauemmas niin ei sieltäkään rehellisiä miehiä löydy...Oiskohan sitten jotain 20/21 valehtelijoita...Tästä pitäis tehdä joku tieteellinen tutkimus:)

      • kusipääliukuhihna

        No perkele! Kirjotit sitten tismalleen jotain mitä mäkin olisiin voinut kirjottaa. En tosin ole laskenut monta kusipäätä kymmeneen vuoteen mahtuu... enkä ehkä haluakaan, mutta riittävän monta. Ja kun itse on rehellinen ja avautuu toiselle kun toinenkin on olevinaan rehellinen ja avautuu muka sulle. Kun olen ajatellut että kun itse yrittää elää "hyvin" ja kohdella toista hyvin, olla rehellinen ja aito, niin pakkohan sitä on jossain vaiheessa törmätä samanlaiseen ihmiseen. Mutta ei se näkjöään toimi. Pitäisi olla joku sekopää kusipää ämmä joka keksii riitaa ihan mistä tahansa. Eikä vissiin mitenkään erityisen hyvän näkönenkään tarvitsisi olla jos noi käytöstavat osaisi. Sellasia miehet rakastaa.


    • savolaisukko

      ..rehellinen. nimittäin minä, vaikuttaa vaan että naiset ei paljon siitä perusta.

    • yks 100%:sen

      rehellinen,luotettava ja uskollinen yhden naisen mies Kainuusta.

      • rehellinen mies

        Musta ku tuntuu et ne naiset on pettäjiä, ainakin ne ketä on mun kohdalle osunut.
        Rehellisyys ja uskollisuus on tärkeimmät asiat suhteessa. Ne kun kunnossa toimii muutkin asiat.


      • ihmeestä
        rehellinen mies kirjoitti:

        Musta ku tuntuu et ne naiset on pettäjiä, ainakin ne ketä on mun kohdalle osunut.
        Rehellisyys ja uskollisuus on tärkeimmät asiat suhteessa. Ne kun kunnossa toimii muutkin asiat.

        teitä sitten voi löytää. Minäkään en ole nähnyt kuin valehtelevia pettureita. Älä sano että kapakasta kun minä en kapakoissa käy. Olisko joku paikka josta kysellä.


      • Päivi. N.
        ihmeestä kirjoitti:

        teitä sitten voi löytää. Minäkään en ole nähnyt kuin valehtelevia pettureita. Älä sano että kapakasta kun minä en kapakoissa käy. Olisko joku paikka josta kysellä.

        Kerron tämän. Minä kun luulin. Että miehet ovat luotettavia. Mutta mulle kävi. ikävästi. Se ei halua ottaa minuun yhteyttä. Vaikka se lupasi. Miehiin ei kännäta luottaa. Ne petää.


    • Drazir

      Minä pelasin joskus opiskeuaikana 2 tytöllä, mutta otin siitä opikseni ja nyt haluan palautta exäni luottamuksen. Tosin hän ei näe itseään ex- tyttöystvänäni.

    • gigoloon hurahtanut

      Pari vuotta kunnollista rehellistä uskollista miestä olen etsinyt, kaiken maailman valehtelevia luusereita on kaikki ollut. Iältään 35-55. taidan kanssa vetää niitä puoleeni?
      "Kesäromanssi" oli yhden patologisen gigolon kanssa. alussa mies tuntui ihanalta, puhui puhumistaan luottamuksesta, että sitä pitää olla. kun hän seurustelee haluaa pitää jonkinlaisen vapauden ja kulkea yksin, huidella ympäri maailmaa, ja naisen pitää vain luottaa, samoin hän luottaa että nainen odottaa. selvisi että naisia on useampiakin, yksi vakkari kauempana jonka luona käy edelleen vaikka jo olimme yhdessä. jankkasi vain siitä luottamuksesta. nytkin on panemassa sitä vaikka vielä viikolla oltiin yhdessä. eikös se ole pettämistä jos nai kahta naista samaan aikaan? petti minua ja sitä toista naista, ja ties kuin montaa muuta.
      Ilmeisesti mitä enemmän jankkaa jotain asiaa, tässä tapauksessa siitä luottamuksesta, on itse juuri se pahin petturi.

    • Herääpahvi

      Heips vaan!
      Olen itse tullut siihen tulokseen, että rehellisiä miehiä on, mutta ei ole tullut vastaan sellaista muutamaan vuoteen. Viimeinen kokelas päätti omassa päässään, että olen jättänyt ja meni sitten chattiin ja sieltä löytyi himokas nymfo joka rikkoi sitten kaiken.
      Tämä on nyt toinen peräjälkeen joka tuli ja tuhosi osan minusta. En enää edes uskalla ajatella uutta suhdetta. Tämä kaikki rikkoi minut ihan totaalisesti. Nyt taas kasaan itseni ja tuntuu vaikemmalta käydä kaikki läpi uudestaan. Parempi on vaan elää itsekseen.

    • Kerran mä erehdyin

      Ne on pahimpia jotka palvoo vaimoa kotona ja pitää sohvalla kädestä kiinni. Voi varjele kun selkänsä kääntää niin sitten petetään.

    • onhan se nähty

      Miehenhän pitää olla sosiaalinen ja jännittävä... ne ovat juuri niitä jotka pettää.

      Tavallinen kunnollinen mies on tylsä, ei sellaiset naisia kiinnosta.

      • QuickSapphire

        Se on totta että nämä miestyypit, joiden kanssa tulee väkisinkin ongelmia myöhemmin kieltämättä ovat suurelta osin paljon enemmän naisten suosiossa, kuin ne, jotka yrittävät löytää suhdetta, jossa oltaisiin ystäviä seksuaalisuuden lisäksi. Ärsyyntyneenä tästä voisin sanoa tietenkin, että ihan oikein niille typerille naisille, jotka sitten joutuvat petetyksi, kun kerran valitsevat sellaisen ääliömiehen parempien sijaan mutta... eihän se oikeastaan niinkään ole. Molemmissa se vika on yhtä lailla, kun eivät luottamuksellista suhdetta itselleen luoneet. Molemmilla on omat motiivinsa tehdä niinkuin tekevät ja molemmat maksavat omasta ajattelemattomuudestaan.


      • yhden naisen mies

        Ei tavallinen kunnon mies ketään kiinnosta.


      • Kunnon nainen...:)
        yhden naisen mies kirjoitti:

        Ei tavallinen kunnon mies ketään kiinnosta.

        Mun kokemus on niistä "tavallisista kunnon miehistä" että ovat vähän liian "luonnollisia" joka tavalla että nainen syttyisi. Täytyis vähän panostaa sekä omaan itseensä että kohteeseensa. Ei se yksistään rehellisyys ja "kunnollisuus" riitä. Nämä hulivili-veikot tietävät temput jotka vie jalat alta.


      • espoon_valkea_kyy
        Kunnon nainen...:) kirjoitti:

        Mun kokemus on niistä "tavallisista kunnon miehistä" että ovat vähän liian "luonnollisia" joka tavalla että nainen syttyisi. Täytyis vähän panostaa sekä omaan itseensä että kohteeseensa. Ei se yksistään rehellisyys ja "kunnollisuus" riitä. Nämä hulivili-veikot tietävät temput jotka vie jalat alta.

        Se on helppo lupailla olevansa rehellinen ja kunnollinen kun ei ole tarjontaa. Jos "tavallinen kunnon mies" opettelee "temput jotka vie jalat alta", niin saattaapa tuo tarjonta lisääntyä siinä määrin, että kunnollisuus on kovalla koetuksella..


    • Täydellinen nainen

      Jos nainen on täydellinen miehelle, niin mies ei tarvitse muita.

    • RehellinenM

      Niinhän se menee että me rehelliset miehet seurustellaan epärehellisten naisten kanssa, joten rehellisille naisille jää sitten epärehelliset miehet.

    • ainokaiselleni

      Olisinpa sinulle ainoa niin kuin sinä olet minulle.

    • Mite kehevettiä? Suomalaisethan ovat maailman rehellisintä kansaa.

    • paperin maku

      joo, paperilla ei muuten.

    • Kyllä Mä pärjään*

      Mun kohdalle osunut 3 pettävää naista et se siitä rehellisyydestä. Nyt sit vaan yksikseen kun ei halua enää tulla rikotuksi.

      • petetty69

        Niin sitä itse naisenakin ajattelee, että ei jaksa enää yrittää mitään, ku ei tapaa luotettavaa miestä. Pakko se on vaan uskoa, että joku päivä tapaa miehen, joka on luottamuksen arvoinen.


      • Kyllä Mä pärjään*
        petetty69 kirjoitti:

        Niin sitä itse naisenakin ajattelee, että ei jaksa enää yrittää mitään, ku ei tapaa luotettavaa miestä. Pakko se on vaan uskoa, että joku päivä tapaa miehen, joka on luottamuksen arvoinen.

        Noin se minäkin ajattelen, tänään viimeksi kun kävi ulkoilemassa ja samalla kaakaolla kahvilassa et josko sieltä löytyis mut ei...Se vaan tuntuu niin pitkälle projektille et valuuko kaikki hukkaan...


    • löysin omani

      Rehelliset ja kiltit miehet vittuuntuvat hyvin nopeasti naisten leikkeihin. Kokemattomuus nuorena ja lopulta sen asian hyväksyminen ettei löydä ketään ajaa miehen erilaiseksi kuin hän alunperin oli. Kaikki eivät syrjäänny tms. vaan päättävät sitten alkaa pyörittelemään naisia.

      Helpoiten nainen siis löydät itsellesi rehellisen miehen jos olet ajoissa liikkeellä tositarkoituksella. Eli siinä 20-30 vuotiaana. Tämän jälkeen tilanne menee vaikeaksi jollet tingi jostain muusta, kuten ulkonäöstä. Parhaat menee nopeasti. Itse en voisi mitenkään pettää puolisoani. Syyllisyys olisi liian kova. Uskokaa tai älkää. Mikäli et myöskään voi luottaa mieheesi ja epäilet kokoajan, voi miehesi alkaa oikeasti ajattelemaan pettämistä koska hänen päähänsä kokoajan syötät moisia ajatuksia.

    • Juuri niin

      Valitsin itselleni neljä vuotta sitten juuri sellaisen miehen, joita en uskonut olevankaan, nimittäin luotettavan. Pidän parisuhteessa siitä, ettei koko ajan kyttäillä toisten tekemisiä, vaan annetaan myös tilaa. Muutama viikko sitten minulle tuli sellainen naisen vaisto, jota en ollut tuntenut vuosiin. Tiesin, että tuota vaistoa täytyy kuunnella, koska se on aina ennen ollut oikeassa. No, kävipä sitten ilmi että mies oli ollut rakentamassa suhdetta toisen kanssa. Todella harmi homma, nyt on vain erona aikaisempaan se, että minä viuhahdan heti tuollaisesta miehestä kauaksi, enkä jää enää vierelle notkumaa, josko se siitä paranisi.

    • kärsiväkö

      Samaa mieltä monelta osin, tosin syytä aina varm molemmissa niin naisissa kuin miehissäkin.Itsekin kokenut vain huonoja kokemuksia miehistä niin nuorista kuin vanhemmista miehistä. Ehkä se on tää kotikasvatus joka tuli aikoinaan muotiin ns vapaakasvatus. Monilta äideiltä ja isiltä jääny elämän perusasiat opettamatta esim.kunnioitus toisia ihmisiä kohtaan.Ja muut elämän ohjeet ehkä opitaan elämänvarrella jos opitaan. Kai se joillakin on sitten ihan luonnevika pannaan kun panettaan ketä vaan.Olen itse tällä hetkellä yksin, ollu jo monta vuotta ja en jaksakaan etsiä ketään.Kyllä ne voimavarat karsiutuu kun aina pettymyksiä.Mutta ehkä se elämä kantaa..?

    • olen mies

      joka ei osaa

      enkä halua valehdella

    • Power^^

      Kyllähän meitä rehellisiä miehiä löytyy vaikka millä mitalla. Mutta te naiset, sinä mukaanlukien ette edes vilkaise meitä päin. Ehkäpä me ei sitten osata koskiskella/liehitellä teitä tarpeeksi? Ehkäpä me ei olla tarpeeksi "coolin" ja komean näköisiä? Ehkei me olla tarpeeksi välinpitämättömiä ja renttumaisia? Ehkäpä me toivotaan, että tekin olisitte joskus aloitteellisia ja tulisitte juttelemaan meille, missä tahansa.

      • tyttö itäsuomesta

        Mistä sitten tietää, että toinen on rehellinen ja sellainen ihminen johon voi luottaa? Eipä sitä juuri muuten tiedä kuin tutustumalla. Tutustuminen ja aloitteen tekeminen vaan on hankalaa kun on ujo luonteeltaan. Näppinsä polttaneena ja pettyneenä ajattelee, että on helpompi olla yksin kuin saada taas suruja surtavakseen. Tosi asia on kuitenkin, että rehellisyys ja luotettavuus tuntuvat olevan katoavaa luonnonvaraa kun kuuntelee ihmisiä ympärillään. Se on varmaan ajan henkeen kuuluvaa elämää mutta ei oikein sovi minulla ja monille muille. No, ehkä tulet rehellinen mies joskus vastaan pitkospuilla tai metsäpoluilla. Eilen et ainakaan tullut vesisateessa ja tuulessa tuolla pitkospuilla. Ihan yksikseen sai kulkea sateessa ja katsella kevättä. :)


      • SEPE.

        Oikein! Taitaa vaan loppujenlopuksi mennä niin, että me tavis miehet saadaan se nainen tohon vierelle, ennen näitä "ihanien" renttujen perässä juoksevia naikkosia. Kun ne tulevat itkukurkussa kaupungilla vastaan sen kolmenkymmenennen ihanan epärehellisen renttunsa luota, niin me tullaan hymysuin vastaan se oma tyttöystävä kainalossa.


    • Rakastaa ei rakasta!

      Harvassa on rehelliset miehet, olen sen minäkin tullut kokemaan. Ihmissuhde pelureita tuntuu olevan liikenteessä. Kertovat olevansa rehellisiä, mutta totuus on aivan muuta. "Eukkorinkien" pyörittäjiä, niitä on kulussa. Aikamoista kiirettä heillä on, jotta ehtivät yhdenluota toisen luokse kertomaan rakkaudestaan. Kyllä syvältä sielusta koskee, kun huomaa olevansa vain pelinappula miehelle. Miehelle joka kertoo rakastavansa sinua ja haluaa avioitua. En uskonut joutuvani kokemaan satuja ja tarinoita. Mutta ehkä jossain on se rehellinen Suomalainen mies johon voin luottaa.

    • Niin se vain on!

      Olen pitkälti samaa mieltä nimimerkin Löysin omani kanssa.
      Epäonnistuin aikoinaan avioliitossani, otin eron 40 vuotiaana ja sen jälkeenpä en ole tavannutkaan yhtään varteen otettavaa toista sukupuolta. Tarjolla on syrjäytyneitä juoppoja joiden moraalikäsitykset ovat suoraan sanoen pers...ä tai vaihtoehtoisesti vaimojaan pettäviä surkimuksia, jotka treffipalstoilla vonkaavat seksiä ventovierailta ihmisiltä. Valitse nyt tästä!!!
      Kyllä se niin on, että se Oikea on löydettävä siinä 20 - 30 vuoden iässä. Keski-iässä se on jo harvinaista onnen kantamoista, jos joku kunnollinen ja ryhdikäs mies osuisi kohdalle. Treffipalstat on jo koettu toimimattomiksi, tanssilavat eivät kiinnosta ja olut ei maistu. On valitettavaa, että kunnolliset, selvinpäin liikkuvat miehet eivät tohdi lähestyä tuntemattomia naisia esim. kahvioissa. Tässä iässä kun sitä odottaa, että mies tekisi aloitteen.

      Ei voi muuta kuin onnitella sinua, joka löysit omasi ja osaat häntä vielä arvostaakin, niinkuin pitääkin. Onnellista ja kaunista kesää sinulle ja vaimollesi!

    • Mitä te muut miehet tuutte tänne avautumaan että olet hyvä mies ja heti olette seuraa ettimässä? Se jos joku on renttumaista. Pitäkää ne tunteenne pois näistä ja kertokaa että on rehellisiäkin, tuollainen julkinen flirttailu "Hei, täälä mies joka on rehti. Kiinnostaako?" kommentit pois ja aikuistukaa.


      Aiheeseen palatakseni; On rehellisiä miehiä.

    • ei mitään jäljellä

      Ei varmaan ole.
      Itseltä meni luottamus, kun mies käytti tunteitani aseena minua vastaan.
      Ainoa todellinen asia, mikä löytyi, kaikkien valheiden keskellä.
      Mietin vain, menikö pilkka kenties omaan nilkkaan tällä kertaa.
      Nyt olen täysin turta ja minulla ei ole enää mitään tunteita jäljellä tätä miestä
      kohtaan. Hän pyrkii väkisinkin kertomaan minulle omista tunteistaan, vaikka en haluaisi kuulla niistä mitään. Ja hän pyrkii väkisinkin jollakin keinolla lähelleni, vaikka haluaisin vain olla rauhassa. Hän kuvittelee, että minulla on jotain tunteita häntä kohtaan, vaikka minulla ei enää niitä ole. En koskaan enää voisi luottaa tällaiseen mieheen tai päästää häntä lähelleni, koska hän on käytti hyväksi tunteitani häntä kohtaan. Tiedän, että olisin voinut tehdä hänet monella tasolla onnelliseksi, mutta enää en halua sitä tehdä. Jos mitään tunteita enää koskaan herää tätä ihmistä kohtaan, niin vien ne mukanani hautaan. Mitä enemmän hän yrittää minua pakottaa, sitä paksumman muurin rakennan ympärilleni. Toivoisin hänen jättävän minut kokonaan rauhaan ja ymmärtävän, ettei tule saamaan väkisin minusta mitään sellaista irti, jonka voi saada ainoastaan vapaaehtoisesti. Ainoastaan päinvastoin. Eikä minua kiinnosta hänen elämänsä tai ratkaisunsa - hän on vapaa tekemään ihan mitä huvittaa.

      • DWA.

        No älä avaa ovea, äläkä vastaa sen soittoihin/tekstareihin.


    • 3kertaapaskastaeronn

      ei oo ei !
      paskoja miehiä vaa jotka pettää,valehtelee,hylkää lapsensakin

    • Istukaa peukaloon!!!

      "Tässä iässä kun sitä odottaa, että mies tekisi aloitteen."

      Älä pidätä hengitystä nimittäin sitä saat suomi miehiltä odottaa ja varmaan pitkäänkin.
      JA syy moiseen: Niin moni nainen on lytännyt miesten itsetunnon kun on menty iskemään..

      "Tarjolla on syrjäytyneitä juoppoja joiden moraalikäsitykset ovat suoraan sanoen pers...ä !"

      Niin on ja sitten on menty siihen vaihtoehtoon mihin yksinäinen mies tarttuu ja se on viina... Valitettava tosiasia jota en yhtään ihmettele.
      Veikkaan että nämäkin ovat olleet näitä mukavia ja asiallisia miehiä joihin sinunkaltainen akka ei oo edes vilkaissut...

      Eli me kiltit miehet E H K Ä kelvataan sitten kun ootte käyneet nämä alkoholistit ja muut vaimonhakkaajat läpi niin ja tehneet näille vielä muksutkin...

    • Candy Red Apple

      Onko rehellistä naista olemassakaan?

      • tuomittu yksin.

        Kyllä on. Mutta miehistä ei todellakaan voi sanoa samaa.
        P.askaa vain puhuvat silmät suut täyteen.


    • mies ilman naista

      Kyllä olen rehellinen ja luotettava mut eipä kenellekkään naiselle kelpaa. johtuu varmaan rumasta naamasta! Kaikki naiset vaaluu vaan rikkaan ja komean ja sit ne parkuu kun ei se olekkaan rehellinen.

    • Niinpä, eipä noi naistenkaan osakkeet mun silmissä kovin korkealle nouse.
      Olet oikeassa, luottamus on koko suhteen perusta. Mä joudun lähteen ulkomaille asti, että saan luottamuksen ihmisiin palautettua. Oisin toki toivonut löytäväni sen oikean täältä.

      • Oma valinta kai

        Niin ne rehelliset ja hyvät miehet joissa on lämpöä eikä pelkkää pornoilua on varattu!olen huomannut että aina on joku kiero koukero eikä vastuuta oteta mistään tekemisestä. Rikki vaan menee ja aina yrittää antaa anteeksi kaikenlaista,satuttaa voi muutenkin kun fyysisellä pettämisellä. Kemian pitäis kohdata ja olla tunteita pelissä mutta jos kaikessa mahdollisessa on satutettu, miten edes enää uskaltaa'kokeilla' parisuhdetta. Mun naisenvaisto on jo ihan tukossa kaikesta paskasta niin etten edes halua enää tietää.. Sitä pettymyksen tunnetta vihaa jo etukäteen.
        Olishan se ihanaa kun olis parisuhde jossa on hyvä olla ja sais arvostusta ja kauniita sanoja joiita kumppani myös tarkoittaa ja kaveri näyttäis suht kivalle ,osais jopa ajatella sinuakin eikä vain itseään.Nih mutta kun ei niitä ole vapaana! Jos onkin niin ei näillä kulmilla .


    • =) myöhäinenvastaus

      ikävä kyllä jostain syystä suurin osa miehistä on oikeesti kusipäitä =O itse olen mies ja kerran kihlattuni petti ja se siitä. nykyään seurustellut nykyisen tyttöystäväni kanssa 9kk ja luottamus kunnossa ja eletään kaukosuhdetta. nykyistäni petetty kanssa entisissä suhteissa ja ollaan toistemme ansiosta saatu luottamus takaisin =) . että tsemppiä kyllä kunnollisiakin miehhiä on=) . itselleni ei ole edes tullut mieleen että pettäisin kumppania en ikinä ja en aijokkaan=)

    • Satuolento-

      rehellinen mies. Yhtä aito kuin joulupukki...

    • rehti ja suora

      on yks ;)

    • libre pajaro

      Miksi naiset rakastuvat renttuihin?? Menevät Juliet Jonesin laulun sanat.
      Onko sitten niin että halutaan sillä hetkellä seikkailua ja jännitystä jonka vain renttu pystyy antamaan,muttei turvallisuutta.He ovat vapaita.
      Kun taas ns.kunnollinen mies joka on kiltti ja turvallinen niin sellaisiin naiset eivät helposti rakastu.Koska ne ovat turvallisia ja liian hyviä' sekä tavallisia että rauhallisia.
      Kun taas sitten mitä vanhemmiksi mennään ja huomataan että ollaan vielä sinkkuja...eikä ole perhettä saati sitä turvallista hyvää miestä.

    • toisinajattelija1

      On ollu niinsanottuja renttuja, vaan on ollu niin sanottu hyvä, kunniallinen mieskin. Rentut ei ole pettäneet kertaakaan, niin sanottu hyvä mies löysi toisen puoli vuotta ennenkuin erottiin (15 vuotta yhdessä ja 2 lasta). Ei se niinsanottu renttuus sitä luottamusta tuo eikä vie, sen enempää kuin ne rehtiyttä ja kiltteyttään vakuuttelevat miehetkään ole välttämättä sinne päinkään mitä esittävät. Sen hyvän, tunnollisen, rakastavan perheenisän tai kumppanin roolin ulkopuolella voi tapahtua mitä vaan, eikä kukaan oikeen uskokaan. Rentusta ei alunperinkään liikaa pilvilinnoja rakentele, kun on itse järkevä ja katsoo asioita niinkuin ne on :)

    • petetty avovaimo

      Älä ole murheellinen et ole ainoa joka vetää valehtelevia / pettäviä miehiä puoleensa. Yhdestä petollisesta pitkästä suhteesta pääsin eroon ja toivuin siitä, niin seuraava pettäjä astui elämääni. Väitti että ex on historiaa niin miksi hän on pitänyt kyseiseen ex:ään yhteyttä ja käynyt "kylässä" ja vannottaa rakastavansa minua. En voi muuta todeta että on miehiä joilla järki & kyrpä seisoo yhtäaikaa. Toki varmaan löytyy myös niitäkin jotka on ihan asiallisia, mutta taitavat olla kaikki varattuja.

    • pernarutto1

      Minkälainen mahtoi olla tämä "suuri" valhe. Täytyy muistaa, että jos mies analysoi vastapuolen naisen epäluotettavaksi puiden halaajaksi, niin parempi on keksiä hätävalhe itseä koskettavassa asiassa kuin kärsiä siitä, että tämä suu perseeseen asti auki oleva kalkkuna jakaa kaikki asiat kymmenen ystävänsä kanssa heti ensitreffien jälkeen. Ei henkilökohtaisista asioista pidä eikä kannata puhua rehellisesti jos tietää kokemuksen kautta, että vastapuoli on vain utelemassa turhia ja todellisuudessa enempi tykkää kiusata lesbokavereiden kanssa vain miehiä.

    • ewelyn-71

      oon tullu kanssa samaan lopputuloksee, rehellisii miehii ei oo. tai sit mä oon renttu magneetti ja thats it.
      pari kuukautta tapailin yhtä ja eilen sen ex eukko sit soitti mulle et ne palaa yhtee.....
      sil ...kul ei ollu ees ite pokkaa soittaa mulle ja sanoo tota....
      ja niiko se perjantaina nii toitotti tunteitaan, voi ..tu.
      no kolhu kilpee again, mitäs pienistä ku ei ne pienetkää meistä vaikka kieltämättä tuntuu "hieman" pahalta.

    • rehellinen mies vapa

      moi, täällä on rehellinen mies vapaana. en ole koskaan pettänyt, en ole koskaan harkinnut pettäväni. Minua on sanottu luotettavaksi monet kerrat. Olen viimeiset 3 vuotta elänyt yksin. Aiemman suhteen ero tapahtui naisen pettämisen seurauksena. Olen työssäkäyvä, en polta, en juo kovin usein, en käy baareissa. Kuitenkin kun juttelen netissä naisille niin he eivät ole kiinnostuneet minusta. Jos ovat kiinnostuneita, ovat kiinnostuneita vain hyvien neuvojeni antamisen takia. Kukaan nainen ei soita perääni ja kysele missä liikun. Olen julkaissut numeroni moniin paikkoihin, kuitenkaan kukaan nainen ei soita minulle. sama on sähköpostin ja facebookin kanssa. minuun saa yhteyden se joka haluaa ottaa yhteyttä. Kukaan ei vain ota yhteyttä minuun, vaan naiset valitsevat ennemmin sen rentun joka on kännissä ja jolle muut naiset soittelevat.

    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa

    • Anonyymi

      Kysytää toisin päin onko REHELLISIÄ NAISIA enää olemassa?vedättäjiä sekä rahanperässä juoksioita niitä kyllä löytyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe