Suomen Sisun väärän lipun operaatio

on paljastunut

Henrik Holappa, Marka Ragnos, turaanit sekä muut "neokonservatiiveista" ja "Suomen Zionista" meuhkaavat tahot ovat oikeasti sisulaisia, joiden tehtävänä on näytellä läpeensä naurettavia natsipellejä, joita kukaan täysjärkinen ei voisi ikinä ottaa vakavasti.

Kyseiset täydellisiksi pelleiksi tekeytyvät sisulaiset käyvät sekopäisen möykäämisen säestäminä Sisun, Halla-ahon, Turun ruskean talon yms. kimppuun, jotta sisulaiset, halla-aholaiset ja ruskean talon ritarit vaikuttaisivat täyspäisiltä ja maltillisilta, mitä he epäilemättä ovatkin HolappaRagnos-porukkaa näyttelevien sisulaisten roolihahmoihin verrattuna. Näin halla-ahot ja robespierre-tabermanit luovat itsestään astetta sympaattisemman ja järkevämmän kuvan suuren yleisön silmissä, kun kaiken maailman avohoitohörhöt sanoutuvat heistä irti ja jopa hyökkäävät heitä vastaan.

5 kommenttia

Vastaukset

 • Kaveri väittää, että siellä lähes kaikilla oli paljon viisaammat jutut kuin tämän palstan sisulaisilla. Taitaa nykyinen avohoidokki olla oikeassa?

  • joulukinkkuun?


  • ollut rahaa kirjoitti:

   joulukinkkuun?

   -kesät - talvet, ei hätää!


  • Ainakin yksi keskeisistä sisulaisista nettikirjoittelijoista on ollut mielisairaalassa. Ilmeisesti depressiolääkkeitä popsii muutama muukin.


 • mielikuvitus. Uskot varmaan joulupukkiinkin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.