Paras vedonlyöntitoimisto?

ukalala

Olen tähän asti pelannut veikkauksen pelejä ja nyt mielessä muutkin.
Pelaan pitkävetoa ja lähinnä jääkiekon sm-liigaa.
Kertokaa kokeneet mihin toimistoon kannattaisi lähteä pelaamaan? Centrebet, expekt, unibet vai joku ihan muu?
Pääasiana tietysti kertoimet mutta myös toimivuus ja rahahommat pitäs olla kunnos, tietysti.

7

1648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ahneus kunniaan
    • kerrotaan
    • asiakas vuosia

      mene vetogurun sivuille www.vetoguru.com ja avaa etusivun avaustalletustuplauslinkistä pelitili centrelle..siellä toimii kaikki esim maksu- ja luottokorttitalletukset maksuttomia ja raha näkyy heti pelitilillä,centren tili suomessa on nordeapankissa 120030-12989..vuosia olen sinne vetänyt pelejä ja homma toimii..ton vihjefirman sivujen kautta saat bonuksena avaustalletuksen tuplana 35 euroon asti..unibetistä voin sanoa sen että niitten kanssa ei toimi mikään..lupasivat asioita joita eivät pitäneet ja sitten kun yrittää ottaa yhteyttä ketään ei saa kiinni ja jos aspasta hätäisesti jonkun pikkutytön tavoittaa se välittää vain viestiä eteenpäin ja kukaan ei koskaan ota yhteyttä,joten boikottiin koko paskapuulaaki nimeltä unibet !!!

    • Expektillä

      Itse olen pelannut aika kauan tuolla Expektillä. Sain ensin tuon 35 euron ilmaisen rekisteröitymisbonuksen eikä "omaa rahaa" ole enää sen jälkeen tarvinnut käyttää. Bonus-rahoista olen vähitellen kasvattanut pelikassaa.

      Kertoimet ovat myös huomattavasti Suomen monopolifirmaa paremmat, kieleksi voi valita Suomen ja rahaliikenne toimii mielestäni hyvin ja luotettavasti.

      Lisäksi olen löytänyt hyvän vihjesivun: www.dailybettingtip.net, jonka avulla tein viime vuonna aika hyvän tilin. En tiedä miten onnistuvat, mutta vihje näyttää olevan oikein melkein joka päivä!

      • bonus?

        eli mistä saan expektillä mainitun bonuksen? en löytänyt keinoa..


      • saadaksesi bonuksen
        bonus? kirjoitti:

        eli mistä saan expektillä mainitun bonuksen? en löytänyt keinoa..

        Tuon 35€ saa netottua Expektiltä menemällä osoitteeseen: www.dailybettingtip.net ja klikkaamalla Expektin mainosta.

        Mainos avaa englanninkielisen rekisteröitymissivun, mutta kunhan ensin on rekannut itsensä tuota kautta voi myöhemmin valita kieleksi vaikka Suomen.

        Valitse rekisteröitymissivulta: 'Click here to register with expekt.com!' ja täytä omat tietosi.

        Saadaksesi koko 35 euron bonuksen pitää tallettaa vähintään tuo 35 euroa pelitilille ja lähettää asiakasnumero ja tieto talletetusta summasta osoitteeseen: [email protected] Extra 35 euroa pitäisi olla tilillä 48 tunnin sisällä.

        Huomioi kuitenkin, että nostaaksesi bonusrahat tililtäsi on bonus ja sitä vastaava talletus kierrätettävä peli tilillä 3 kertaa yli 1.5 kertoimisissa vedoissa.

        Esim. jos vaikka talletat 50 euroa ja saat 35 euroa bonusta on vetoja lyötävä (35 35)x3=210 euron edestä. Tämän ei pitäisi olla kuitenkaan mikään ongelma panostamalla maltillisesti esim. 5-10 euroa kerrallaan ja seuraamalla tuon dailybetting.net:n vinkkejä. Tarjous näyttää olevan voimassa tammikuun loppuun.

        Tämän jälkeen saman voi tehdä klikkaamalla bet365:n mainosta, muistaakseni siellä bonussumma oli peräti 100 euroa!


    • Anonyymi

      Joo Suomen paras sivusto noille pelitilin avauksille ja avaustalletusbonuksille on www.vetoguru.com ! Sieltä voi valita vedonlyöntitoimiston noin kymmenestä vaihtoehdosta...tuolle aiemmin mainitulle Centrebetille ei eurooppalaiset voi enää pelata ja unibetkin on nykyään täysin vanha ja kulunut firma.Niillä ei ole enää mitään hohtoa asiakkaille eikä asiakaspalvelussa.Tuolta sivulta www.vetoguru.com olen avannut pelitilit Wildzin casinoon ja urheiluvedonlyöntiin pelitilin Leovegasille.ne on olleet parhaat.Vetogurun sivuilla myös suora talletuslinkki Speedybetille jonne ei tarvi erillistä pelitiiä avata vaan voi pelata pelkillä pankkitunnuksilla ja voitot tulevat suoraan pankkitilille salamannopeasti viidessä minuutissa.Sninnekin tulee pelattua.Kaikinpuolin tuo sivusto www.vetoguru.com on todella hyvä niille jotka haluavat uusia pelitilejä avata ja myös vastaanottaa huikeita avaustalletusbonussummia!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe