ilotulitteet vastuu

pitäis kielttää

iltulitteiden käyttö tulisi kieltää pirkkalassa tai osoittaa tietty alue jossa niitä saisi käyttää joka sitten siivottaisiin ampujien tai kunnan toimesta,PERUSTELU MONET VANHUKSET KOKEVAT SUURTA PELKOA MONIEN TUNTIEN JÄRJETÖNTÄ RÄISKINTÄÄ KOHTAAN, ja moni ilotulitteiden käyttäjä ei näytä ymmärtävän vastuutaan kun ampuu ilotuliitteensa naapureitten rakennusten päälle jos siitä synttyy esim tulipalo ja sattuu olemaan vakuuttamatomia rakenteita/irtaimistoa saati että aiheuttaa jollekin ihmiselle turmia. saati sitten se roskamäärä kaikenmoisia teräviä muovinsiruja pitkin nurmikoita joihin kävelee kesällä ja huomattava määrä isompaa roskaa.
ALYTÖNTÄ MIETTIKÄÄ ,hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

12

512

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusi Pirkkalalainen

      missä vain? Siistiä! Tampereella asuessani oli tylsää kun ei saanut :(

      • tehtyjen

        halpapaukkujen räiskintä on perseaukisten puuhastelua,kun ei äo määrä riitä mihinkään muuhun.Silloin kuvitellaan olevansa joku kylän rambo,kun on muovikassillinen dynyä matkassa.


      • Missä järki helvetti
        tehtyjen kirjoitti:

        halpapaukkujen räiskintä on perseaukisten puuhastelua,kun ei äo määrä riitä mihinkään muuhun.Silloin kuvitellaan olevansa joku kylän rambo,kun on muovikassillinen dynyä matkassa.

        JA meno on vain vuosia pahentunut ?

        Miksei esim pirkkalassa julkisesti osoiteta paikkoja missä raketteja ammuttaisiin , näin niistä kiinnostuneet voisivat kokoontua sinne!

        Ja vanhukset ja muut niistä välittämättömät saisivat normaalin elämän ?


    • Huolissani myös
    • Kössikkä

      Pirkkalasta voisi tehdä ilotulituksen vapaavyöhykkeen. Kaikki jytkyt sallituiksi, mm. tykärit ja paukuttaa saisi pari viikkoa putkeen. Ehdoton turismimagneetti olisi se koska Euroopassa kiellettyä. Tulisivat taatusti Ryan Airilla pommittamaan tänne, miettikää mitkä tulot. Ei paljoa väliä jos siinä nyt jonkun kommarin ladan maalipinta vähän saa damagea tms.

      • PAAVO _nääs

        Kylä me pressavaaleissa tänne ISO JYTKY saadaankin ps :kommarit ajaa nykyään bemarilla ja tosi porvarit ladalla , jos niitä jostain vielä löytyy (mossesta saati volgasta haaveillessa) aika ja arvot muuttuu.

        Muita jytkyjä ei tavita.


    • Pauke on kivaa

      Tänä iltana loppiaissaunan yhteydessä paukuteltiin viimeiset (hiljaiset) suihkut taivaalle joten eiköhän paukut ole pikku hiljaa loppu. Paitsi että vieläkin ihmetyttää kuinka halpoja ne nykyisin kielletyt tykinlaukaukset ja isot kiinalaiset joskus 10 vuotta sitten olivatkaan kun niitä vieläkin on 3 pahvilaatikollista vintillä!?

    • Halpaa hubaa

      Muistaakseni paukkujen hinnat oli loppuaikoina ihan nimellisiä, 10 markalla saattoi kantaa kotiin niin paljon kiinalaisia kuin pystyi.

      Meilläkin saunakamarissa kuivassa paikassa vielä 3 muovikassillista 90-luvun tykäreitä.

    • Pillit pussiin

      Joo nyt loppui meiltäkin paukutus kun oli Nuutin päivä eli uuden vuoden juhlinnan viimenen lopetus. Vielä jäi pari laatikollista raketteja ja suihkuja mutta käytetään ne sitten ens jouluna. Hyvinhän ne säilyy kun kuivassa paikassa pitää.

    • Monta syytä paukkua

      Tarviiko odotella uuteen vuoteen??? Onhan tässä vielä talven aikanakin pimeää ja monella kaikenlaisia sukujuhlia. Myös elokuussa kun illat alkavat pimetä on länsirannikolla tapana viettää venetsialaisia valon ja tulitteiden merkeissä.

    • Miun akka 70 vuotta

      Akalla ku 13.2. 70-vuotispäivä. Lähtehee melekonen rähinä taivaalle. Tietyyysti jo kello 20 kun vieraat tahtohoo lähteä kottiin, ei parane myöhempiä. Eekä mittee isoloi vaan normaaleit paikkui joita myyhää joka vuos uutein vuotena.

    • Jees-poks-holirei

      Suomalaiset ovat liian arkoja juhlimaan. Kotona vaan mökötetään. Sen jälkeen kun sain itselleni vaimon itämailta tajusin että on kuukausittain aihetta juhliin. Ja kun hän vielä surkutteli Suomen pimeyttä lupasin hänelle järjestää tästä lähtien joka kuukausi ison tulituksen. Marraskuussa aloitin mutta kun en tiennyt oikeaa räjähdemäärää (itämailla kaikki tehdään käsipelillä) testattiin tulitus asumattomalla alueella Pohjanmaalla. Uudenvuoden tulitus oli sitten Tampereella ja olikin komea vaikka itse sanonkin! Tammikuussa hioin vaimon hommaamia aineksia Sastamalan Kärppälässä ja tulos entistä parempi. Ensi kuussa uskallan juhlistaa rouvan syntymäpäivää jo Sorkkalan maisemissa Pyhäjärven rannoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe