Aihe

Hintakaari MYY mutta ei hoida takuuasioita.

Huonoapalvelua !!!!!!!!!!!!

Osta edullisesti HINTAKAARESTA ja edullinen hinta tulee TODELLA kalliiksi.
Ilmalämpöpumppu ei toiminutkaan oston jälkeen , vaikka mainos lupasi että se on helppo itsekkin asentaa eli ei tarvita erillistä asennusta mistään kalliista liikkeestä..kuitenkin nyt on jo..
-Palautettu liikeeseen eikä takuu olekkaan sama kuin takuu ...
-Toimitettu todiste valtuutetulta konekorjaajalta ettei se toimi, omalla kustannuksella.
-Soitettu useaan otteeseen omaan laskuun ja kyselty miten asia edistyy laitteen kanssa.
-Ajettu useasti liikkeseen omalla kustannuksella.
-Soitettu maahantuojalle joka todisti ettei HINTAKAARI ole toimittanut sitä huoltoon vieläkään (noin8viikkoa sitten palautettu) , omalla puhelimella taas omaan laskuun soitettu .
Laite seisoo myymälän hyllyllä odottamassa seuraavia myymälän vaatimia todisteita !!!
ÄLÄ OSTA kyseisestä myymälästä MIKÄLI et saa käteen paperia missä takuu on takuu eikä heidän oma todistuksia vaativaa /asiakkaan pyöritys menetelmä.
HALPA tulee kalliimmaksi kuin normaali hintainen normaali kaupassa.

11

6719

  Vastaukset

  • asiasta en sen enempää tiedä, mutta sen verran tiedän, että olen itsekin ostanut ilmalämpöpumpun, einhell merkkisen, ja muistaakseni hintakaaresta myös. minulle on kyllä luvattu 2 v, takuu, mutta jos olisin sen itse asentanut ilman että en olisi käyttänyt asennusliikettä, maahantuoja ilmoitti, että takuu ei ole voimassa. ja näin ilmoitti myöskin myyjäliikkeen myyjä minulle. Hän soitti erikseen kauppahuone Harjulle pyynnöstäni ja tarkisti asian kaupanteon yhteydessä. Meillä pumppu on pelannut hyvin, ja ostin siihen vielä jälkikäteen talvikäyttö johdonkin, jonka myyjäliike munulle maahantuojalta pyynnöstä tilasi. Sain mukaani asennuspöytäkirjan, joka tuli asentajan täyttää, ja se oli määrä säilyttää, jos tarvitsee takuuhuoltoon kone viedä.Että joskus voi olla kyse vain siitä, että
   käsitetään asiat väärin.

   • minä ostin sen saman einhell pumpun, mitä hintakaari myy, saksalaisesta verkkokaupasta puoleen hintaan ja asensin itse kun hyvät ohjeet tuli mukana. et silleeee!!! köyhän täytyy nääs säästää rahaa!


   • säästäjä seppo kirjoitti:

    minä ostin sen saman einhell pumpun, mitä hintakaari myy, saksalaisesta verkkokaupasta puoleen hintaan ja asensin itse kun hyvät ohjeet tuli mukana. et silleeee!!! köyhän täytyy nääs säästää rahaa!

    Hintakaaren mainoksessa on kyllä, että "rikastu ostamalla".


  • ILMALÄMPÖPUMPUN TAKUU
   Kaikissa Hintakaaren myymissä Einhell-Ilmalämpöpumpuissa on KAHDEN VUODEN TAKUU.
   Takuu edellyttää että laitteen on asentanut
   ammattitaitoinen KYLMÄLAITEASENTAJA ja ASENNUSPÖYTÄKIRJA ON TÄYTETTY. Tämä asia on asiakkaalle myytäessä informoitu.

   K.o. tapauksesssa asiakas on ilmeisesti itse asentanut eikä laite olekaan toivotusti toiminut.
   Hän on vienyt sen vieraaseen huoltoliikkeeseen
   hintakaarelle asiasta ilmoittamatta. Vähintä olisi ollut että asiakas olisi heti ilmoittanut Hintakaareen että laite ei toimi. Jo tämä seikka aiheuttaisi sen että takuu ei ole voimassa. Asiakkaalle on tapahtunut selkeästi asennusvirhe.
   Meille ei ole myöskään toimitettu edes ostokuittia....

   Hintakaari hoitaa kyllä takuuvastuut.

   Terveisin
   Aimo Lepistö
   Hintakaari

   • Pyytääkö myös rautakaupat ja merkkiliikkeet kakissa käyttämään asennusliikettä? Aika kalliiksi nykyään tulee ostaminen jos kalliita asennusliikeitä joutuu käyttämään. Onko niin ettei halpaa kannata ostaa vaan se tulee kalliiksi?


  • Monenlaisia asiakkaita riittää. Kyselin Infrasaunaa useasta paikasta ja Hintakaari oli ainoa joka toi kotipihaan maksutta vaikka hinta oli sama kuin kilpailijalla. Olivat myös hyvin ystävällisiä. Sauna on pelannut hienosti ja on loistava peli. Vain ionisaattori hajosi ja Hintakaaresta annettiin hyllystä uusi eikä kysytty edes takuulappua, olisihan se kuittikin toki ollut. Olen sitä mieltä etten ole saanut mistään niin nopeaa, ystävällistä ja mutkatonta palvelua. Näkyi hyllyssä olleen myös paikkakunnan ekat edulliset LED-lamput joten seuraavat aikaansa. Energiansäästölamputhan ovat vain turha välivaihe. Ostan jatkossakin sieltä monenlaista.

  • siin talossa oli mulki 10 viikkoo korjattavana kone piti maahantuojalle lähettää mut ite siä pari kakaraa koitti niit kaikkii romui korjailla ei oo maahantuojii nähnykkä noi romut myynnistä poistettuja masinoita o kuulemma ja kuittei o turha ootella jos käteisellä maksaa

  • Kyl ny järjenkin pitäisi sanoo,ettei ilmalämpöpumppuja itse asennella:)ammattitaitoiset miehet siihen tarvii ja takuu pysyy näin voimassa sen 2vuotta!kävin ohikulkumatkalla Porin Hintakaaressa ja oli kyllä positiivinen yllätys!Matkaan tarttui paljon tavaraa ja oli ystävällinen palvelu!Kiitos Poriin!:)

  • Kyllä Kalalahden Hintakaaressa annettiin minulle ostokuittia näytettyäni viallisen kellolaitteen tilalle hyllystä uusi laite ilman mukinoita.
   Ilmalämpöpumpun asentaminen on ammattimiehen työtä, eikä siihen pidä maallikon ryhtyä.

  • pellejä taitaa olla koko lafka ja omistajat

  • Ostin jääkaapin hintakaaresta ja maksoin koko summan pankkitililtäni. Minä en kuitenkaan saanut tavaraa, vaikka sen kerrottiin olevan noudettavissa. Matkustin Tampereelle varta vasten. Odotan rahojani takaisin kaksi pankkipäivänä, mikäli ne eivät tule olen yhteydessä poliisiin. Älkää ikinä asioiko tuon kaupan kanssa. Huijarifirma!

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21801
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14516
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14253
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10145
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5826