Siuro?

kysyjä

Mitä mieltä olette Siurosta, kannattaako sinne muuttaa?

14

1614

  Vastaukset

  • Kannattaa ehdottomasti muuttaa Siuroon! Kauniita taloja ja luonnonläheistä maisemaa. Ei silti ole matkakaan palveluihin....

  • Me ollaan myös muuttamassa Siuroon. Onko tietoa löytyyköhän sieltä aikuista seuraa eli minkähän ikäistä porukkaa sieltä enimmäkseen löytyy? Niin entäs sitten löytyyköhän lapsille kavereita?

   • Siuro on jo muinaisista ajoista ollut tärkeä risteyspaikka .
    Linnavuori jokistenjärven rannalla osoittaa sen.
    Porinrata ja vesistöjen yhtyminen siurossa ollut liikenteellisesti tärkeä..kuulemma ollut parkanolaisten amerikka. vesireitti hämeenkyröstä yhtyy baarinkulmalla siuronkoskeen.
    Silta oli ennen rajasilta..joka oli kuuluisa aikoinaan nuorison tappelupaikkana.


  • kyl tän voi muuttaa mut tää paikka on kaameeta käåpykylääääää.....................
   mä jouduin muuttamaan tänne pienenpänä.....olisin mieluummin asunut Pinsiön tiellä lähellä kouluani???!!!!

   ainoot kivat paikat on : KoskiBaari ja LähiKauppa lähellä Linnanvuoren risteystä.............

   P.S: Minne kaduille te muutaisitte jos saisitte???

   mie ainaskin Jussinkuja 6:toseen!!!!

  • Kun ajat autolla Siuron läpi, varo baarin kohdalla juoppoja, niitä aina joskus toljailee tiellä, ei näe eikä kuule. Muutenkin mutkanen raitti, mutta mukavan näkönen pikku taajama.

  • Ainakin pääsee Siuronkoskelle koskikalaan helposti :-)

   Jos haet rauhallista asuinympäristöä niin hyvä paikka. Kaikkia palveluita ei löydy Siurosta ja Nokian kaupunki on koko ajan ollut vähentämässä palveluita jotka tarjoaa Nokian keskustassa. Mutta jos nuo hyväksyy oiva paikka ja kaunis luonto lähellä. Perheettömälle bailaajalle en suosittele missään nimessä, tuskin sellainen edes harkitsee sinne muuttoa.

  • siuro on hieno paikka. Vähän niinkuin pispala mutta ei kuitenkaan.

  • Siurossa on pikku kylän meiniki. Täällä asuu monen ikäista väkeä. Lapsiperheetkin ovat löytäneet tänne. Luonto on lähellä. Palveluita on mm. apteekki, pieni ruokakauppa, grilli, postipalvelut, alakoulu ja päiväkoti, Koskibaari jne.Nokialle ajaa vartin ja Tampereelle 30 min. Järviä ja metsiä löytyy melkein kotiovelta. Kannattaa poiketa katsomaan!

  • Jos sulla on oma auto niin Siuro on ihan ok. Jos kuljet julkisilla, niin älä muuta sinne, koko ajan on vuorot vähentyny.

  • Mä olen pyöräillyt Siuron kautta. Se on kaunista seutua. Jos olisi varaa ostaa asuntoa siinä missä fillaria, niin ostaisin asunnon Siurosta. Tai vaikka rakentaisin sinne talon, jos rahaa olisi ja myytävää tonttia. Oma autohan siellä asuvana pitäisi olla, mutta se ei minua haittaisi.

  • on siurossa SCW

  • Nokian notkotiellä on ihmisen hyvä olla, kalpenee siurot ja muut paikat 6-0

  • Ehdottomasti! Siuron koulu on mukava pieni kyläkoulu. Ei oo liikaa oppilaita joku 90 varmaan. Omakotitaloja on eniten. Jotkut tosi uusia jotkut vähän vanhempia. Kavereita lapsille on. Ei oo Siurossa mitään juoppoja toisin kuin Linnavuoressa. Siuro on raikas kylä. Uimaranta on koski baarin takana. Kunnon ruokakauppoja ei oo, mutta Nokialle 10-15 Min. Täällä on selvästi parempi lapsiperheelle kuin Linnavuoren seutu. Kirkko löytyy, baari, grilli, lähikauppa, leikkipuistoja ja ihania naapureita. En oo kuullut keltään mitään naapuri riitoja. Muuta tänne

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   195
   2610
  2. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   216
   2280