Öky

paikka?

Hei, rantalomasta tässä haaveilen. Tarkoitus olisi lähteä helmikuussa ja ajattelin että Nizza voisi olla sopiva, ei liian kuuma. Esim. Kos on mielestäni tuskaisen kuuma helmikuussa.

Mieleeni tuli että ei kai Nizza ole mikään öky paikka, kun siellä kaiketi käy aika paljon kuuluisuuksia? Hintataso on kaiketi aika samanlainen kuin Suomessa. Mutta voiko siellä olla ihan rennosti? Tarkoitan pukeutumista ja muuta ja onko siellä ylipäätään tavallisia "rahvaan" paikkoja, hotelleja, bubeja, ruokapaikkoja vai ovatko kaikki "ökypaikkoja"? Kai Nizza on hyvä rantalomapaikka vaikka onkin iso kaupunki?
Onko rannoilla hirveästi ruuhkaa ja voiko siellä normaali, hieman pyöreä ihminen oleilla ilman että joutuu häpeämään silmiä päästään?!

Mikäli jollekkin tulee joku hyvä rantalomapaikka mieleen, mikä ei ole liian kuuma heinäkuussa niin otan mielelläni vinkin vastaan! Vaikka kyllä tuo Nizzakin kovasti kiinnostaa, en ole ikinä ollut Ranskassa.

8

3358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voisi olla parempi

      Älä mene ainakaan ranskaan. Itse olen ollut ja ei oikein iskeny. Meneppä vaikka espanjaan malagan puolelle. Meidän perheellä on kämppä malagan benalmadenassa ja se on oikein mukava satamakaupunki ja upea hiekkarantakin löytyy. Kauppoja ja ravintoloita ja ties mitä kahviloita on kadun kulmissa.

      Ei Nizzakaan huono vaihtoehto ole vaikka en siellä ole käynytkään.

    • jos haaveilet,

      ei Nizza ole ehkä se paras paikka. Katsoppas mitä on tarjolla Italian puolella. Nizzahan on siinä ihan vieressä ja välissä kulkee rantarata, jota myöten on helppo ja nopea mennä toiseen kaupunkiin käymään. Italian puolella on myös hinnat hieman mukavemmat.

    • Pariisin matkaaja
    • Euroopassa

      jossa voi viettää *rantalomaa* talvella on Kanarian saaret.

      • matkailija1

        ..matkajuttuni Nizzasta viime helmikuulta:

        http://coloredelmare.blogspot.com/2008/02/all-about-nizza.html

        Nizzassa oli kylmä, myös kylmä tuuli, rantakeleistä ei voinut kuin haaveilla. Nizza on rantapaikka vain kesäisin mutta rannat on kivirantoja, hiekkarannat on pidemmällä.

        Rahvaan ruokapaikkoihin liittyen on siellä esim. Mcdonalds ja kahviloita joista saa patonkeja joita ranskalaiset syövät kuin italialaiset pitsoja...


    • Koko juttu

      Siis oletko lähdössä helmi- vai heinäkuussa? Nähtävästi heinä? Pullero voi mennä Nizzaan, miksei voisi. Rannoilla on väkeä jos jonniinlaista. Tavallisia paikkoja on kyllä, mutta rantatuolit maksavat maltaita ja pyyhkeen päällä kivikkoisella rannalla ei jaksa monta päivää kelliä. Kysymyksesi kuitenkin osoittaa, että sinulle jokin muu paikka voisi olla luontevampi. Rivieralla osataan katsoa nenää pitkin ja hienostella. Jos on sellaiselle herkkä, suosittelen muita maita ja kohteita. Jos et ole ennen ollut Ranskassa, aloita maahan tutustuminen jostain muualta, sillä Nizzan seutu ei ole tyypillistä Ranskaa.

      Heinäkuussa rannoilla on ruuhkaa, mutta missäpä ei olisi. Jos pelkkää rantalomaa etsit, älä mene Nizzaan.

    • Turu-jussi

      Taitaapi olla aika viileät kelit Nizzassa, jos helmikuussa menee. Kaupungin edustan rannat pikkukiveä. Kaupunkina ok, museoita, ruokapaikkoja, eikä mitenkään liian "öky". Bussilla pääsee edullisesti esim. Cannesiin.

    • ja rivieraa tunteneena

      ... voin todeta, että Nizza ei ole öky, mutta pirun kylmä ranatlomaksi HELMIKUUSSA. Jos menet heinäkuussa, suosittelisin euron dösämatkan päässä olevaa Anti-Besiä, eritoten Juan Les Pins kaupingin osaa, mahtava mesta, Nizzasat rahvaanomaisempi. sinne siis, ja ranta on hiekkaa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe