Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uuden Vuoden puhe 2009

hansolo2

No niin, taas on mennyt vuosi ohi ja paljon on tapahtunut tänä vuonna Star Warsille: Empire of Dreams-dokumentti näytettiin Jimiltä parikin kertaa, uusi The Clone Wars-3d-piirrossarja alkoi Yhdysvalloissa ja sen pilotti nähtiin elokuvaversiona syksyllä, kauan odotettu The Force Unleashed-peli julkaistiin syyskuussa, lokakuussa Amerikassa julkaistiin 3:n uusimman episodin dvd-boksi (tai ainakin niin olen lukenut) ja MTV3 järjesti katsojilleen äänestyksen, jossa katsojat valitsivat kaksi joulu- ja tapaninpäivänä esitettävää Star Wars -elokuvaa, jotka olivat Sithin kosto (Revenge of the Sith) ja Kloonien hyökkäys (Attack of the Clones).

Mutta Suomi24:n Star Wars-palstalla tämä vuosi on ollut erittäin hiljainen, etenkin keväällä jä kesällä. Mutta eihän silloin tarvitse keskustella, sillä ulkona on sinä aikana hyvä sää. Eniten keskustelua on piisannut tammi- ja nyt joulukuussa, sillonhan sää on kurjempi. Näinä kuukausina uusia keskusteluita tuli ainakin 15 kpl. molempina aikoina.

Myös vakituisten keskustelijoiden joukko on pienentynyt ja nykyyän vain minä, Veteranfan ja jotkut muutkin fanit keskustelemme. Vanhat fanit kyllä jaksavat tulla vielä puhumaan, mutta niin on harvoin.
Myös Qew ja hänen tapaiset häiriköt ovat väsyneet ja jättäneet meidät rauhaan, joiksikin aikaa, kunnes he palaavat taas ärsyttämään. Itse jopa ilmoittauduin sheriffiksi, mutta se ei varmaan hyväksytty, varmaan siksi kun palsta on nyt rauhallisempi.

Vuoden henkilöksi valitsen Veteranfanin, hän kun on näyttänyt kunnon esimerkkiä meille nuoremmille, vaikka hermostuinkin hänen ärsyttävään Qewin viesteihin vastaamiseen keväällä. Onneksi olkoon!

Ensi vuosi alkaa hienosti jo tammikuussa, kun lauantaina 17. päivä The Clone Wars-sarja alkaa myös Suomessa MTV3:lla. Samana päivänä näytetään myös Maikkarin Star Wars-äänestyksessä kolmanneksi tullut Pimeä Uhka (The Phantom Menace). Myöhemmin tammikuussa näytetään neljänneksi äänestyksessä tullut Imperiumin vastaisku (The Empire Strikes Back). Ensi vuonna Yhdysvalloissa alkaa toivon mukaan myös Star Wars Live Action TV Series-televisiosarja, joka sijoittuu Episodi III:n ja Episodi IV:n välille. Ensi vuonna Lontoossa saa myös ensi-iltansa Star Wars - The Musical Journey-musikaali, joka lähtee sen jälkeen kiertämään Eurooppaa ja voi päätyä myös Suomeen.

Joten hyvää uutta vuotta 2009 ja olkoon Voima kansamme, aina!

2

389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veteranfan

      Kiitos nyt kuitenkin huomiosta,muttei meikäläiselle olisi tarvinnut vuoden nimitystä antaa,vaan teille nuoremmille joilla on ollut intenssiivisempi ote Star Wars universiumiin kuin meikäläisellä paapalla.Meikäläinen ei oikeen meinaa pysyä näitten expended tarinoitten perässä,sellaiseksi voidaan laskea myös Force Unleashed videopelikin,ainakin toistaiseksi.

      Tuleva uusivuosi 2009. tulee olemaan mielenkiintoinen uuden Star Wars sarjan tuotannon takia,jos pitää paikkansa tuo George Lucasin lupaama 500. jakson mittainen TV projekti,eli tarkoittaa sitä että erillisiä sivusarjojakin olisi 4. tai 5. kappaletta itse pääsarjan lisäksi.Tämä johtuu tietenkin eri sivuhahmojen suuresta lukumäärästä,tulemme näkemään vielä suuremman ja kiehtovamman universiumin Star Warsista,sitä olisi ainakin hyvä syy odottaa.

      Kaikille parempaa tulevaa vuotta Voiman avulla.

      • KyleKatarn1987

        sillä onhan hän vuoden mittaan varmaankin ahkerimmin tänne ja paljon muuallekin täällä elokuva-osiossa kirjoitellut. Ja vaikka 28 vuoden faniudestakin moisen kunnian jo voisi suoda, niin on Veteranfan kyllä aivan omilla teoillaan palstan johtohahmoksi ja vuoden henkilöksi noussut.

        Ei muuta kuin valoisaa ja Star Wars-rikasta Uutta Vuotta teille kahdelle ja myös kaikille muillekin!


        PS: En tarkoita nyt mitenkään näpäyttää tähän loppuun, Veteranfan, mutta se on Expanded Universe, ei Expended. Eli Laajennettu eikä kulutettu Universumi. Vai huokuuko sanankäyttösi kenties tarkoin harkittua ironiaa? :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe