Läheltäpiti tilanteet!

Patezz

Oliko oman näön lähtö lähellä? Räjähtikö jokin raketti kädessä? Kerro oma läheltäpiti tilanne tänne.

Oma läheltäpiti tilanne:

Sytytin Thunder kingin joka ei "toiminut" heti. Odotin n.3min ja olin ottamassa sitä, niin se pamahti. Onneksi oli suojalasit naamalla.

9

945

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaikkamitä..

      Esim: olin sytyttelemässä siinä kissanpieruja jne kaveri oli siinä 5 m päässä, ja yhtäkksii se huutaa jtn: shiiiiiiiiiiiiiiiiiit!" meikä kattoo että ei hemmetti pistäny JYTY thunderin väärin päin, no oli siinä sekka aikaa paeta ja oli tosi lähellä etten ottanu hittii siitä :D

      • riehuja

        ei tollasesta thunder kingistä saa muuta ku mustelmia jos sellanen ampuu päin. just eilen oltiin läheisellä joelle ampumassa raketteja ja heiteltiin kaikkea kissanpierusta alkaen sinne jokeen. thunder kingit tietysti jää kellumaan vaakatasossa veteen ja ampuu sit ihan mihin vaan:D kaveri sit sai osuman noista isommista thunder kingeistä jalkaan ja ei kimmonnu siit ku 2 metriä kaverista pois päin jä räjähti siin. toppaa muuten aika tehokkaasti sellanen tulipallokin vuorivillatakkiin. lopputulos oli et kaveri kiros vähän aikaa ja nyt sil on pieni mustelma jalas.


    • tapahtunutta.

      Nyt eilen uutenavuotena ei sattunut mitään Ei edes läheltäpititilanteita.

      Mutta Viime uutenavuotena, eli vuosi sitten pata kaatui ja lähti suihkimaan meitä päin :DD Kaikki juoksi ku aropuput johonki puitten taakse piiloon ja jotkut meni sisälle piiloon. Se oli vain ja ainoastaan meidän, vika, koska emme älynneet tukea sitä, vaan pistettiin se maahan, ja tietenki se kaatu. Mutta sen jälkeen ja nyt meitä naurattaa koko juttu. :D Vieläpä, ku meinasin kuvata, mutten sitten jaksanu. Nyt kyllä kaduttaa. Ois tullu hauskaa kotivideomateriaalia. :D

      • nim3tön

        Tohon patajuttuun ollaan huomattu kätevä homma, eli meillä on tuossa talon takana puolikas muovitynnyri, mihin ollaan noi padat laitettu. Sitten jos kaatuu niin jää tynnyrin sisään.


      • Jetska
        nim3tön kirjoitti:

        Tohon patajuttuun ollaan huomattu kätevä homma, eli meillä on tuossa talon takana puolikas muovitynnyri, mihin ollaan noi padat laitettu. Sitten jos kaatuu niin jää tynnyrin sisään.

        Ohimennen havaittua. Jos käytettävissä on (metalli)tynnyri, josta kansi on leikattu pois, saa pommeihin mukavan kaikuefektin, kun ne heittää sytytyksen jälkeen tynnyriin.


    • vieressä

      Nyt uudenvuoden yönä kävi sellainen "läheltäpititilanne" että kun laitoin isonraketin sellaiseen kohtaan missä oli vähän lunta ja sytytin sen, niin se ei noussu ilmaan vaan suhisi vain siinä ja räjähti. Juoksin siinä vaiheessa pois kun se ei noussut ilmaan...

    • perinteisesti

      perinteisesti hävitän uudenvuodenroskat nuotiossa polttamalla. Siinä sitten rätisee ja sähisee ruutijämät ja suutarit. Oli muutama ilmapommi suutari mukana ne tupsautti nuotiosta palavaa moskaa ympäriinsä kun räjähtivät nuotiossa. Onneksi ne suhisi ennen räjähdystä. Ei vaaraa toisaalta kun varoittava suhina ennakoi räjähdyksen.
      Yksi raketti ei noussut jäi näkemättä kun piti olkapää nostaa naaman suojaksi. Ääni oli kyllä sitten hyvä. Voisi olla hyvä idea laittaakin iso raketti narulla maahan saisi kunnon ääni efektin.

    • Jetska

      Oiskohan ollut joskus vuosituhannen alkupuolella, kun ostin jostain kodinelektroniikkaliikkeestä paketin keskisuuria raketteja.

      Jo ennen laukaisua hieman ihmettelin, että onpa näissä onnettoman oloiset kepit patruunan kokoon nähden. Olivat kuin kukkakeppejä. Sitten laukaistessa kävi muutaman raketin kohdalla niin, että raketti lensi aluksi ehkä n. 20m korkeuteen, teki sitten täyskäännöksen ympäri ja jatkoi lentoaan takaisin kohti maata.

      Yksi raketti räjähti vasta n. 3-5m ennen maata kadun päällä. No ei siinä vielä mitään, mutta katua pitkin sattui juuri tulemaan auto ja raketti räjähti aika tarkkaan auton nokkapellin yläpuolella. Onneksi ei kuitenkaan tullut vahinkoja, autoilijakaan ei vaivaútunut (järkytykseltään?) pysähtymään.

    • niin että

      suuresta päälliköstä jäi tomahawk maahan (kaikista suurin siinä paketissa) pikkuveli sai kipinän leukaansa ei sitte siinä muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe