Unibet nosto & henkilöllisyystodistus

Unibet pelaaja

Voitin tässä ennen joulua n. 3000 EUR Unibetilta parilla pitkävetorivillä ja tein samantien nostopyynnön 21.12.2008 Sunnuntaina

Meni melkein kokonainen viikko kun sain sähköpostiini viestin että:

Hyvä Asiakkaamme,

Olette tehneet nostopyynnön Unibetin pelitililtä omalle pankkitilillenne. Turvallisuussyistä pyydämme teitä lähettämään meille kopion henkilöllisyystodistuksestanne ja tiliotteestanne, josta ilmenee nimenne, kotiosoitteenne sekä tilinumeronne. Voitte lähettää tarvittavat kopiot faksilla tai sähköpostitse.

Huomioikaa ystävällisesti sääntömme:

4.6 Unibet pidättää oikeuden pyytää Pelitilin Haltijaa esittämään todisteita henkilöllisyydestään ja/tai muista tämän antamista tiedoista ja/tai todisteita siitä, että käytetty luottokortti on myönnetty Pelitilin Haltijan nimellä ennen nosto- tai talletuspyynnön käsittelemistä; nämä turvatoimet voivat aiheuttaa rahasiirtoihin viivästyksiä.






Parhain Terveisin,

Jaana
Unibetin Asiakaspalvelu



No lähetinpä sitten henkilöllisyystodistuksesta tekä tiliotteesta heille kopion 29.12.2008 ja rahoja ei edelleenkään ole näkynyt tilillä ja jos ei ensi-viikon jälkeen ole rahoja näkynyt tilillä niin mikähän tässä nyt olisi avuksi ?

Olen nimittäin voittanut unibetilta 998 EUR juuri viikko sitten tästä voitosta ja ne rahat tulivat tilille samantien 3:ssa päivässä mutta onko unibetilla joku käytäntö että kaikista yli tonnin voitoista viivytellään rahojen maksua kuin vain minkä keretään ja vaaditaan lähetäämään kopiot henkilöllisyystodistuksista ja tiliotteista.

Tiedän kyllä että unibet kusetti monia siinä värvää kaveri kampanjassa kun bonusrahoja ei kuulunutkaan mutta ei kai ne nyt saatana kuseta voittorahojakin ?

11

4648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peluuuritar

      Hei!
      Kannattaa odottaa ihan rauhassa vielä viikon verran. Itse voitin kesällä isomman summan, ja myös tuli pyyntö laitaa henkkaritod. ja tiliote. Kun ne lähetin meni siitä n.viikonverran ja rahat olivat tilillä. eli nyt kun on ollut vielä tuo uusivuosi välissä sekin pitkittää varmaan rahojen siirtymistä. Luulisin että rahasi ovat ensviikon perjantaihin mennessä tililäsi.

    • HK:oon-blöö

      Ei ole rahoja näkynyt

      • HK:koon blöö

        Se pelivoitto tuli semmoisesta sähköpostiin tulleesta jännittävästä sähköpostiviestistä että YOU HAVE WIN 75.000 € please send the form by this link so we can pay you the money. Eli voitin helvetisti rahaa vaikka ne edes pelannut mitään mutta rahat eivät kuitenkaan tulleet tililleni. Kerkesin jo irtisanomaan itseni töistä ennen sitä.


    • Nimetön

      Olisin halukas pelaamaan johonkin klansainväliseen toimistoon ja haluaisin mielipiteitä mikä olisi paras ja luotettavin. Kaikki näyttävät lupaavan jotain ekstraa kun sinne sijoittaa jotain.

      • juuri unibet on hyvä vaihtoehto. Rahat saa verkkopankilla eutellerin kautta saman tien, mutta ottavat pienen palkkion välistä.

        Pienet kotitukset saa nopeasti tilille. Suuremissa sumissa saattaa kestää hieman kauemmin.


      • kokemuksella

        mene vetogurun sivuille www.vetoguru.com ja avaa etusivulta centrebetin avaustalletustuplausmainosta klikkaamalla tili centrelle.saat ensitalletuksen tuplana 35 euroon asti ja homma toimii vähän eri malliin kuin todella epämääräisellä unibetin paskalla.maksukorttitiedot täytät pelitilillesi ja voit maksu ja luottokortilla tallettaa MAKSUTTA pelitilillesi rahaa ja se näkyy heti pelitililläsi.rahaliikenne on sujuvaa muutenkin,centren tili suomen nordeapankissa.
        terveisin centren asiakas jo melkein 20 vuotta!


      • sä et tiedä
        Gambler1 kirjoitti:

        juuri unibet on hyvä vaihtoehto. Rahat saa verkkopankilla eutellerin kautta saman tien, mutta ottavat pienen palkkion välistä.

        Pienet kotitukset saa nopeasti tilille. Suuremissa sumissa saattaa kestää hieman kauemmin.

        paskaakaan. moneybookersilla ei maksa mitään. miks käyttää jotain invaa neutellerii.. LOL


    • Voitoissa yleensä kestää kauemmin. Pienemmät tulevat nopeammin.

    • Aina jano

      keskusteluissa oli vastaavaa juttua oli kestäny ja kestäny tullut kyllä sit lopuksi.

    • Unibetistä...

      Pelkästään huonoja kokemuksia Unibetistä, en luota puljuun pätkääkään... itse pidän heidän toimintaansa erittäin epäilyttävänä.

      Ja jos pelaa Unibetillä ei ole ihan helppo kotiuttaa ainakaan isompia voittoja, se pitää muistaa. Ei riitä että toimittaa tarkat valokuvat tai skannaukset luottokorteista ja henkkareista vaan vaativat myös kopioita tiliotteista ja sähkölaskuista. Eli aika paljon yksityistietoja pitää olla valmis luovuttamaan, sillä uhalla että muuten menettää kaikki rahansa.

    • dsafas

      en kyllä laittais mihinkään henkilötunnuksia jakoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe