Mikä on kun vistan kansio on estetty,vaikka olen järjestelmänhaltija?????
polku c\Docu ja settings\alluser\ApplicationData
tai viimeisenä voi olla myös \Desktop tai documents tms.
lukee,että ei ole käytössä,käyttö estetty.
polku c\Docu ja settings\alluser\ApplicationData
tai viimeisenä voi olla myös \Desktop tai documents tms.
lukee,että ei ole käytössä,käyttö estetty.
Vastaukset 8
Vanhimmat
Vista Home Premium
PÄÄKÄYTTÄJÄ = sinä, EI ole sama kuin järjestelmänvalvoja.
ET KAI SELAA NETTIÄ JÄRJESTELMÄNVALVOJAN OIKEUKSILLA? Windows matojen ja virusten tartunta on siis silloin varmaa...
:)
Nohnoh :) Heitin jo puolitoista vuotta sitten UACin pois päältä eikä ongelmia ole ollut. Päivitykset on syytä pitää kyllä ajan tasalla, palomuuri päällä ja kunnollinen virustentorjunta.
Minullakin on valvonta ollut pois vuoden.
Ei vain suostu aukeamaan edes järjestelmänvalvojana
Jos olet kuitenkin kirjautunut sisään muuna kuin järjestelmänvalvojana (administrator). Administrattoorin tunnuksethan ovat ne, jotka ensimmäisellä Vistan käynnistyksellä luodaan.
Jos olet luonut toisenkin käyttäjätunnuksen itsellesi administraattorina ja käytät nyt tuota toista, peruskäyttäjän tunnusta. Näinhän sääntöjen mukaan pitäisi tehdä ja administraattorin tunnuksia pitäisi käyttää vain, kun tarvitsee tehdä sellaisia toimenpiteitä, joihin vaaditaan administraattorin tunnukset. Sitä en tiedä, enkä viitsi kokeilla, voiko administraattorina ollessaan poistaa administraattorin tunnuksensa.
Ehkä minulla on käyttäjätilit hieman sekaisin.
Mistähän koneen uumenista saisi kaivettua kaikki koko koneen historiassa(1,4v) olleet tilit,myös poistetut??
en tarkoita ohj.paneelin tilit-kansiota.
Se koneen ensimmäinen tili täytyisi selvittää!
Sun pitää antaa oikeudet sille kansiola vaikka oletkin JV, järjestelmä on ainoa millä on täydet oikeudet tuohon kansioon... vista on siitä hauska että se tekee näitä hauskoja juttuja... tuskinpa tuossa kansiossa kyllä mitään sulle käyttökelpoista kuitenkaan on.
Eli kuitenkin, oikea klikkaa sitä kansioa ja ota ominaisuudet. Sitten otat suojaus välilehden auki ja muutat itelles TÄYDET OIKEUDET.
-asetuksista saa pois? Mutta sitten jäät pelkäämään, että tuleeko mörköjä koneelle... vittu, joo?