RAPU(M)&KALAT(N)

miyas

Kertokaapa kuinka voi toimia..? Olen hyvin syvästi rakastunut tähän mieheen,ja hän minuun. Onko horoskooppien valossa toiveita pidempään kumppanuuteen? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

6

1123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ................

   Kalanainen on kuumaa tavaraa.
   Rapu on liian hidas, eikä osaa toimia.

   • tunteellinenrapu

    itse olen kyllä lukenut, että kalat ja rapu sopivat mainiosti yhteen! Itse olen rapu ja mieheni kalat, ymmärrämme toisiamme hyvin ja 2 vuotta ollaan oltu yhdessä.


   • Nkrapu
    tunteellinenrapu kirjoitti:

    itse olen kyllä lukenut, että kalat ja rapu sopivat mainiosti yhteen! Itse olen rapu ja mieheni kalat, ymmärrämme toisiamme hyvin ja 2 vuotta ollaan oltu yhdessä.

    Moi!
    Omakohtaista kokemusta 17 vuotta ja siihen mahtuu paljon kaikenlaista. Itse olen rapu ja erittäin tunteellinen kiihkee. Mieheni kalat ja vähemmän kiihkee. Et kait me sit toisiamme tasapainotetaan. Mut se tässä pännii ajoittain kun toinen suorastaan tyrehdyttää mun kiihkeet hellyydenosoitukset. Se tuntuu pahalta ja ollaan tästä puhuttukin. Hän vain on sellainen. Siks välillä tuntuukin, et pitääkö tässä ottaa itselleen rakastaja.


  • Ihmettelevä kalanainen

   Loppu tuli suhteelle ennen kuin se edes kunnolla alkoi. En tiedä johtuiko se Rapumiehen hitaudesta vai siitä käsittämättömästä miehen logiigasta, jota en voinut ymmärtää. Julkisesti piti olla niin kuin ei oliskaan ja kahdestaan oli niin ihanaa. Tuntui siltä, että tässä se on ihanne mies. Mutta kun päivä koitti niin tilanne olikin aivan toinen. Eihän semmoista pikku Kalan pää kestänyt kun vielä molemmat on vaipaita aikuisia.

  • Onnellinen kalat nainen

   Minä olet kalat nainen (nouseva kauris) ja mieheni on rapu (ja nouseva vaaka). Olemme olleet yhdessä vajaa kaksi vuotta. Rapu mies on kaikkea mitä herkkä ja tunteellinen kalat naiset voi mieheltä toivoa. Eipä ole koskaan ollut kenenkään miehen kanssa tämmöistä kuin tämän rapu miehen kanssa.

   Rapu mieheni on hemmotellut minua monilla eri tavoin. Hänelle on itsestään selvää, että hän maksaa kaikki ilot ja huvit naiselle. Rapu mies vie syömään kalleimpiin ja hienoimpiin paikkoihin. Vain paras on kyllin hyvää hänen rakkaalleen. Kun rapu mies rakastaa ja saa osakseen vastarakkautta, niin hänen anteliaisuudellaan ei ole rajaa. Hän tekee melkein mitä tahansa naisensa eteen. Hän on onnellinen silloin, kun näkee hymyn rakkaansa huulilla. Rapu mieheni on ostellut minulle monenlaisia lahjoja, jotka ovat olleet arvoltaan 100-400 euron välillä.

   Rapu mieheni on erittäin verbaalinen. Hän osaa ilmaista tunteitaan ja ajatuksiaan loistavalla tasolla. Hän suora, avoin ja rehellinen, mutta osaa esittää asiat lähes aina niin, etten siitä loukkaannut. Hän on erittäin huumorintajuinen. Hän vetää syvällisen minut pinnallisempiin maailmoihin syvistä vesistä. Olen tullut paljon huumorintajuisemmaksi. Nauramme todella paljon ja usein. En ole koskaan aiemmin tajunnut kuinka tärkeää huumori ja nauru ovat parisuhteessa.

   Rapu mieheni sallii minulle myös negatiiviset tunteet toisin kuin monet muut aiemmat seurustelukumppanit, jotka hermostuivat pienimmistäkin kyyneleistä. Tämän miehen seurassa olen saanut itkeä sydämeni kyllyydestä, jos on ollut tarvetta itkeä. Rapu miehen sylissä on turvallista ja hyvä olla. Herkkänä olentona hän ymmärtää hyvin kalat naisen herkkyyttä ja tunteita.

   Rapu miehen ja kalat naisen seksuaalinen intohimo on ihan omaa luokkaansa. Minä kuvittelin jo kokeneeni lähes kaiken seksuaalisella tasolla, mutta rapu miehen rakastelu on jotain aivan muuta kuin keskiverto miehen rakastelu. Hän rakastaa sekä kehollaan että sydämellään. Suhteemme alussa ihmettelin suuseksin pitkää kestoa ja vielä enemmän ihmettelin yhdynnän pituutta. Mieheni todella hallitsee seksuaalisuutensa. Yhdyntä kestää juuri niin kauan kuin hän päättää sen kestävän. Enimmäkseen suosimme pitkiä yhdyntöjä, koska voimme silloin olla pitkään syvässä ihanassa yhteydessä toisiimme. Tunnin yhdyntä on rapumiehelle ihan tavallinen juttu. Seksuaalisuus on ollut tämän miehen kanssa aivan eri tasolla kuin ikinä aiemmin kenenkään miehen kanssa ( joita on kuitenkin ollut noin 10 kappaletta ja lähes kaikki seurustelusuhteita).

   Toki riitoja ja ongelmiakin tulee, mutta niistä selvitään nopeasti ja helposti, koska tunteet ilmaistaan suoraan ja asiat puhutaan halki. Tässä suhteessa mikään ei jää pinnan alle kytemään.

   Itse uskon horoskooppeihin, mutta en sen perusteella ole koskaan päättänyt seurustelusuhteitani. Luotan omaan sisäiseen vaistoon miestä valitessa. Pelkkä aurinkomerkin perusteella ei voi paljoa vielä päätellä, myös muut merkit tulee ottaa huomioon (mm. nouseva merkki, kuumerkki ja deskentit.. tai jotain sen sellaista). Kalat naisella on herkät vaistot, joten luota omaan sisäiseen tunteeseen. Se johdattelee sinua.

   • DieMe

    En voi muuta sanoa rapumiehenä, kuin että täysin osuu samaan mielipiteet kalanaisen ja ravun yhteensopivuudesta. Eipä ole kenenkään naisen kanssa ollut yhtä hyvää ja syvällistä seksiä kuin kalanaisen kanssa....mutta ainahan kaikkeen vaikuttaa myös muutkin seikat kuin horoskooppi...en vaan tiedä mistä parempaa löytäisin kuin kalat ;)...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   608
   5823
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   68
   2920
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   123
   2427
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   62
   1982
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   84
   1699
  6. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1306
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1292
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   43
   1121
  9. 100
   1075
  10. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1022
  Aihe