RAPU(M)&KALAT(N)

miyas

Kertokaapa kuinka voi toimia..? Olen hyvin syvästi rakastunut tähän mieheen,ja hän minuun. Onko horoskooppien valossa toiveita pidempään kumppanuuteen? Kiitos jo etukäteen vastauksista!

6

1086

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ................

      Kalanainen on kuumaa tavaraa.
      Rapu on liian hidas, eikä osaa toimia.

      • tunteellinenrapu

        itse olen kyllä lukenut, että kalat ja rapu sopivat mainiosti yhteen! Itse olen rapu ja mieheni kalat, ymmärrämme toisiamme hyvin ja 2 vuotta ollaan oltu yhdessä.


      • Nkrapu
        tunteellinenrapu kirjoitti:

        itse olen kyllä lukenut, että kalat ja rapu sopivat mainiosti yhteen! Itse olen rapu ja mieheni kalat, ymmärrämme toisiamme hyvin ja 2 vuotta ollaan oltu yhdessä.

        Moi!
        Omakohtaista kokemusta 17 vuotta ja siihen mahtuu paljon kaikenlaista. Itse olen rapu ja erittäin tunteellinen kiihkee. Mieheni kalat ja vähemmän kiihkee. Et kait me sit toisiamme tasapainotetaan. Mut se tässä pännii ajoittain kun toinen suorastaan tyrehdyttää mun kiihkeet hellyydenosoitukset. Se tuntuu pahalta ja ollaan tästä puhuttukin. Hän vain on sellainen. Siks välillä tuntuukin, et pitääkö tässä ottaa itselleen rakastaja.


    • Ihmettelevä kalanainen

      Loppu tuli suhteelle ennen kuin se edes kunnolla alkoi. En tiedä johtuiko se Rapumiehen hitaudesta vai siitä käsittämättömästä miehen logiigasta, jota en voinut ymmärtää. Julkisesti piti olla niin kuin ei oliskaan ja kahdestaan oli niin ihanaa. Tuntui siltä, että tässä se on ihanne mies. Mutta kun päivä koitti niin tilanne olikin aivan toinen. Eihän semmoista pikku Kalan pää kestänyt kun vielä molemmat on vaipaita aikuisia.

    • Onnellinen kalat nainen

      Minä olet kalat nainen (nouseva kauris) ja mieheni on rapu (ja nouseva vaaka). Olemme olleet yhdessä vajaa kaksi vuotta. Rapu mies on kaikkea mitä herkkä ja tunteellinen kalat naiset voi mieheltä toivoa. Eipä ole koskaan ollut kenenkään miehen kanssa tämmöistä kuin tämän rapu miehen kanssa.

      Rapu mieheni on hemmotellut minua monilla eri tavoin. Hänelle on itsestään selvää, että hän maksaa kaikki ilot ja huvit naiselle. Rapu mies vie syömään kalleimpiin ja hienoimpiin paikkoihin. Vain paras on kyllin hyvää hänen rakkaalleen. Kun rapu mies rakastaa ja saa osakseen vastarakkautta, niin hänen anteliaisuudellaan ei ole rajaa. Hän tekee melkein mitä tahansa naisensa eteen. Hän on onnellinen silloin, kun näkee hymyn rakkaansa huulilla. Rapu mieheni on ostellut minulle monenlaisia lahjoja, jotka ovat olleet arvoltaan 100-400 euron välillä.

      Rapu mieheni on erittäin verbaalinen. Hän osaa ilmaista tunteitaan ja ajatuksiaan loistavalla tasolla. Hän suora, avoin ja rehellinen, mutta osaa esittää asiat lähes aina niin, etten siitä loukkaannut. Hän on erittäin huumorintajuinen. Hän vetää syvällisen minut pinnallisempiin maailmoihin syvistä vesistä. Olen tullut paljon huumorintajuisemmaksi. Nauramme todella paljon ja usein. En ole koskaan aiemmin tajunnut kuinka tärkeää huumori ja nauru ovat parisuhteessa.

      Rapu mieheni sallii minulle myös negatiiviset tunteet toisin kuin monet muut aiemmat seurustelukumppanit, jotka hermostuivat pienimmistäkin kyyneleistä. Tämän miehen seurassa olen saanut itkeä sydämeni kyllyydestä, jos on ollut tarvetta itkeä. Rapu miehen sylissä on turvallista ja hyvä olla. Herkkänä olentona hän ymmärtää hyvin kalat naisen herkkyyttä ja tunteita.

      Rapu miehen ja kalat naisen seksuaalinen intohimo on ihan omaa luokkaansa. Minä kuvittelin jo kokeneeni lähes kaiken seksuaalisella tasolla, mutta rapu miehen rakastelu on jotain aivan muuta kuin keskiverto miehen rakastelu. Hän rakastaa sekä kehollaan että sydämellään. Suhteemme alussa ihmettelin suuseksin pitkää kestoa ja vielä enemmän ihmettelin yhdynnän pituutta. Mieheni todella hallitsee seksuaalisuutensa. Yhdyntä kestää juuri niin kauan kuin hän päättää sen kestävän. Enimmäkseen suosimme pitkiä yhdyntöjä, koska voimme silloin olla pitkään syvässä ihanassa yhteydessä toisiimme. Tunnin yhdyntä on rapumiehelle ihan tavallinen juttu. Seksuaalisuus on ollut tämän miehen kanssa aivan eri tasolla kuin ikinä aiemmin kenenkään miehen kanssa ( joita on kuitenkin ollut noin 10 kappaletta ja lähes kaikki seurustelusuhteita).

      Toki riitoja ja ongelmiakin tulee, mutta niistä selvitään nopeasti ja helposti, koska tunteet ilmaistaan suoraan ja asiat puhutaan halki. Tässä suhteessa mikään ei jää pinnan alle kytemään.

      Itse uskon horoskooppeihin, mutta en sen perusteella ole koskaan päättänyt seurustelusuhteitani. Luotan omaan sisäiseen vaistoon miestä valitessa. Pelkkä aurinkomerkin perusteella ei voi paljoa vielä päätellä, myös muut merkit tulee ottaa huomioon (mm. nouseva merkki, kuumerkki ja deskentit.. tai jotain sen sellaista). Kalat naisella on herkät vaistot, joten luota omaan sisäiseen tunteeseen. Se johdattelee sinua.

      • DieMe

        En voi muuta sanoa rapumiehenä, kuin että täysin osuu samaan mielipiteet kalanaisen ja ravun yhteensopivuudesta. Eipä ole kenenkään naisen kanssa ollut yhtä hyvää ja syvällistä seksiä kuin kalanaisen kanssa....mutta ainahan kaikkeen vaikuttaa myös muutkin seikat kuin horoskooppi...en vaan tiedä mistä parempaa löytäisin kuin kalat ;)...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe