Israelilla oikeus iskeä ne tuhorakettimiehet maahan

Hemppa H.

Hamasin pikkukonnat ovat lähettäneet Israeliin Veeeenäläisiä "ystävällisiä" raketteja 8 vuoden aikana yli 11.000. Satoja taloja tuhottu. Kymmeniä tuhansia haavoittunut. Satoja kuooleita. Rajaseudulla ei voi enää asua.
Nyt, kun Israel VIHDOINKIN antaa takaisin ja yrittää saada iskuillaan hamasin ainakin 3 kk:si hiljaiseksi pommeineen, maailman tyhmät huutavat Israelia vastaan, Me tuemme Israelia. Vihaamme pomminheittäjä Hamasia ja muita ääri Islamilaisia.
Missä sota ja kauhu. siellä Islam. Missä tuho, murhat ja vankileirit, siellä komunismihallinto. Venäjä eturintamassa,

Kristityt maat eivät sodi ja valloita.
Tosin puolustautuvta kertomiani vaaroja vastaan.

Hyvä USA ja OBAMAN HALLINTO.

30

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omega6

      Miksi kaikki puolustavat Israelia, vaikka ne koko ajan pommittavat gasalaisia?

      • mitään...

        Siksi, koska ne gasalaiset ovat terroristeja ja ovat yrittäneet tuhota Israelin valtion ja tappaa kaikki juutalaiset.

        Israel pommittaa, että saisi olla taas pienen hetken rauhassa, kun terroristit vetää hheenkeä.


      • Kirjansa lukenut

        omega6 15.1.2009 Miksi kaikki puolustavat Israelia, vaikka ne koko ajan pommittavat gasalaisia? Omega ei ole hyvä aivoillesi. syö voita ja särkeä se kasvattaa järkeä!!!!
        Kuka järkevä ihminen uskoo minkään valtion tunnustavan terroristijärjestöjen hallitsevaa maata joka kykenee vain alla mainittuun rauhantyöhön.
        Israel on ainoa rauhantahtoinen valtio Lähi-idässä, tässä pari sovinnollista puhetta:
        Golda Meir: ”Voimme antaa teille anteeksi poikiemme tappamisen. Mutta emme koskaan anna teille anteeksi sitä että te pakotatte meidät tappamaan teidän poikianne”.
        Ehud Olmert 26.12.08 ”Sanon teille viimeisellä minuutilla, lopettakaa se. Lopettakaa se, Gazan asukkaat, te voitte lopettaa sen. Tiedän miten hartaasti te haluatte nousta aamuisin ylös rauhassa, viedä lapsenne lastentarhoihin tai kouluun, kuten me teemme, kuten ihmiset Sderotissa ja Netivotissa haluavat tehdä.”
        Omert pyrki vakuuttamaan puheessaan, ettei Hamas ole vain Israelin vaan myös Gazan asukkaitten vihollinen. ”En usko, että tämä on islamin henki. Hamas, joka ei edusta islamin henkeä, tekee tämän vastoin islamin henkeä. Haluamme elää hyvinä naapureina Gazan kanssa. Emme halua vahingoittaa teitä, emmekä anna teidän kärsiä nälkää tai lääkkeitten puutetta. Emme halua taistella Palestiinan kansan kanssa, mutta emme salli Hamasin vahingoittavan lapsiamme.”
        Sharonin "provokaatio" käynti Temppelivuorella 28.9.2000 oli viimeinen pisara, joka laukaisi palestiinalaisten toisen intifadan eli kansannousun.6.12.2000 Palestiinan hallinnon tiedotusministeri Imad Al-Falouji vahvisti Gasassa pidetyssä palestiinalaisten sisäisessä symposiumissa että Arafat oli antanut käskyn syys-lokakuussa puhjenneen intifadan valmistelut elokuussa heti Camp Davidin neuvottelujen päätyttyä, koska neuvotteluissa ei saavutettu palestiinalaisten kannalta toivottua tulosta, mikä olisi tarkoittanut kaikkien Libanonissa, Jordaniassa ja Syyriassa asuvien palestiinalaista sukujuurta olevien pakolaisten n. 2,5 miljoonan arabin vapaata muutto-oikeutta Israeliin. Ministeri vahvisti tällä sen että Ariel Sharonin vierailu Temppelivuorella 1.10.2000 ollut suoranainen syy intifadan alkamiseen, vaan oivallinen tekosyy. Palestiinalaisterroristit tekivät vuoden 2000 aikana 41 iskua, joissa 125 israelilaista kuoli tai haavoittui. Mutta sitten alkoi tapahtua 2001, vaikka Israel luovutti 13.9.1999 osan Länsirannasta palestiinalaisille”. Yli 2 viikkoa kestäneet Camp Davidin rauhan neuvottelut päättyivät USA:ssa 25.7.2000 tuloksettomina kysymykseen Jerusalemin hallinnasta, vakka Ehud Barak tarjosi Temppelivuota ja Itä-Jerusalemia palestiinalaisvaltion hallintaan. Israel hyväksyi Camp Davidissa rauhanehdotuksen, PLO ei.
        15.2.2001 palestiinalaismies ajoi linja-autolla Tel Avivin eteläpuolella päin pysäkillä ollutta väkijoukkoa, jossa 8 sai surmansa.
        .28.3.2001 Jerusalemissa räjäytettiin kaksi pommia Ensimmäisessä iskussa, joista toinen oli autopommi ja toinen itsemurhaisku, loukkaantui 33 siviiliä. New Yaminissa , 25 km Jerusalemista pohjoiseen, räjäytettiin pommi bussipysäkillä koululaisten keskellä, heidän odottaessa bussiaan israelilaislapsista kaksi sai surmansa ja kolme loukkaantui vakavasti.
        2.4.2001 Eri puolilla Israelia ja itsehallintoalueita tehtiin runsaasti terrori-iskuja.
        12, -16.4.2001. PLO tulitti ohjuksin, raketein ja kranaatinheittimin israelilaisia asuinalueita ja kibbutseja, joissa 6 loukkaantui. Hizbollah tulitti Libanonin puolelta Pohjois-Galileaa raketein ja ohjuksin. He onnistuivat osumaan panssarintorjuntaohjuksella IDF:n tankkiin jossa kuoli yksi ja kaksi israelilaista haavoittui. Vastaiskussa israelilaisista kuoli yksi ja 20 haavoittunutta, kolme syyrialaista ja kaksi palestiinalaista. Gazan rajan lähellä PLO tulitti kranaateilla Israelin asutuksia haavoittaen kuutta siviiliä.
        Syksystä 2000 huhtikuun puoliväliin väkivallan seurauksena kuoli lähes 500 ja haavoittui 10 000 israelilaista siviiliä ja sotilasta.
        22.4.2001 Hamasiin kuulunut 22-vuotias Omar Salim Abu Ateh teki itsemurhaiskun linja-autoon Kfar Savassa Tel Avivin pohjoispuolella surmaten itsensä lisäksi yhden ja haavoittaen 50:tä israelilaista.
        27.4.2001 Hamas ilmoitti tehneensä päivän aikana jo neljä pommi-iskua ja tekevänsä vielä kuusi terrori-iskua juutalaisten asutuskeskuksiin.
        28.4.2001 Hamasin ja Fatahin ääriryhmien tekemissä pommi-iskuissa israelilaisten siviilien asuinalueilla sai surmansa viisi ja loukkaantui viisi israelilaista ja palestiinalaisia kuoli yksi ja neljä loukkaantui vakavasti.
        .9.5.2001 Kaksi nuorta israelilaista 14-vuotiasta poikaa löydettiin surmattuna luolasta, johon heidän arveltiin piiloutuneen nähdessään patikkaretkellään terroristeja. Heidät oli ennen surmaamista kivitetty ja sitten hakattu kuoliaiksi.
        9.5.2001 Israelilainen teollisuusvartija tapettiin ja sen jälkeen häneltä ryöstettiin kevyt ase ja muut henkilökohtaiset esineet lähellä Khirbet Yinonin kylää Samariassa.
        11-12.5.2001 Raja-alueella töissä olleet kaksi romanialaista siirtotyöläistä sai surmansa kun Hamasin joukot räjäytti pommin työmaan kohdalla, useat työläiset saivat sirpalevammoja.
        18.5.2001 Väkivaltaisuuksissa, joita terroristit järjestivät Israelin itsenäisyysjulistuksen vuosipäiväksi, sai surmansa kuusi israelilaista siviiliä Netaniassa ostoskeskuksen aulassa tehdyssä 50 kg muoviräjähde pommi-iskussa, jossa loukkaantui 130 siviiliä. Peres ilmoitti kuluneiden viikkojen aikana Israeliin on tehty 15 – 20 erilaista iskua päivittäin, mikä ei anna aihetta jatkaa rauhanneuvotteluja.
        Kaiken kaikkiaan syyskuuussa 2000 alkaneessa intifadassa oli kuollut n. 550 ja n. 15 000 israelilaista haavoittunut. Israelin hallituksen mukaan itsenäiseen kansakuntaan olivat terroristit iskeneet 5 000 kertaa.
        22.5.2001 Gazassa Fatah-järjestön terroristit olivat asentamassa pommia ja alkoivat tulittamaan paikalle osunutta IDF:n partiota. Molemmat terroristit kuolivat asentamansa pommin räjähdyksessä.
        26.5.2001 Haderassa linja-autoa vastaan tehdyssä pommi-iskussa haavoittui 40 siviiliä ja molemmat pommimiehet saivat surmansa.
        28.5.2001 Israelissa terroristit olivat kahden päivän aikana tehneet neljä pommi-iskua, loukkaantuneita oli kymmeniä ja kuolleita kolme.
        30.5.2001 väkivaltaisuudet vain jatkuivat – palestiinalaiset ampuivat naisen ja hänen tyttärensä heidän autoonsa. Newsweek-lehden toimittaja siepattiin. PLO ampui israelilaisen turvamiehen Nablusissa. Lähellä Neve Danielia ammuttiin israelilaisnainen ja neljä muuta autossa ollutta haavoittui (kerrassaan sankarillinen päivä).
        31.5.2001 Israelin oikeistolaiset ministerit vaativat Sharonia julistamaan täysimittaisen sodan PLO:lle jatkuvien pommi-iskujen ja salamurhien takia, koska Israeliin tehdään päivittäin 20 kertaa hyökkäyksiä erimuotoisin terroriteoin.
        1.6.2001 Tel Avivissa yökerhoon jonottavaan ihmisjoukkoon tehdyssä itsemurha iskussa sai surmasi yli 20 nuorta ja noin 100 haavoittui. TV- puheessaan sheikki Yassin julisti tekijän sankarilliseksi marttyyriksi tämän onnistuessa karmeassa työssään aseettomia siviileitä kohtaan.

        9.6.2001 Kolme palestiinalaista kuoli ja useita haavoittui IDF:n iskiessä israelilaista siirtokuntaan tehdyn granaatti-iskun tehneitä sissejä vastaan..
        14.6.2001 Israel hyväksyi puoleltaan CIA:n johtajan George Tenetin johdolla neuvotellun tulitaukoehdotuksen mutta PLO:n puolelta vain tietyin varauksin. Äärijärjestöt: Hamas, Jhad ja Fatahin Tanzim ilmoittivat ettei heitä sido mitkään sopimukset, varsinkin kun he epäilivät USA:n painostaneen Arafatia. Väkivaltaisuudet jatkuivat ikään kuin 13.6. ei olisi mistään tulitauosta sovittukaan. Terroristi surmasi kreikkalaisen ortodoksimunkin tämän autoon tehdyssä iskussa (kerrassaan sankarillista). Samassa yhteenotossa tuo palestiinalainen ja yksi israelilainen sotilas sai surmansa. Kahden päivän aikana tulitaukosopimuksen jälkeen Israeliin iskettiin 18:sta kertaa.
        23.6. 2001 Kaksi IDF:n sotilasta ja palstiinlainen pommimies kuoli lähellä Hebronia. Teon otti vastuulleen Hamas.
        1.7.2001 PLO iski kranaatein israelilaisasutuksiin, jotka siiviilivoimin iskivät takaisin. Näin viikkoa aiemmin Arafatin antaman tulitaukolupauksen jälkeen hän hallitsi joukkojaan.
        2.7.2001 Hez-b-Allah aloitti välittömästi ammuskelun kohti Pohjois-Israelia johon IDF vastasi tuhoamalla syyrialaisten tutka-asemia ja terroristien asemia Libanonin puolella. Länsirannalla sai surmansa kaksi palestiinalaista taistelussa IDF:ää vastaan, toinen heistä oli poliisi ja kolme muuta kuoli pakoautossa joka tuhottiin, Kaikilla viidellä oli räjähdevyöt yllään, mitä todennäköisimmin tarkoituksena iskeä väkijokkoon. Hamas osallistui päivän tapahtumiin Tel Avivin lähellä Yehudin kaupungissa räjäyttämällä kaksi autopommia. Toinen lastentarhan ja toinen asuinkerrostalon edessä. Ainoastaan kuusi henkilöä loukkaantui iskussa. Heinäkuun lopulla kuolleiden määrä oli ylittänyt 650:n rajan ja haavoittuneiden määrän lähennellessä 17 000. Osoittautui ettei Arafat hallitse joukkojaan
        8.7.2001 Sunday Times kertoi Lontoossa että Iranin Pasadan-joukot ovat Hez-b-Allahin suostumuksella miehittäneet 20 tukikohtaa Etelä-Libanonissa, joista sinne tuoduilla lyhyen kantaman ohjuksilla voidaan ampua Pohjois-Israeliin ja aina Haifaan saakka. Tiedot saatiin Israeliin loikanneelta turvapaikan hakijalta.
        16.7.2001.Voimakas autopommi räjähti Binyaminin kaupungin rautatieaseman edessä surmaten kaksi Israelin sotilasta ja jihadilaisen iskun tekijän, lisäksi useita loukkaantui vaikeasti. Hamasin sheikki Ahmed Yassin julisti TV:ssä iskujen jatkuvan ja ettei palestiinalaisten kansannousua tukahduteta väkivalloin.
        28.7.2001 viisi israeliaista, joukossa teini-ikäinen nuori sekä 6 palestiinalaista sai surmansa eripuolilla Länsirantaa Gazaa ja muualla Israelissa.jatkuneissa yhteenotoissa.
        28.7.2001 Gasan kaisteleella puhkesi palestiinalaisten keskeinen verikosto, jossa hillittömän ammuskelun seurauksena kuoli 9 ja haavoittui yli 20 palestiinalaista.
        29.7.2001 Temppelivuorella puhkesi 29.7.2001 rajut mellakat kun palestiinalaiset ryhtyivät kivittämään Länsimuurille rukoilemaan tulleita juutalaisia. Muslimit ilmoittivat kivityksen johtuvan siitä kun ääriuskonnollinen ryhmä Temppelivuoren Uskolliset olivat aikeissa tuoda islamille pyhille paikoille kolmannen temppeli peruskiven. Tosiasiassa kivenlohkaretta kuljetettiin Länsimuurin ohitse Vanhan Kaupungin muurien ulkopuolelle osana tämän uskonnollisen ryhmän paastopaivän rituaalia. Israelilaisista poliiseista 15 ja kivittäjistä 40 loukkaantui. Tapaus sai suunnatonta huomiota arabimediassa, joka ei koskaan perusta uutistaan tosiasioihin.
        30.7.2001 Kuusi Fatahin aktivistia sai surmansa Fara’n sissileirissä Länsirannalla kun räjähdevarastona pidetyssä autotallissa varomattoman räjähteiden käsittelyn seurauksena kuoli 6 aktivistia. Tapansa mukaan PLO syytti israelilaisia väittäen IDF:n tehneen hyökkäysvaunulla iskun ampuen kranaatteja kyseiseen kylään.
        5.8.2001 Huolimatta Arafatin julistamista tulitauoista iskut jatkuivat puolin ja toisin viikon aikana. PM Ariel Sharonin mukaan viimeisten kolmen vuoden aikana Israeliin oli tehty terrori-iskuja 88 eri kertaa. Samana päivänä IDF:n joukot tapasivat lähellä Nablusia tienvarsipommia asentamassa olleen sissin, joka kuoli tulitaistelussa. PLO iski heti takaisin, samana päivänä Tel Avivissa. Arabimies ryhtyi tulittamaan M-16 puoliautomaatti kiväärillä puolustusministeriön lähellä IDF:n sotilasosastoa haavoittaen 8 sotilasta ja kahta siviiliä. Israelilainen poliisi ampui miestä ja pidätti tämän. Lisäksi verettömässä kostotoimessa IDF tuhosi Palestiinalaisten poliisiaseman. Edelleen samana päivänä Gasan kaistaleella palestiinalainen asetta heilutellut sissi sai surmansa. Myös Länsirannalla Hamasin sissin luodeista kuoli siirtokuntalainen naishenkilö.
        9.8.2001 Jerusalemissa räjähti valtaisa pommi keskellä päivää pizzeriassa lähellä Vanhaa Kaupunkia. Itsemurhaisku oli islamilaisen Jihadin ja Hamasin yhteistyötä. Iskun tekijä oli Jenin’stä kotoisin oleva 23-vuotias Omar Nasseh. Iskussa kuoli 16 israelilaista joukossa kuusi pientä lasta. Sairaalahoitoon joutui 92 joista viisi kriittisessä tilassa. Hamas-johtaja Rantisi ylisti iskun tehnyttä terroristia marttyyriksi Libanonilaisen Hizhullah TV:n lähetyksessä ilmoittaen samalla että lisää pommi-iskuja on tulossa. Samana päivänä sai IDF:n sotilas sai surmansa salamurhaajan luodista Länsirannan Tulkarmissa.
        12.8.2001 Kirjat Motzkinissa Haifassa ravintolaan tehdyssä itsemurhapommi-iskussa 21 israelilaista haavoittui ja iskun tekijä itse kuoli. Islamilainen Jihad ilmoitti olevansa iskun takana ja uhkasi lähettävänsä itsemurhapommittajia kunnes Israelin valtio on tuhottu.
        IDF:n esikuntapäällikkö Shauz Mofaz ilmoitti lehdistölle että kuluneiden 11 intifadan kuukauden aikana 154 israelilaista on kuollut arilaisissa attentaateissa ja 61 on kuollut suoraan PLO:n alaisten ryhmien Tanzim, Foece 17 jne toiminnan tuloksena.
        13.8.2001 Israelin panssarit tunkeutuivat palestiinalaisten itsehallintoalueella sijaitsevaan Jen’nin kaupunkiin, tuhosivat kaksi polii-siasemaa sekä valtasivat kuudeksi tunniksi PLO:n hallintorakennuksen kostona kahdesta itsemurhaiskusta joissa 16 israelilaista kuoli ja yli 100 loukkaantui. Iskujen tekijä oli Jeni’niläinen. Kahta päivää myöhemmin länsimainen media paheksui ankarasti näitä kahta veretöntä vastaiskua, mutta ei mainitse mitään kuolleista ja loukkaantuneista israelilaisista - tarkoitushakuista toimintaa, ehkä antisemitismiä. PLO vaati jopa YK:n turvallisuusneuvostoa koolle.
        14.8.2001 Palestiinan itsehallinnon virallinen viikkolehti Al-Manar ilmoitti PLO:n harkitsevavan vakavasti biologisen joukkotuhoaseen käyttöönottoa.
        17.8.2001 Nablusissa neljä palestiinalaista kuoli ja kuusi loukkaantui klaanien välisessä kahinassa Nablusilaisen sairaalan pihalla. Tapahtuma pantiin IDF: syyksi, mutta asia oikaistiin kun PLO:n poliisi pidätti molemmat osapuolet.
        20.8.2001 Huolimaton räjähteiden käsittely surmasi palestiinalaisperheen Rafahissa Gasassa.
        22.8.2001 Viisi palestiinalaista sai surmansa IDF:n iskiessä ohjuksin paikalliseen poliisiasemaan. Lisäksi Gasan alueella kuoli yksi Fatahin upseeri IDF:n ohjusiskussa.
        23.8.2001 Viisi palestiinalaista sissiä yllätettiin asentamassa tienvarteen pommia lähellä Shavei Shomronia. IDF:n Golan Brigadenin erikoisjoukot osuivat paikalle ja haavoittivat yhtä pakenevista terroristeista.
        25.8.2001 Kaksi DFLP:N palestiinalaista onnistui pääsemään IDF:n tukikohtaan Gasan kaistalla. He aloittivat silmittömän tulituksen jota edelsi usean käsikranaatin räjäytykset keskellä IDF:n joukko-osastoa. Kolme sotilasta sai surmansa ja seitsemän haavoittui ennen kuin terroristit saatiin eliminoitua. Länsirannalla koko yön kestäneessä juhlinnassa DLDP:n terroristit julistettiin ”sankarillisiksi marttyyreiksi” Samana päivänä palestiinalainen tarkka-ampuja haavoitti vakavasti kahta pikkupoikaa kotipihallaan Beith Schneersonissa. Lisäksi kaksi saman perheen jäsentä sai surmansa DPLF:n tarkka-ampujien tulitettua heidän autoaan lähellä Hebronia, yksi heistä oli pieni lapsi. Israelin hallitus ilmoitti välittömästi kostavansa kaikki em. aseettomien siviilien surmat.
        29.8.2001 Palestinian Infomation Center kertoi 29.8.2001 että Israelin armeijan joukot ovat miehittäneet Beit Jalan kaupungin ja pitävät siellä panttivankeina Luterilaisen Kirkon suojissa 55 palestiinalaista orpolasta. PIC:n mukaan israelilaiset tietävät että ”sankarilliset palestiinalaissoturit” eivät milloinkaan vahingoita pikkulapsia ja siksi ”sionistimiehittäjä” tuntee olonsa turvalliseksi ihmiskilven takana. Myöhemmin yöllä Israelin joukot ja PLO pääsivät sopimukseen jonka mukaan PLO kieltää ja lopettaa kranaatti-iskut ja salamurhat israelilaisia siirtokuntalaisia kohtaan sille vastineena Israel vetää joukkonsa pois Beit Jalasta. Orpolapsista ihmiskilpinä ei puhuta mitään.
        31.8.2001 Erkki Tuomioja:”Israel nöyryyttää, alistaa ja köyhdyttää palestiinalaisia”. Edelleen hän totesi, että ”kansa joka joutui sellaisen kohtelun uhriksi itse 30-luvulla ei luulisi kohtelevan palestiinalaisia samalla tavoin” – tämä lausunto hämmästytti maailmaa.
        1.9.2001 Poliisi oli saamansa vihjeen perusteella korkeimmassa hälytysvalmiudessa kohtaamaan iskun tekijät. Joukkojen iskiessä yhteen. Iskussa israelilaisen sotilaan lisäksi PLO:n sissi sai surmansa. Israelilaisia sotilaita haavoittui 20. PLO:n tiedustelupalvelun johtaja Khatb kuoli autossaan olleen pommin räjähdyksessä.
        4.9.2001 tehtiin itsemurhaisku Jerusalemissa vilkkaimmalla ostoskadulla iltapäiväruuhkan aikana. Ortodoksipapiksi naamioitunut Hamasilainen herätti poliisipartion huomion, joka vaati terroristia pysähtymään. Hän ei totellut joten partion lähestyessä terroristi räjäytti vaatteisiinsa kätkemänsä räjähteet. Toinen poliiseista ja 16 siviiliä loukkaantui. Taas Arafat kertoi maailmalle Israelin terrorista.
        9.9.2001 Itsemurhaiskussa Naharian rautatieasemalla sai surmansa iskun tekijän lisäksi 3 israelilaista, 12 haavoittui. Samana päivänä Jordanin laaksossa palestiinalainen terroristiryhmä ampui minibussin kuljettajan yhden matkustajan.
        11.9.2001 WTC:n pilvenpiirtäjien tuhoutuminen ja 2 muuta terroritekoa saivat aikaan valtavan riemun islamistisissa maissa.
        Jatko ilman lisä- ja taustatietoja kääntämättömänä
        Sep 11, 2001 - Border Policemen Sgt. Tzachi David, 19, of Tel-Aviv, and St.-Sgt. Andrei Zledkin, 26, of Carmiel, were killed just after midnight when Palestinian terrorist gunmen opened fire on the Ivtan Border Police base near Kibbutz Bachan in central Israel. A Fatah group claimed responsibility for the attack.
        Sep 12, 2001 - Ruth Shua'i, 46, of Alfei Menashe, was traveling home around 19:30 PM when shots were fired from a passing vehicle near the village of Habla near Kalkilya. She sustained injuries to her head and stomach and died en route to Meir Hospital in Kfar Saba.
        Sep 15, 2001 - Meir Weisshaus, 23, of Jerusalem, was fatally shot late Saturday night in a drive-by shooting on the Ramot-French Hill road in northern Jerusalem.
        Sep 16, 2001 - Sgt. David Gordukal, 23, of Upper Nazareth, was killed in the exchange of fire on Saturday night in the south of Ramallah, during which five senior Palestinian terrorists were arrested and a number of Palestinian terrorist positions and a Force 17 camp were attacked.
        Sep 20, 2001 - Sarit Amrani, 26, of Nokdim, was killed Thursday morning and her husband Shai was seriously wounded in a shooting attack near Tekoa, south of Bethlehem. The couple's three children who were traveling in the vehicle were not injured. Fatah claimed responsibility for the attack.
        Sep 24, 2001 - Salit Sheetrit, 28, of Kibbutz Sde Eliyahu was killed by gunfire shortly after 6:30 near Shadmot Mehola on the Jordan Valley road. The Islamic Jihad claimed responsibility for the attack.
        Sep 26, 2001 - Zvia Pinhas, 64, of Moshav Maor was stabbed to death in her home. The terrorist who carried out the attack, from Jenin, was arrested.
        Oct 01, 2001 - A large car bomb exploded in the Talpiot neighborhood of Jerusalem. Several people were lightly injured.
        Oct 02, 2001 - Cpl. Liron Harpaz, 19, of Alei Sinai, and Assaf Yitzhaki, 20, of Lod, were killed when a Palestinian terrorist cell infiltrated the northern Gaza District community of Alei Sinai, opening fire on residents and hurling grenades into homes. 15 others were wounded in the attack.
        Oct 04, 2001 - Sgt. Tali Ben-Armon, 19, an off-duty woman soldier from Pardesia, Haim Ben-Ezra, 76, of Givat Hamoreh, and Sergei Freidin, 20, of Afula were killed when a Palestinian terrorist, dressed as an Israeli paratrooper, opened fire on Israeli civilians waiting at the central bus station in Afula. 13 other Israelis were wounded in the attack. Fatah claimed responsibility for the attack.
        Oct 05, 2001 - Hananya Ben-Avraham, 46, of Elad was killed by Palestinian terrorists in a machine gun ambush near Avnei Hefetz in central Israel.
        Oct 07, 2001 - Yair Mordechai, 43, of Kibbutz Sheluhot was killed when a Palestinian terrorist homicide terrorist affiliated with the Islamic Jihad detonated a large bomb strapped to his body near the entrance of the kibbutz in the Beit She'an Valley.
        Oct 17, 2001 - Tourism Minister Rechavam Ze'evy, 75, was assassinated by two shots to the head outside his room at the Jerusalem Hyatt Hotel. The Popular Front for the Liberation of Palestine claimed responsibility for the attack.
        Oct 18, 2001 - Lior Kaufman, 30, of Ramat Sharon was killed and two injured, one seriously, by shots fired by terrorists at their jeep in the Judean desert, near the Mar Saba monastery.
        Oct 28, 2001 - St.-Sgt. Yaniv Levy, 22, of Zichron Yaakov was killed by Palestinian terrorists in a drive-by machine-gun ambush near Kibbutz Metzer in northern Israel. The Tanzim wing of Arafat's Fatah faction claimed responsibility for the murder.
        Oct 28, 2001 - Ayala Levy, 39, of Elyachin; Smadar Levy, 23, of Hadera; Lydia Marko, 63, of Givat Ada; and Sima Menahem, 30, of Zichron Yaakov were killed when two Palestinian terrorists, members of the Palestinian terrorist police, armed with assault rifles and expanding bullets, opened fire from a vehicle on Israeli pedestrians at a crowded bus-stop in downtown Hadera. About 40 were wounded, three critically. The Islamic Jihad claimed responsibility for the attack.
        Nov 02, 2001 - St.-Sgt. Raz Mintz, 19, of Kiryat Motzkin was killed by Palestinian terrorist gunmen 5:45 P.M. on Friday at an IDF roadblock at near Ofra, north of Ramallah. The Fatah-affiliated Al-Aksa Brigade claimed responsibility for the attack.
        Nov 04, 2001 - Shoshana Ben Ishai, 16, of Betar Illit and Menashe (Meni) Regev, 14, of Jerusalem were killed when a Palestinian terrorist opened fire with a sub-machine gun shortly before 16:00 at a No. 25 Egged bus at the French Hill junction in northern Jerusalem. 45 people were injured in the attack.
        Nov 06, 2001 - Capt. (Res.) Eyal Sela, 39, of Moshav Nir Banim, was shot dead in an ambush by three Palestinian terrorists on the southern Nablus bypass road.
        Nov 9, 2001 - Hadas Abutbul, 39, of Mevo Dotan in northern Samaria was shot and killed by Palestinian terrorists on Friday afternoon as she drove from work in nearby Shaked.
        Nov 11, 2001 - Aharon Ussishkin, 50, head of security at Moshav Kfar Hess, east of Netanya, was shot and killed at the entrance to the moshav on Sunday evening, after being summoned to investigate a suspicious person.
        Nov 24, 2001 - St.-Sgt. Barak Madmon, 26, of Holon, an IDF reservist, was killed by a mortar shell that landed in the soccer field of Kfar Darom in Gush Katif, while on his way to take up guard duty. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Nov 26, 2001 - A Palestinian terrorist homicide bomber blew himself up and lightly wounded two Border Policemen at the Erez crossing point in the Gaza Strip. The bomber joined workers waiting to be cleared for entry into Israel. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Nov 27, 2001 - Noam Gozovsky, 23, of Moshav Ramat Zvi, and Michal Mor, 25, of Afula were killed when two Palestinian terrorists from the Jenin area opened fire with Kalashnikov assault rifles on a crowd of people near the central bus station in Afula. Police officers and a reserve soldier confronted them, killing the terrorists in the ensuing firefight. Another 50 people were injured, 10 of them moderately to seriously. Fatah and the Islamic Jihad claimed joint responsibility.
        Nov 27, 2001 - Etty Fahima, 45, of Netzer Hazani was killed three others were injured when a Palestinian terrorist threw grenades and opened fire at a convoy on the road between the Kissufim crossing and Gush Katif in the Gaza Strip on Tuesday evening. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Nov 29, 2001 - 1st Sgt. Yaron Pikholtz, 20, of Ramat Gan, was killed and a second soldier was injured in a drive-by shooting incident on the Green Line, near the West Bank village of Baka el-Sharkiya.
        Nov 29, 2001 - Three people were killed and nine others were wounded in a homicide bombing on an Egged 823 bus en route from Nazereth to Tel Aviv near the city of Hadera. The Islamic Jihad and Fatah claimed responsibility for the attack.
        Dec 01, 2001 - 11 people were killed and about 180 injured when explosive devices were detonated by two homicide bombers close to 11:30 P.M. Saturday night on Ben Yehuda Street, the pedestrian mall in the center of Jerusalem. A car bomb exploded nearby 20 minutes later. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Dec 02, 2001 - 15 people were killed and 40 injured, several critically, in a homicide bombing on an Egged bus No. 16 in Haifa shortly after 12:00. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Dec 02, 2001 - Prof. Baruch Singer, 51, of Gedera was killed when Palestinian terrorist gunmen opened fire on his car near the northern Gaza settlement of Elei Sinai. Hamas claimed responsibility for the attack.
        Dec 05, 2001 - A homicide bomber exploded a powerful bomb shortly after 7:30 AM on King David Street in Jerusalem. A number of people waiting at a nearby bus stop were lightly injured. The terrorist was killed in the blast. Police are investigating whether the bomb, packed with nails and shrapnel, went off prematurely. The Islamic Jihad claimed responsibility.
        Dec 09, 2001 - A homicide bomber exploded a powerful bomb near a bus stop at the Checkpost Junction in Haifa shortly after 7:30 AM. About 30 people were injured, most lightly and suffering from shock. A second explosive device was found and detonated nearby. The terrorist was killed.
        Dec 12, 2001 - Four people traveling in two cars were lightly wounded in an attack at 18:00 PM by two homicide bombers near the Gaza Strip community of Neve Dekalim.
        Dec 12, 2001 - Yair Amar, 13, of Emmanuel; Esther Avraham, 42, of Emmanuel; Border Police Chief Warrant Officer Yoel Bienenfeld, 35, of Moshav Tel Shahar; Moshe Gutman, 40, of Emmanuel; Avraham Nahman Nitzani, 17, of Betar Illit; Yirmiyahu Salem, 48, of Emmanuel; Israel Sternberg, 46, of Emmanuel; David Tzarfati, 38, of Ginot Shomron; Hananya Tzarfati, 32, of Kfar Saba; Ya'akov Tzarfati, 64, of Kfar Saba were killed when three terrorists attacked a No. 189 Dan bus and several passenger cars with a roadside bomb, anti-tank grenades, and light arms fire near the entrance to Emmanuel in Samaria at 18:00 P.M. About 30 others were injured. Both Fatah and Hamas claimed responsibility for the attack.
        Haim Chiprot, 52, of Emmanuel, injured in the attack, died of his wounds on March 25, 2002.
        Dec 17, 2001 - Zion Ohana, 45, of Adam was brutally murdered by three residents of Jaba in Samaria.
        Dec 25, 2001 - Sgt. Michael Sitbon, 23, of Beit Shemesh, an IDF reserve soldier, was killed, and four other soldiers were injured, in a shooting attack Tuesday morning near the Jordanian border north of Beit She'an.
        Minkälaisin perustein israelilaisten pitäisi asuttaa näitä hirmutekoja tekevät naapuritaloihinsa?
        Nyt kipin kapin kaikki hörhöt kaivelemaan niitä valheitanne sanaisista arkuistanne.
        Luetelkaa kaikki tapaukset joissa israelilainen on jumalaansa uskoen mennyt räjäyttämään itsensä arabien keskelle.
        Ylistäkää nyt rauhan kyyhkyterroristejanne.


      • Anonyymi

        Koska pyhä lehmä eli kultainen vasikka.


      • Anonyymi
        mitään... kirjoitti:

        Siksi, koska ne gasalaiset ovat terroristeja ja ovat yrittäneet tuhota Israelin valtion ja tappaa kaikki juutalaiset.

        Israel pommittaa, että saisi olla taas pienen hetken rauhassa, kun terroristit vetää hheenkeä.

        Mikä gasalaiset ovat esimerkiksi tehneet israelille?????TE VAAN KUTSUTTEE KAIKKIA TERRORISTEIKSI KOSKA TE VAAN USKOTTE ISRAELIA EIKÖ TEILLÄ OO SILMIÄ TE KYLLÄ PYSTYTTE NÄHDÄ MIKÄ ISRAEL TEKEE GAZASSA !!!
        ISRAEL VAAN TAPPAA LAPSIA ONKO LAPSET TERRORISTEJÄ??ONKO KAIKKI NAOSET TERRORISTEJÄ???ONKO KAIKKI MIEHET TERRORISTEJÄ????ONKO KAIKKI VANHAT IHMISET TERRORISTEJÄ?????

        TE ETTE SAA KUTSUA KETÄÄN TERRORISTIKSI! KAIKKI IHMISET OVAT ERI LAISIA TOI ON IHAN RASISTIA! KUN TE KUTSUTTE KOKO GAZANKANSAA TERRORISTEIKSI!!!VAUVAT,LAPSET,NAISET,MIEHET JA VANHAT IHMISET!!!


    • Lue historian kirjoja

      Juutalaiset ja Israelin valtio ovat valloittaneet palestiinalaisten maat sekä tappavat ja nöyryyttävät heitä jatkuvasti. Kun pakolaisleireillä ja eristettynä vuosikymmeniä asuneet palestiinalaiset (joista monet ovat kristittyjä), yrittävät puolustaa itseään, mahtava sotakoneisto jyrää kaiken maan tasalle. Se tappaa ennen kaikkea naisia,lapsia ja muita siviilejä. Tätä ei voi hyväksyä.Juutalaiset eivät ole kristittyjä, vaan Jeesuksen tappajia.

      • Omalle maaperälleen

        YK:n päätöslauselman
        mukainen alue on miehitettyä
        maata.Eli Hamasin raketit
        ovat TÄYSIN LAILLISIA
        saahan Suomenkin armeija
        harjoitella mielin määrin
        omalla maaperällään.
        EIKÖ MUKA ????


      • Lupalapun

        Ryöstää maita.
        Sitä lupalappua ei vaan
        ole vielä saatu käännettyä
        jidshassansanksdoktriinikielestä
        judiskeksi.Tulkkeja puuttuu.


      • Anonyymi

        Israel tappaa jopa pakolais leirejä!!!


    • kaikki tuhottu

      Näyttää siltä, että ko. alueelle ei tule ikinä rauhaa, ennen kuin kaikki Hamasin terroristit on tuhottu. Toivon, ettei Hamasin sotimiskeinot, eli saada mahdollisimman paljon siviiliuhreja, enää harhauta maailman valtioita.
      Samalla kun epäoikeudenmukainen tuki Hamasille loppuu, tulee rauha.
      Jos palestiinalaiset olisivat tämän ymmärtäneet, rauha olisi ollut mahdollinen jo ajat sitten.
      Vai olisiko mahdollisesti niin, että Hamasin terroristit olisivat eliminoineet myös omiaan, jos vastustusta olisi ollut suurimittaisesti.

    • miesten paraas

      No, mutta Hemppaa..! Sinä miesten paras.
      Jos joku,niin aineki sinä olisit eturivissä tappelemassa ja lähettelemäs vaikka omatekoosia raketteja, jos Venäjä miehittäis armasta Suomi-maatamme.Ihan sama oikeus ja velvollisuus on myös arabimiehillä miehittäjää vastaan.

      Kyllä tietty voisit tarkastella asiaa opjektiivisemmin,ettei kristityt maat sodi ja valloita..Kun jenkit itsekin kauhistelevat sitä,millaisilla valheilla Irakiin mentiin.Ja nyt on sitten menoveden hintakin vähän laskenut, mikähän lie syynä siihenkin.

      Mutta erinomaista kevättä miesten parraalle,Hempalle!

    • ympärileikkaamaton

      Israelin valtiollahan ei ole mitään moraalista olemassaolon oikeutusta. Sen perustivat voittajavaltiot toisen maailmansodan jälkeen parannellakseen huonoa omaatuntoaan, kun eivät ajoissa puuttuneet aatun touhuihin. Perustivat sen sitten alueelle jossa oli ollut kaksituhatta vuotta muita asujia. Juutalaiset ryhtyivät sitten miehittelemään pienissä paloissa naapurivaltioiden alueita jenkkien tuella ja pikkuhiljaa eristivät palestiinalaiset ghettoihin. Te jotka puolustelette juutalaisten touhua miettikää mitä itse tekisitte jos suomea miehittäisi joku toinen kansa ja ajaisi meikäläisiä muurein eristetyille aluelle vailla taattua sähkön, veden, ruuan ja polttoaineen saantia? Luuletteko että te olisitte eloonne tyytyväisiä?
      Ja minua ihmetyttää suunnattomasti joidenkin infantiilien tyyli sekoittaa kommunismi tähän asiaan. Tällä asialla on kommunismin kanssa yhtä paljon tekemistä kuin setä aadolfilla pesäpallon kanssa!    

      • tiedän.

        Punikit ovatkin maan suurin paskajoukkio, heille vain surkeus on jotain.


      • ympäripäissään
        tiedän. kirjoitti:

        Punikit ovatkin maan suurin paskajoukkio, heille vain surkeus on jotain.

        No siinä meillä oli argumentaation aatelia. oletko harkinnut toimittajan uraa?


      • Neuvosta vaari

        Nimimerkki 'ympärileikkaamaton' kysyy:

        "miettikää mitä itse tekisitte jos suomea miehittäisi joku toinen kansa "

        Jepjep. 14% Suomen alueesta ON vieraan kansan miehittämää.

        Loogisesti(?) ajatellen suomalaisten pitäsi alkaa ampua raketteja miehittäjän siviilien niskaan. Aloita sinä. Jos homma toimii, lupaan tulla mukaan.


    • suosisuomalaista

      eiks toi israel oo yksi lysti,turhaan lässytätte
      siellä ne tappaa toisiaan ketä oikeesti kiinnostaa..? arabit vs juutalaiset

      kummat ovat niitä joista oikeesti
      välitätte.. kertokaa parempi vitsi

      • ympäriämpäri

        Niin se voi olla vaikea uskoa, mutta joillakin tällä pallolla dallailevilla on vielä hieman oikeuden- ja kohtuudentajua. Israel on miehittäjä ihan samalla tavalla kuin natsisaksa oli suurimmassa osassa eurooppaa jokin aika sitten. Kaikkein ironisintahan tässä asiassa on se että kansa jolle sattui mitä sattui, toteuttaa itse täsmälleen samanlaista politiikkaa.


      • ja..

        naisista,eli kaikista puolustuskyvyttömistä! Israel muuten ilmootti just saavuttaneensa tavoitteensa eli Hamas ei muuttunut mitenkään ja satoja, kolmesataako lasta kuoli.


      • puolustuskyvyttömiä?
        ja.. kirjoitti:

        naisista,eli kaikista puolustuskyvyttömistä! Israel muuten ilmootti just saavuttaneensa tavoitteensa eli Hamas ei muuttunut mitenkään ja satoja, kolmesataako lasta kuoli.

        Mutta reilut tuhat terroristia tai -alkua on pois riveistä.


      • Anonyymi

        Toi on sota ei mikään VITSI!!!!!!!!KAIKKI KUOLEE JA SÄ VAAN VITSAILET!LAPSET,NAISET,MIEHET,VAUVAT JA VANHAT IHMISET KUOLEE JA SÄ VAAN VITSAILET TÄSTÄ ASIASTA


        MIETI,JOS SUOMEEN TAI JOHONKIN EUROOPPA MAAHAN TAPAHTUISI SAMA ASIA KAIKKI VAAN TULISI AUTTAMAAN,MUTTA PALESTIINAA EI AUTETA KOSKA SE EI EUROOPPALAINEN MAA EIKÖ NIIN JA SIITÄ VAIN VITSAILLAAN JA PELLEILLÄÄN
        NIIN ILKEETÄ HA RASISTIA KAIKKI ME OLLAAN IHMISIÄ TIEDETTEKSTE ???????!!!!!!!


    • Ampua raketteja

      Nehän ampuu
      OMALLE MAALLE niitä
      raketteja.
      Ei kai ole Palestii-
      nalaisten vika kun sinne
      on siirtolaisia majoittunu.
      (Laittomasti)

      • ammuskella Kannakselle

        jos kerran meille kuuluvalle maalle saa rauhassa ammuskella raketteja.


      • tai selkään
        ammuskella Kannakselle kirjoitti:

        jos kerran meille kuuluvalle maalle saa rauhassa ammuskella raketteja.

        Lapset lapset. Kun te ette selvästi ymmärrä tilannetta ja vertaatte sitä suomen alueluovutuksiin, niin voisitte olla kirjoittamatta yhtään mitään. Menkää vaikka jonnekkin pissiksiä jututtamaan. Useiden täällä kirjoittavien tekstistä paistaa viisitoistavuotiaan omat angstit läpi ja silloin on hyvä uhota vaikka terroristeista.


      • ja mä
        tai selkään kirjoitti:

        Lapset lapset. Kun te ette selvästi ymmärrä tilannetta ja vertaatte sitä suomen alueluovutuksiin, niin voisitte olla kirjoittamatta yhtään mitään. Menkää vaikka jonnekkin pissiksiä jututtamaan. Useiden täällä kirjoittavien tekstistä paistaa viisitoistavuotiaan omat angstit läpi ja silloin on hyvä uhota vaikka terroristeista.

        kohta 50, että mennäänkö pissiksiä jututtamaan. Me sää meidän puolesta..


      • uhriko?
        tai selkään kirjoitti:

        Lapset lapset. Kun te ette selvästi ymmärrä tilannetta ja vertaatte sitä suomen alueluovutuksiin, niin voisitte olla kirjoittamatta yhtään mitään. Menkää vaikka jonnekkin pissiksiä jututtamaan. Useiden täällä kirjoittavien tekstistä paistaa viisitoistavuotiaan omat angstit läpi ja silloin on hyvä uhota vaikka terroristeista.

        Kyllä kai se vituttaapi, kun jää toiseksi, niin pitää sitten örveltää niille, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan.
        Minun puolestani saat ihannoida muslimiterroristeja ihan niin paljon kuin haluat, mutta sivistynyt länsimaailma perkaa mahdollisuuksien mukaan ne pois häiriköimästä kansakuntaa.

        Minä lähentelen 70v, mutta osaan vielä ajatella itsenäisesti, enkä ole johdateltavissa jonkun punikkitoimittajaklopin toimesta.


      • on!
        uhriko? kirjoitti:

        Kyllä kai se vituttaapi, kun jää toiseksi, niin pitää sitten örveltää niille, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan.
        Minun puolestani saat ihannoida muslimiterroristeja ihan niin paljon kuin haluat, mutta sivistynyt länsimaailma perkaa mahdollisuuksien mukaan ne pois häiriköimästä kansakuntaa.

        Minä lähentelen 70v, mutta osaan vielä ajatella itsenäisesti, enkä ole johdateltavissa jonkun punikkitoimittajaklopin toimesta.

        että länsimaailma perkaa, juuri siinä ! Lopputulos on länsimaailman kaikkivoipaisuuden luulossa, että yks kaunis aamu, alkuaineet hajoavat kuumuudessa !
        Arvaatko missä ?


      • Kirjansa lukenut
        on! kirjoitti:

        että länsimaailma perkaa, juuri siinä ! Lopputulos on länsimaailman kaikkivoipaisuuden luulossa, että yks kaunis aamu, alkuaineet hajoavat kuumuudessa !
        Arvaatko missä ?

        Niin katsoppa vastaukseni Omegalle.
        Mielestäni asia on niin että:
        Tiedolla on kitkerät juuret mutta makeat hedelmät!!


    • Anonyymi

      Miksi israel saa puolustaa itseään?
      Miksi palestiina ei saa puolustaa itseään?
      Miksi israel tappaa lasta,naista,miestä ja vanhoja ihmisiä?
      MIKSI ISRAELILLA ON OIKEAUS TEHDÄ MIKÄ HÄN HALUAA ?
      Miksi israel pommittaa SAIRAALOJA,KOULUJA,KOTEJA JA LASTEN KOTEJA?
      Miksi kun palestiina puolustaa itseään häntä kuntusaan terroristiksi?
      Miksi kaikki ovat ukrainan puolella ei palestiinan ja molemmissa maissa on sotaa,mutta palestiinassa on jopa pahempi sota. Se kesti palestiinassa yli 70 v ja ei ketään välitä ?
      Sanokaa rehellisesti kuka on terroristi ja kuka on KANSANMURHAAJA?!

      • Anonyymi

        Kummallakin puolella on ideologioilla ja uskonnolla pilattuja itsekkäitä ihmisiä.


      • Anonyymi

        👍🏻


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe