Tomtom karttakerros?

Onko kukaan

saanut toimimaan millään (mieluiten 720) itse tekemänsä karttakerroksen eli "map overlay": n?

Tomtomin sivuilla oleva ohje on kaikkien muittenkin jamppojen mielestä päin... mutta edes niiden jamppojen ohjeilla ei toimi. Meille on tulossa maisemarkkitehti ja mä lupasin sille millimetrin tarkan, reaaliaikaisen kartan tontista, mutta nyt arkkitehti hukkaan, kun tarkoitus oli näillä jäillä piirtää punaisella merkkuumaalilla suunnitelma tonttiin, mutta nyt ei tule sitä kartanon karttakerrosta siihen näyttöön!

8

1031

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yleensäkään

      missään toimi. Hanki semmoinen navigaattori, missä on CE ja kaikki on paljon helpompaa.

      • karttakerros on

        mistä tahansa kartasta kopioitu (yksityiskäyttöön ja luvalla voi kopioida koko kartan) pieni karttaruutu, joka on tallennettu kuvatiedostona Tomtomiin. Lisäksi tarvitaan sat-tiedosto, jossa kerrotaan mistä kohtaa (gps-koordinaatti) Maapalloa sen kopioidun karrtaruudun yläkulma alkaa ja mihin kohtaa (gps-koordinaatti) maapalloa sen karttaruudun oikea alakulma päättyy.

        Näitten tietojen perusteella Tomtomin pitäisi mainoksen mukaan kyetä näyttämään sille kohtaa Maapalloa karttaa selattaessa se kopiotu ruutu siltä zoom-tasolta, jolla sat-tiedostossa on määritelty ruutu näkyväksi. Eipähän näy mitään Tomtomin eikä jamppojen ohjeilla. Siihen ruutuun voisi piirtää kukkapenkit ja kaikki kartiotuijatkin ja lähteä navigaattorin kanssa katselemaan pihaa ennenkuin kaivelee sittenkin vääristä paikoista pistolapioilla.


      • paremmin

        PC:t on erinomainen esimerkki siitä kuinka mahdottoman paljon paremmin ne Linuxin "viritykset" toimii kuin Microsoftin softat on koskaan toimineet. Seiska mukaanlukien. ;)

        Jos et usko niin kokeile.


      • Linux-vänkytystä
        paremmin kirjoitti:

        PC:t on erinomainen esimerkki siitä kuinka mahdottoman paljon paremmin ne Linuxin "viritykset" toimii kuin Microsoftin softat on koskaan toimineet. Seiska mukaanlukien. ;)

        Jos et usko niin kokeile.

        jossa sanotaan, että se on maailman parasta koodia, vaikka kukaan ei oikeastaan tiedä, missä ja milloin suostuu toimimaan? Juhlapuheet ja lupaukset ovat kovia, mutta tosipaikan tullen edes tietotekniikan tohtori ei Linuxilla ryyditetyä vehhettä pelaamaan saa kuin hädin ja tuskin neljäsosittain siitä, mitä juhlapuheessa sanottiin.


    • TomTomilla

      ainut positiivinen seikka siinä oli, että vastaus tuli siinä ajassa, jossa robotti sen lupasikin. Sieltä vastasi kuitenkinhenkilö, joka oli Googlettamalla yrittänyt etsiä rasterikarttoja Internetistä niitä kuitenkaan löytämättä. Äly hoi, älä jätä: mitä helevataa mä teen jonkun toisen tekemillä rasterikartoilla, kun en kuitenkaan siellä mene käymään! Ei näistä Linux-hemmoista ole muuhun kuin näsäviisasteluun. Tuokaan ei koskaan ole edes nähnyt navigaattoria.

      • asiakaspalvelutyytyväisyys

        -kyselylomake tuli sieltä: moniosainen ja -mutkallinen, kuten odottaa sopii, mutta mä klikkailin kärsivällisesti kymmeniä täppiä pitkin ja poikin lomakkeita ja pisteeksi atk-iin päälle siihen avautui tekstikenttä, jossa sain omin sanoin kertoa ja perustella, mitä mieltä ja parannettavaa siinä palvelussa on.


    • ole ketään

      joka olisi jossain kohtaa planeettaa, mieluiten Läinsi-europassa, saanut jopa Go 720: ssä TomTom: in itsensä kehuman karttakerroksen toimimaan? Linuxiahan kehutaan niin paljon ja väitetään, että syystä, mutta nyt on niitä syitä hieman syytä epäillä.

    • Metsäinssi

      toimii aivan Tomtomin ohjeiden mukaan. Pitää vain varmistaa, että sat-tiedostoon kirjoitetut koordinaatit ovat asteina ja yhden kuvan maksimikoko ei saa ylittää 2040 pikseliä xy-suun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      180
      1613
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      59
      1125
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      55
      907
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      801
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      131
      787
    6. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      758
    7. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      38
      731
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      689
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      664
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      629
    Aihe