vastailkeehan jos on innostusta

Wellu

Hello!

Olen ollut erittäin kiinnostunut freteistä parin vuoden ajan. Luen netistä ja lehdistä niistä juttuja, ja olen sitä mukaa kasvattanut huimasti tietoa. Olisin valmis ottamaan moisen otuksen, mutta äitini vielä epäröi. Silti hän osallistuisi fretin hoitoon. Minulla on aikaa fretille, ja lisäksi se saisi oman huoneen, veljeni kohta muutettua muualle. Olen yrittänyt puhua mahd. hyviä puolia freteistä, mutta äiti ei oikein innostu siltikään. Meillä on kyllä ollut parin lemmikin vanhuuteen kuolemista lähiaikoina, saattaa äidin suhtautuminen siitäkin johtua... Mutta onko vinkkejä kellään, miten äidin voisi suostuttaa hommaamaan fretin? Itse olen säästänyt rahaa frettiin, eli minun rahoistani se menee. Ylläpitoon osallistun tottakai myös. (Äidilläni on tapa huomauttaa rahanmenosta...) Kiitoksia etukäteen. :)

2

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdjfjfg

      Kannattaa ottaa huomioon että kaikissa eläimissä on joku ns vika myös eli ne ei ole 100%.sesti täydellisiä. Eli se voi purra tai paskoa ympäri taloa. Ota myös huomioon että vaikka sulla onkin rahaa frettiin niin se on todella minimaalinen summa verrattuna siihen että paljon frettiin menee rahaa, tarvikkeet, ruuat, rokotus, leikkaus jne..

    • freetulit

      Meillä aviomieheni löysi tiensä frettinettiin(jota ei ole enään). Muutoman kuukauden mies istui koneella lukemassa freteistä tietoja, kunnes sitten ehdotti minulle. Meinasin tuolloin saada "halvauksen" :)
      Sehän puree, paskoo ja haisee! Oli ekat mietteeni asiaan, sitten katselin kuvia, "onhan tuo aika söpön näköinen otus" :)
      En siis täysin hylännyt ajatusta fretin tulosta meille, ja aloin lukemaan itse tietoa näistä karvaotuksista. Usean kuukauden jälkeen, totesin miehelleni, että meille tulee sitten 2 frettiä, että on toisistaan seuraa. :D Ja siittä se lähti, otettiin kasvattajaan yhteyttä, ja vastailimme häneltä saatuun kyselyyn.(Meidän onneksi, sattui asian tunteva kasvattaja)
      Vuoden päivät luettiin, tehtiin kodista fretti-ystävällistä, ostettiin kaikkea tarvittavaa ja odoteltiin jännityksessä. Kun nuo kaksi vallatonta veljestä saapui meille, oli kyllä hermot mennä ensimmäisen vuoden aikana. Opettaa puremattomaksi, kakkalaatikolle ja siivoilla niitten P****ja nurkista, ja olla välillä erotuomarina, kun kiimasta johtuvat tappelut kävivät liian rajuiksi. Kuitenkin minä hurahdin täysin, ja meille tuli vielä pikkuinen neiti, ja kuume senkun kasvaa.
      Kaksi kouluikäistä poikaani on menettänyt sydämmensä noille karvakavereille, ja leikkivät/touhaavat päivittäin. En kuitenkaan voi heidän vastuulleen jättää hoitamista. (10 ja 14 vuotiaat)Jos nyt saat äitisi suostumaan, on hänellä päävastuu fretistä,ja papereihin tarvitaan äitisi allekirjoitus, sekä kasvattajat tahtovat keskustella vanhempien kanssa asiasta.Fretti vaikuttaa koko perheen elämään, ja siksi kaikkien perheen jäsenten tulisi olla innostuneita/kiinnostuneita ym.
      Jospa saisit äitisikin lukemaan tietoja freteistä, saattaisi hän innostua asiasta. Ymmärrän äitisi pointit rahan menoon, ja juuri menetettyihin lemmikeihin. Rahan menoon joudutte kyllä varautumaan, ei riitä pelkkä rokotus kerran vuodessa, koska saattaa tulla yllättäviä sairauksia yms.
      Onnea Äitisi "pehmittelyyn"!Ja jos nyt ei suostu, on sinulla ilm. vuosia aikaa vielä perehtyä fretteihin, ja käydä vaikka jonkun luona katsomassa livenä. Tapaamisiakin järjestetään :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4902
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      288
      3019
    3. 134
      1787
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1607
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1149
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1109
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    Aihe