Kootut mietteet

toivottavasti pitkä ura

Kun kolmas Idols - kisa aikoinaan alkoi, kiinnitin heti huomiota Annaan. Reipas olemus, loistava lauluääni sekä popparin ulkonäkö kiinnittivät huomioni. Kilpailun edetessä seurasin mielenkiinnolla, selviääkö Anna teatteriviikonlopusta, mitä sen jälkeen jne...Mitä pidemmälle mentiin, sitä enemmän rupesin fanittaan Annaa. Lopputulos ylätti, tuntui uskomattomalta,että silloin vasta 17 - vuotias tyttö sijoittui hienosti toiseksi!

Varsinainen, oikea fanitus alkoi kuitenkin kesällä 2008, kun ostin debyyttilevyn Anna Abreu, ja kävin yhdellä keikalla. Tykästyin levyyn täysin ja pidin myös keikasta todella paljon :). Nykytilanne onkin sitten se, että levyhyllyssä on tietysti Now - albumi! Kotoa löytyy myös fanikirja. Kaiken tämän lisäksi olen ollut jo toisella keikalla,oli mahtava meininki! :)

Annan musa on rytmikästä, melodista, vauhdikasta, monipuolista, tanssittavaa jne... Pidän kummastakin albumista yhtä paljon! Ja kuten sanottu, keikat ovat mahtavia...etenkin silloin, jos yleisökin on mukana :) Annan tanssiessa mulla tulee aina mieleen Shakira, mutta sillain positiivisessa mielessä.

Olen saanut Annasta fiksun ja kypsän vaikutelman, jolla ei ole suosio noussut päähän yms. Toivottavasti sama linja pysyy jatkossakin :) Erityisen hienoa musta on se,että Annalla on niin laaja fanikanta, eli lapsista ihan aikusiin saakka,itse olen 20 - vuotias. Aika näyttää, kuinka ura tästä etenee, olisi rohkea veto, jos seuraava levy sisältäisi vain portugalin ja espanjankielisiä kappaleita! Ei muuta kuin tsemmpiä Annalle :)

5

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö.

      Anna ei ole lähelläkään Shakiran tasoa.itse olen huomannut sen että Anna ei osaa tanssia eikä kovin hyvin laulaa livenä hengittää väärin se saa Annan äänen kuulostamaan matalalta ja se näyttää hermostuneelta lavalla.jaa ei suosio ole noussut päähän hmm...mun mielestä Annan käyttäytyminen vaikuttaa vähän ylimieliseltä.Mutta kun luin suosikista jutun Annasta nii se vaikuttikin ihan ok tyypiltä mutta en kuitenkaan pidä hänestä.yks hyvä biisi kuitenkin löytyy ja se on silent despair.

      btw hyvin kirjoitettu juttu sulla..sen puolesta että et lytännyt niitä jotka ei tykkää Annasta.

      :D

      • hehhehe

        *Reps*


    • toivottavasti pitkä ura

      Elikkä tarkoitin tolla kohdalla "Annan tanssiessa mulla tulee aina mieleen Shakira" vaan sitä, että ne liikkeet, mitä Anna tekee, ovat osittain samantyyppisiä kuin Shakiralla. Positiivisena taas pidän sitä,että esiintyessä jammaillaan musiikin mukana ja tanssitaan niinku tanssitaan, kukin tyylillään, eikä vain jökötetä tuntia yhessä ja samassa paikassa. Siis Shakirahan on ihan omaa luokkaansa vatsatanssissa, mut en siis lähde vertailemaan Annan ja Shakiran tanssimista, koska kummallakin on kokonaisuudessaan ihan oma esiintymistyylinsä.

      • Anna osaa tanssia

        ees jollainlailla tai lehdet ainakin sitä mainosti Now-levyn julkaisuaikaan ja ajattelin, että laulu kärsi liiasta tanssista ja siks Anna ehkä töpöttää lavalla, mut kyl noi videot näyttää, että ei sitä rytmiä ainakaan veressä ole niinku just eim. Shakiralla.
        Mutta eihän laulajan tarvi tanssija ollakkaan se on pääasia, että sinä esim. pidät Annan lauluista. Mustakin Anna on persoonana ihan ok vaikka en hänen musiikkiaan MP3:sta kuuntelekkaan.


      • tyttö.
        Anna osaa tanssia kirjoitti:

        ees jollainlailla tai lehdet ainakin sitä mainosti Now-levyn julkaisuaikaan ja ajattelin, että laulu kärsi liiasta tanssista ja siks Anna ehkä töpöttää lavalla, mut kyl noi videot näyttää, että ei sitä rytmiä ainakaan veressä ole niinku just eim. Shakiralla.
        Mutta eihän laulajan tarvi tanssija ollakkaan se on pääasia, että sinä esim. pidät Annan lauluista. Mustakin Anna on persoonana ihan ok vaikka en hänen musiikkiaan MP3:sta kuuntelekkaan.

        koska eihän Anna edes tanssi vaikka hän itse saattaa sitä tanssina kai pitää.Sehän on laulaja eikä tanssija


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe