Lennot Balille ym.

...

mietitään tässä Balin-matkaa.
Mikä on halvin hinta millä olette Balille lentäneet ja millainen reitti se oli?
Entäs minkälainen sää Balilla on talvisin, noin joulu-tammikuussa.
Oletteko varanneet hotellit jo suomesta vai vasta paikanpäällä?
Olisiko jotain hyviä vinkkejä omatoimimatkaajille?
Oletteko törmänneet ongelmiin balilla?

Kiitos jo etukäteen vastaajille!

16

2088

Vastaukset

 • Lentohintoja kannattaa vertailla eri sivuilla. Itse otimme lennot Supersaverin kautta. Lentopäiviä vaihtamalla hinnoissa saattaa olla isojakin eroja, yleensä lennot irtoavat noin tonnilla per pää.
  Sadekausi on Indonesiassa marras- ja helmikuun välillä, kuivinta on kesällä. Sateen määrä vaihtelee ja on tuurista kiinni.
  Indonesia kaiken kaikkiaan on erinomainen kohde omatoimimatkaajalle, mutta siirtymisiin on varattava aikaa. Hinnat ovat eurooppalisille todella edullisia. Majoitus löytyy aina paikan päällä, ainakin jos ei ihan high seasonin aikaan ole liikkeellä. Me laskeuduimme (toukokuu 2008) Balille puolenyön aikaan joten varasimme eka yön majoituksen etukäteen, muut löytyivät matkan varrella.
  Jos on aikaa, kierrelkää eri puolilla Balia ja käykää myös Gili-saarilla.
  Ainoa ongelma, mihin me kuukauden reissulla törmäsimme, olivat huijarit rahanvaihtopisteissä Kutalla.
  Jos reissupäiväkirja ja kuvat kiinnostavat, ota yhtetyttä!
  reissaaja56@suomi24.fi

  • Halvat lennot - https://search.jetradar.com/?marker=15048&currency=EUR&locale=fi
   Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.


 • Olen kirjoitellut joitakin asioita matkaltamme tänne sivustoille, en tiedä oletko lukenut.

  Olimme viisi viikkoa Indonesiassa, ei jääty yhteen paikkaan vaan olimme useassa mielenkiintoisessa ja kauniisa paikassa Baturin tulivuorta myöten.

  Liput otimme netin kautta n. viisi kuukautta enen matkaa, edestakainen lento Helsinki-Bangkok just alle 700€. Finnairin koneella. Hinnat toukokuu -08

  Ajattelimme olla yhden yön menomatkalla Kuala Lumburissa josta matka jatkuu Denpasariin.

  Lensimme Air Asian koneilla, lentomatkat oli myös otettu valmiiksi netin kautta, mutta vain meno Bangkok-Kuala Lumpur-Denpasar, koska ei haluttu päättää etukäteen missä eri paikoissa olisimme.

  Läppäri oli mukana jolla saa kohteet ja liput mitä sitten halutaankin matkan varrella.

  Aloitimme Balilla oleskelun Legianissa, ja oli kuin paratiisiin olisi tullut maiseman kauneuden nähtyä.
  Muutama päivä siinä ja taksimatka Ubudiin, viikko siellä. Mukava paratiisimainen paikka, lähellä apinapuistoa, jossa kävimme. Nettiin päästiin siellä hotellissa maksua vastaan tai vieressä olevassa Baby Face-kahvilassa. Ei maksanut mitään, mutta oletettiin syövän tai juovan...

  Ubudissa surffailtiin netissä, ei ollut kuin se ensimmäinen hotelli kotoa käsin varattu (Kuala Lumburissa myös) että mihin mentäisiin seuraavaksi. Lähdimme Kutaan, Yleensä jäi mieleen että varattuamme itse netin kautta hotellin, on halvempaa kuin paikan päällä. Joskus voi olla toisinpäin, ja tuinkiäkin voi kun menee kyselemään.

  Hotelleilla oli tarjouksia, aika usein, oltiin omassa rauhassa bungaloweissakin, hinnat OK aamiaisella.

  Katsele kirjoituksiani ja tee lisää kysymyksiä, on niin haikea olo kun ollaaan tultu pois että mnielelläni kerron ja samalla muistelen ihania päiviä siellä!

  Kirjoituksiani:

  -Tulin Balilta äskettäin 18.11,08
  -Meno-paluu Indonesiaan 18.11.08
  -Siis tarkistan vielä 20.11.08
  -Balilta tullut 18.11.08
  -Balilla ollut 9.1.09

  Lisäksi itsekin luin ja pidin täällä jo ennestään olevista kirjoituksista, matkamme oli ensimmäinen Balille, joten kaikki tieto oli meillekin tervetullut. Ei vieläkään olla nähty ja koettu kuin murto-osa... Poika on tällä hetkellä reppumatkalla kaverinsa kanssa alkaen Indonesiasta -Thaimaa ...

  • Nosto tämä 28.1.2009 jossa viisi viikkoa Balilla...


  • Nostan z...


  • viisi viikkoa Balill kirjoitti:

   Nostan z...

   Viime Helmikuussa maksettiin about 520 egee HKI-Frankfurt-Signapore ja takas.
   Pasi viikkoa sitten varattiin sama reitti 612 egee.
   Lentoyhtiö Lufthansa.


  • viisi viikkoa Balill kirjoitti:

   Nostan z...

   Ray pokeri kiittää =)


  • Qatar Airlines aloittaa lokakuussa 2016 lennot Hki-Vantaa - Doha, josta pääsee jatkamaan hyvin Densapariin, kannattaa kokeilla, varmaan tonnin pintaan edes-takaisin.


 • Ostimme lennot QR:lta 29.01-14.2.2017 'a 491,85 E meno-paluu.

 • No, itse haluan lennoilta sujuvuutta, mukavia aikatauluja ja mahdollisimman vähäisiä vaihtoja, siinä ei muutama satanen paina.

 • Kesäkizu edelleen ihan pihalla... eikös sillon juuri Qatar ole se paras vaihtoehto kun halutaan mukavia aikatauluja ja vähän vaihtoja? Qatar lentää Balille yhdellä vaihdolla nopeimmillaan meno 18 tuntia ja paluu 19 tuntia.

  • QR62,
   sulla ohutta yläpilveä...ja sisälukutaidon puutetta.
   Kaikki eivät halua istua turistiluokassa vaan hieman mukavammin...
   Business-luokan lippuja saa tiskin alta mainitsemaani hintaan.


 • Tonnilla ei kesäkizu pääse QR busineksessa kuin KBV asti, ei vaikka kuinka tiskin alta lippuja myytäisiin.

 • Tonnilla on saatu bisnesluokan liput Balille, tiskin alta, tutun kautta, että silleen!
  Ei jaksa jatkaa tätä...

 • Lippuja löydät helposti netistä, hinnat tosiaan vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta tuntia olet valmis matkaan uhraamaan ja monellako eri koneella lentämään. Perillä sinua kuitenkin odottaa tosi eksoottinen paratiisi, etenkin sen itäinen puoli on edelleen jokseenkin turismin pilaamatonta. Suosittuja sillä saaren puolella ovat esimerkiksi Amed ja Ubud, joista jälkimmäinen sijaitsee vuoristossa. Balista on ihastuttava esittely osoitteessa: http://saaret.com/bali

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3497
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1068