Hieman erilainen ilta

Linnie

Istuin koulupäivän viimeisellä tunnilla...
Kun vihdoin kello soi ja tunti loppu, olin aivan innoissani, sillä oli viikonloppu edessä ja vanhemmat lähtisivät mökkeilemään. Talo olisi kokonaan mun ja bileet oli tiedossa !
Loppu illasta, kun melkein kaikki oli jo valmista ja bileiden alkuun vaivaiset puoli tuntia, soi puhelin. En viitsinyt vastata, joten viesti kuului vähän ajan päästä vastaajasta:
"No moi Mia, me vaan soitellaan, että ollaan päästy mökille ja että jääkaapissa on ruokaa ja pöydällä rahaa. Ja jos tulee jotaan tai sattuu jotaan odottamatonta, niin naapurin Heli on viikonlopun kotona, joten sieltä voit apua hakea. Heli käy myös välillä tarkistamassa, että siellä on kaikki kunnossa !"
Voi paska ! Mä olin niin suunnitellu niitä bileitä ja nyt yhen naapurin tantan takia jouduin perumaan ne ! Soitin ihmiset läpi ja pettyneenä kerroin uutisen.
En kuitenkaan halunnut jäädä aivan yksin taloon, vaan soitin ystävälleni Paulalle ja kysyin, jos hän haluaisi tulla käymään.
Paula sanoi tulevansa heti kun pääsee.
Sillä välin ajattelin tuhlata aikani katselemalla videoita. Otin videohyllystä ensimmäisen joka sattui käteeni ja se sattui olemaan Julmia aikeita.
Laitoin videon nauhuriin. Kun televisio vaihtui videokanavalle, se ei ollutkaan aivan sitä mitä olin luullut... sen sijaan, että olisin nähnyt Ryan Philippen liehittelemässä naisia itselleen, näin kuinka kaksi naista nuolivat toisiaan ja hinkasivat toisiaan vasten kiihkeästi.
Ensin minua rupesi ällöttämään ja ajattelin, "hyi, kuinka tämmönen video on voinut joutuu MUN kasetteihin...tää on varmaan joku faijan video." Jostaan syystä en kumminkaan ottanut videoa pois. Tilanne alkoi kiihottamaan mua aivan älyttömästi. Hivelin itseäni vähän vaatteiden päältä, vähän ajan kuluttua, huomasin olevani jo niin kostea, että märkyys tuntui jo farkkujen läpikin !
Päätin siirtyä lempipuuhani pariin vessaan.
Siellä otin käsisuihkun ja istuin vessanpöntölle. Avasin hanan ja annoin kuuman veden juosta täysillä pillulleni. Lopetin ennenkuin laukesin ja siirryin lattialle ja otin sähköhammasharjan käyttöön.
Makasin silmät kiinni lattialla pyöritellen hammasharjaa pillussani.
Sain todella voimakkaan orgasmin. Makasin vähän aikaa lattialla ja avasin silmäni. Paula nojasi vessan oveen... Olin niin häpeissäni. Paula ei sanonut mitään. Mä rikoin hiljaisuuden: "Kuinka kauan sä oot ollu siinä ?" "Oon mä täs jonkun aikaa..."
Puin nopeasti päälle ja siirryimme alakertaan. Joimme siideriä ja söimme sipsiä. Emme puhuneet äskeisestä. Olin niin nolona, etten edes uskaltanut katsoa Paulaa silmiin.
Katselimme jotain nelosen kauhua myöhempään illalla. Kesken leffan sanoin Paulalle: "Mä meen käymään tuolla yläkerrassa". Paula mumisi jotaan vastaukseksi elokuvaan uppoutuneena.
Yläkerrassa mun huoneessani oli iso kokovartalo peili. Mä kattelin itteeni siitä. Otin vähän vaatteita pois, lopulta minulla oli vain pikkuhousut jalassa. En käyttänyt stringejä, koska ne tuntuivat mielestäni kamalilta.
Huomasin pikkareitten olevan hieman rikki juuri sopivasta kohtaa. Ihmettelin, kun en ollut huomannut sitä aikasemmin, sillä aukko oli aika suuri. Karvoitukseni pisti esiin aukosta. Pyörittelin vähän aikaa tupsua ja hieman koskettelin pilluani.
Puin hieman päälleni ja menin takaisin katsomaan leffaa.
Kesken leffan, aloin katselemaan Paulaa. Sillä oli niin ihana vartalo ja täydelliset b-kupin rinnat. Mä aloin miettimään sitä pornoleffaa, jota olin päivällä katellut ja sijoitin naisten kohdalle minut ja Paulan. Mun rupes tekemään kauheesti mieli Paulaa. Mutta, entä jos se ei haluais mua, vaan pitäis mua tosi ällöttävänä.
Leffa loppui ja Paula sanoi:"Voitaisko me mennä nukkumaan ?" "Mjoo, mennään vaan."
Menimme yläkertaan ja hän riisuuntui peilin edessä. Yritin katsella häntä salaa, mutta muutaman sekunnin ajan katseemme kohtasivat peilin kautta... Riisuin itsekkin vaatteitani. Yhtäkkiä Paula sanoi:"Oho, oox sä Mia huomannu, että sulla on pikkarit vähän rikki...?" Mä kostuin jo siitä, että huomasin hänen ainakin kattoneen. "Niinpäs onkin, ne varmaan pitäis korjata...mä tarviin varmaan vähän apuu siihen..." Paula nousi sängystä ja meni kyykkyyn aivan pilluni korkeudelle. Hän tunnusteli pikkareitani ja hipaisi minua vahingossa(ko) pillusta. Värähdin.
Hän avasi taas suunsa. "Otetaan nää kuule pois, ja ommellaan vaikka vähän myöhemmin." Ajatus kuulosti musta ihan hyvältä. Kun otin housut pois, Paula ojensi kätensä ja pyysi mua antamaan ne sille. Suureksi ihmetyksekseni hän alkoi nuolemaan pikkareistani mun nesteistä. "Se ei oo voinu olla huomaamatta, että mä kostuin." Ajattelin. Sitten Paula tuli mua lähemmäs. Me seistiin vähän aikaa ihan lähellä toisiamme. Sitten hän painoi huulensa mun huuliin.
Hän alkoi pikkuhiljaa etenemään alas suudellessaan minua.
Hän kaatoi mut matolle, hiveli mun sisäreisiä ja nuoli välillä, mutta varoi vielä koskemasta mun pilluun. Vihdoin Paula alkoi työskennellä pilluni parissa. Se tuntui niin uskomattoman hyvälle ! Paula imi ja lutkutus joka siitä kuului vain lisäsi kiimaani. Hänen kielensä pyöri pillussani hän työnteli sitä pilluuni sisään asti.
Olin melkein jo tulossa, kun hän lopetti. Pelästyin jo, että hän oli tullut toisiin ajatuksiin. Mutta sen sijaan, Paula istuikin mun naamalleni. Mä Olin aivan kiihkoissani ja aloin heti nuolemaan pitkin vedoin. Nuolin Paulan persereiästä asti ja nesteet suorastaan tulvi mun suuhun. Mä härnäsin klitorista kielelläni, Paula pyllisti muhun päin ja kumartui uudelleen pilluuni. Hän pyöritti sormiaan pillussani ja huohotti kuuluvasti.
Hän kääntyi vielä kerran ja tuli päälleni. Pillu vasten pilluani ja rinnat vasten omiani. Hän nytkyttin ja hinkkasi itseään minuun, kunnes laukesimme molemmat.
Nuolin vielä Paulan nesteitä hänen pillustaan ja imin kiihkeästi hänen rintojaan. Olin saanut juuri sitä, mitä olin halunnutkin.
Nukahdimme molemmat alasti sylikkäin sänkyyni.
Aamulla saimme kokea ikävän herätyksen. "Mia, mitä helvettiä sä oikeen teet !?" Mun porukat oli siis tulleet kotiin ja mutsi oli tullut katsomaan, olinko vielä nukkumassa ja löytänyt mut nuolemasta Paulan pillua. Olin luullut, etteivät vanhemmat tulisi vielä tänään kotiin... mutta kyllävain he tulivat...
En viitsinyt edes mennä istumaan aamiaispöytään heidän kanssaan. Kävelimme Paulan kanssa ulkona. "Pidit sä siitä, mitä mä tein sulle eilen" Hän kysyi multa.
"Joo, vois ottaa joskus uusiks...?"
"Ok, mut ens kerral kyl meillä, ettei taas jäädä kiinni !"
Mutsi ei jättänyt kyllä asiaa sikseen, vaan jaksoi pitkään vielä jauhaa näkemästään...

1

9213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joku

      ei hassumpi...ehkä liian lyhyt..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe