Rayn peliautomaatit

16v.....

Pelaan päiväittäin näitä helvetin RAY:n koneita enkä pysty lopettamaan. Viime viikonloppuna meni 30€ joka on kuitenkin 16 vuotiaalle aika iso raha. En tiedä oikeastaan itsekkään että mikä niissä kiehtoo mut aina tekee mieli mennä pelaamaan. Ja varsinkin kun samalla kadulla on monta paikkaa jossa voi pelata niin aika vaivattomasti pääsee siihen peliautomaatin luokse. Olen pelannut jo noin 5 vuotta näitä peliautomaatteja mutta nyt on mennyt "hiukan" överiksi. Aina kun ajattelee että ostaa jotain ja sitten kun nostaa 20€ tililtä niin väh. 15€ menee RAY:n koneisiin. Miten pystyn tämän pelaamisen lopettamaan? Tili näyttää kohta nollaa(eikä siellä enää hirveästi ole) jos en pysty pelaamista lopettamaan.

8

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahathan niihin menee

      Eli vaikea neuvoa, että miten niitä voi olla pelaamatta. Joko 16 vuotiaana saa Visa Electron kortin? Jos saa niin yksi mahdollisuus olisi olla nostamatta käteistä automaatista. Ainakaan toistaiseksi ei RAY ole laittanut peleihin korttien lukiaa, ja toivottavasti eivät ikinä laitakaan, muutenhan niihin pelaa jokainen koko tilin tyhjäksi, jos ei muullon niin viimestään sillon, kun ottaa humalat... Itseä aikoinaan opetti se, kun pelasi opintotuet yms. yhesti kyseisiin laitteisiin, niin eipä enää seuraavan kk. tukia tehny mieli pelata, koska huomasi, että ihan kiva sitä olisi jotain syödäkin. Tuskin olet ainoa, joka kyseisen ongelman kanssa painii, niitä on varmasti aika paljon. Sellasen asian, kun saisit taottua jollain opilla päähän, että ei niihin kannata rahoja laittaa, koska ne koneet on tehty juuri sitä varten, että ihmiset häviäsi niihin rahat. Voi niistä jonkun kympin joskus voittaa, mutta pitkässä juoksussa varmasti kaikki niitten kanssa tappiolla on, oli miten hyvä pelaaja tahansa. Toivottavasti tästä nyt jotain apua on...

      • fgkdfkkl

        Muuhun en ota kantaa, mutta pienessä osassa RAY:n pelejä voi maksaa myös Electronilla. Tällaisten automaattien määrää on suunniteltu lisättävän huomattavasti, kunhan kokeiluvaiheesta on saatu tarpeeksi kokemusta.


      • Ainakaan toistaiseksi ei RAY ole laittanut peleihin korttien lukiaa.

        Ainakin kampin täyspotissa oli parissa koneessa kortin lukija. Eli on niitä jo, mutta harvassa.

        Tulevaisuudessa niitä on enemmän.

        Lisäkisi ray on nostamassa voittoja 50 euroon ja täyspotissa sataan euroon. Aika vastauutonta monopoliyhtiöltä jonka tehtävä on rajoittaa pelaamista. Mitenkähän tuo sitä rajoittaa?


      • Gambler1 kirjoitti:

        Ainakaan toistaiseksi ei RAY ole laittanut peleihin korttien lukiaa.

        Ainakin kampin täyspotissa oli parissa koneessa kortin lukija. Eli on niitä jo, mutta harvassa.

        Tulevaisuudessa niitä on enemmän.

        Lisäkisi ray on nostamassa voittoja 50 euroon ja täyspotissa sataan euroon. Aika vastauutonta monopoliyhtiöltä jonka tehtävä on rajoittaa pelaamista. Mitenkähän tuo sitä rajoittaa?

        Korteilla voi pelata muutamia automaatteja monissa pelisaleissa, esim. Pääkaupunkiseudulla lähes kaikissa pelisaleissa. Tätä laajennetaan myös muualle maahan. Korttimaksuautomaattien hajasijoitus (marketit, huoltoasemat yms.) alkoi marraskuussa 2008.

        Lisäinfoa:
        http://www.ray.fi/pelitoiminta/pelit.php?sid=6&gid=1


    • The Rat

      Itse pelasin noihin oikeastaan koko yläasteen ajan käytännössä kaikki rahani. Pelit loppuivat, kun parissa tunnissa onnistuin upottamaan koneeseen mummolta saamani 1000 markkaa (nykyrahaksi muutettuna ja inflaatio huomioiden ehkä 300 euroa).

      Pisti sen verran mietteliääksi, että pelaaminen loppui.

      Toisaalta, pari kaveria hävisi suurempiakin summia (joskaan eivät yhtä ripeästi), eivätkä silti oppineet. Luultavsti siis oman pään kestävyydestä on tässä kyse. Itse en tuon jälkeen pelannut penniäkään varmaan vuoteen, nykyään joskus taskunpohjalle jääneitä hiluja ajankuluksi - vailla oletustakaan voitosta.

      • sun rahat

        vitun fägäri.. kaikki puheet rayn satunnaisuudesta on paskapuhetta. mulla on todisteet siitä. se on yksi syy miksi en edes vittuillakseni pelaa sen gaylafkan masiinoita.


      • perkkeleen
        sun rahat kirjoitti:

        vitun fägäri.. kaikki puheet rayn satunnaisuudesta on paskapuhetta. mulla on todisteet siitä. se on yksi syy miksi en edes vittuillakseni pelaa sen gaylafkan masiinoita.

        monta kertaa? Yleisin kortti on musta seiska tuplauksessa.


    • BanttuKanttu

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      157
      2262
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      120
      1715
    3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      94
      1590
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      98
      1487
    5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1332
    6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      223
      1285
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      58
      1273
    8. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      212
      1237
    9. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      99
      1121
    10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      252
      976
    Aihe