Outoa hinnoittelua

kasikymppinen

Pitäis viedä Note huoltoon. Ajettu 35 tkm ja käytössä kaksi vuotta. Edellinen huolto oli
15 tkm ajettuna ja vuosi sitten. Autokeskuksen huoltoneuvoja sanoi silloin, että huoltoväli on 15 tkm. Sittemmin sain tietää, että oikea väli on 20 tkm. Eka huolto maksoi yli 400 ekua ! Netissä olevan Autokeskuksen huoltohinnaston mukaan olisi pitänyt olla tarvikkeineen 137 € ! Mitään ylimääräistä en teettänyt, paitsi muutaman pienen takuutyön.
Nyt on toinen huolto edessä. Netissä on Notelle huoltohinnat. Tietäis vaan mikä niistä nyt on tässä tilanteessa oikea. Sieltä ilmenee, että 40 tonnin huolto tarvikkeineen maksaa 186 €, vuosihuolto 1 nimellä oleva huolto maksaa 141, vuosihuolto 2 nimellä 284. Mikähän näistä nyt tulee kyseeseen vaiko ei mikään vaan taas stetsonista vedettävä hinta kuten ekassa huollossa. On se muuten kumma, että tämän suuruusluokan autoliikkeeltä ei saa huoltoa tilatessa edes kustannusarviota vaikka ne pitää netissä huoltohinnastoa. Autokeskuksen huoltoneuvolta meni sormi suuhun edellä kerrotun nettisivun kohdalla enkä saanut tietää tulevan huollon hintaa ? Veisin varsin mieluusti jonnekin muualle kuin Autokeskukseen. Antakaa vinkkiä hyvästä Nissan huollosta Helsingin alueella.

19

8816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etukäteen

      Voit kysyä vielä eri paikoista. Ota hinta myös paperille ennen huoltoa. Sitä ei saa sitten ylittää kuin 10%:lla kysymättä.

    • Xtraileri

      Ei Karkkila (Auto-Kehä) niin kauheen kaukana ole... mutta siellä on ensiluokkainen palvelu myös huollon puolella.
      Varsinkin jos sulla on nyt edessä ns. pikkuhuolto, joka kestää noin tunnin, niin kannattaa ajaa sinne ja odotella kahvion puolella sen verran. Ison huollon kohdalla tietysti ongelmaksi muodostuu se että ei siellä jaksa koko päivää käkkiä...
      Itse huollatan autoni aina Karkkilassa vaikka asun pääkaupunkiseudulla.

      • Kolapuu

        Karkkilan Auto-Kehän hyvän maineen vuoksi ostettiin sieltä Primera vaihtoauto. Kauppoja tehdessä luvattiin 9 hyvää ja 10 kaunista. Mm. 3kk. takuu "tuli mitä tuli" tyyliin. Jarrut tuntuivat autoa ajaneilta liiaksi "pehmeiltä". Oliko sitten kyseessä vika taikka ominaisuus? Töiden vastaanotossa luvattiin korjata kaikki ja uusia kriittiset osat. Auto saatiin takaisin ajallaan. Jarruja ei oltukaan sopimuksesta huolimatta korjattu vaan katsottu. Aikamme asiaa selvitettyämme tulin siihen tulokseen että tiedonkulku siellä ei toimi myynnin ja huollon välillä! Elikkä suulliset lupaukset tapauksessani eivät toimineet vaikka lupaaja oli omistaja että perustaja. Siis älä luota suullisiin lupauksiin kun teet kauppaa,ne pitää siellä saada kirjallisena. Näin on sattunut minulle,ehkäpä toisillekin,joten asiaa ei voida yleistää. Syksynjatkoja!


    • vaihtoehtoja

      Auton voi viedä huoltoon kaikkiin liikkeisiin

      takuu ei siitä muutu mihinkää, merkkihuoltojen hinnoissa on ilmaa

    • kuka lie vaan

      Ihan vaan mielenkiinnolla haluisin nähdä, kun ei pitäis autokeskuksella esillä olla. Eli taidat jauhaa omiasi. Edessä sulla on tuo 40tkm huolto, sekä kaksvuotis huolto. Ps edelliselle joka valitteli, että merkkihuolloissa olisi "ilmaa". Tiedätko kuinka paljon rahaa kuluu siihen, että täytetään maahantuojan laatuvaatimukset? Vinkkinä voin antaa, että on kuusi numeroisesta summasta kyse. Eli helppoahan jollain pärnäsellä on pitää alempia hintoja, kun ei joudu budjetoimaan samoja summia laatuun. Tätähän ei tavalliset pulliaiset tiedä tai ymmärrä/halua ymmärtää

      • kasikymppinen

      • sitten huomannu
        kasikymppinen kirjoitti:

        http://www.autokeskus.fi/huolto/huoltohinnastot/files/nissan_huoltohinnat_asiakashinnasto_18.1207_note.
        Taidat itsekin olla Autokeskuksen väkeä, kun siellä ei edes huoltoneuvojat tiedä mitä ne netissä hinnoittelee saatika osaisivat niitä tulkita.

        ettö tuo nettisivu ei ole enään voimassa. Eli ilmeisesti olet tallentanu suosikkeihis sivun ja sitä kattelet. Yhtä lailla voisin marssia kauppaan 2 v vanhan mainoksen kanssa ja vaatia jotain tuotetta mainoksessa esitettyyn hintaan.


      • vieläkin sama juttu
        Noteisti kirjoitti:

        http://www.autokeskus.fi/huolto/huoltohinnastot/files/nissan_huoltohinnat_asiakashinnasto_18.1207_note_nettiin.pdf

        Tuo ko. sivu ei ole enään olemassa. Ilmeisesti tallentunut ak:n serveriin, mutta jos nyt lähdet katsomaan ak:n sivuilta niin ei siellä tuollaista sivua ole. Vai ihanko tosissas luulet, että voit tuota esittämällä saada huollot tuohon hintaan. Lycka till... Mullaki taitaa olla 2v vanha Elloksen katalogi tallella, pitää mennä vaatimaan speedoja 5 euroon...


      • Noteisti
        vieläkin sama juttu kirjoitti:

        Tuo ko. sivu ei ole enään olemassa. Ilmeisesti tallentunut ak:n serveriin, mutta jos nyt lähdet katsomaan ak:n sivuilta niin ei siellä tuollaista sivua ole. Vai ihanko tosissas luulet, että voit tuota esittämällä saada huollot tuohon hintaan. Lycka till... Mullaki taitaa olla 2v vanha Elloksen katalogi tallella, pitää mennä vaatimaan speedoja 5 euroon...

        Kyseistä sivua ei enää löydä ak:n kautta, mutta on vielä olemassa. Koitin juuri toisella koneella, josta poistin vielä tempit ym.

        En ole alkuperäinen kysyjä, joten turha meuhkata luulenko hinnaston vielä olevan voimassa. EN TIEDÄ. Tällainen hinnasto nyt vaan sattuu löytymään jos osaa etsiä (koita vaikka google: note huoltohinnasto). 2008 20tkm huollossa hinnasto piti kutinsa Tikkurin autokeskuksessa.

        Elloksen katalogiin en osaa ottaa kantaa, sitä ei itselleni tule.


      • voi hatutusta

        Olen minäkin töisä firmassa, jossa on kaiken maailman laatuohjelmia pyörimässä koko ajan. Kallista on, mutta asiakas sen lopulta maksaa.

        Itse veisin Nissanin kumminkin vaikka jonkun ketjun korjaamoon. Merkkihuollossa nyljetään asiakas, joka maksaa takuun menettämisen pelossa valohoidosta.


      • Nissen

        Autokeskuksen hinnoissa ei mitään järkeä. Tiidan 75tkm
        Huolto 280€. Öljynvaihto suodatin. Tarvikkeet30€
        Työtä kork 15 min.
        Kirkkonumella on huoltoliike joka luoasi tehdä
        Sen satasella.


      • Hyvä..mieli

        Karkkilan Auto-Kehä
        Suomen paras autoliike:D
        Hyvä palvelu kaupanteon jälkeenkin mikä ei ole itsestään selvyys tän päivän liikkeissä.


    • Nisu,,fiat

      Kyllä Autokeskus on vielä noviisi Deltaan verrattuna ,itselläni Grande ja Qashqai ja voin vakuuttaa että Delta on kirkkaasti johdossa noissa huoltohinnoissa.
      Mutta maksan enkä mukise on mottoni.

    • Nissen

      Autokeskuksen hinnoissa ei mitään järkeä. Tiidan 75tkm
      Huolto 280€. Öljynvaihto suodatin. Tarvikkeet30€
      Työtä kork 15 min.
      Kirkkonumella on huoltoliike joka luoasi tehdä
      Sen satasella.

      • Veikkola22

        Öljynvaihto, hyvillä öljyillä, motonet noin 80€ suodattimineen.


    • Entinen-kanta-asiakas

      Ei missään nimessä autokehä... ja seuraavaksi ne syyt... 1. Ostin kehästä auton joka ilmenikin myöhemmin ns.tuonti autoksi mutta myytiin minulle ns.suomi autona.... 2.ostin taas kehästä auton ja vein ns.takuuhuoltoon jossa vaihdettiin akku ja jarrujen kaikki kulutus osat mutta suurin osa jarrujen osista olivat vanhoja ja akku oli liian pieni niin sitä oli ns.topattu useilla fanerin palasilla... 3.perhetuttuni osti iskemättömän x-trailin jossa ilmeni sähkövikoja joita eivät osaa korjaa ja auto seissyt korjaamon pihalla yhteensä useimpia viikkoja eikä vielä tänäkään pivänä ole kunnossa ja auto on noin vuoden vanha.... tässä oli vasta muutama syy miksi en käy auto kehässä enään muuta kuin kahviossa.

    • neloskorinen

      Sehän on mukavaa,että kauppa käy ja henki haisee niin sanotusti.Mikään tekninen vehje ei ole ikuinen,niinkuin ei ihminenkään.Itse ajelen aina hyväkuntoisilla ja ruosteettomilla 10-20 vuotta vanhoilla autoilla,joissa ei ole tätä nykyajan huipputekniikkaa.En kaipaa liikaa sitä koska ikäni puolesta olen tottunut "vanhempaan" tekniikkaan.Mitä enemmän härveleitä autossa on sen kalliimmaksi huolto/Korjaus tulee.Loppuun asti vm. 1997-2003 autoilla ellei vallesmanni.lääkäri tai eduskunta sitä kiellä.Tiedän,että sähköautot ovat tulevaisuutta,mutta silloin on allekirjoittaneen taival jo ohi.Hyvää syksyn jatkoa ja hyviä autokauppoja kaikille.

    • Anonyymi

      Kysy , kyllä Auto Kehä on parhaimpia liikkeitä ,ei ehkä halvin mutta hinta/laatu hyvä ! Terv.asiakas vasta 30 vuotta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe