Kakkaa lattialle, pissaa laatikolle

Gummiwurst

Otin viime toukokuussa vajaa 3kk-ikäisenä samasta pentueesta yhden narttukissan ja yhden kollikissan. Molemmat käyttäytyivät hyvin puolisen vuotta, kunnes alkoi mm. sohvalle pissaaminen. Kissat merkkaili paikkoja jatkuvasti, kunnes viimein leikkautin molemmat, ja lapsoset alkoivat viimein käyttämään laatikkoa tarpeilleen.

Käytän rakeita kissanhiekkana, jotka vaihdan viimeistään parin viikon välein.

Kollikissa on jo pidemmän aikaa osannut käyttäytyä, mutta narttukissa kakkaa lattialle, ja pissaa laatikolle.

Mitkään eläinlääkärit, joiden kanssa olen asiasta puhunut, eivät osaa sanoa tarkemmin, mistä on kyse.
Feromonisuihketta olen käyttänyt paikkoihin, joihin hän on kakannut. Niihin kakkaaminen on loppunut, mutta luonnollisesti paikka on vaan vaihtunut.

Pissalle neiti menee laatikolle kyllä oiken nätisti.
Viime kakat löytyivät laatikon vierestä kylppärin lattialta.

Jos jollekin kuulostaa tutulta, ottaisin mielelläni neuvoja vastaan,
kun feromonihaihduttimellakaan ei ole ollut mitään vaikutusta, vaikka on seinässä viikon ollut kiinni.

32

26429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulokset

      näkyvät vasta 2-4 viikon kuluttua. Meillä ollut n. kolme viikkoa ja kyllä tuloksia on alkanut syntyä. Esim. matoille pissaaminen on ainakin tälät erää loppunut

    • Janhenia

      pissa tutkittu? Joskus virtatietulehdus oireilee vain väärään paikkaan ulostamisena.

      Kuinka monta hiekkalaatikkoa kissoilla on? Niiden määrän hetkellinen lisääminen voisi myös auttaa. Molemmilla tulee olla vähintään oma laatikko.

    • Siistit kissat

      En tiedä kuinka usein rakeista kissanhiekkaa pitäisi vaihtaa, mutta minä kerään kissojen jätökset heti pois. Käytän paakkuuntuvaa kissanhiekkaa ja ainakin meillä kissat tekevät lattialle heti, jos astiassa on heidän mielestään liikaa jätöksiä. Kissa on siisti eläin, eikä pidä likaisista alusista. Ei tulisi kuuloonkaan, että vaihtaisin aluset kahden viikon välein !!!!

      • muuten aivan ihana kissa

        minulla 2vuotias leikattu poikakissa.Se kakkaa muutama kerta viikossa eteisen lattialle vaikka pidän sen laatikon aina puhtaana.Nyt laitoin taas sitruunanpalasia eteisen lattialle,se auttaa aina muutamaks viikoks,sit se taas alkaa...


      • Soolo

        Kissa on siisti eläin. Meillä kissanhiekka vahdetaan osittain joka aamu. Ja kerran viikosa vähintään pestään koko laatikko Kloridilla. Ei ole kissa koskaan tehnyt tarpeitaan, kuin omaan hiekkalaatikkkoonsa, eikä meillä haise kissanpissa.


    • ...

      vähän laatikoita ja/tai epämillyttävää hiekkaa.

      Laatikoita pitäisi olla yksi enemmän, kuin kissoja ja hiekkana oikeaa kissanhiekkaa, ei siis rakeita tai pellettejä, monet kissat niitä kammoksuvat.

      Kokeilepa ratkeaako ongelma näillä konstein. Yleensä ratkeaa, jos ei ole kyseessä sairaus.

    • melkein

      2 kissaa ja 2 laatikkoa.Hiekat on vaihdettava kerran viikossa koska kissa ei voi sietää oman virtsansa hajua muutenkaan.


      Leikkaus auttoi kakkimiseen mutta välillä käy merkkaamassa vieläkin esim lattialle jääneet sukat / paidan tms.

      Olen saanut ns rysänpäältä kiinni ja sitten ollaan juteltu... ymmärtää kyllä että en pidä hänen tavastaan.Hiljaa hyvä tulee ja toivon että loppuu kohta kokonaan.Mutta ne hiekat kannattaa pitää siisteinä.Itsellekkin mukavampi kun ammoniakkki ei leiju kämpässä.

      • kissasi?

        tutkittu sairauden varalta? Tuo että käydään pehmeän päällä pissailemassa on usein merkki virtsavaivoista. Ja hyvinkin satunnainen vääriin paikkoihin pissailu voi olla oire.


      • jotain joo
        kissasi? kirjoitti:

        tutkittu sairauden varalta? Tuo että käydään pehmeän päällä pissailemassa on usein merkki virtsavaivoista. Ja hyvinkin satunnainen vääriin paikkoihin pissailu voi olla oire.

        siis ensinnäkin kakat heti pois lapiolla kun käy laatikolla,jos kaksi kissaa oltava myös kaksi laatikkoa.putsaa laatikot kokonaan päivittäin siis vaihda hiekat tms. ja pese laatikko...nämä toimii ainakin meillä.kissat ovat tarkkoja jopa kuka pissii ja kakkii mihinkin laatikkoon ja kun meillä hiekat ja pellettilaatikko putsataan kilpaillaan kuka pääsee ensin laatikolle:))
        sitten tuosta muualle pissaamisesta niin feliway ei meillä tepsinyt...laitoin sitruunanpalasia sinne sun tänne jonne en toivonut kissan menevän...tepsii pari päivää...sitten laita sinne missä toivot kissan viihtyvän hieman mäntysuopaa kissa on aivan lumoissaan ainakin meillä:))samoin kissanminttusuihke toimii..joitan karkotesuihkeita on kans olemassa mutta en ole kokeillut.ja sitten jos pissii sohvalle niin yksinkertaisesti et päästä sitä sinne sohvan luo!!!meillä toi oli tosi pahana ongelmana joskus yhdellä kissoistamme leikkauksen jälkeenkin mutta loppui onneksi näitten keksintöjen myötä,kunhan ei periksi anna ja jaksaa kokeilla eri konsteja.


    • -

      Heippa!

      Törmäsin tähän viestiketjuun, etsittyäni kohtalotovereita googlettamalla...Meillä kaksi 12-vuotiasta kissaa joista uros on käynyt aina kiltisti laatikolla, mutta tyttökissa lopetti laatikkoon kakkimisen n. 6 vuotta sitten. Pissalla käy kyllä kiltisti laatikolla. Laatikoita on kaksi ja kaikkea on kokeiltu...tuloksetta. Joskus saattaa yllättää ja kakkia laatikkoon. Silloin se ylpeänä tulee ilmoittamaan asiasta eli tietää aivan selvästi mikä on oikein ja mikä väärin. Oudointa kuitenkin on, että mökillä ollessaan myös tyttökissa käy kakalla laatikolla ongelmitta ja siellä on kuitenkin vain yksi laatikko. Mökillä laatikossa käytetään viereisestä metsästä löytyvää raivauksesta syntyvää puuhaketta ja tuntuvat molemmat tykkäävän siitä kovasti. Ikävä kyllä samansorttista en ole kaupungista löytänyt...Pelletti ei ole yhtä pehmoista...Vielä ei olla keksitty mistä tämä johtuu, koska kuitenkin kiltisti pissalla käy laatikolla....Siksi ajattelinkin kysyä, että löysitkö jotain ratkaisua narttukissasi lattialle kakkimiseen?

    • karvatassu

      Minulla on noin neljävuotias leikattu tyttökissa joka kakkii lattialle ja aina samaan paikaan. Tätä ei kuitenkaan tapahdu säännöllisesti eli kisu saattaa käydä monta pävää laatikolla ja sitten taas löytyy torttu väärästä paikasta.
      Olen ymmärätänyt että kissa saattaa osoittaa pahaa mieltään tekemällä tarpeet väärään paikaan..?
      Omassa kissassani olen havainnut sellaista että esim. jos olen yön pois kotoa,kakka on varmasti nurkassa eikä laatikossa. Myös jos en huomaa kissan minulle ''metsästämää paistia'' tai muuten huomioi kissaa kun se sitä pyytää, vahingosta rangaistaan armotta ja kissa menee SAMANTIEN kakalle nurkkaan.
      Olen yrittänyt kaikin tavoin tehdä kissan olon mukavaksi. Se ei ole yksin (kissakaveri),asuntoni on tilava,kissalla on aina ruokaa ja aktivoivaa tekemistä,kaksi kakkilaatikkoa ovat siistit ja tulen iltapäivällä melko aikaisin kotiin.
      Ilmeisesti huomion tarve on vaan niin ääretön :)

      • khkisuli

        Meillä on rescue-kissa, joka on ollut meillä n. puolitoista vuotta. Tarkemmin en tiedä kisun taustoja, mutta jollakin mummolla, jolla oli useita kisuja, on ollut, mutta mummo ei sitten pystynyt enää huolehtimaan ja kisut annettiin uusiin koteihin (virosta). Viime kesänä kisu oli loman aikana hoidossa kaverilla ja siellä oli toinen kisukaveri. Kaikki meni hyvin, mutta..seurauksena oli, että oma misu kakkii nyt lattialle koko ajan siis kesästä lähtien. Hänellä on kaksi pottaa, kaikenlaisia hiekkoja on kokeiltu (kalliita, halpoja, pellettejä, mikrohiekkoja) ja ne putsataan kaksi kertaa päivässä. Myös pelkkää paperia toisessa laatikossa ja tyhjää toista laatikkoa (eli toisessa on hyvälaatuista paakkuntuvaa hiekkkaa) on kokeiltu. Madotettu on kaikilla mahdollsilla kuureilla, ruokavalio on tarkistettu, eläinlääkärissä käyty. Kakkii sujuvasti kahden potan viereen! Ei auta lattianpesut ökyaineilla, odostopeilla. Feliwayt testattu. Nou. Yksinäisyyttä ei tarvitse kokea, kun melkein aina joku kotona seurana ja leikittämässä (ei pieniä lapsia) ja ulkoilee remeleissä. Voisiko kyse olla oikeesti kissakaverin puutteesta? Missä on kissakuiskaajat?


      • Merkkiviidakko

        Minulla auttoi hiekan laadun vaihto. Mikrohiekka ainoa jonka kolliherra kelpuuttaa, muuten on kakka aina nätisti laatikon veressä lattialla. Ei auttanut laatikkojen lukumäärä, siisteys, eikä mikään muukaan konsti.


    • apua tarvitseva

      sama ongelma tosin poikakissan kanssa.. Alussa meni hyvin ja aina välillä pari päivää saattaa mennä kakat laatikkoon.. Mutta tuossa äskenkin niin lattialle ne meni laatikon viereen.. Myös vessan lavuaari ja suihku on käytössä tähän hommaan.. En enää tiedä mitä tehdä. Eihän se iso asia ole esim suihkusta pestä pois, mutta alkaa se rasittaa kun sama saattaa nykyään toistua päivittäin.. Ja vaikka olisin itse kotona. Veli tekee kyllä asiansa aina laatikkoon.. Molemmat on leikattu. Pissatkin menee suihkuun välillä hajusta päätellen mutta enimmäkseen ne menee laatikkoon. Hiekkana on kristallihiekkaa ja vaihdan useammin kuin kerran kuussa, vaikka pussissa sanotaan 2 kissa, 1 pussi ja 1 kuukausi.. Laatikoita on kaksi kappaletta myös. Ajattelin jos leikkaus olisi auttanut mutta eihän se mitään mihinkään auttanut.. Eikä auta kissojen mielestä pahanhajuiset pesuaineetkaan. Muuten kissa on kuin enkeli. Nukkuu yöt vieressä eikä raavi ovia ja huuda (toisin kuin veljensä) niin ettei saa nukkua..

    • hiekkajälkeiset

      Mitä on Feliway? En ole ennen kuullut moisesta. Meillä on 1/2-vuotias kolli, joka tekee välillä kakat vessan nurkaan, hiekkalaatikkonsa toiselle puolelle. Kerran on tehny matolle ja kerran toisaalle.
      Hiekkalaatikon pesin ensin n. viikon välein, nyt saa tehdä homman useammin - n. 2 kertaa viikossa, että kissa sinne te´kee tarpeensa. Kissa on siisti eläin, eikä siedä vähääkään liiallista pissan hajua laatikossaan.
      Odottelen tammikuussa tapahtuvan "sukukalleuksien" leikkauksen jälkeistä aikaa mielenkiinnolla, toisiko helpotusta lattialle kakkimiseen, jota nykyään tapahtuu aika harvoin, mutta tapahtuu kylläkin.
      Ja kissa vaatii huomiota, se osoittaa huomoimattomuuden kyllä varmasti...

      • sarque

        Meillä oli aluksi käytössä umpinainen kissavessa, jossa leikattu kollipoika kävi vain kakalla ja pissat teki milloin mihinkin. Pissaileminen sohvalle ym. luvattomiin paikkoihin loppui, kun laitettiin pissavessaksi tavallinen avonainen pesuvati. Kakalla herra käy edelleen Iglussaan. Eli meillä on herralla kaksi vessaa toiseen pissaa ja toiseen kakkii. Herra on myös ollut aina tarkka siitä, että vessat tyhjätään kaksi kertaa päivässä ja lisätään poistetun verran uutta hiekkaa ja pestään astiat kerran viikossa/kahdessa viikossa, vähintään kerran viikossa kaikki vanha hiekka vaihdetaan uuteen. Itse käytän pesussa kloriittia, kun kissat kuulemma pitävät sen hajusta :)
        Eli näin meillä ratkesi pissaongelma, kun ensimmäiseksi oli elimellinen vika suljettu pois :)

        Hiekkajälkeiset kysyi Feliwaysta tässä linkki: http://www.vetcare.fi/index.php?id=86


    • Puhtaus puoli ruokaa

      Vastaavia ongelmia meillä ei ole ollut olen kuitenkin sitä mieltä että pissa tarpeet kannattaa korjata mahdollisimman nopeasti pois kissat ovat siistejä eläimiä ja ainakaan meidän edes mennyt neiti ei mielellään mennyt tekemään isompia tarpeitaan mikäli pissoja ei oltu korjattu.

      Olen kyllä kuullut virtsateiden ongelmista mutta niistä ei lienee kyse koska olet keskustellut eläinlääkärin kanssa. Hiekan laatu saattaat vaikuttaa tarpeiden tekemiseen.

      Kissat kuulemma rakastavat jostakin kumman syystä Klorinin tuoksua joka houkuttaa ne astialle tällä ihme aineella kannattaakin pestä pisuastia tai jos ei halua käyttää Klorinia niin Tolu on myös yksi vaihtoehto. Toivottavasti saat ongelman korjattua.

      • KISSA333

        Se on totta, että kissat rakastavat kloritin hajua, joten pissapaikkoja ei kannata pestä sitten kloritella, kun se vaan houkuttelee kissaa uudestaan pissaamaan samaan paikkaan. kannattaa pissapaikat pestä ETIKKAVESILIOKSELLA, joka poistaa tosi tehokkaasti hajut. Etikkaa voi käyttää pesukoneessa sitten huuhteluaineena vaatteeseen johon kissa on pissannut.


    • )surusilmä(

      Meillä 2 devon rex kissaa. Toinen (vanhempi) on seurallinen ja tykkää olla sylissä, hakeutuu sinne missä tapahtuu ja on ihmisiä. Nukkuu kainalossa jne...

      Toinen on arka, repii matot, viettää lähestulkoon kaiken aikansa saunanlauteiden alla. KAKKAA AINA LATTIALLE! Naukuu öisin, kun kaikki nukkuu ja talo on hiljainen. Ahmii ruokansa ja oksentaa. Mitään elimellistä vikaa tai sairautta ei ole. Kissat eivät ole samasta pentueesta eikä kasvattajalta.
      Olen kokeillut Feliwayta, kaikkia mahdollisia kissan hiekkoja, kaksi astiaa jotka siivotaan monta kertaa päivässä. Pissaa aina astiaan kuitenkin. Olen laittanut lattialle sanomalehtiä niin kakkaa sitten sanomalehden VIEREEN. Toinen kissa on sopeutunut vaivatta kaikkiin hiekkojen muutoksiin jne. Eläinlääkäri totesi kissan olevan mielenvikainen, kun ei mitkään keinot auta. Kissa on nyt 5 vuotias ja olen aivan loppu. Silti tunnen syyllisyysttä ajatuksesta lopettaa kissa vaikka ei kissasta ole mitään iloa kenellekään ja onhan se varmaan kissankin ahdistavaa olla kun täytyy kaikkea pelätä.

    • hui hai

      Meillä 4 kissaa ja vain yksi kakkaa laatikon viereen.

    • TyttöKakkiainen2011

      Meillä on 2 kissaa, tyttö 6kk ja poika 5kk. Ei leikattuja tai samasta pentueesta. Kaksi pellettilaatikkoa jotka siivoan päivittäin, ja tarpeen mukaan. Poika tekee tarpeensa kiltisti laatikkoon, tyttö kakkaa kylppärin lattialle. Tätä on jatkunut nyt 2kk ajan. Äsken kakkasi eteisen matolle. Se oli eka kerta kun teki muualle kun kylppärin lattialle. Ihan pikkuisena tyttö teki tarpeensa laatikkoon. En ymmärrä mikä on vialla. Ei auta jos putsaa laatikoita, ottaa kakit pois. Ei voi olla seuran puute koska pääasiassa olemma kotona ja tätä tapahtuu silloinkin kun olemme kotona. Voisiko tyttö olla kyllästynyt pelletteihin? Kakka on täysin normaalia. Tällä viikolla löysin useammat kakat laatikoista, päättelin siitä että tyttö on myös käynyt kakalla koska lattiallakaan ei kakkaa näkynyt. Kuulemma tytön äiti on samanlainen, ei tee kakkaa muualle kuin lattialle.. perinnöllistä?

      • parivinkkiä

        Pelletit saattavat hyvinkin olla kissallesi epämieluisa kuivike. Kokeile laittaa kissoillesi toiseen laatikkoon tavallista, hienojakoista hiekkaa (josta kissat yleensä eniten pitävät), niin näet, kumpaa ne mieluummin käyttävät. Kissa pitäisi varmuuden vuoksi käyttää myös eläinlääkärissä sairauksen poissulkemiseksi. Feliway-haihdutinta voisi kokeilla myös. Tuon ikäiset kissat kannattaisi myös leikkauttaa jo, ellet halua vahinkopentuja.

        Kissat ovat luonnostaan siistejä eläimiä, eivätkä tee tarpeitaan muualle, ellei jokin ole vialla. Tsemppiä sinne!


    • moi olen koulussa

      moi, olen koulussa ja pissan lattialle :)

    • hmmjotakin

      kannattaisikohan vessa pestä myös kloriitilla siis olettaen kissojen vessat on kanssa wc tiloissa. jos kerta rakastaa sitä hajua kyllä se helpompaa siivota kakat wc lattialta kuin esim. matolta.. tämä siis jos kissa tosiaakin kakkii kaikkialle huoneistoon mutta ei sinne laatikkoon ja jos kissa taas lopettanut sen laatikon käytön oletko huomannut myös sen se wc huone kannattaisi myös pestä kyllä siitä pissistä tai ulosteesta aina hajuja lähtee ja tarttuu sinne huone ilmaan..

    • Minna

      Minulla on vain yksi kissa - leikattu kolli. Se on ollut aina siisti ja tekee kaikki tarpeensa laatikkoonsa. Poistan suuremmat tarpeet välittömästi kunnolla. Käytän kristallihiekkaa - sellaista valkoista granulaattia, jossa on sinisiä hiekkajyväsiä mukana - ilmeisesti jotain desinfioivaa. Yhden pussin tulisi riittää kuukaudeksi, mutta ei mene ihan niin. En pane koko pussia laatikkoon kerralla vaan pienemmän määrän. Vaihdan tämän pienen erän toiseen samanlaiseen kerran viikossa. Samassa yhteydessä pesen laatikon perusteellisesti - lopulta hajusaippualla, joka vie kaiken hajun. Sitten kuivaan laatikon ja panen uudet hiekat. Kissa ei ole tehnyt koskaan laatikon ulkopuolelle, mutta se on selvästi harmissaan silloin kun hiekka on läpeensä kostunut ja värjäytynyt. Se ei silloin enää peittele jätöksiään vaan loikkaa laatikosta nopeasti ulos. Eli: Siisteys on tosi tärkeä. Kissa rakastaa siisteyttä. Jos on useampia kissoja niin niillä tulisi olla jokaisella oma laatikkonsa.

    • Kellu78

      Vähän erilainen syy, kannattaa muistaa ettei aina ole kyse sairaudesta. Meillä uroskissa 1,5v kakkasi laatikon viereen lähes joka aamu, kunnes jäin 10 viikon sairaslomalle. Tuona aikana kissa ei kertaakaan kakkinut lattialle/matolle. Nyt kun olen ollut taas kolme päivää töissä, kissa alkoi kakkimaan taas matolle/lattialle.
      Eli on ilmeisen kiintynyt minuun, vaikka perheessä on toinen ihminen ja toinen kissakin :) .. taitaa olla vaikeaa saada kakkimista loppumaan!

    • Kissamanipuloi

      Jep täällä sama homma. Killi paskantaa lattialle neljästä eri syystä. 1. Ruoka oli pahaa Xtraa yms. 2. Vessa oli likainen. 3. Kissalla on mahasekaisin. 4. Kissa joutui olemaan pitkän päivän yksin kotona.

      Paskantaminen loppuu, kun antaa "oikeaa" ruokaa, eikä ala pihtailemaan hinnoissa kaupassa, siivoaa vessan aina ensimmäisenä, jos ripuloi yli 3 päivää vie äkkiä lääkäriin antibioottia hakemaan, viimeseen tepsii se kun ottaa töistä loparit ja pyytää kavereita käymään kaupassa ;)

    • Kissa expert

      1. Vaihdat hiekat liian harvoin, vaihda viikon välein!
      2. Aina kun huomaat että kissasi on tehnyt kakan, korjaa se!
      3. Tarvitset toisen laatikon 2 kissaa 2 laatikkoa
      4. Kissat eivät välttämättä pidä rakeisesta hiekasta

      • Musta kissa

        Meillä on 2 kissaa, tyttöjä molemmat. Myöhemmin meille tullut kissa tekee yleensä pissat laatikoon ja kakat wc:n lattaille. Meillä ei auttanut 2 hiekkalaatikkoa vaan silloin vanhempi kissa alkoi käyttää uuden laatikkon jne.

        Itse olen ollut huomaavinani, että vanhemmpi kissa pomottaa nuorempaa jonka vuoksi pienempi kakkaa lattialle.

        Minä en ole keksinyt vielä konstia jolla neidin oepttaisi laatikkoon kakan säännöllisesti tekemään. Tosin joka kerta olen kissan hiekkalaatikolle kantanut kun olen huomannut että jätökset lattailla lojuu.


    • kallio2
    • Tarlakki

      Hei,
      otin n. kk sitten Hero (poika) kissan n.6v. löytöeläintalosta. Se kyllä käy pissimässä hiekkalaatikolla mutta kakit vääntää pesuhuoneen lattialle. Eläinlääkäri tarkistuskäynnillä ehdotti toista laatikkoa, kokeiltiin, mutta ei vieläkään toimi... Ja nyt on vähän täälläkin sormi suussa, mitä tehdä?

    • Anonyymi

      WTF

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe