RAHAT RIKOKSELLA SAATU

virkamies kysyy

Miten suhtaudutte asiaan, että pokerissa vain hyvin harva on voittava pelaaja ja loppu hankkii rahoituksen näpistyksillä ja rikoksilla sekä harva menemällä ansiotyöhön, jotta voi hävitä työllä ansaitut rahat pokeriin?

Ja työ häiritsee sekä voittavaa pelaajaa, että häviävää, mutta merkityksellisempää se on häviävälle pelaajalle jolle mekanismi työelämässä on sama kuin viina alkoholistille.

Ei mitään omantunnon ongelmia hyväksikäyttää toisen ihmisen sairaalloista tilaa? Harvoin hyvä pelaaja pelaa toista hyvää vastaan, koska se ei tuota samassa määrin kuin mahdollisimman heikkoa vastaan pelaaminen.

Samaa heikkoa vastaan pyrkii pelaamaan ihan jokainen joten hänen sairaudestaan (uhkapelihimo) johtuva rahavirta nettipokeriin kasvaa. Voittavat pelaajat ohittavat kokonaan seesteiset penninvenyttäjät ja käyvät täysin voimin näiden riippuvaisten kimppuun.

Erittäin paljon on lisäksi tehty itsemurhia ympäri maailman pokerivelkojen takia. Näitä vaan ei millään saada tilastoihin!

Lähes kaikki tuntemani pelaajat tietävät tämän alitajunnassaan, että toiminta on moraalitonta, mutta eivät anna sen häiritä.

Verrattavissa heroiinin kauppaan. Toinen pelaaja ei kykene tasokkaampaan pelitapaan kuin uhkapelaamiseen ja toinen on edistynyt pokerissa hyvin korkealle tasolle. Ja sitten vielä väitetään, että peli on taitopeli eikä uhkapeli, vaikka tässä se on eri osapuolille nähtynä uhkapelinä ja taitopelinä eli on kumpaakin sekä tulisi tulkita raskauttavamman asianhaaran mukaan eli uhkapeliksi.

21

2642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rontti Akka

      Valtio myy alkoholia, vaikka tietää, että alkoholi on haitaksi lähes kaikille käyttäjille, osalle jopa kuolemaksi. Samalla tavalla valtio on järjestänyt kauppojen auloihin yksikätisiä rosvoja, jotta eläkeläismummot ja -vaarit syöttäisivät niille rahansa. Valtio myös järjestää lottoa, jossa voittomahdollisuus on olematon. Lottokin on verrattavissa kiertokirjeeseen, jossa pyramidin huipulla kerätään suuri potti.

      Kaiketi noitakin pelejä voidaan verrata heroiinin kauppaan. Silti valtio ottaa mielellään suuren osansa, vaikka nuo pelit ovat ostajalle käytännössä uhkapelejä, mutta valtion kannalta pelejä, joissa ei voi hävitä. Eikö yhtään hävetä hyökätä nettipokeria vastaan?

      • ole mitään

        verrattuna RAYn toimintaan suomessa.


    • Virkamies vai!

      Eikö Ray:llä ole omantunnon ongelmia työntää niitä automatteja jokaiseen kadunkulmaan, jotta peliongelmaiset eivät pääse niitä karkuun?

      Eikös vasta vähän aikaa sitten ollut lehdessä juttua siitä, kun mies oli hävinnyt kaikki rahansa Rayn ja Veikkauksen peleihin, ja tappoi sitten vaimonsa ja itsensä.

      Miksi valtion virkamies puolustaa pelimonopolia henkeen ja vereen ja on lähtenyt ristiretkelle ulkomaalaisia pokerihuoneita vastaan? Taistelu tuulimyllyä vastaan :) Nettipelaamisen kieltäminen on myöhäistä, yli 100 000 Suomalaista pelaa niitä pelejä, eikä sitä lopeta, koska joku YKSI ihminen niin haluaa. Eikö sisäministeriön voimavaroja voisi käyttää paremmin?

      • ihmetellään miten

        kaikki alaikäiset häviää rahansa RAYn laitteisiin.
        No niitähän on saatana jokaisen koululaisen koulumatkan varrella tusinoittain..
        Niin, RAY? Onko se hyvä keino estää lapsia pelaamasta? Ei muuta kuin lisää vaan niitä masiinoita tyrkylle, entistä houkuttelevimpia vempaimia kehiin vaan! Lapsukaiset ei voi niitä vastustaa!


      • on....

        "Miksi valtion virkamies puolustaa pelimonopolia henkeen ja vereen ja on lähtenyt ristiretkelle ulkomaalaisia pokerihuoneita vastaan? "

        Aivan! Varsinkin kun nettipokerissa pelaaja voi oikeasti voittaa jotakin. Rayn automaateista ei koskaan voi voittaa (vaikka tulisikin niitä yksittäisiä voittoja).


    • virkamies kysyy

      RAY on yksilötasolla nappikauppaa. Valtio tulottaa kolikoista kaiken pois. Valtio ei ole yksittäinen ihminen vaan toimii kuten valtio-opissa.

      Kaiken häviäminen RAY:lle tai kaiken häviäminen nettipokeriin tapahtuu ihan eri vauhdilla ja mahdollisuudella. Niitä tapauksia ei tule esille kuin harvoin, jossa pelaaja on hävinnyt kymmeniä tuhansia ja vielä velkoja päälle pelattu nettipokeriin. Mutta näitä tapauksia on tolkuttoman paljon kun vaan katsellaan nettipokerin globaaleja rahavirtoja. Mistä se raha muuten tulisi, jos ei surkeilta riippuvaisilta pelaajilta. Seston kassan lähellä olevat automaatit eivät voi viedä keneltäkään päivässä tonnia. Erittäin harvat jaksavat syöttää kolikkoina satasta koneeseen - viittäkymmentä kolikkoa. Netissä uhkapelaaja häviää helposti pelipäivinä satasen 2/4 tasolla. Hulahtaa hetkessä kun saa kiksejä uhasta. Ja moraaliton pelaaja toisella puolen pöytää saa kiksejä toisen sairaudesta. Pelituokion jälkeen hän menee kirjoittamaan pokerifoorumeille kaloista, vaikka rehellisempää olisi kirjoittaa, että "sainpas pelata tänään sairasta vastaan ja löin kunnolla". "Nyt kaveri hautoo itsemurhaa ja hänen ilta on pilalla."

      Ja nettipokerissa on lisäksi huumerahojen pesu mahdollista sekä lahjaveron kiertäminen. Pelaajalla A on voittava käsi, mutta hän foldaa, koska pelaaja B kertoo skypessä, että hänellä on häviävä käsi. Päivittäin voi siirtää tonnin vaihtelevilla tasoilla kohtuullista peliaikaa kohti jolloin korttien selvittäminen menee marginaaleihin ja voidaan väittää huonoksi pelaajaksi.

      • kaikkeamoskaa viitsit suust...

        No johan pomppas pahemman kerran:

        " Seston kassan lähellä olevat automaatit eivät voi viedä keneltäkään päivässä tonnia. Erittäin harvat jaksavat syöttää kolikkoina satasta koneeseen - viittäkymmentä kolikkoa."

        Tuo on pahinta moskaa mitä voi kuulla. Kyllä Seston tai ihan minkä muun marketin läheisyydessä olevat automaatit vievät tonnin ja useimpiakin. Ai mistä tiedän, olen työskennellyt tälläisten automaattien läheisyydessä, lisäksi olen pelannut kyseisiä automaatteja, olen myös käynyt kuuntelemassa ongelmapelaajien tilitystä automaateista. Voin siis sanoa, että ne automaatit vievät ja koukuttavat pahasti ja todella pahasti. Eikä se ole myöskään niin, että kyseessä on jokunen yksittäistapaus, niitä tapauksia on tuhansia, ellei jopa kymmeniä tuhansia, joille on käynyt näin.

        Ole hyvä ja ota asiasta jotain selvää ennenkuin kerrot mutu-perusteita. Toki sinulla saa ja kuuluukin olla oma mielipide, mutta faktaa ja omaa mielipidettä ei kannata sekoittaa totuuden kanssa.


      • nappikauppaa ole..

        ei todellakaan, jos niihin voi hävitä koko helvetin omaisuuden, ei se silloin ole mitään "nappikauppaa"

        Älä tule tänne jauhamaan paskaa.


      • paljon voit
        nappikauppaa ole.. kirjoitti:

        ei todellakaan, jos niihin voi hävitä koko helvetin omaisuuden, ei se silloin ole mitään "nappikauppaa"

        Älä tule tänne jauhamaan paskaa.

        hävitä rayn koneisiin vuorokaudessa, kun 5minuutissa voit hävitä 60euroa.

        tunnsissa 720€

        kymmenessä tunnissa 7200..

        eli jos vaikka pelaat viikon tätä tahtia.. hups! siinähän meni jo PIENI "omaisuus"


      • otaselvää asioista!
        paljon voit kirjoitti:

        hävitä rayn koneisiin vuorokaudessa, kun 5minuutissa voit hävitä 60euroa.

        tunnsissa 720€

        kymmenessä tunnissa 7200..

        eli jos vaikka pelaat viikon tätä tahtia.. hups! siinähän meni jo PIENI "omaisuus"

        "Ja nettipokerissa on lisäksi huumerahojen pesu mahdollista sekä lahjaveron kiertäminen. Pelaajalla A on voittava käsi, mutta hän foldaa, koska pelaaja B kertoo skypessä, että hänellä on häviävä käsi. Päivittäin voi siirtää tonnin vaihtelevilla tasoilla kohtuullista peliaikaa kohti jolloin korttien selvittäminen menee marginaaleihin ja voidaan väittää huonoksi pelaajaksi."

        Tuota kutsutaan nimellä chip dumping ja pokeritili suljetaan nopeasti jos siitä jää kiinni ja siitä jää kinni todella helposti. Kun oikeat argumentit loppuvat ruvetaan puhumaan rahanpesusta.


      • Rontti Akka

        Jos nettipokeri on likaista, voidaanko kasinopokeria pitää puhtaana. Samalla tavalla sielläkin voi hävitä vaikka satasen päivässä. Mikäli kysymys on heikoimman pelaajan kohdalla uhkapelistä, ei tilannetta muuta se, että pelinjärjestäjä sattuu olemaan RAY.

        On turha väittää, että RAY tulouttaa kaiken. Monopolin suojissa moni henkilö saa elantonsa. He elävät puhtaasti sen varassa, että ihmiset ovat valmiita pelaamaan etukäteen tappiolliseksi tietämiään pelejä. Sama koskettaa Veikkauksen väkeä. Veikkaus on ollut ja on edelleenkin valmis tehokkaalla mainonnalla nostamaan ihmisten halukkuutta osallistua suuriin lottopotteihin. Tuollaista toimintaa ei voi väittää vastuulliseksi.

        Kauniisti sivuutit sen tosiseikan, että valtio järjestää alkoholia yleisesti saataville. Alkoholista aiheutuu pienelle määrälle ihmisiä suuri määrä murheita. Miksi asiakkaille riippuvuutta aiheuttava alkoholin myynti pitäisi sallia, jos vähemmän riippuvuutta aiheuttava nettipokeri pitäisi kieltää. Alkoholista aiheutuu lisäksi suoranaista vaaraa myös ulkopuolisille esimerkiksi rattijuoppouden kautta. Monet nakkikioskikahinatkin tapahtuvat alkoholin vaikutuksen alaisena.

        Jos voit osoittaa, että henkilö A häviää pokerissa tietyillä saitilla samanaikaisesti kuin tämän henkilön lähipiiriin kuuluva B voittaa, voidaan luonnollisesti epäillä, että kysymys on tosiasiallisesti lahjoituksesta. Näyttövelvollisuus on kuitenkin aina veronsaajalla. Kysymys ei tässäkään ole nettipokeriin sisältyvästä viasta.

        Oikeuden päätöksellä on todettu, että vanhempien pitää tukea taloudellisesti täysi-ikäistä lastaan tämän opiskellessa. Voitaneen ajatella, että vanhempien pitäisi kustantaa esimerkiksi opinnot Yhdysvalloissa. Kaikkien varallisuus ei salli tällaista, jolloin jotkut henkilöt saattavat - ehkä perustellusti - katsoa, että kysymys on lahjasta. Pitäisikö opiskelu Yhdysvalloissa kieltää siksi, että siten saatetaan siirtää varallisuutta vanhemmilta lapsille lahjaveroa maksamatta.


      • virkamies kysyy
        Rontti Akka kirjoitti:

        Jos nettipokeri on likaista, voidaanko kasinopokeria pitää puhtaana. Samalla tavalla sielläkin voi hävitä vaikka satasen päivässä. Mikäli kysymys on heikoimman pelaajan kohdalla uhkapelistä, ei tilannetta muuta se, että pelinjärjestäjä sattuu olemaan RAY.

        On turha väittää, että RAY tulouttaa kaiken. Monopolin suojissa moni henkilö saa elantonsa. He elävät puhtaasti sen varassa, että ihmiset ovat valmiita pelaamaan etukäteen tappiolliseksi tietämiään pelejä. Sama koskettaa Veikkauksen väkeä. Veikkaus on ollut ja on edelleenkin valmis tehokkaalla mainonnalla nostamaan ihmisten halukkuutta osallistua suuriin lottopotteihin. Tuollaista toimintaa ei voi väittää vastuulliseksi.

        Kauniisti sivuutit sen tosiseikan, että valtio järjestää alkoholia yleisesti saataville. Alkoholista aiheutuu pienelle määrälle ihmisiä suuri määrä murheita. Miksi asiakkaille riippuvuutta aiheuttava alkoholin myynti pitäisi sallia, jos vähemmän riippuvuutta aiheuttava nettipokeri pitäisi kieltää. Alkoholista aiheutuu lisäksi suoranaista vaaraa myös ulkopuolisille esimerkiksi rattijuoppouden kautta. Monet nakkikioskikahinatkin tapahtuvat alkoholin vaikutuksen alaisena.

        Jos voit osoittaa, että henkilö A häviää pokerissa tietyillä saitilla samanaikaisesti kuin tämän henkilön lähipiiriin kuuluva B voittaa, voidaan luonnollisesti epäillä, että kysymys on tosiasiallisesti lahjoituksesta. Näyttövelvollisuus on kuitenkin aina veronsaajalla. Kysymys ei tässäkään ole nettipokeriin sisältyvästä viasta.

        Oikeuden päätöksellä on todettu, että vanhempien pitää tukea taloudellisesti täysi-ikäistä lastaan tämän opiskellessa. Voitaneen ajatella, että vanhempien pitäisi kustantaa esimerkiksi opinnot Yhdysvalloissa. Kaikkien varallisuus ei salli tällaista, jolloin jotkut henkilöt saattavat - ehkä perustellusti - katsoa, että kysymys on lahjasta. Pitäisikö opiskelu Yhdysvalloissa kieltää siksi, että siten saatetaan siirtää varallisuutta vanhemmilta lapsille lahjaveroa maksamatta.

        Kasinolla ongelmapelaaja voi pyytää ovimiehiä olemaan laskematta sisään. Netissä suljet itsesi kerran saitilla A ja avaat huomen saitilla B.

        Ray tulouttaa kaiken mikä organisaatiosta voidaan tulouttaa. Jos aletaan sinun vertailevaan kirjoittamiseen, niin Punainen Risti tulisi lakkauttaa, koska se ei toimi kuluitta.

        Alkoholivertailusi olisi analoginen huumemyyntiin valtion valvonnassa. Kun kerran alkoholiakin myydään, niin aletaan herskaakin myymään. Tai koska alkoholia myydään, niin pokeriakin tulee saada pelata. Jos tehdään jotain pahaa niin kaikki paha pitää hyväksyä. Esim asekieltolaki toisi luvattomat aseet katukuvaan. Luvattoman viinan etsimiseen menisi paljon rahaa - kuten herskan ja muiden huumeiden. Koska kotipolttoakaan ei voi estää, sillä jokaiseen keittiöön ei voida mennä joka päivä, ei voida pitää kieltolakia millään lailla toimivana.

        Olet lukenut jostain kauniin virkkeen näyttövelvollisuudesta ja oikeustaakoista. On varmasti pokeritaloja, jotka sallivat siirtelyn. Tähän aktiin ei vaikuttane näytöt, sillä niitä ei voi olla.

        Viimeinen kappaleesi oli ontuva. Niitä on muitakin vastaavia keinoja, mutta tärkeintä on etsiä massiivisin tulonsiirtokanava ja tarkastella sitä.

        Esim isä ja poika perustavat pokeritilin. Isä ei osaa pelata serkkua vastaan ja häviää hänelle joka häviää isän pojalle. Tämä tulonsiirtokanava on jokaisessa kodissa nykyään eikä se ole nettipankki. Kukaan ei selvitä tuollaisia! Skypellä sovittu pelin aikana sopivat kortit all-inniin ja pelitalokaan ei huomaa. Vuoden aikana käytetään kymmentä pelitaloa niin saadaan koko pakka totaalisen sekaisin ja kukaan ei jäljitä.


      • Ronttiakka
        virkamies kysyy kirjoitti:

        Kasinolla ongelmapelaaja voi pyytää ovimiehiä olemaan laskematta sisään. Netissä suljet itsesi kerran saitilla A ja avaat huomen saitilla B.

        Ray tulouttaa kaiken mikä organisaatiosta voidaan tulouttaa. Jos aletaan sinun vertailevaan kirjoittamiseen, niin Punainen Risti tulisi lakkauttaa, koska se ei toimi kuluitta.

        Alkoholivertailusi olisi analoginen huumemyyntiin valtion valvonnassa. Kun kerran alkoholiakin myydään, niin aletaan herskaakin myymään. Tai koska alkoholia myydään, niin pokeriakin tulee saada pelata. Jos tehdään jotain pahaa niin kaikki paha pitää hyväksyä. Esim asekieltolaki toisi luvattomat aseet katukuvaan. Luvattoman viinan etsimiseen menisi paljon rahaa - kuten herskan ja muiden huumeiden. Koska kotipolttoakaan ei voi estää, sillä jokaiseen keittiöön ei voida mennä joka päivä, ei voida pitää kieltolakia millään lailla toimivana.

        Olet lukenut jostain kauniin virkkeen näyttövelvollisuudesta ja oikeustaakoista. On varmasti pokeritaloja, jotka sallivat siirtelyn. Tähän aktiin ei vaikuttane näytöt, sillä niitä ei voi olla.

        Viimeinen kappaleesi oli ontuva. Niitä on muitakin vastaavia keinoja, mutta tärkeintä on etsiä massiivisin tulonsiirtokanava ja tarkastella sitä.

        Esim isä ja poika perustavat pokeritilin. Isä ei osaa pelata serkkua vastaan ja häviää hänelle joka häviää isän pojalle. Tämä tulonsiirtokanava on jokaisessa kodissa nykyään eikä se ole nettipankki. Kukaan ei selvitä tuollaisia! Skypellä sovittu pelin aikana sopivat kortit all-inniin ja pelitalokaan ei huomaa. Vuoden aikana käytetään kymmentä pelitaloa niin saadaan koko pakka totaalisen sekaisin ja kukaan ei jäljitä.

        Ihmiset haluavat juoda alkoholia. Valtio myy sitä heille. Osa ostajista on riippuvaisia alkoholista. Voidaanko kaikkia alkoholin myynnistä tuloa saavia pitää moraalittomina?

        Pokerissa on täsmälleen vastaava tilanne. Osalle pelaajista aiheutuu riippuvuutta, mutta vain pienelle osalle, siten, että pelaamisesta aiheutuu henkisiä ongelmia. Hyvin harva pelaa kaikki rahansa. Miksi nettipokeria voitaisiin pitää moraalittomana, jos alkoholin myynti ei sitä ole. Tähän ei kelpaa vastaukseksi väärinkäytökset. Jopa virkamiehet syyllistyvät lahjoman vastaanottamiseen, mutta silti ei vaadita, että virkamiehet pitäisi kieltää.

        Jos nettikirjoituksia on uskominen, löytyy sellaisia pokerihuoneita, joissa esimerkiksi britit pelaavat lauantai-iltana löysää peliä. Suurin osa näistä henkilöistä ei kuitenkaan ole peliriippuvaisia. He ovat palanneet pubista ja ryhtyvät pelaamaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Kuningas alkoholi on täälläkin vastassa, mutta ongelmaksi nähdään pokeri, ei alkoholi. Vastaavalla ajattelulla rattijuopon ongelma ei ole alkoholi, vaan auto, ja tällöin autot pitäisi kieltää.

        RAY levittää otollisille paikoille automaatteja, jotta ihmiset pelaisivat. Kuten toisessa viestissä olevasta linkistä ilmenee, nämä automaatit aiheuttavat peliriippuvuutta. Peliriippuvuus automaattien suhteen poistuu, jos ne hävitetään. Miksi tätä ei toteuteta heti?

        Onko siis olemassa näyttöä siitä, että nettipokerilla olisi siirretty omaisuuksia? Jos on, miksi asian selvittäminen on vaikeaa. Jos henkilön A suomalaiselle pankkitilille virtaa rahaa peliyhtiöiltä, ei liene vaikea selvittää, mistä raha on lähtöisin. Lienee myös helppoa tutkia, onko henkilö B siirtänyt suuria summia peliyhtiöille.

        Onko tuohon sittenkään tarvetta. Vanhemmathan voivat maksaa lapsiensa elantokustannuksia pitkäänkin eikä tämä tule varmasti ilmi. Mitä eroa tässä on suoraan rahansiirtoon. Vastaus on: ei mitään.

        Nettipokeri halutaan estää, mutta syynä on kokonaan toinen asia kuin millä ratsastetaan. Todellinen syy on valtion pelimonopolin suojaaminen ulkomaiselta kilpailulta. Jos tässä onnistutaan, tapetaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Peliriippuvuushan katoaa täsmälleen sillä sekunnilla, jolloin peliongelmaisten rahat päätyvät yksinomaan suomalaisen yhteiskunnan taskuun.


      • on pöljiä
        otaselvää asioista! kirjoitti:

        "Ja nettipokerissa on lisäksi huumerahojen pesu mahdollista sekä lahjaveron kiertäminen. Pelaajalla A on voittava käsi, mutta hän foldaa, koska pelaaja B kertoo skypessä, että hänellä on häviävä käsi. Päivittäin voi siirtää tonnin vaihtelevilla tasoilla kohtuullista peliaikaa kohti jolloin korttien selvittäminen menee marginaaleihin ja voidaan väittää huonoksi pelaajaksi."

        Tuota kutsutaan nimellä chip dumping ja pokeritili suljetaan nopeasti jos siitä jää kiinni ja siitä jää kinni todella helposti. Kun oikeat argumentit loppuvat ruvetaan puhumaan rahanpesusta.

        ne, jotka on häviäviäpelaajia, nii ne on mun tietääkseni näitä, jostka pelaa kännissä, ainaki nl0,02/0,04-nl0,1/0,2 tasoilla voi kukavaan jolla ei oo päässä vikaa nii pelata voitollisesti, jos noudattaa kassanhallintaohjeita, jos ei, nii kusee alta aikayksikö/saa alle päivässä kilon pikavoiton(nimimerkillä 6 vuoden kokemus nettipokerin peluusta) mutta tämä jos ei kassanhallintaohjeita jaksa noudattaa nii pitemmänpäälle oot sillon häviävä, jos jaksaa pelata ihan normi suht tiukkaa peliä, ja nostaa seuraavalle tasolle ku on 25bin kasassa. ensimmäisen kuukauden jälkee oot 99% varmuudella voittava pelaaja, jos nuo ohjeet piät mielessäs. ja tuotavarten on ilmaisbonuksia, eli vaikka 50€ ilman omaa talletusta, piä se mielesäs että häviävät pelaajat pelaa kännissä/väsyneenä suurin osa, ja sitte on noita chip dumppereita. enemmä, nii se johtuu noista.(vähä sekava viesti)


    • virkamies kysyy

      Kertokaapas kaikki te neljä, että millaiset summat pyörii eri pokeriverkoissa ja laskekaa summa minulle yhteen tälle palstalle.

      Tehkää sama RAY:n automaateille.

      Kaiken järjen mukaan pokeriverkoissa pyörivä raha tulisi olla ansaittu ansiotyöstä ainakin pääpiirteissään. Kysymys kuuluu, että millaiset ihmiset käy työssä sijoittaakseen pokeriverkkoon?

      Kun olette vastanneet, voimme miettiä mistä moinen raha on tullut.

      Kyse ei ole yksittäisen oligarkin huvittelusta vaan satojen tuhansien ihmisten jatkuvasta peliriippuvuudesta.

      Käytetään sanaa kala tai paisti, koska ei ole rohkeutta puhua sairaan hakkaamisesta.

      • Ray vai Nettipokeri?

      • RAISKAA sairasta

      • vielä...

        tuo kummiski on ihan totta että pelikoneisiin joku kusee omaisuuden, ja ne pitäs kyl puskee suohon, tai tehä niistä sellasia, että niistä vois voittaakki vähä jos osais pelata, vaikka normi pokeria konetta vastaa, ja ottaa se "rake" tai hedelmäpelit sellasia että niistä sais vik 80% takasi mitä pistää nykysen 30% sijaan, nii ei häviäis aina. ja nuoriso kusee niihin KAIKKI rahat mitä on tarkotettu esim.ruokaan, ja sensellasee ku täällä oppilaitoksen asuntolassa ite asun, nii tiiän. jos joku sattuu voittaa vaikka 50e, nii ne hävitään seuraavana päivänä, tai juuaa kurkusta alas, sellasta se on täällä! että ray tunkekoon koneet hanuriinsa tai tehköön asiallejotain! nettipokeri on eriasia, siinä voi jäähä voitolle jos osaa pelata, ja nuoriso ei survo sinne rahoja, koska niillä ei oo verkkopankkitunnuksia. (paitti minä, mutta oon kyl muutaman kilon tältä vuojelta voitolla :D)


    • Näin meillä

      En tunne oma tunnon tuskia. Vertaisin tätä esim pörssi/yritys maailmaan osaavat vievät kokemattomien rahat. Varmasti kaikessa rahaan liittyvissä on niitä jotka hankkii rahoitusta epärehellisillä keinoilla mutta eiköhän se ole marginaalinen osa suurin osa pelaajista on harraste pelaajia jotka on valmiita pikkuisen maksamaan harrastuksesta. Voittavat tottakai välillä mutta pitkässä juoksussa häviävät. .

      Nettipokerissa häviäminen on suurimmaksi osaksi toisten ihmisten älykkyyden aliarviointia eli sitä että luulee olevansa fiksumpi kun toinen pelaaja joka on opiskellut aihetta pidempään. Eli itse olen riittävän hyvä tasoilla joilla pelaan ollakseni voittava pelaaja. En varmasti pärjäisi isommilla tasoilla taidot ei riitä. Jos tätä ei pysty myöntämään on häviävä pelaaja. Keskustelu palstoilla ja muutenkin tottakai kehoitan kaikkia pitämään tolkun ja pysyvän tasoilla jolle kuuluu. Neuvon mielläni jos osaan enkä suinkaan toivo kenenkään häviävän jos taas ei usko kokeneempia niin sen tulkkaan kyseisen henkilön kyvyttömyydeksi tunnustaa omat heikkoutensa.

      Ray/Casino/Ravi jne peleissä varmasti suurempi osa ihmisistä on menettänyt kaiken joten en viittaisi tilastoimattomiin itsemurhiin häviäisit varmasti suhde luvuissa.

      Tuota viimeistä kappaletta en ymmärrä toteat itsekkin että osalle pokeri on uhkapeliä ja osa pystyy taitopeliin eli etkös itsekkin tuossa totea että tämän on taitopeliä jos osaava pelaaja pystyy tasaiseen tulokseen. Lotto/Casino pelit on uhkapeliä jossa et matemaattisesti voi jäädä voitolle. Pokerissa omalla taitotasolla ja osaamisella on niin suuri osuus että se tekee toisista voittavia pelaajia ja toiset ei pysty siihen ikinä.

      Joo olen toki peliriippuvainen mutta olen kanavoinut sen tähän pokeri alueeseen jossa riippuvuuteni tuo rahaa. Olen jossain vaiheessa ollut myös kolikkopeli riippuvainen mutta nyt ne on jääneet täysin pois edes lottoa en jaksa laittaa koska matemaattisesti olen todennut sen turhaksi. Mutta siis kolikkopeli riippuvuus oli huomattavasti hankalampi hallittava ja pahasti miinusta tekevä riippuvuus eli siis taidan pysyä pokerissa riippumatta Rayn kansantaloudellisesta hyvän tuojan asemasta :-)

    • psykiatrinen

      totta kai on uhkapeli.en ole kenenkään ammattilaisen kuullut muuta sanoneenkaan,mutta siihen liittyy myös
      taitoa.Itse kun pelaan vain turnauksia niin jos
      tuureilla näistä "huonoista"pelaajista selviää
      niin lopussa sitten saa kunnolla pelata.Ja pelaajien
      taito ja ennenkaikkea kärsivällisyys tulee näkyviin.
      Totta kai tuuria lopussakin täytyy olla.
      Mutta varmaan minullakin olisi huono olo jos
      jatkuvasti ryöstäisin" pikkupoikien" rahat.Aikuinen
      varmaan ymmärtää lopettaa jos jatkuvasti häviää.
      Toisaalta pokerisaiteilla yli 10000 pelaajaa,jotka monet tulevat kasinon puolelta(jossa pelaat 100% tuurilla)pokeria
      pelaamaan.Heittävät pöytään jonkun summan häviävät ja joskus myöhemmin taas koittavat.Enempi ne taitavat olla niitä ne häviävät pelaajat.Ongelma heillä enemmän casino.
      Ei suomessa, eikä muuallakaan, pankista, kavereilta ,vanhemmilta ,niin paljoa lainaa saa,
      että sen takia itseään tappaisi.Yksityispeleissä
      tietenkin mahdollista jos pelaa velaksi tai
      panokset jotain muuta kuin raha(Olen viettänyt lomaa pokerilla voitetussa kesämokissä)
      En pidä itseäni hyvänä pelaajana,joten en tunauksissakaan sijoita suuria rahoja,mutta onneksi sateliittien kautta niitäkin pääsee kalastamaan.Ja ennenkaikkea huomaamaan että
      ei niin hirveästi niihin kannata maksaakkaan.
      Mutta tavoite on hyväolla.Minulla se on 20-30
      euroa verottomalla saitilla(onneksi vielä arpajaislaki eu:ssa)päivässä.Se on sopiva lisä
      pieneen eläkkeeseen.Sen ansiosta asumistuet ja
      muut mahdolliset kelan antamat jäävät hakematta.
      Lisäksi liikuntakyvyttömällä aikakin kuluu paremmin.Ajankäyttö tässä varmaan se suurin
      ongelma onkin.Paitsi jos se on pois TV katselusta
      :so what.Aikoinaan pelasin shakkia,ilman rahaa
      ja se vasta töitä häiritsikin kun kahvipoydassakin kupit saivat jonkun nappulaarvon.
      Olen kyllä vakaasti sitä mieltä,että asioita
      liioitellaan ja suurennellaan,nuoriso tuntuu pääsääntöisesti
      mielestäni olevan kiinnostuneempi terveemmistä asioista.Vaikka vielä ei suuria globaalisia liikkeitä olekkaan niin niiden aika on taas lähellä ja saadaan taas kauhistella maailman uudistumista ja kehitystä.Tämänpäivän uutinen ruuantuotannon vähentyminen yksi niistä.Lex Nokiaksi ristitty laki toinen.Ehkä pian saadaan stoppi Monsanttolle ja ranskalaiset taistelemaan
      yksitysyyden suojaamisesta.Jää pokerit ja muut
      pikkuasiat taas taka-alalle.No, ken tämän kaiken
      luki niin menköön sinne psykiatrille,mutta voikoon hyvin

    • vastuulla....

      Pokerihan on täysin vapaaehtoinen harrastus.... Se on kyllä ihmisen omaa tyhmyyttä jos häviää enemmän kuin on varaa... Sama juttu jos juot alkoholia enemmän kuin sopii tai muita päihteitä.

      Kyllähän ihmisen pitäisi itse tiedostaa oma riippuvuutensa... Jos alkaa mennä ylenmäärin rahaa ja ei ole tuloja niin silloin pitäisi tajuta lopettaa pelaaminen. Tai jos menee rahaa enemmän kuin on varaa mennä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe