Metallica - hevin rappio

ja sen ilmentymä

Hevifaneille on tyypillistä käsitys erottautua musiikkimaullaan massasta. Hevi on rajua, hevi on kapinallista, heviä ei ymmärrä muut kuin mä!

Massaa halveksitaan, koska se muodostaa yleiset mielipiteet, moraalin, lait ja käytännöt yksilön ominaisia piirteitä, älyä, tunteita ja tarpeita kunnioittamatta. Hevi kapinoi massaa vastaan yksilön puolesta. Paskat.

Hevi ja hevifanit muodostavat nykyään valtavirran, massan. Alunperin kaikki se mitä vastaan ja minkä puolesta hevi 70-luvun alussa syntyi, on saastutettu nykyisten hevibändien ja fanien toimesta. Metallicojen lailla, jollei pahemminkin, tasapäistävät blackmetalbändit kannattajansa.

Viriilistä kapinallisesta on tullut ylpeästi lobotomian läpikäynyt lammas, joka nostaa nyrkkinsä massan mukana ilmaan silloin kun johtaja käskee ja huutaa silloin kun johtaja määrää. Yhdessä muiden mukana ja onnellisena. Onnellisena siitä ettei erotu massasta.

Wikipedia määrittelee: "Mainstream is, generally, the common current of thought of the majority. It is a term most often applied in the arts (i.e., music, literature, and performance)."

Metallica on mainstreamia, ollut jo pitkään. Metallicafanit edustavat mainstreamia, ovat edustaneet jo pitkään. Takki on kääntynyt, jo aikoja sitten.

10

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksi joka jäi

      ilman lippua.

    • liian vakavasti

      Kuulehan, enpä usko että kukaan Metallican tosifani fanittaa esim. Metallicaa sen takia, että se olisi kapinallista. Eiköhän tämän bändin kohdalla kyse ole vain hyvästä musiikista. Sen jälkeen kun tekivät 'Black Albumin' 1991, en usko kenenkään edes halunneen väittää, että se olisi muuta kuin mainstreamia (ja en ole täällä kenenkään nähnyt väittäneen muuta).

      Jos taasen sinua henkilökohtaisesti häiritsee se, että Metallica on mainsteamia, älä kuuntele sitä, äläkä tule keikoille (jos fanit kerta laumassa nostavat kätensä, kun James niin käskee ja se ei sovi sinulle). Etsi itsellesi jokin tuntematon kova bändi, jos haluat erottautua massasta ja jos sinulle periaatteena mainstreamin vihaaminen on se juttu. Sitten kun tästä lempibändistäsi tulee kuuluisa, taidat joutua vaihtamaan taas ei-mainstreamiin.

    • progebändi

      tuo MEtallica....

    • VITUTTAA KU

      TUISKUN ANA EI MYY STADIKKAA LOPPUUN..NYYH..KYLLÄ SE SIITÄ HOOööömppeli!!Eihän me METALLICA fanitkaan heitellä provoja Antin sivuille tai palstoille? Vitun lahkolainen..just joo...

    • mitaci

      Hevistä tuli valtavirtaa 80-luvun lopulla ja mitä sitten. Parasta musiikkia kuitenkin, se ratkaisee.

      • kuten rock muutenkin

        naurettavaa paska kaikki rock


      • voit painua
        kuten rock muutenkin kirjoitti:

        naurettavaa paska kaikki rock

        sörkkimään mutsisi anaalia!!


    • No voihan olla, että

      Metallica edusti Kill em allin aikaan kapinaa ja nykyisin isoimman luokan rockbisnestä. Metallicassa on kuitenkin aina ollut kyse puhtaasti musiikista. Metallicalle musiikki ei ole koskaan ollut jonkin suuremman tarkoitusperän väline vaan itsetarkoitus. Bändillä on kyllä ollut kantaaottavia sanoituksia mutta etusijalla on aina ollut musiikki. Metallica ei siis ole pettänyt aatettaan koska Metallican ainoa aate on aina ollut musiikki. Musiikki on musiikkia, olipa se sitten Metallican tai tuntemattoman kellaribändin tekemää. Metallica on myynyt sata miljoonaa levyä ja ellei se tee bändin musiikista hyvää ei se siitä huonoakaan tee. Mikä on klassisen musiikin tarkoitus? Erottautua massasta? Kapinoida? Edustaa jotakin aatetta? Ei. Klassisen musiikin tarkoitus on musiikki itse. Miksei näin voisi olla myös rockbändin kohdalla. Mitä Metallican musiikin laatuun tulee, ainakin siitä voi sanoa sen, ettei Metallicasta koskaan tullut musiikkikonetta joka tekee saman levyn aina uudelleen ja uudelleen. Jokainen levy ( Load ja Reload yhtenä kokonaisuutena ) on ollut omanlaisensa projekti. Ellei Metallica ole hyvää rockia, mikä sitten on? Tasokkaampaa rockia ei helposti löydy.

    • onko mainstreamia vai ei

      Pääasia että musa puhuttelee ja suuri yleisö haluaa uusia levyjä ja keikkoja. Ja pakko sanoa että Metallican keikoilla on sellainen hurmos että parempaa saa hakea.. Paljon on arvosteltu esim. Lars Ulrichin soittotaitoja ja on totta että herra ei aina pysy tahdissa. Fiilis on kuitenkin se mikä ratkaisee ja sehän on kohdallaan.

    • Huhahhhei

      mutta eihän Metallica ole tehnyt yhtään hyvää biisiä kohta kahteenkymmeneen vuoteen. Jokunen suht kuunneltava poikkeus seassa, muttei mitään, mikä olisi mitään, jota ilman yhtye ei pärjäisi. Settilistoistakinhan tuon näkee, pääasiassahan keikoilla soitettu tavara on viideltä ensimmäiseltä levyltä.

      Toisaalta eipä tuo mitään, eihän Metallica suinkaan ole ainoa bändi, joka vetää pääasiassa vanhoja biisejään, kun uusia ei juuri ole eikä taida enää tullakaan. Taitavat olla ihan liian rikkaita ollakseen tarpeeksi nälkäisiä tehdäkseen jotain vastaavaa, kuin 80-luvulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe