Ysi5

S-pankin kortti?

Tankkasin bensaa Espoossa Tuomarilan Ysi5 -asemalta. Näpyttelin sisään bonusnollat ja tarjosin S-Pankin maksukorttia perään. Automaatti ilmotti että kortti ei kelpaa! Pari kertaa tungin korttia uudelleen sisään - ei toiminut. Onneksi löytyi Nordean kortti, jolla sitten tankkaus onnistui alennusten kanssa.

Onko nyt niin, että Ysi5:lla ei S-Pankin kortilla sitä normaalia bonusalennusta saa ollenkaan tai mahtaako koko kortti edes toimia, vaikka S-Pankin Credit/Debit Visa on toiminut kaikkialla muualla ihan normaalisti!

Epäilen, että kyseessä on joku ABC-vastaisuus, ko. lafkahan kuuluu S-ryhmittymään vaikka itse en sieltä koskaan tankkaakaan!

13

5145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hitataat päivittäjät

      Eiköhän kyse ole siitä, ettei ne siellä Ysi5:ssa investoin maksupäätteisiin, niin paljoa että nykyiset standardit täyttyisi.

      Kaiketi muutaman asiakkaan menettäminen heille on pienempi kustannus kuin softien päivittäminen (sisältää ne tiedostot).

    • ei kai

      Ei kai se S-ryhmään kuulu. Ymmärtääkseni ainakin osittain samaa omistuspohjaa kuin ST-1?

    • Tyytymätön tankkaaja

      Eipä toimi Sampo Pankinkaan kortti Tuomarilan ysi5:llä. Pankki kyllä lupasi ilmoittaa yhtiölle epäkohdasta mutta eipä ole korjaantunut. Pitää mennä tankkaamaan muille asemille.

    • mmakine

      Ysi5 Nihtisillassa ainakin on teipattu automaatin kylkeen pahoittelu jossa kerrotaan että jotkut sirukortit eivät toimi ja tämä ongelma korjaantuu joskus kesällä kun automaatti uusitaan.

      • LasseA

        Kesä mennyt, eikä toimi vieläkään, ei Tuomarilassa eikä Nihtisillassa, onneks on muitakin asemia. Ja tuleehan niitä uusiakin kesiä, ehkä jonkun kesän jälkeen sitten


      • debit/credit

        Lienee se monessa muussakin paikassa oleva ongelma, jossa ei ole tehty päivityksiä eli uudemmat debit ja credit kortit ei toimi. Näitä kortteja on jo aika monella pankilla, itsellä kummankin pankin kortit jo tälläisiä.


      • tgdtgd

        tuolla tuomarilan ysivitosella


      • Wottafak
        tgdtgd kirjoitti:

        tuolla tuomarilan ysivitosella

        Siellä ei toimi kortit joka vaativat varmennuksen


    • ...simplicitan

      Siis oikeesti, onko olettama, että Ysi5 haluaisi porukan maksavan kilpailijansa kortilla...?
      Voi kettu teidän kanssanne. Valitkaa puolenne. Ja pysykää siellä... Kaikkia saatanoita...

    • pettynyt -tuplahinta

      Tankkasin muutama päivä sitten ja huomasin että tilitä on veloitettu summat kahteen kertaan - kyseisen firman yhteistietoja ei löydy mistään netistä - nettisivuakaan joka ilmoitetaan lappusessa kyseisen huoltsikan paneelissa - ei löydy netistä. mistä siis saan rahat jotka veloitettu tuplasti. Viimeinen tankkaus tällä asemalla.puhelinnumero ei voimassa. Todella outoa - olkaapa tarkkoina tankkaajat.

    • Katso kuitista

      Kuittiin tulostuu puhelinnumero, josta saa yhteyshenkilön kiinni.

    • Kansakuntamme Nerot

      Voi herran jumala ihmiset (kahden ja viiden vuoden takaisetkin).. Kuka enää tankkaa Ysi5:lla (edes tuohon aikaan kun aiemmat kommentit kirjoitettu). Niitä on pitkän aikaa ollut ehkä muutama siellä täällä, erittäin vanhoja, ei toimi kuin pitäisi. Muita asemia pilvinpimein. Mutta ei, herrojen on aivan pakko ajaa monta kilometriä juuri tietylle bensatankille, joka ei edes toimi. Herätkää mieluummin kuin että tulette tänne omaa tyhmyyttä itkemään.

    • JosEdesLitranSaisiBensaa

      Tankkasin autoni Espoossa Tuomarilan Ysi5 -asemalta. Tankkauksen jälkeen huomasin, että digitaalinen bensamittari ei noussut pykälää ylemmäs. No yritin etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta Tankkasin Ysi5 -aseman yhteystietoja, mutta en niitä löytänyt en edes sähköpostiosoitetta tai edes puhelinnumeroa. Otin puhelimeni käteeni ja soitin kuitissa olevaan häiriötilanteet puhelinnumeroon, josta vastasi oikein asiakaspalveluun vihkiytynyt ammattilainen oikein flekmaattiseen miksi sä tänne soitat sävyyn. Kerroin asiani hyvin selvästi puhelimessa hänelle, niin kyseinen herramies vastaa ankeaan sävyyn, että hänellä on hieman kiire juuri nyt, että voisitko laittaa hänelle nämä kyseiset tiedot tekstiviestillä. No olen odotellut vastausta kyseiseltä asiakaspalvelijalta jo tovin aikaa. Taitaa olla parempi, että vaihdan tankkausasemaa suosiolla jonnekin muualle ja suosittelen muitakin toimimaan samalla tavalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe