Vakioveikkaus 17.2

soccer24.nu

Viikkovakiossa on tällä kertaa brittifutista kahdelta ylimmältä sarjatasolta, sekä UEFA Cup -otteluita. Alla näkemykset brittikohteisiin:

Ykköskohteessa kotijoukkue Burnley on selvästi ylipelattu Coventrya vastaan. Joukkueiden tasoeroa on paperilla suht vähän, mutta hieno kausi on vienyt Burnleyn playoffs-paikoille, kun taas ex-Fulham -manageri Chris Colemanin johtama Coventry on pyörinyt keskikastissa. Burnley on ottelussa hieman yli 50% suosikki mutta pelattu yli 60 pinnaa! Vierailija Coventry sai viime lauantaina itseluottamusta nostavan 2-2 vierastasurin Blackburnilta FA Cupissa, ja on yllätysvalmis. X2 tai 1_2. Kohde 2 onkin pelattu aivan päin sitä itseään; Doncaster on vierasjoukkue Bristol Cityn tavoin hurjassa vireessä, ja ehdottomasti ottelun suosikki. Pelikansa on kuitenkin merkinnyt kohteen lukemiin 26-32-42, joten ykkönen on hurjasti alipelattu. Bristolin viime aikojen voitoissa on hieman ilmaa, eikä Robins ole aivan niin hyvä joukkue, kuin kuntopuntari kertoo. Varma 1.

Kohde 3 on ns. kaikkien merkkien peli. Kyseessä on kahden surkeassa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, ja molempien itseluottamus on matalalla. Plymouth on jäänyt 7/8 edellisestä liigapelistään ilman maaleja, ja Palacelta on myös sivussa tulivoimaa. X on ehdottomasti lähtökohta, ja kotivoiton tai vierasvoiton voi ottaa oman maun mukaan sen jatkoksi. Kohteesta 4 löytyy laajempi ennakko soccer24.nu -sivuston Tulosvetovihjeestä, ja Vakiokupongilla 1_2 lienee oiva valinta. Kyseessä on runsasmaalinen ottelu joka päättyy hyvin suurella todennäköisyydellä johonkin muuhun tulokseen kuin tasuriin. Swansea on hieman ylimerkitty, mutta kelpaa mukaan myös 44% pelikannatuksella.

Kohteessa 5 pelikansa on hurahtanut todella pahasti Sheffield Wedsin suuntaan, ja tässä on ehdottomasti kupongin herkullisin ohipeli. Harva ymmärtää ottelun taustan, sillä Sheff Weds on vierailija Barnsleyn ykkösvihollinen. Tykes saakin peliin varmasti kovan vieraskannatuksen, ja lähtee peliin kovemmalla latauksella kuin mihinkään kauden muuhun vieraspeliin. Se on lisäksi saanut hioa kuvioitaan monta viikkoa otteluiden peruutusten vuoksi, ja uudet hankinnat ovat näin sopeutuneet sisään. Ykkönen ei toteudu ottelussa edes kerran kahdesta, mutta on pelattu juuri nyt peräti 74%! Näin ollen X2 on suorastaan timanttinen valinta.

Derby on kelvollinen varmaidea kohteessa 10, vaikka onkin aavistuksen ylipelattu. Uusi manageri Brian Clough on saanut Pässit melko hyvään iskuun, ja ennen FA Cup -tappiota Man Utd:lle joukkue eteni kolmen voiton putkessa. Cup-tappio tuskin aiheuttaa suurempaa tuskaa, ja nyt Derbyllä on hieno sauma kohentaa asemiaan sarjataulukossa. Vierailja Blackpool on selvästi heikompi joukkue ja varsin huonossa vireessä, ja kotivoitto toteutuu lähes 55% todennäköisyydellä. Ipswich on sitten syytä varmistaa kohteessa 11; Tractor Boys on toki ottelussa selvä suosikki, mutta tasoeroa ei ole mitenkään hirvittävästi. Nottinghamin paras meno on tosin hyytynyt viime viikkoina uuden managerin Billy Daviesin alaisuudessa, mutta ei Ipswich ole myöskänä esittänyt yhtään mitään viime otteluissaan. Kotivoitto on selvästi ylipelattu, ja 1_2 tai X2 ovat parhaat idea.

Viimeisessä kohteessa ManUtd:n voi huoletta vetää varmaksi, sillä Fulhamista ei ole punakoneelle juuri nyt vastusta, kuten ei ole mistään muustakaan brittijoukkueesta. Jos vaihtomerkkejä meinaa jäädä yli niin hieman alipelatun tasurin voi toki ottaa mukaan.

Lähde: http://soccer24.nu/pelivihjeet.html

0

897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En ole rakastunut

        Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
        Ikävä
        413
        4349
      2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

        Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
        Maailman menoa
        239
        2143
      3. Olen ärtynyt koska

        minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
        Ikävä
        68
        1580
      4. Suomalaiset marjat loppuvat

        Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
        Maailman menoa
        158
        1401
      5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

        Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
        Perussuomalaiset
        256
        1129
      6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

        Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
        Suomussalmi
        67
        1077
      7. Mitä teen väärin?

        Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
        Sinkut
        137
        1054
      8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

        ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
        Maailman menoa
        167
        1045
      9. Haluaisin tietää

        mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
        Ikävä
        54
        939
      10. Puhutko toisista ihmisistä

        pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
        Ikävä
        117
        933
      Aihe