tiedän, että näitä on miljoona,

muttta

Niin, kuten oksikosta selvinnee, niin tiedän kyllä, että vastaavia kyselyitä on netti täynnä. Kysyisin, että kuka on suosikki Bond-tyttönne. Olen erityisen kiinnostunut aiheesta ja selaillut paljon kyseisiä palstoja ja listauksia. Nyt haluaisinkin lähinnä perusteluja, enkä mitään viiden listaa. Mikä tekee Bond tytöstä parhaan? Miksi hän on parempi kuin muut? Mitä sinulle on erityisesti jäänyt mieleen hänestä? Kysyn tämän, koska olen itse todella kiinnostunut Bondeista ja nyt olen syventynyt juuri Bond tyttöihin. Kiitos jo etukäteen (:

3

880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muttta2

      Niin, unohdin tuohon edellisen kirjoittaa, niin laitan jatkoa tähän:
      Erityisen mielenkiintoisena pidän esimerkiksi sitä, että Esimerkiksi Holly Goodhead on aika kiistelty, lähes puolessa hän on listattu top10 ja puolessa kaikkein huonoimpiin. Yksi sama on ja pysyy, Honey Rider. Mikä hänestä tekee hyvän/huonon?

      Itse parhaimpina pidän esimerkiksi:
      Major Anya Amasova elokuvassa The spy who loved me. Hän on aito, ja vaikutusvaltainen nainen, aivan Bondin veroinen. Hän on fiksu, kykenee ajattelemaan omilla aivoillaan, toisinkuin aiemmissa Bondeissa. Hän ei automaattisesti kumarra Bondia, vaan osaa kyseenalaistaa tämän täydellisyyden. Hän tekee myös loistavan näyttelijäsuorituksen.

      Tiffany Case elokuvassa Diamonds are forever. Hän on jotenkin vain hyvä, lankeaa bondin edessä, mutta aliarvioi tämän ja luulee pystyvänsä pakenemaan timanttien kanssa. Hän on aavistuksen "tyhmä", mutta se tekee hänestä ehkä vieläkin paremman. Esimerkiksi kun vaihtaa nauhan koneeseen öljylautalla.

      Pidän myös Elektra Kingin hahmosta, koska hän oli ehkäpä ensimmäinen nainen, jonka Bond ampuu vaikka onkin hyvin kiintynyt häneen tunnetasolla. Samoin Vesper Lynd, koska heillä oli erityinen tunneside. Osa Bondia kuihtui samalla kun Vesper lakkasi hengittämästä. Pidän myös Tracysta, Bondin vaimosta. Hän esiintyi erittäin hyvin ja oli toistaiseksi viimeinen bondin kanssa alttarille astellut. Muistan ikuisesti viimeisen kohtauksen, kun Blofeld tulee autolla ja hänen apulaisensa murhaa bondin elämän rakkauden.

      Pidän myös Mary Goodnigihstä, hän näytteli roolinsa kultaisessa aseessa todella hyvin. Hänen roolihahmonsa oli tosin kirjoitettu ehkä liian "höhläksi", mutta silti hän oli hyvä. Kunnioitan myös May Daytä, vaikka hän oli pahis, hän uhrasi itsensä pelastaakseen Piilaakson. Se oli todella rohkeaa ja hienoa häneltä.
      Mitä mieltä olette mielipiteistäni, kirjoittakaa paljon perusteluita ja kommentoikaa ketkä ovat suosikkejanne, tai vastavuoroisesti ketä ette voi sietää, ja MIKSI?

    • hansolo2

      Kyllä Honey Ryder on paras, kiitos klassisen merestänousun ja niitten legendaaristen valkoisten bikinien hän antoi ruumillistuman aidolle Bond-tytölle. Toisena mulla on Honor Blackmanin Pussy Galore ja kolmantena Jane Seymourin Solitaire. Huonoimmat on varmaan Mary Goodnight ja Kissy Suzuki (en oo ikinä dikannut heistä).

    • vastauksia

      L I S Ä Ä vastauksia kiitos ( :

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1173
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe