Nainen, -onko takaapäin hyvä asento?

Herkkis99

Tässä gallup:
Miesystäväni väittää että useat naiset pitävät siitä että heidät otetaan takaapäin, ja HUOM nyt puhun ihan vaginaseksistä, - en peppusksistä!! Itse en koe sitä miellyttävänä; se voi satttua, en saa orgasmiakaan.
Miten on siskot (miehet älkää vastatko!)
- Kuinka moni teistä nauttii takaapäin-seksistä, moniko ei pidä siitä?
- Jos pidät seksistä takaapäin, mikä on paras asento (kontallaan, seisten, mahallaan, jalat auki, jalat kinni)
- Onko joku teistä oppinut jotain niksejä/asentoa jotta takaapäin seksistä on tullut nautittavaaa vaikka aiemmin on ollut toisin?

Vai olenko vaan herkkä...

Saanko teiltä apua siskot!

31

32155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naisenpuoli

   Se kokemus, se kokemus....parasta, mitä tiedän, on takaapäin. Mahallaan, jalat melko kiinni, omat sormet peliin ja menoksi. Mulla tietysti se ongelma kyllä on, että o:a en saa muuten kuin jalkojen ojennuksen avulla, reisilihasten voimalla. Se kyllä totta vie rajoittaa, mutta kokeile sinä, jos vaikka pääsisit pilven reunalle...

  • ,.,.,.

   Asennoista parhaimpia!!!
   Ellei paras. Se vaan tuntuu niin hyvältä... kontallaan, seisten, jalat yhdessä, jalat levällään...

  • veeeera

   kuin myös ratsastaminen.Luulen että syy kipuun oli se, et mies pääsee näissä asennoissa todella syvälle.Onneks ei satu nykyisin.paras asento takaapäin on seisaalteen(suihkus ihanaa)Tässä asennossa voit itte päättää(omalla asennolla) kui syvälle mies pääsee.(mitä enemmän kumartuu sitä syvemmälle tulee/mitä lähempänä miestä,selkä kii rintakehäs,ni sitä vähämmän saa paukutettuu syvälle.)

  • aikuinen nainen

   On oikeasti ihanan tuntuista, pyydä miestä ensin työntymään hitaasti sisään muutama kerta jotta pääset asian jyvälle.
   Yksi mun lemppareista on maata mahallaan ja nostaa peppua ylös ( jalat myös sängyssä kiinni, eli vain peppu ylös..) niin että mies pääsee työntymään sisääni, silloin se tuntuu kaikkein ihanimmalle.
   Mutta myös kaikki muutkin asennot takaapäin on oikein toimivia=)

  • Rietas

   Takaapäin ehdottomasti paras asento. On samalla jotenkin irstasta olla kontallaan miehen pantavana, mutta kuitenkin voi itse peppua nostamalla tai laskemalla säädellä mistä kulmasta mies pääsee työntymään sisään. Samalla mies voi sitten hieroa klitorista tai puristella rintoja. Wau, tässähän rupeaa alapää ihan kostumaan...

   • naikkkonen

    Hyvältä tuntuu etenkin kontallaan jalat yhes/haarallaan..Suihkus tms. muutenkaan liian pystyasennossa harrastaminen takaapäin ei sovi itselleni, hinkkaa ikävästi johonkin seinämään tuolla sisällä. Kumartuneena hiukan johonkin esim. pöytään..pääsee syvemmälle vaivatta eikä tee näin kipeää..Paras ehdottomasti on siis kontallaan miehen edessä,peppu hiukkasen pystyssä.. ;)


   • jos tosta jo

    kostut?


  • siskoseni

   minulla myös sattuu se asento.En tiedä miksi se tuntuu siltä...tuntuu pienikin vehe siinä asennossa niin isolta,että sattuu.meilläkin mies haluaisi sitä ja minä en.Koska en tunne ollenkaan mielihyvää vaan kipua pikemminkin.

  • kevytkeiju

   Minäkin tykkään myös takaapäin asennoista. Ne ovat mukavaa vaihtelua. Hyvältä tuntuu varsinkin silloin kun mies hieroo rintoja samalla ja on vatsa kiinni minun selässäni. Eli halaa samalla. Se myös ehkä estää menemästä liian syvälle, mikä on ehkä syy siihen, että sattuu takaapäin-asennoissa?
   Toinen hyvä asento on sylikkäin "lusikka-asenoosaa ja mies sisään varovasti, Siinä pystyy hyvin säätelemään kuinka syvälle pääsee, jos se tuottaa kipua.
   Yleisesti mieheltä hidas liike ja asteittainen yhdynnän syventäminen totuttaa naisen paikkoja ja voi auttaa sen nautinnon löytämisestä tässkin asennossa. Eli kun vehje ei tule liian syvälle, todennäköisesti kipuefekti jää pois? Eli mielenmalttia miehelle tässä asiassa ja naisen ehdoilla edetään.

   Jos kohdunkaulassa on kipeitä ja arkoja paikkoja, ne lienevät kasautuneita traumoja seksuaalisuudessa. Suosittelen kirjaa "sielukas seksi". Siinä asiasta kerrotaan lisää. Ja kun lukot saadaan avattua, edessä on entistä ihanampia kokemuksia...

  • nutturatäti

   Riippuu kulloisestakin fiiliksestä, mutta yleensä tykkään paljon enemmän edestäpäin-asennoista, kun voi katsoa miestä ja miehen maha painaa sopivan pehmeästi klitorista.

   Mutta vaihteluna ihan kiva takaapäinkin, etenkin sitten kun on itse jo ensin saanut orgasmin niin mielellään antaa vuorostaan miehelle asennossa josta hän pitää. On se muutenkin aika ihanaa maata kyljellään kun mies hyväilee mahaa ja rintoja käsillä ja työntelee takaa.

   Siinähän voi aika pitkälle itse vartalon asentoa muuttamalla säädellä kuinka syvälle ja missä suunnassa penis työntyy sisään. Ensin hitaasti ja varovasti sisään, hakee mukavan asennon ja sitten voi lisätä vauhtia. Harjoittelua vaan, kyllä se siitä. :-)

  • rajua rakastava

   Takaapäin, ehdottomasti. Rakastan rajua, ja kun mies tulee takaa hän voi samalla runnoa kunnolla, kouria rintoja (siis nimenomaan tosi, tosi kovakouraisesti) ja vaikka hiukan kiskoa hiuksia samalla. Estoton pääsy läimäyttelemään myös! Kulkee liukkaammin kuin edestä!

  • monskuks

   aivan ihanaa tulla otetuksi takaapäin!!! kontallaan tai seisten, tai itse pöydän päällä (jalat maassa) ja mies seisaaltaan takana...ikinä ei ole sattunut ellei miehellä ole liian iso tai liian rajut työnnöt..

   • Takaapäin seksi.

    on IHANAA!!!
    Mutta voipa olla ettet ole tarpeeksi kiihoittunut kun et tyykkää siitä, koska silloin miehen penis tuntuu paljon enemmän kuin muissa asennoissa.. Musta on ihanaa kun olen saanut orgasmin miehen lipoessa pimppaani ja sitten vain haluan että hän nussii kovaa minua takaapäin.. "punastuu"

    Voi olla että mies työntää myös liian syvälle ja liian nopeasti, ihan kuin yrittäisi takoa jotakin. On käynyt näin, mutta olen rohkeasti sanonut rakkaalleni että nyt vähän pehmeämmin ja syvästi kuitenkin kiitos!


   • Takaapäin seksi.
    Takaapäin seksi. kirjoitti:

    on IHANAA!!!
    Mutta voipa olla ettet ole tarpeeksi kiihoittunut kun et tyykkää siitä, koska silloin miehen penis tuntuu paljon enemmän kuin muissa asennoissa.. Musta on ihanaa kun olen saanut orgasmin miehen lipoessa pimppaani ja sitten vain haluan että hän nussii kovaa minua takaapäin.. "punastuu"

    Voi olla että mies työntää myös liian syvälle ja liian nopeasti, ihan kuin yrittäisi takoa jotakin. On käynyt näin, mutta olen rohkeasti sanonut rakkaalleni että nyt vähän pehmeämmin ja syvästi kuitenkin kiitos!

    Ja onhan se mukava saada joskus munaa oikeen sillai että mies runnoo ja kourii samalla mun peppuani. Hieman vielä öljyä ja hivelee sileätä kakkostani sormilla niin...AHH!!! Useimmiten hän laukeaa myös kakkoseen.. syvälle, hitaasti, nauttien!! Tekee mieli.. mutta mies on poissa matkalla.. ähh.. Haluaa..


  • akosushalöla

   Takaapäin doggyssä naiminen ei
   a) joko tunnu miltään
   b) tulee huonosta kulmasta ja sattuu.

   Meillä varioidaan makaamalla vatsallaan ja mies työntyy hellästi pepun päällä leväten.
   Liekö tiukat paikat vai mitä..

   • peppupano

    Tai sitten hän ei todellakaan osaa pistää oikeaan tahtiin naista miellyttäen.. Tai.. voi olla että hänellä on niin kova himo ja halu, että runnoo juuri näin kun kuvailin oman mieheni nussintaa: "kuin takoisi". Riippuu tosin siitä mistä itse tykkää. Sellainen "niin syvälle kuin pystyy taonta" on ihanaa kun on just saamassa orgasmin, mutta silloinkaan ei saa liian nopeasti toimittaa sitä! Minusta miehellensä voi aivan rehellisesti kertoa mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei ja minä yritän myös omalta osaltani miellyttää miestäni eri asennoissa. Vaatii ehdotonta LUOTTAMUSTA!

    Kuitenkin jos mies kiihoittumisesta johtuen runnoo naista, niin se tuntuu vaan hyvältä.. Eli toisen kiihottuneisuus vaikuttaa todella paljon omaan kiihoittumiseen! Seksi on AINA TÄYDELLISTÄ KUN MOLEMMAT HALUAVAT TOISIAAN, ei siinä tarvitse miettiä mikä asento olisi hyvä ja mikä ei..
    Mie ainakin sanon aviomiehelleni että nyt haluan näin ja näin ja kuuntelen myös hänen toiveitaan; täytyy tuoda vahvasti esille toivomuksensa ja silloin kuunnellaan myös toista. (esim. mies saattaa haluta suihinottoa vaikkei olekaan lempparini, mutta teen sen ja kiihoitun samalla itse) Sellaisilla jotka eivät ole rakastuneita se voi ehkä olla vaikeata koska, minä itse rakastuneena naisena saan VALTAVAN tyydytyksen kun näen mieheni nauttivan! =Rakastelua. Rakastelunkin voi mielestäni tehdä kovaa, ei aina hellää seksiä niinkun rakastuvaisten seksiin mielletään..

    Doggystyle vakioasento meillä ja mahtavaa on! Vähän tuodaan variaatioita eri kulmissa, mutta molemmista tuntuu todella hyvältä! Ja hei kokeilkaa naiset sitä peppuseksiä!


  • Uusi kulma

   Olen aina tykännyt saada ja antaa takaapäin. Yleensä rakastelemme sängyssä olemme siinä kontallaan, mutta tässä viime viikolla himo yllätti kesken saunomisen ja kovilla lauteilla ei sitten oikein muu onnistunut kuin takaapäin pano. Seisoin lattialla ja nojasin alimpaan lauteeseen, joten peppuni oli todella pystyssä ja täytyy tunnustaa, että siinä asennossa tuntui todella hyvälle. Mies pääsi jotenkin niin syvälle, tuntui etten koskaan ole ollut niin täynnä häntä. Huh, kun muistelenkin tapahtunutta alkaa alapää kostumaan.

   • tuletko pelkässä vaginassas...

    tuletko niin että hierot itseäsi miehen pannessa sinua?
    Itse tulen aina mahtavilla orgasmeilla miehen pannessa minua ihan mistä suunnasta tahansa hieromalla samalla itseäni, mutta haluaisin saada orgasmin pelkästään yhdynnän kautta! Voiko tämä asento (saunan alimmilla lauteilla peba pystyssä) jotenkin vaikuttaa g-pisteen stimulaatioon enemmän että vaginsorgasmi olisi mahdollista?

    PYYDÄN ETTÄ VASTAISIT!


   • Pylly pystyssä
    tuletko pelkässä vaginassas... kirjoitti:

    tuletko niin että hierot itseäsi miehen pannessa sinua?
    Itse tulen aina mahtavilla orgasmeilla miehen pannessa minua ihan mistä suunnasta tahansa hieromalla samalla itseäni, mutta haluaisin saada orgasmin pelkästään yhdynnän kautta! Voiko tämä asento (saunan alimmilla lauteilla peba pystyssä) jotenkin vaikuttaa g-pisteen stimulaatioon enemmän että vaginsorgasmi olisi mahdollista?

    PYYDÄN ETTÄ VASTAISIT!

    Asento oli varmaan sellainen, että penis osui juuri g-pisteeseen, sillä itse en hiero itseäni kun mies panee minua, yleensä hän tekee sitä samalla, mutta tällä kyseisellä saunapano kerralla hän ei tehnyt sitäkään. Ihan pelkkä pano tuntui taivaalliselle. Kokeile ihmeessä miehesi kanssa, mutta ehkä joku muu paikka kuin sauna olisi suositeltava, sillä siellä tulee turkasen kuuma, mutta voihan sitä pyllistää vaikka makkarin sänkyä vasten lattialla seisten.


  • Mammuli.

   Ei vaan ole mun juttu, menee niin kertakaikkisen pohjaan asti. Tykkään kyllä toisaalta, "paukutuksesta" :-) mutta kun toisaalta se kertakaikkisesti sattuu vatsanpohjaan. Tuntuu, että heppi tulee alavatsasta ulos...

   Toinen asia, mistä syystä ehkä tätä asentoa välttelen, on se, että mietin, josko pukamani näkyy... häpeän... :-( ja tuolloin tietysti ei pysty oikein nautinnollisesti keskittymään koko juttuun vaan ainoastaan tuo "negatiivinen" asia pyörii mielessä... :-(

   Siispä, joskus silloin tällöin "suostun", vaan mieluummin kiitos lähetyssaarnaaja, niin minäkin pääsen huutamaan... :-)

  • parasta!!

   Ihanaa kun oma mies pääsee oikein syvälle...varsinkin nyt se on helpompaa kun olen raskaana ettei iso maha tule tielle ;)

  • on hyvä!

   Takaapäin on hyvä, joko siten että olen vatsallani sängyllä ja vain kohotan peppua jotta mies pääsee työntymään sisään, tai sitten ihan kontallaan.

   Tuntuu hyvältä, ja tuossa asennossa on kyllä helppo antaa oikein "kunnolla kyytiä".

   Silti, valitettavasti, minua joskus sattuu takaapäin. Nimenomaan vatsanpohjaan koskee. Toinen juttu miksi en aina innostu doggy stylestä, on se, että sisääni menee ihan hurjan paljon ilmaa tuossa asennossa. Missään muussa asennossa ei, vain tuossa. On sitten vähän kiusallista pitää taukoa kesken aktin, kun ilma sisällä sattuu ja se pitää saada pois (kiusalliset äänet). Eipä nuo miehet ikinä sitä sinänsä ole nauraneet tai mitään, ovat ymmätäneet tilanteen, mutta itseäni se vain nakertaa.

   Mutta todellakin, joskus on hyvä takaapäin :) Enemmän silti pidän siitä että olen itse päällä sekä eri variaatiot lähetyssaarnaajasta.

  • aivan mahtavaa!!

   Kontallaan olen, peppu pystyssä, mies nuolee pilluani ja antaa siten ensin mahtavan orgasmin. Sitten työntyy sisälleni tosi hitaasti, kiusaten...ottaa hiiiitaaaasti kokonaan pois ja taas sama juttu...tässä vaiheessa tulee taas muutama orkku ;)

   • toinen naikkonen

    Täytyypä pyytää mieheltäni tuota systeemiä. Eli olihan se näin: mies panee niin että tuntuu tosi ihanalta sitten se nuolee sua ja taas pistää kyrpää suhun. Aiii! Sehän oikein kiusoittelee sua nainen... Nam. Tuntuu varmasti tosi hyvältä jos riittää kärsivällisyyttä..
    Olen yleensä sellainen että mies saisi nuolla loppuun asti jos nuolee.. mmmm!! Mutta tuohan voisi vaan saada räjähtävän orgasmin.. "kuvittelee"


  • etup.

   Minä olen ns. etupillu, elikkä vako on tuossa ihan edessä. Tykkään huomattavasti enemmän etupuolelta panosta, kun saan miehen kosketuksen klitorikseen samalla. Takaakin käy vaihtelun vuoksi, mutta ei koko panoa. Pyllyssä on sen verran tavaraa, että se läiskyy silleen ikävästi, että mietityttää oma esteettisyys :)

  • todella

   hyvä asento...

  • liian ahtaat paikat

   Mulla on jostain syystä niin omituisen muotoinen tuo värkki, että sinne ei mahdu missään muussa asennossa kuin takaapäin. Joudun tamponinkin tunkemaan liukasteen kanssa väkisin sisälle ellen ole kotona.
   Onneksi voi antaa kakkoseen ja dildottaa pikkudildolla, jolloin kumpikin nauttii!

  • hyvä asento

   Kyllä voin sillä tavalla antaa kunhan olen itse saanut ensin. Varmaan siitäkin riippuu, mihin suuntaan ukon kikkeli sojottaa.

   • FFi

    Minulle taas ongelma lähinnä siinä, että ies haluaa olla jalkojeni välissä kun oon kontallani, painaa lujaa, niin että ottaa itsensä lähes kokonaan pois sisästäni välillä, ja sitten taas painaa lujaa takaisin.. Omalla tavallaan se on kyllä välillä hyvän tuntuista, mutta pitkässä juoksussa rupeaa sattumaan ja pilluun menee ilmaa, joka sekin omalta osaltaa painaa tosi ikävästi.

    Tykkään kyllä kun otetaan takaapäin, mutta tuo ilma tekee homman epämiellyttäväksi ja sen takia mieskin on vähentänyt kun ei se varmaan kivaa oo kun mua sattuu? :D


   • likka
    FFi kirjoitti:

    Minulle taas ongelma lähinnä siinä, että ies haluaa olla jalkojeni välissä kun oon kontallani, painaa lujaa, niin että ottaa itsensä lähes kokonaan pois sisästäni välillä, ja sitten taas painaa lujaa takaisin.. Omalla tavallaan se on kyllä välillä hyvän tuntuista, mutta pitkässä juoksussa rupeaa sattumaan ja pilluun menee ilmaa, joka sekin omalta osaltaa painaa tosi ikävästi.

    Tykkään kyllä kun otetaan takaapäin, mutta tuo ilma tekee homman epämiellyttäväksi ja sen takia mieskin on vähentänyt kun ei se varmaan kivaa oo kun mua sattuu? :D

    Tää asento on mulle kaikkein parhain tällä hetkellä. Olen vasta-aloittelija, ja tää asento sai mut aivan tainnoksiin. Olen mahallani, haarat aika auki ja suudellaan mieheni kanssa samanaikaisesti, koska se kiihottaa entistä enemmän. Kerran pyysin miestäni suutelemaan niskaani samanaikasesti ja se tuntui ihanalta :)


   • Anonyymi
    FFi kirjoitti:

    Minulle taas ongelma lähinnä siinä, että ies haluaa olla jalkojeni välissä kun oon kontallani, painaa lujaa, niin että ottaa itsensä lähes kokonaan pois sisästäni välillä, ja sitten taas painaa lujaa takaisin.. Omalla tavallaan se on kyllä välillä hyvän tuntuista, mutta pitkässä juoksussa rupeaa sattumaan ja pilluun menee ilmaa, joka sekin omalta osaltaa painaa tosi ikävästi.

    Tykkään kyllä kun otetaan takaapäin, mutta tuo ilma tekee homman epämiellyttäväksi ja sen takia mieskin on vähentänyt kun ei se varmaan kivaa oo kun mua sattuu? :D

    kuullostaa löysältä :D


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   650
   2402
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1804
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   1531
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1288
  5. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   27
   1161
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   86
   1041
  7. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   979
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   76
   964
  9. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   40
   930
  Aihe