Aihealueet

Listaukset

  Tekstiilipistooli

  iu8ih

  Sattuisko kukaan tietään, mistä noita tekstiilipistoleja vois hommata? Eli niitä vehkeitä, joilla voidaan kiinnittää hintalappuja vaatteisiin yms. Netistä löysin vain firmoille tarkoitettuja sivuja...

  3

  1301

   Vastaukset

   • TekstiilipistooleiIta saa kaikista halvimmalla Kiinasta, Wishiltä nimikkeellä TAG GUN, sillä tulee monta myyjää heti esille.
    Ne maksavat 3-10e/kpl + pm, kauppaan kuuluu 5 neulaa ja 1000 nailonklipsua.
    Itse ostan aina pari laitetta kerralla, kerralla sillä ne tuppaavat aina joskus rikkoontua. Itse ostan noita 3e ja Wishhin sinisellä väkäsellä vahvistamia, ovat ihan ok.
    Ystävälläni oli Suomesta ostettu, joka hajosi kuukauden päästä, se siis siitä laadusta ja hinnasta!

    Tällä nimellä Wishiltä löysin ne taas;Price Label Tagging Clothes Garment Sock Custom Tag Gun Machine 1000 Barbs 5 Needles
    Merkkinä on QIDA, for tagging and labelling, SF-5S TAGGING GUN tai etsiin vaan nimellä TAG GUN hakukenttään ylös. Monta myyjää löytyy, ja parissa vkossa tulee postiin.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    Suomessa tekstiilipyssyn saa halvimmalla,(kun googletin kaikki kaupat nimellä ohutneulapyssy tekstiileille ) 9,30€, ja korkein hinta samalle kapistukselle oli jopa 35€.
    Hintakate siis kohdallaan. Itse en maksa siitä niin paljon koskaan,älkää tekään, se on kuitenkin yksinkertainen laite, ja voi hajota, sittenkös harmittaa!!!!
    Kiinasta saa ihan toimivan pelin, itse käytin jopa samaa 5 vuotta.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10979
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    269
    5741
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1041