Onko Kannabis huume

vaiko mikä

Tällä saitilla kuulee väitettävän ettei Kannabis suinkaan ole huume. Itse juuri paukut poltelleena voin kyllä ihan rehellisesti sanoa että kyllä Kannabis on huume siinä missä pirikin, tosin tietysti erillainen. Itse olen romuttanut 2 autoa paukkupäissäni ajellessa samoin on päässyt asunto palaa kärvähtämään kun itse olen ollut liian sekaisin Kannabiksesta, monta hauskaa ja vähemmän hauskaa tapausta on sattunut paukkupäissäni touhutessa. Ps. itse olen täysin riippuvainen Kannabikseste, tosin en edes halua siitä irti sillä niin hauska huume tämä Kannabis on; siis HUUME luit täysin oikein.
T: Jysky

29

1968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • enpäs

      Mene hoitoon.

    • enpäs

      Kannabis on maailman testatuin lääke.
      Siksi se on myös turvallisin.

    • pyllynpyyhkijä

      sellaista valhetta taas vartija kakkaa

    • pomo

      Tai oikeestaan ihan paska! Kyllä känni paistaa tekstistä läpi. Juo vähemmän, tajuat enemmän!

    • Muutosta

      Sanalla 'Huume' ei ole mitään muuta arvoa, kuin shokkiarvoa. Jos kahvi olisi laitonta se olisi kutsumanimeltään 'HUUME'.

      Sana huume, ei kerro aineesta mitään muuta, kuin sen että se on laiton ja se päihdyttää tavalla tai toisella.

      Sanaa huume demonisoimalla ollaan saatu siitä mediaseksikäs shokeeraaja, oli kyse iltiksen otsikosta tai suomi24:n trollista.

    • Leary-

      1. Kannabis ei ole huume, se on päihde.

      2. Näytät olevan ainoa ihminen kannabiksen 4000 vuotta vanhassa historiassa joka osaa kusta kaiken substanssin alaisena. Eli joko puhut paskaa tai olet itse todella säälittävä eskapistinen väärinkäyttäjä, ja se ei missään nimessä oikeuta sinua tekemään mitään johtopäätöksiä vastuuntuntoisista ihmisistä. Kyllä, moni näistä käyttää kannabista.

      3. Luin oikei, se ei edelleenkään ole huume. Tässä pientä valistusta: http://www.youtube.com/watch?v=MuNeJZq9Nuc

      • Rottapsykoosi

        Josses, jos aine on sinut koukuttanut, aivan turhaa nostaa itsetuntoa "kunnon kansalainen" höpötyksillä. Kannabis on huume missä siinä missä muutkin huumeet ja piste. Hörhelliinit höpöttelevät noita laillistamisjuttuja viimeisenä oljenkortenaan kun oma homma on lähdössä lapasesesta. Lieneekö keinotekoista omanarvontunnon pönkitystä, kun aine on jo koukuttanut. Sit kun kukka ei enään kolahda täytyy kaivaa pirit esille, että sillalailla "kunnon kansalaiset".


      • tynnyripää
        Rottapsykoosi kirjoitti:

        Josses, jos aine on sinut koukuttanut, aivan turhaa nostaa itsetuntoa "kunnon kansalainen" höpötyksillä. Kannabis on huume missä siinä missä muutkin huumeet ja piste. Hörhelliinit höpöttelevät noita laillistamisjuttuja viimeisenä oljenkortenaan kun oma homma on lähdössä lapasesesta. Lieneekö keinotekoista omanarvontunnon pönkitystä, kun aine on jo koukuttanut. Sit kun kukka ei enään kolahda täytyy kaivaa pirit esille, että sillalailla "kunnon kansalaiset".

        kyllä´huomaa että valheita kuhiseva huumevalistus on stereotypiansa kalloosi hyvin ajanut. joten tyhjyyttä on tyhjyydellä täytetty, ja lopputulos näkyy selvästi.


      • catha
        Rottapsykoosi kirjoitti:

        Josses, jos aine on sinut koukuttanut, aivan turhaa nostaa itsetuntoa "kunnon kansalainen" höpötyksillä. Kannabis on huume missä siinä missä muutkin huumeet ja piste. Hörhelliinit höpöttelevät noita laillistamisjuttuja viimeisenä oljenkortenaan kun oma homma on lähdössä lapasesesta. Lieneekö keinotekoista omanarvontunnon pönkitystä, kun aine on jo koukuttanut. Sit kun kukka ei enään kolahda täytyy kaivaa pirit esille, että sillalailla "kunnon kansalaiset".

        Mites sitten kun on näin päin että ennen tuli vedettyä niin viinat, pilvet kuin pirit ja lsd:tkin. Ja jotain koko ajan.
        Mutta sitten tulikin onnellinen pari suhde vastaan ja jäi kaikki epämääräiset kemikaalit pois. Jäljelle jäi vain satunnainen sekä viihteellinen alkoholin ja kannabiksen käyttö.
        Ja nykyäänkin mieluummin käytän päihtymiseen kannabista kuin alkoholia, koska yhden ryyppy illan jälkeen olen monta päivää tavallista väsyneempi ja ärtyneempi, kun taas yhden polttelu illan jälkeen olen tavallista pirteämpi ja iloisempi.

        Niin ja satunnaisella käytöllä tarkoitan 1-2 kertaa kuukaudessa, joskus harvemmin, joskus useammin.


    • eihajuakaan

      "Itse olen romuttanut 2 autoa paukkupäissäni ajellessa samoin on päässyt asunto palaa kärvähtämään kun itse olen ollut liian sekaisin"

      Kannattaisikohan skarpata vähäsen? Joillekkin ei mikään päihde sovi. Saatat kuulua tuohon joukkoon. Oletko miettinyt, että vessan peiliä kun vähän puhdistaa, syyllinen saattaa näkyä siellä siinä vähän puhtaammassa peilinosassa?

      Ihan sama ajatko pamien, kannabiksen, viinan tai jonkun muun vaikutuksen alasena autoa, niin turpaan sietäisit saada. Noin niinkun aluksi. Katotaan niitä vammauttamiesi ihmisten korvausvaatimuksia sen jälkeen.

      Joku sanoi, että jos kahvi olisi laitonta, se olisi myös huume. Huume on laiton päihde, eli poliittinen sana. Päihde ei taas sisällä politiikkaa. (Siksipä lauseet "huumeet pitää olla laittomia" on mielestäni hauskoja. "Laittomat aineet pitää olla laittomia." Minkä värinen se Napoleonin valkoinen hevonen olikaan?)

      Ehkä kannattaisi lopettaa kannabis, viinan juonti ja lopeta samalla myös kahvin lipittäminen. Päihteet ei sovi sinulle. Rupea vaikka virkkaamaan.

    • budinisti

      viinavie mukanaan mut onneks kannabis pelastaa

    • PössyttelijätYäk??

      Mielestäni keskustelu hampun laillistamisesta on jo mennyt överiksi joka puolella maailmaa. Typerät huumepösilöt vaatii suureen ääneen cannabista lailliseksi ja samalla he elävät yhteiskunnan siivellä sosiaalihuollon varoilla kasvatellen salaa kämpässään hamppua ja maksattaa vielä sossulla sähkölaskutkin jopa.
      Vaikka olen itse sairastunut syöpään ja en tiedä kuinka kauan vielä on elinpäiviä jäljellä, niin en ole tällä hetkellä cannabiksen laillistamisen kannalla. kaikkein eniten haloota pitävät juuri ne tahot ja ihmiset jotka ovat itse jääneet sen huumeen koukkuun ja käyttävät sitä huumaavaan tarkoitukseen eikä lääkkeenä. Mihin terveet parhaassa työiässä olevat nuoret miehet ja naiset tarvitsevat cannabista lääkinnällisessä mielessä??? Vastaus on etteivät mihinkään. Heille on perimmäinen tarkoitus saada cannabista ja huumata sillä itsensä.
      Olen kyllä harkinnut kasvattavani cannabista itselleni lääkkeeksi syöpäni etenemisen hidastamiseksi, koska sairauteni on jo edennyt niin ettei sitä voida parantaa, pelkästään hidastaa sen etenemistä hyvässä tapauksessa. Suomessakin on kyllä lääkecannabista jota tuskin saan käyttööni ennen kuin vasta liian myöhään. Koska lääkecannabista on niin vaikeaa saada virallisesti käyttöön, niin katson kyllä oikeudekseni yrittää vaikuttaa itse sairauteni etenemiseen ja kasvatan itse hamppua kunhan opin sen menetelmän ja saan siihen tarvittavat tiedot ronkittua jostain:):)
      Mitenkään varma en voi olla että canaabis ylipäätään on hyväksi sairauteni hoidossa. Mutta yritettävä on jotain omin voimin kun ei Suomen lääketiede pysty enää minua auttamaan kaikkine säädöksineen. Haluan kerätä cannabista varastoonkin siten että kun minulle tulee ne pahimmat kipuvaiheet ja tuskat ennen kuolemaani, niin voin silloin vaikka poltella sitä salaa jos se vaikka lieventäisi oloani ja kärsimyksiäni siinä kriittisessä vaiheessa siirtyessäni autuaammille metsästysmaille.
      Vastustan kuitenkin jyrkästi cannabiksen laillistamista ja yleistä pössyttelyä joka puolella. Nämä cannabiksen puolestapuhujat ovat pilanneet cannabiksen käytön vapauttamisen mahdollisuuksia ratkaisevasti käyttämällä sitä huumeena huumaaviin tarkoituksiin. Hyväksyn cannabiksen vapauttamisen siten, että sitä saa kelakorvattavana tuotteena vaikeisiin sairauksiin lääkkeenä apteekista niin kuin muitakin lääkkeitä ja halvalla. Ei mitenkään jokaisen pössyttelijän toiveunien mukaisesti itseviljeltynä sossun maksamassa kämpässä.
      Jos cannabiksella oletetaan olevan syöpää parantaviakin ominaisuuksia, niin miksen yritä sitä keinoa myös käyttää. Mitään väliä ei enää ole siitä vaikka jäisin siitä kiinnikkin ja virkavallan terrorisoimaksi lopuksi ikääni.. heh. En kuitenkaan enää elä näillä nykyisillä hoidoilla kovin kauaa. Tiedä vaikka kokisin ihmeparantumisen cannabiksen voimalla ja siten edistäisin cannabiksen lääkekäytön puolustajien tavoitteita (En pössyttelijöiden tavoitteita).
      Menkää te Nuoret ja terveet ihmiset jotka olette sortuneet cannabiksen käyttöön huumaavassa mielessä itseenne ja hävetkää!!! Pilaatte hyvän lääkekasvin maineen ja sen saatavuuden sairaille ihmisille kun heittäydytte sosiaalipummeiksi ja pössyttelette huumaavaa ainetta vaikka ette sitä mihinkään sairauteenne tarvitse. Hoitakaa se riippuvuutenne cannabikseen terveydenhuollon kautta keskustelemalla lääkärin kanssa ensin että pääsette hoidoissa alkuun. Ja sitten vaan sisua ja tsemppiä että kestätte ilman sitä huumetta niin kauan kunnes vieroitusoireet on hävinneet.
      Pois sieltä sossun luukulta ja työkkärin kautta ammattikursseille ja sit vaan joko yrittäjiksi tai vieraalle töihin. Ryhtiä nuoriso. Älkääkä itkekö ja rypekö itsesäälissä, toimikaa!!!

      • uy5y554y4y

        Kanadassa aikovat ruveta kouluttamaan nuoria kannabisfarmareiksi ja sitä kautta yrittäjiksi kun kanada laillistaa myös viihdekäytön ensivuonna ja ihan turha yrittää syyttää käyttäjiä kun syy on ameriikan vanhasta propagandasta joka levisi yk kautta koko maailmaan ja lääkefirmoissa jotka vastustaa kun sitä ei voi patentoida ja tehdä voittoa kun jokainen voi itse kasvattaa sitä syytät vääriä tahoja siitä miksi et saa lääkeeksi sitä ameriikassakin nykään saa lääkeeksi kiitos siitä kuuluu pösyyteliöiden jotka jakso vuosia ajaa asiaa eteenpäin.


      • Anonyymi

        "Mitenkään varma en voi olla että canaabis ylipäätään on hyväksi sairauteni hoidossa."

        Ei voi kokeilematta tietää. Miehelle saimme kannabislääkityksen. On ollut todella hyvä.


    • snoop lion

      ei kannabus oo vittu huume, se on kaunis kukka

      • ssssh

        samaa mieltä vittu!


      • kukkajäbä

        Kannabis on huume eli laiton päihde :)


      • fucksatan666

        Kannabista oli tynnyreissä, PASKAA KANNABISTA!

        hah hah hah hah hah, PASKATYNNYRIT!


    • Klopu

      Olennainen asia kaikille muistettavaksi:

      "Valtaosalle kannabiksen käyttäjistä ei aiheudu todettavaa fyysistä tai psyykkistä haittaa edes pitkäaikaiskäytössä (Lancet 1995)."

    • Kenntti

      Suomi suomalaisille ja viinaa vaa!

    • lisääviinaa
    • Pomoo

      Kännin vetäminen on vaa vaaralli sempaa kuin ruohon poltto

    • Lameli

      Onneksi mulle riittää pelkkä viina.

    • Ganjagun

      Vai että suomessa eletään tietämättöminä. Kaya on Jumalan lahja eikä se muuta ole ikinä ollutkaan ei huume, ei päihde vaan yrtti jos ette usko katsokaa mitä messias Bob Marley on sanonut.

    • Anonyymi

      vai on kannabis on hyväksi miksi kaikki käyttäjät kävelee huppu päässä ja pälyilee ja iso osa käyttäjistä vetää myös rauhoittavia ja pelkää kaikkea eikä pössyttelijät useinkaan käy edes töissä joten suositeltavaa vai mitä

      • Anonyymi

        Olisikohan tilanne sama jos kannabis ei olisi laitonta.


      • Anonyymi

        Ongelma on se, ettei cannabista ole Suomesssa eroiteltu muista huumeista. Esim. kovista rangaistuksista tunnettu Thaimaa laillisti laakecannabiksen alkuvuodesta ja maassa on todellinen buumi kyseista asiasta. EU on kieltanyt kaikenlaisen yrttien kayton toisin kuin Thaimaassa, jossa laakaritkin suosittelevat cannabiksen laakekayttoa hyvin laajasti. Norjassa on ymmarretty asia, maa joka dekriminalisoi cannabiksen muista huumeista. Kannattaisi ottaa mallia nyt jo Suomenkin, ennenkuin on ulkopuolella kaikesta bisneksesta.


    • Anonyymi

      Tää on aihe josta on tässä maassa ihan turha lähteä esittämään, ainakaan puoltavia järkeviä ja perusteltuja kannanottoja tai mielipiteitä. Vastustajat vastustaa vaikka todettaisiin jossain tutkimuksissa että olisikin yhtäkkiä maailman terveellisin asia. Tosin sillonhan Suomen valtio laittaisi itselleen monopolin ja möisi kisku hintaan. Sama homma esim. sähköröökin kanssa, ei saa tilata kun tietyn määrän ja hirveät rajotukset. SAMALLA verollista nikotiinipurkkaa ja inhalaattoreita(jotka periaatteessa sama asia kun sähkörööki) kaupataan ihan natsi hinnoilla.

      Veikkaan että yksi kynnys edes dekriminalisoida kannabista on se että sen avulla päihtyminen on niin helppoa ja halpaa. Jos se laillistettaisiin niin valtio ei saisi kiskottua miljoonia alkoholista ja röökistä. Jos joku kysyy joltain päättäjältä että kuinka monta enemmän on kuollut kannabikseen kun esim. alkoholiin niin vastaus on "ei oteta kantaa". Röökin hinta nousee myös ja kunnon uhkakuvia askit täynnä vaikken oo kuullut kenenkään esim. ajavan röökipäissään kolaria tai pahoinpidellyt ketään röökin vaikutuksen alaisena. Alkoholista ei voi sanoa samaa ja VALTIOhan myönsi juuri kaupoille oikeudet neloskaljoihin,ym....

      Tää koko valtio on yksi kaksinaismoralistinen paska. PS. oon sata varma että tää kommentti tullaan poistamaan ylläpidonpuolesta koska ne ei voi nykyään, mitä näillä palstoilla huomannut, sietää mielipiteitä

    • Anonyymi

      Jos kannabis on huume niin onko homous sitten sairaus? ei vissiin oo.. Se on jännää miten yksi isompi herra pystyy määrittämään mailmassa että mikä on huumetta ja mikä on sairautta

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe