Opiskelijan vastaanotto osa 1

Novellittaja40

Oli kesäkuu ja minä olin varannut lääkäriajan itselleni,koska olin ollut kuumeessa jo toista viikkoa,mutta välillä oli pieniä välipäiviä.
Nyt kuitenkin olin menossa lääkäriin.Kun pääsin lääkärikeskukseen,menin hissillä toiseen kerrokseen ja jäin odottamaan penkille.
Kului noin.15 minuuttia kun hoitaja tuli hakemaan minut ja hän sanoi "Valitettavasti se lääkäri jolle tilasitte aikanne on nyt kipeänä".
Minä sitten vastasin " No mitäs nyt sitten täytyykö minun mennä kotiin sairastamaan vielä toiset 2 viikkoa vai olisiko mahdollista saada jokin resepti?".Hoitaja sanoi,"Meillä on kuitenkin sijaisia paljon" ja sen jälkeen hän käveli yhteen huoneeseen ja meni kutsumaan toisen lääkärin.Ja eikä aikaakaan,kun ovesta tuli uusi lääkäri.Lääkäri käveli minua kohti ja hänen povensa vieressä tuli Minna.Hän oli tummatukkainen ja varmaan vähän yli 20 vuotias.
Minna käveli luokseni ja istui penkille minun viereeni.

Hän sanoi minulle,"Terve,Olen kyllä vasta opiskelija,mutta osaan kyllä hoitaa tämän homman".Minä katselin hetken häntä silmiin ja sanoin,"okeeii".Sitten hän käski minun seurata häntä huoneeseen.No minä menin perässä ja kun pääsin huoneeseen,Minna istui jo lääkärin pöydällä,valkoinen takki auki ja availi hiuksiaan.Katsoin taas Minnaa ja ajattelin,että vau mikä mimmi.Kysyin Minnalta,että "Mihin minä istun nyt?".Minna vastasi,että,"Ei sinun tarvitse istua mihinkään.Tule tänne niin tutkin sinut pikaisesti".Menin minnan luokse,hän otti minua paidasta kiinni ja veti minut päälleen.Minnalla oli lääkäritakin alla vain stringit ja ylempänä pinkit rintaliivit,jotka näkyvät hänen poviaukosta.Minna käänsi minut alle ja nousi itse päälle.Hän heitti lääkärintakkinsa pois ja avasi rintaliivinsä,jonka jälkeen hän alkoi suutelemaan minua.Sitten hän painoi pääni,rintojensa väliin ja pääsin tunnustelemaan hänen rintojaan hetken.Sen jälkeen hän nousi takaisin seisomaan,avasi housunsa ja laski stringit alas.Stringien alta paljastui ajeltu pillu.Munani nousi heti pystyyn,kun kiinnitin katseeni hänen alapäähänsä.

Laskin farkkuni ja otin boxerit pois.Sen jälkeen Minna näki munani.Hän kiinnitti katseensa heti sen kokoon ja tuli heti taas luokseni ja alkoi imemään munaani.Hän imi hetken munaani,kunnes laukesin.Sen jälkeen tulin pois pöydältä ja käskin Minnan mennä nojaamaan pöytää vasten.Hivuttauduin kaluni kanssa hänen perseeseensä,Minna alkoi voihkimaan todella kiimaisesti.Sitten munani oli Minnan perseessä,panin häntä takaapäin kovaa ja Minna voihki koko ajan kiimaisesti.Hetken päästä käänsin hänet ja vedin häntä vielä pilluun rytmikkäästi.Se Tuntui aivan fantastiselta.Kun olin lauennut taas makasin hetken Minnan päällä.Sitten Minna sanoi minulle,"Se oli mahtavaa otetaan joskus vielä uusiksi".Minä vastasin Minnalle,"Kyllä varmasti".Pienen keskustelutuokion jälkeen puimme vaatteet takaisin päälle ja Minna kirjoitti minulle reseptin.Otin reseptin ja halasin vielä Minnaa.Sen jälkeen lähdin ovesta ja ajattelin mielessäni,että tämä ei ole viimeinen kerta kun näen Minnan.

Mielipiteitä tänne.....

Kannattaako kirjoittaa toinen osa?

28

42453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosihyvä oli

      Juu ehdottomasti kannattaa,odotan jo innolla uutta osaa.Oli muuten erittäin hyvä.

    • Vastaus:

      Kannattaa jatkaa se on mun mielipide.Tarinasi oli hyvä.

    • Kuosten justu

      Mitä jos opettelisit ihan perusoikeinkirjoitussäännöt, kuten välimerkit, erisnimet jne.

      "... avasi rintaliivinsä,jonka jälkeen hän alkoi suutelemaan minua" - eli hän suuteli ensin rintaliiviään (yksikössä?), minkä jälkeen hän alkoi suudella sinua?

    • no jaah

      Mieti paremmin mitä kirjoitat tai älä kirjoita ollenkaan.

    • fakju

      Kuumeessa ei tehdä tuollaisia. Mieluummin jokin muu, pienempi vaiva?

    • Piime Kuukki

      Se on ikävää, kun kuume aiheuttaa tuollaista hourailua!

      Taisi olla korkea!

    • Kritiikkiä pikkaisen

      Kiinnitä huomiota vielä oikeinkirjoitukseen.Muuten oli aika hyvä tarina...

    • tarina

      on taatusti totta. Ei tälläistä paskaa kukaan keksi.

    • JJkyrpälehto

      Oli paska tarina, tosin sulla ei taida olla paljon ikää eikä oikeaa kokemusta naisen kosketuksesta kun noin tökeröä oli kerronta. Pilluun ja perseeseen sehän riittää himorunkkareille, ei tästä oikein muuta irronnut tältä erää. Puolikas tähti nyt yritksestä kuitenkin.

    • ja voih...

      Ainahan kirjoittaa kannattaa, jos kerran siltä tuntuu. Mutta kannattaako julkaista, se onkin parempi kysymys... Sekä sisältö että kirjallinen ulosanti tökkii pahemman kerran. Tämä oli lähempänä surkuhupaisaa kuin kiihottavaa...

    • auutssss

      Minna istui jo lääkärin pöydällä,valkoinen takki auki,......Minnalla oli lääkäritakin alla vain stringit ja ylempänä pinkit rintaliivit,jotka näkyvät hänen poviaukosta......Sen jälkeen hän nousi takaisin seisomaan,avasi housunsa ja laski stringit alas ...???????
      ----------------------------------------------------------
      Pitääkö kommentoida?

    • eenokkiyu

      ei kukaan lääkäri voi vetää heti päällensä. kirjoita parempi.

    • joo o

      ihan okk,tarina

    • ohhoh_

      On kyllä ihme juttu,jos kuumeessa tollastakin tapahtuu,mutta ihan ok ei siinä mitään...

    • kysymys...

      Mitäs jatkuuko sun novellikirjoitukset,onko uutta novellia tulossa,jos on niin koska? Tää novelli oli ainakin iha ok,ei liia lyhyt eikä pitkä....

    • Novellittaja40

      Juu,ensvuoden puolella teen uuden novellin.Sisällöstä en vielä kerro,mutta kyllä tänne sitten laitan lisää infoa.....

      • heinäpellolla me

        kun niillä ei ole enää maalaihommia kuten kultaiselal 30 luvulla niin tollaista kirjoitellaan täälläja kiusataan muita


    • mielipiteeni nyt

      kyllä tää nyt menee,oikeinkirjoitus ja novellin suunnittelu paremmaksi ensikerralla niin tulee vielä hyvä novelli.Tsemppiä vaa,tää oli ny 1 tähti.

    • pointsit

      Kyllä tämä tässä lukiessa meni hyvin,mutta petraamista seuraavaan novelliin kaipaisin..hyvä suunnittelu on suotavaa..Tämä oli varmaan vielä vähän suunnitteluvaiheessa,mutta ihan hyvältä siihen nähden vaikutti ja uskon että seuraava mahdollinen novelli on parempi!

      1,5/5

    • pääh

      Kyllä pitää yhtyä edellisiin,novellin suunnitteluun nyt hieman enemmän aikaa niin kyllä kai se siitä 1,5/5 nyt kuitenkin.

    • Testogel

      Lekuri ei kuumeista potilasta nussi. Olin pari vuotta sitten eräässä tutkimuksessa ja tutkija oli nuori nätti neitokainen ja justiin valmistumassa lääkäriksi. Voit arvata, että kun hän tutkimukseen liittyen kävi läpi vehkeeni ja muitakin kehon osia, niin rupesi kulli kovettumaan ja suurenemaan. Koko ajan oli tytöllä käsineet käsissä ja lopulta posket niin punaisena, ettei paljoa olisi tarvinnut, kun hän olisi hypännyt päälle. Mutta kun paikka oli sairaala, niin jätin ehdotukset sikseen. Vaikka nyt harmittaakin.

    • masaz9

      Jooh,kyllä se siinä meni vaikka ei ollutkaan kovin erikoinen.2 tähteä

    • Novellittaja40

      Kiitokset jo etukäteen 30 000 lukijalle! Ensimmäinen novellini 3,5v sitte oli suoraansanottuna aika paskaa,mutta toivottavasti parempaa o luvassa ;-)

    • anis pentti

      missä ne pieni munaset on ku aina on semmonen..aisa

    • Anonyymi

      Joopajoo :D Ehtoo meni mennessään ja Minnakin.

    • Anonyymi

      Puoli tähteä ja siinäkin liikaa. Kannattaa opetella kirjoittamaan ja olisi hyvä, jos olisi myös kokemusta asiasta!
      Lääkärit ei nussi potilaidensa kanssa, ei ainakaan heti ensimmäisellä kerralla, jos sairaudesta kyse.
      Olen ollut suhteessa hammaslääkäriin ja ei todellakaan heti ensimmäisellä kerralla nussittu, eikä vielä toisellakaan kerralla. Vaan mukavaa oli se "omalääkäri" kokeilu :)

    • Anonyymi

      Vähä yli kaksikymppinen ei pääse lääkärin sijaiseksi, koska opinnot ovat vasta alkaneet, joten höpö höpö, kaada itsesi ja myöskin mielikuvituksesi Minna.

    • Anonyymi

      No, jos ei tuolla tekstillä Nobelin kirjallisuuspalkintoa saa, niin Finlandia-palkinto on kyllä selviö, on niin jämäkkää kerrontaa! :D

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3573
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      162
      2191
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      209
      1891
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1782
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      362
      1211
    6. 80
      1185
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1125
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1051
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      53
      964
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      940
    Aihe