SUOMEN SUURIN PUHALLUS

gospodin

Veljeskunta Harlin & Selin valmistelevat elokuva-alan suomen suurinta PUHALLUSTA jossa veijjarit keräävät tyhmältä kansalta ennakkolipun nimellä muutaman miljoonan jonka jälkeen he kauhuissaan toteavatkin että ei nämä rahat riitä tällaisen elokuvan tekoon ja jakavat POTIN keskenään .
Jos ajatellaan että he saisivat sen 10 miljoonaa kasaan näillä elokuvalipuilla niin kysyisin että millä rahalla elokuvateatterit sitten kuvaa näyttäisivät. On täysin selvää että ne perisivät katsojilta toisen lipun hinnan sillä eihän teatteritkaan ilmaista näytöstä tee vaikka olis kysymyksessä millainen marsalkka tahansa. Selinin liikemiestaidot tiedetään jo entuudestaan ja ihmettelenkin kuinka kyseinen mies on niin tiiviisti lonkeroitunut meidän televisiomme rahavirtojen läheisyyteen.
Tässä on meneillään uusi Win Capita josta kuitenkin yksilösummien pienuuden johdosta tuskin saadaan oikeusjuttua syntymään vaan asia hautautuu kuten politiikkojenkin töppäykset suloisessa suomessamme ja ed.mainittu veljeskunta lyö karvaisia kämmeniä yhteen ja toteaa: voihan sitä elokuvaa tehdä näinkin.

5

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petos seliin ja itkupilli r...

      petos seliin ja itkupilli renny niiden elokuva juttu on täyttä paskaa.eikä se renny ole niin hyvä elokuva ohjaaja kuin suomessa on annettu ymmärtää,teki jenkeissä kaikkien aikojen huonoimman elokuvan.

    • Ellei Suomen

      itsenäisyysajan historiaa kirjoiteta uudelleen, tulee elokuvasta:Carl Gustaf Emil Turhapuro.

    • ..epäiltynä velallisen...

      ..epärehellisyydestä.
      Maksoi taannoin ulosottovelkansa käteisellä (vajaa 100.000 euroa) ja hengailee samoilla moottoripyöräkerhoilla kuin Jere Karalahti.

      Mistä rahat?

      Onko Selin tehnyt myös osansa kansakunnan nuorison narkkiinnuttamisessa?

      Ja nyt ratsastaa "isänmaallisuudella" pesten imagoaan... siis rahastaa?

      etova äijä.

      • metro kolkyt meijeri

        Renny ei ole koskaan oikein osannut tehdä elokuvia hyvistä aiheista.En sano, etteikö Marski olisi ollut ihmisenä hyvä, mutta ketä hän enää kiinnostaa?? Entä kansainvälinen levitys, ketä ulkomaalaista kiinnostaa jonkin pikkumaan entinen ylipäällikkö??

        Alunperinhän roolit piti täyttää oikein Hollywoodin ykkösnimillä, mutta kummasti alkoi tulla takapakkia.En ihmettelisi, jos kohta rooleissa heiluisivat Vihisen kaverit Silvennoinen, Kahilainen ja Helan Hessu.


    • nobba24

      Siis tottahan se on että tätä koko juttua mainostetaan TV:ssä ihan väärin. "Osta lippu niin pääset ennakkonäytökseen". No sehän on täyttä puppua. Mutta sen verran täytyy tyyppien puolestakin mainita että eiväthän he tätä rahaa vain alkaneet yhtäkkiä kerjäämään. Vaan kun tuli julki ettei leffaan ole rahaa, alkoivat isänmaalliset suomalaiset ihmiset ja yritykset lähetellä 5-500€ lahjoituksia. Mutta hehän eivät niitä aluksi saaneet ottaa vastaan koska suomen laki kieltää kaikenlaisten lahjoitusten vastaanottamisen ilman keräyslupaa. No tämä lupa hankittiin ja Harlin & Selin alkoivat oikein valmistaa mainoksia tästä. Se päätyvätkö rahat miesten omaan taskuun vai leffakäyttöön nähdään varmasti vasta ensi talvena, koska suurinta osaa leffan kuvauksista ei voi tähän vuodenaikaan kuvata. Harlinin leffanohjaajantaidot kyseenalaistan minäkin mutta se taas ei liity tähän aiheeseen mitenkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2763
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2110
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1741
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1735
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      114
      1699
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe