Sateen jälkeen

Ystävätär

Herään aamuun hitaasti venytellen, olo tuntuu uskomattoman hyvältä. Venytellessäni käteni osuu johonkin lämpimään, elävään. Raotan varovasti silmiäni ja näen Petterin siinä vieressäni, vielä nukkuvana. Yö palaa mieleeni, tunnen sävähtävi yhtä aikaa kuumaksi, kiihoittuneeksi kuin hieman noloksikin. Aikuinen ihminen ja pelkää ukkosta! Mutta lopputulos ei ollut yhtään hassumpaa.

Ulkona paistaa aurinko, sen valo leikittelee Petterin auringon kultaamalla iholla. Hän kääntyy unissaan hieman ja ojentaa kätensä minua kohti, laskien kätensä vatsalleni. Hän vetää minua hieman puoleensa ja siihen minä torkahdan, hyvänolon tunteeseen, tuntien hänen rauhallisen hengityksensä ihollani.

En tiedä miten kauan olen torkkunut, mutta kun herään käsi leikittelee hiljakseen rinnallani. Ohuen peiton lävitse tunnen reittäni vasten kovettuneen peniksen. Huokaan nautinnosta ja painaudun hieman lähemmäksi. Petteri suutelee minua olkapäähän ja toivottaa hyvää huomenta. Käännyn hieman ja näen hänen kauniit silmänsä aivan edessäni, pilkkeen tuikkimassa silmäkulmassa. Saan suudelman huulilleni ennen kuin ehdin itse vastaamaan huomenen toivotuksiin, suudelmat syvenevät hiljakseen intohimoisemmiksi. Petteri kääntyy päälleni, välissämme on vain osittain ohut peitto, peittäen minut navan korkeudelta polvien tasoon.

Petteri lopettaa hetkeksi suutelemisen, katsoo minua ja suutelee sitten kaulaani, jatkaen siitä hitaasti alaspäin kunnes saavuttaa rintani. Hän imee toisen nännin hellästi huuliensa väliin ja aloittaa sillä leikittelyn, katsoen samalla sivusilmällään sitä miten reagoin. Huokaisen, tuntuu hyvältä, niin taivaallisen hyvältä. Petteri leikittelee nännillä kunnes se on aivan kova, sykkivä nupura, toisen huutaessa vieressä kosketusta. Sen jälkeen hän vaihtaa, toisen nännin saadessa nyt kaiken huomion osakseen. Olen jo tästä kiihoittunut ja haluan jo muutakin. Yritän liikkua hieman mutta peitto ja päälläni makaava mies estävät tehokkaasti liikkeet. Hetken aikaa Petteri hyväilee sormillaan molempia nännejä yhtä aikaa ja katselee minua, minun kiihoittunutta olemustani. Sitten suukot jatkavat matkaansa alaspäin, tavoittaen lopulta peiton reunan.

Hitaasti hän ujuttaa peittoa pois yltäni, suudellen aina paljastuvaa ihoa ennen kuin jatkaa. Kun hän saavuttaa nivuseni olen jo lähes toivoton odotuksessani, tahdon tuntea hänet kaikin keinoin jo nyt, haluan nauttia hitaasta työntymisestä sisään, kielen leikeistä klitoriksella, miehen painosta päälläni. Hellästi Petteri raottaa jalkojani ja sivelee häpyni reunoja. Klitorikseni on sykkivä, kova nupura, kosketusta kerjäten ja tunnen miten valun jo nesteitä. Lopulta tulee armahtava kosketus, hän nuolaisee pitkään, hellästi klitoristani. Voihkaisen nautinnosta ja hän jatkaa hitaita nuolaisuita, pyöritellen kieltä klitoriksellani saaden minut voihkimaan, huohottamaan ja pyytämään lisää. Sivelen käsilläni hänen hiuksiaan, painan häntä häpyäni vasten ja nautin enemmän kuin koskaan ennen. Olo on niin taivaallinen etten oikeastaan edes halua tulla, haluan vain nauttia tästä kaikesta, tästä tunteesta ilman muita tuntemuksia.

Petteri sipaisee sormellaan aukkoani, sen valuvia nesteitä ja työntää ensin yhden, sitten myös toisen sormensa sisääni, lisäten nautintooni sormien edestakaisen, hierovan liikkeen. Hänen sormensa löytävät hyvän kohdan sisältäni, hän keskittyy sormillaan siihen ja kun hän imee klitorikseni suuhunsa en voi estää orgasmia enää mitenkään vaan tunnen miten se vyöryy ylitseni, räjäyttäen jokaisen solun nautintoon. On vain sormet sisälläni puristettavana, kieli ja huulet klitoriksellani. Lopulta tunnen miten sormet vetäytyvät pois ja Petteri samalla hieman kauemmaksi. En jaksa avata silmiäni, leijun jossain kaukana. Kuulen hänen kaivavan yöpöydän laatikkoa, tunnen hänen liikkeensä sängyllä.

Petteri palaa takaisin jalkojeni väliin ja tunnen hänen peniksensä aukollani. Hän hieroo sitä siinä hieman edestakaisin, käyttää välillä klitoriksellani kiusoitellen sitä, sitten taas aukolleni, hieroen, työntyen vain millin, pari sisään ja vetäytyen taas pois. Avaan silmäni ja katson Petteriin joka katsoo minuun, työntyen samalla hitaalla, pitkällä liikkeellä sisääni, aivan pohjaan asti. Olen taas ääriäni täynnä tuota jumalaista penistä, tunnen sen kohoumat, sen paksun nupin ja varren kovuuden sisässäni. Kiedon jalkani Petterin ympärille ja hän aloittaa hitaat työnnöt, katse yhä kiinteästi silmissäni.

Poissa on yön kiihko, sen nimetön, kaikenvoittava himo, tilalla on mitä uskomattomin hellyys ja nautinto. Vastaan hiljalleen Petterin liikkeisiin, häneen kietoutuneena. On kuin tanssisimme jotain hidasta, kaunista tanssia. Tunnemme molemmat miten nautinto kasvaa, täyttää meitä mutta mihinkään ei kuitenkaan ole kiire. Penis hieroo minua, täyttäen aina minut pohjiaan myöten, hieroen samalla varrellaan myös klitoristani joka sykkii kovana. Liikkeet pitenevät, välillä Petteri vetäytyy lähes kokonaan minusta ulos painautuen sitten takaisin syvälle sisään, kuin haluten halkaista minut. Nautinto alkaa tiivistymään, pakkautumaan varpaisin jotka se saa kipristymään. Se näkyy ilmeissämme, kauaa emme enää tätä ihanaa kidutusta jaksaisi ilman täyttymystä.

Petteri lisää nopeutta ja minä tunnen miten häpyni tiukkenee, imien jokaisen pienen murusenkin nautinnosta tehokkaasti. Huoneen on täyttänyt voihkaisumme, huokauksemme, nyt ne muuttuvat huohotukseksi, sanattomiksi äänteiksi. Painan käteni Petterin pakaroille, ohjaten liikettä kiivaammaksi ja hän vastaa siihen välittömästi. Näen hänen silmissään lähestyvän orgasmin, tunnen miten omani kiipeää sääriä pitkin ylöspäin. Petteri sulkee hetkeksi silmänsä, värähtää ja murahtaa, jatkaen sitten kuitenkin työntöjään viimehetken vimmalla. Tunnen peniksen paisuvan sisälläni ja viimeinen mitä tajuan on sen ensimmäinen sykähdys, siinä samassa orgasmi vyöryy ylitseni ja puristaudun Petteriin kuin hukkuva. Huudamme yhteen ääneen nautinnosta, selät kaareella työntäen itseämme vielä lähemmäksi toisiamme, penistä vielä enemmän sisään.

Lopulta Petteri painuu päälleni makaamaan ja kierähdämme kyljelle, penis yhä sisälläni. Ymmärrys palaa hitaasti katseisiimme, näemme toisemme siinä vieressä. Petteri vetää peniksen hitaasti sisältäni ja hetken tunnen olevan tyhjempi kuin koskaan. Suutelemme ja Petteri toteaa ”voi sen loman huonomminkin aloittaa!”.

Torkahdamme hetkeksi jälkihekumaan sylikkäin...

7

7674

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • inkku Kinkku

   Sun on pakko jatkaa tota vielä ja vielä ja vielä...!
   Oikeesti!
   Tostahan tulee kphta kirja! =)

  • *Girl*

   Paras mitä oon lukenu!

  • Siiri

   Sun on ihan pakko jatkaa tota!
   Siis vaikka että ne kamut kysyy "missäs sitä on oltu" ja jne.
   Oikeesti!
   Ihana juttu!!!
   Asteikolla 0-1000000000000000000000000000000000000
   antaisin ´tälle 10000000000000000000000000000000000000!!!!!11

  • silja

   Jatka!!!!!

   • Just se.

    JATKA JATKA TAI ET SAA SUNILTA PERSETTÄ !!


  • Sairas..

   oli toi iha hyvä, ei paras mitä oon lukenu..liia pitkä ja tylsä..8½

  • sinkutar

   Erittäin kaunis ja koskettava! Tuon kokisi mielellään joka loman alussa, välissä ja lopussa - LIVENÄ!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   108
   1743
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1123
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1087
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   905
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   82
   802
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   769
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   714
  8. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   690
  9. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   44
   661
  10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   656
  Aihe