Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kun pari hakee kolmatta.....

Halukas nailonsääri ja sen ...

Olemme pitkään hakeneet miestä kolmanneksi, joka täyttäisi meille perusasiat: mukava,siisti, hyväkäytöksinen, luotettava,terve ja että olisi kolmantena niinkuin toivomme.

Näinä vuosina on ollut monta hyvää ehdokasta, ja niitä riittää, koska vaimo on muodokas nailonsääri, joka viihtyy arkisinkin korkokengissä ja rohkeahkoissa asuissa.
MUTTA: sitten alkaa se ehdokkaiden kalujen lobbaus: on näin ISO, näin PITKÄ,näin PAKSU.Lähetetään kuvia tahmaisista kaluista, kymmeniä kuvia samassa asennossa...
Käytetään karskia kieltä, hienotunteisuudesta ei tietoakaan. Kun keskustellaan tutustumisvaiheessa , niin silloin ilmenee, että heidän on päästävä pian panemaan...on nääs paineita...ja tulisko tuo muija joskus hoitelee vain hänet..???
Huh-huh...
Emme tiedä mistä "se oikea ja sopiva " löytyisi... jäämme varmaan ilman,sillä toiveistamme emme tingi.
Ja kun tiedän mitä miehet menettävät vaimoni käsittelyssä, kun eivät malta olla herrasmiehiä alkuunkaa,niin uskomattomalta tuntuu!Käsittääkseni ei kaikilla ole näin avoimesti ajattelevaa ja toimivaa vaimoa kuin minulla, ja siksi harmittaa hänenkin puolesta, kun on ottanut askeleen sen rajan yli, että voimme nauttia seksistä myös kolmisinkin.
Me haluaisimme tutustua, antaa aistikkaan , seksikkäänpukeutumisen ja yhdessäolon kiihoittaa fyysisesti ja henkisesti, nauttia silmänilosta ja siitä himokkaasta halusta joka syttyy pienen keimailun ja vihjailun jälkeen ilmiliekkiin.
Ehkä vaan olemme niin helkutin ronkeleita...
Jos ajatuksia, niin kirjoita meille...
[email protected]

70

19616

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Peuhaajat

      Ikävä kyllä voimme yhtyä teidän kokemuksiinne. Myös meidän fantasioissa pyöri kolmas pyörä ja päätimme "palstojen" kautta etsiä seuraa.
      Luovutimme parin kuukauden jälkeen sillä vastaukset olivat joko täysin alaarvoisia tai sitten ilmeisesti leikkimielellä tehtyjä.
      Viimeistään siinä vaiheessa kun tapaamista suunniteltiin ehdokkaat hävisivät kuin tuhka tuuleen.
      Onneksi meidän kohdalla tärppäsi aivan odottamattomasti kaveripiiristä ja nyt olemme jo muutaman vuoden ajan saaneet nauttia tästä touhusta.
      Välillä peuhaamme kolmistaan useammin ja välillä taas menee kuukausia kertojen välissä. Pääasia on kuitenkin että nautimme tästä kaikki. Varsinkin vaimoni nauttii älyttömästi kun kaksi miestä hyväilee häntä samanaikaisesti. Vuorotellen häntä naimme samalla kun toinen jatkaa hyväilyjä. Ei siis mitään p-filmi meininkiä.
      Voin luvata myös teidän rouvalle ennenkokemattomia nautinnonhetkiä kunhan löydätte sopivan miehen.
      Joten jatkakaa vaan hakemista, eiköhän homma loppujen lopuksi palkita ruhtinaallisesti ;)

      t Onnelliset peuhaajat

      • Anonyymi

        Oma isäs on mukana tosi normi touhua


    • hakee paria

      Hei. Olen törmännyt samaan asiaan, mutta toisinperin. Olen siisti, kivan näköinen sekä fiksu käytöstavoiltani. MUTTA... kun minulla ei satu olemaan syntymälahjana sitä paksua yli 20 cm elintä. Tämä tuntuu olevan kriteerinä lähes poikkeusetta pariskunnilla, jotka etsivät kolmattapyörää. Nähtävästi ei ole väliä, kuinka kunnioittaa pariskunnan keskinäistä suhdetta, miten huomioit naisen tarpeet, miten käytäydyt tilaanteessa että kaikilla olisi hyvä mieli jälkeenpäin. Itse olen aivan normaali mittainen ja pidän erityisesti suuseksin antamisesta naiselle. Olen hetero, muttei minua ole tähänpäivään mennessä toisen miehen läsnäolo ole häirinnyt, päinvastoin, se antaa lisäpotkua.
      Toivon onnea etsintään, kokemus oikean henkilön kanssa on vaivan väärti.

      • Anonyymi

    • Nailonsääri ja sen mies

      Tervehdys tähän kirjoittaneille ja sähköpostiin lähettäneille!
      Oli u s k o m a t t o m a n upeeta lukea teidän asiallisen kypsiä ja fiksuja viestejä, käymme näitä varmasti tulevana viikonloppuna lävitse rakkaani kanssa, kun olemme kaksin koko viikonlopun, ja minihameinen nailonsääri istuu sylissäni yhdessä näitä lukien!
      Kenties olemme heikoista paikoista sopivaa etsineet, ravintolassa ja laivalla ehdotuksia saaneet, mutta eipä varmaan kukaan teistä se ole ollut....aivan eri miehiä!
      Kiva huomata, että muitakin kiinnostaa tuo visuaalisuus, rohkea pukeutuminen, sukanreunan vilahtaminen, korkojen kopina ja vihjaileva , sexy naisen käytös. Ja se, että monille teistä on itsestäänselvyys tutustuminen, ajatustenvaihto, yhteinen tapaaminen ilman seksiä ja sitten taas yhteinen, ihanan rohkean rietas ja seksikäs nautinnollinen yhdessä olo, kun sen aika sitten oikeasti on! Ja juuri "vieraana", avioparin toiveiden mukaan,pääajatuksena naisen tyydyttäminen ja siitä sitten seuraava nautinto myös miehille.
      Seksi kun voi olla joskus pelkkää koskettelua,katsomista,kuvaamista , seuraamista ilman "pelkkää rajua naimista".... toki sillakin on omalla tavallaan merkitys, kun sen aika sitten on...
      Vielä kiitos Teille... olette oikeasti olemassa!

      • Toiveminä

        Nailonsäären mies puhui asiaa, ja voin omasta ja emännän puolesta vahvistaa, että kokemuksemme ovat samat. Vaikka olemme parin, kolmen vuoden ajan näitä suomalaisia palstoja vakavassa harkinnassa kolunneet ja kokeilleetkin, samoin kuin deittisivustoja, eteen ei ole sattunut sitä mitä olemme hakeneet.

        Tyylitajua, leikkimieltä puuttuu, ja niiden mukana kaikki muukin. Ei sytytä, naista varsinkaan.

        Olemme etsineet, yhäkin etsimme mukavaa miestä parille. Heteropariskunnalle – täsmennän, koska tarkkana on syytä olla tietyistä asioista ja puhua etukäteen tilanne selväksi.

        Arvoitus yhä, ja suuri ihmetys on ollut minulle jo se, että sain vaimon tästä kiinnostumaan ja lähtemään mukaan. Sehän on se toinen suuri kysymys: miten aviopari voi tästä puhua keskenään, edes aloittaa.

        Me puhumme tästä avoimuutena ja rohkeana erotiikkana. Eihän avioliitto saa olla vankila. Ihmissuhteita uloskin päin pitää vaalia, antaa niille mahdollisuuksia. Itse en ole kovinkaan mustasukkainen, se on yksi ehdoton edellytys. Vaimosta en voi sanoa samaa, ja hän tunnustaa sen itsekin. Totta kai tunteet mukaan tulevat – myös pelko ja epävarmuus – mutta mustasukkaisuuden tapaan ne ovat hallittavissa ja muunnettavissa hekuman, hurmion ja syvemmänkin inhimillisen ystävyyden polttoaineeksi. Näin olen sen mielessäni ajatellut.

        Eikä tämä kaikille sovi. Meilläkin vaimon kanssa on tällä saralla jo pitkä kokemus erilaisista pikku kokeiluista. Naista totta kai kiinnostaa miehiltä saatu huomio ja arvostus naisena, ja sitähän voi rohkaista esimerkiksi pukeutumalla sopivasti. Tai olemalla pukeutumatta.

        Kun meillä on ollut yövieraita, ystäviämme yötä, vaimolle kuinka olla, sattui se kaikkein lyhythelmaisin yöpaita. Olihan ne reidet ja karvat jo nähty saunassa, mutta naisellisesti helman alta pilkistävinä ne saivat aivan uuden, salaperäisen merkityksen.

        Minulle ja vaimolle sopi, että vaimo sopivasti, tyylikkäästi ja samalla rohkeasti paljasti itseään myös muille miehille. Ja miksei naisillekin. Naiset rohkeammin ja avoimemmin katselevat toisiaan naisina.

        Vaikka luullakseni olen varsin hetero, minuakin toiset miehet kiinnostavat. Mutta nimenomaan ja vain tässä suhteessa, suhteessa vaimooni. Totta kai siinä on jotain mustaa, hämmentävää ja jopa hävettävää. Mutta kun se kerta kaikkiaan niin on.

        Siksi olen rohkaissut vaimoani. Olemme sitä paitsi siinä iässä, että se tuntuu luonnolliselta. Miten sen sanoisin? Elämäntilanteemme mahdollistaa paluun sellaiseen leikkimiseen, joka on tyypillistä seurusteluajalle. Kokeillaan, testataan omaa viehätysvoimaa, tutkitaan omaa itseä.

        Samanhenkinen pariskunta vai kolmas pyörä? Vaimolla on ilmeisen voimakas miellyttämishalu eikä hän siedä kilpailutilannetta toisen naisen taholta. Siksi olemme hakeneet miestä. Ja edelleen haemme, pitempiaikaiseenkin suhteeseen, mahdollisesti.

        Mutta ennen kaikkea uteliaisuutta, kokemuksen vuoksi. Ja onhan sille mallinsa. Swing – keinua. Naimisissa oleva nainen haluaa keinua, eikä vain oman aviomiehensä kanssa. Naisen on vain vaikea tunnustaa sitä julkisesti. Mutta eihän siinä pitäisi olla mitään likaista, syntistä, tuomittavaa, jos se ketään loukkaamatta, tasavertaiselta pohjalta ja yksissä tuumin toteutetaan.

        Se on kaunis asia, minä sanon. Se on kaunis asia, jonka haluan suoda vaimolleni hänen kauneutensa, viehättävyytensä, rakastettavuutensa vuoksi. Jos on joku, jolle ne voidaan lahjoittaa, lainata, lainataan, avataan ovi huoneeseen, jossa emme ole vielä käyneet.

        Aviopari etsii miestä ystävyyden ja intiimin tuttavuuden merkeissä. Niinhän se voisi olla, on meillä ollutkin. Mies ei ole ennestään tuttu, tulee kaukaa, poistuu taas. Siinä välissä koetaan lähentyminen, joka johtaa miehen ja naisen sukupuoliaktiin.

        Naisen pitää tuntea olonsa rentoutuneeksi ja varmaksi. Minä takaan varmuuden, lupa on, rohkaisu. Loma, lomamatka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtaantumiseen arjesta. Voidaan keskittyä, virkistyä ja virittyä. Seurustelua, rohkeaa erotiikkaa, seksiä.

        On värisyttävä hetki, kun mahdollinen kolmas pyörä, mies, ilmaisee kiinnostuksensa meistä. Hän luottaa minuun. Hän tietää meidät aviopariksi, hyväksyy aikeemme. Olemme olleet naimisissa kaksikymmentä vuotta, ja nyt vaimoni muuttuu naiseksi, josta tämä mies on kiinnostunut. Kiinnostunut nimenomaan naisena. Silmät, hymy, vartalon kaaret. Tuoksu. Myös tällä miehellä on oma tuoksunsa, ja minä haistelen sitä yhtä uteliaana kuin tyrmistyneenä. Tätäkö se nyt on.

        Mutta vaimo hyväksyy miehen, ja he hakeutuvat lähemmäs toisiaan, jopa suutelevat kevyesti. Miehen kädet tunnustelevat vartalon muotoja.

        Miltä vaimo näyttäisi ilman vaatteita, se on miehen mielessä, ja vaimokin sen tietää, avittaa. Hän haluaa itse riisua rintaliivinsä ja pikkuhousunsa, mutta sen jälkeen antautuu miehelle sellaisena kuin luoja hänet loi. Tai luonto lahjoitti, elämä kouli.

        Aviovaimot ovat kokeneita. He tuntevat miehen ja tämän tarpeet, tuntevat itsensä, tykkäävät keinua. Aviovaimot ovat auliita. He haluavat, että mies kiihottuu, hyväilee lumoutuneena tissejä ja lantion kaarta. Että penis on pystyssä.

        Voitaisiinko olla ilman kumia, vaimo ehdottaa ujosti. Se on vastoin sääntöjä, mutta ymmärrän syyn. Vaimo haluaa tuntea miehen kokonaan, saada tämän sisäänsä siittäjänä, vaikka ehkäisy onkin hoidettu. Myös mies kiihottuu siitä kaksin verroin, samoin minä.

        Se mitä seuraa, sitä eivät sanat riitä kertomaan. Ähinää, lotinaa ja kiihkeää hengitystä. Reisien lätkettä, mulkun jytkettä. Vaimo saa hyvää, mies vierasta vittua. Niin hän sen kokee. Hän saa aviopillua, isännän katsoessa vierestä henkeä haukkoen. Onko koskaan tajunta räjähtänyt, siemensyöksy lähtenyt liikkeelle sellaisella voimalla?

        Kukapa ei haluaisi tarjota vieraalleen sellaista herkkua.

        Kun on naitu, vaimo ihanasti muuttuu ujoksi ja rohkeaksi samalla kertaa. Hän ei oikein tiedä miten olisi, nauttii kun kehutaan ja ihastellaan. Hän on meidän molempien nainen, saanut kummaltakin. Halaillaan ja suukotellaan, kerrotaan yhtä ja toista itsestämme.

        Tunnelma tihenee, ja leikkimielisesti vertailemme vieraan kanssa kyrpiä. Sellaisen luottamuksellisuus voidaan sallia, olemmehan molemmat nussineet samaa reikää. Sitä vieras haluaa nytkin katsella ja tunnustella, ja vaimo levittää hänelle reitensä.

        Tätäkö sinä nailonsäären mies ajoit takaa?


      • 51545
        Toiveminä kirjoitti:

        Nailonsäären mies puhui asiaa, ja voin omasta ja emännän puolesta vahvistaa, että kokemuksemme ovat samat. Vaikka olemme parin, kolmen vuoden ajan näitä suomalaisia palstoja vakavassa harkinnassa kolunneet ja kokeilleetkin, samoin kuin deittisivustoja, eteen ei ole sattunut sitä mitä olemme hakeneet.

        Tyylitajua, leikkimieltä puuttuu, ja niiden mukana kaikki muukin. Ei sytytä, naista varsinkaan.

        Olemme etsineet, yhäkin etsimme mukavaa miestä parille. Heteropariskunnalle – täsmennän, koska tarkkana on syytä olla tietyistä asioista ja puhua etukäteen tilanne selväksi.

        Arvoitus yhä, ja suuri ihmetys on ollut minulle jo se, että sain vaimon tästä kiinnostumaan ja lähtemään mukaan. Sehän on se toinen suuri kysymys: miten aviopari voi tästä puhua keskenään, edes aloittaa.

        Me puhumme tästä avoimuutena ja rohkeana erotiikkana. Eihän avioliitto saa olla vankila. Ihmissuhteita uloskin päin pitää vaalia, antaa niille mahdollisuuksia. Itse en ole kovinkaan mustasukkainen, se on yksi ehdoton edellytys. Vaimosta en voi sanoa samaa, ja hän tunnustaa sen itsekin. Totta kai tunteet mukaan tulevat – myös pelko ja epävarmuus – mutta mustasukkaisuuden tapaan ne ovat hallittavissa ja muunnettavissa hekuman, hurmion ja syvemmänkin inhimillisen ystävyyden polttoaineeksi. Näin olen sen mielessäni ajatellut.

        Eikä tämä kaikille sovi. Meilläkin vaimon kanssa on tällä saralla jo pitkä kokemus erilaisista pikku kokeiluista. Naista totta kai kiinnostaa miehiltä saatu huomio ja arvostus naisena, ja sitähän voi rohkaista esimerkiksi pukeutumalla sopivasti. Tai olemalla pukeutumatta.

        Kun meillä on ollut yövieraita, ystäviämme yötä, vaimolle kuinka olla, sattui se kaikkein lyhythelmaisin yöpaita. Olihan ne reidet ja karvat jo nähty saunassa, mutta naisellisesti helman alta pilkistävinä ne saivat aivan uuden, salaperäisen merkityksen.

        Minulle ja vaimolle sopi, että vaimo sopivasti, tyylikkäästi ja samalla rohkeasti paljasti itseään myös muille miehille. Ja miksei naisillekin. Naiset rohkeammin ja avoimemmin katselevat toisiaan naisina.

        Vaikka luullakseni olen varsin hetero, minuakin toiset miehet kiinnostavat. Mutta nimenomaan ja vain tässä suhteessa, suhteessa vaimooni. Totta kai siinä on jotain mustaa, hämmentävää ja jopa hävettävää. Mutta kun se kerta kaikkiaan niin on.

        Siksi olen rohkaissut vaimoani. Olemme sitä paitsi siinä iässä, että se tuntuu luonnolliselta. Miten sen sanoisin? Elämäntilanteemme mahdollistaa paluun sellaiseen leikkimiseen, joka on tyypillistä seurusteluajalle. Kokeillaan, testataan omaa viehätysvoimaa, tutkitaan omaa itseä.

        Samanhenkinen pariskunta vai kolmas pyörä? Vaimolla on ilmeisen voimakas miellyttämishalu eikä hän siedä kilpailutilannetta toisen naisen taholta. Siksi olemme hakeneet miestä. Ja edelleen haemme, pitempiaikaiseenkin suhteeseen, mahdollisesti.

        Mutta ennen kaikkea uteliaisuutta, kokemuksen vuoksi. Ja onhan sille mallinsa. Swing – keinua. Naimisissa oleva nainen haluaa keinua, eikä vain oman aviomiehensä kanssa. Naisen on vain vaikea tunnustaa sitä julkisesti. Mutta eihän siinä pitäisi olla mitään likaista, syntistä, tuomittavaa, jos se ketään loukkaamatta, tasavertaiselta pohjalta ja yksissä tuumin toteutetaan.

        Se on kaunis asia, minä sanon. Se on kaunis asia, jonka haluan suoda vaimolleni hänen kauneutensa, viehättävyytensä, rakastettavuutensa vuoksi. Jos on joku, jolle ne voidaan lahjoittaa, lainata, lainataan, avataan ovi huoneeseen, jossa emme ole vielä käyneet.

        Aviopari etsii miestä ystävyyden ja intiimin tuttavuuden merkeissä. Niinhän se voisi olla, on meillä ollutkin. Mies ei ole ennestään tuttu, tulee kaukaa, poistuu taas. Siinä välissä koetaan lähentyminen, joka johtaa miehen ja naisen sukupuoliaktiin.

        Naisen pitää tuntea olonsa rentoutuneeksi ja varmaksi. Minä takaan varmuuden, lupa on, rohkaisu. Loma, lomamatka tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen, irtaantumiseen arjesta. Voidaan keskittyä, virkistyä ja virittyä. Seurustelua, rohkeaa erotiikkaa, seksiä.

        On värisyttävä hetki, kun mahdollinen kolmas pyörä, mies, ilmaisee kiinnostuksensa meistä. Hän luottaa minuun. Hän tietää meidät aviopariksi, hyväksyy aikeemme. Olemme olleet naimisissa kaksikymmentä vuotta, ja nyt vaimoni muuttuu naiseksi, josta tämä mies on kiinnostunut. Kiinnostunut nimenomaan naisena. Silmät, hymy, vartalon kaaret. Tuoksu. Myös tällä miehellä on oma tuoksunsa, ja minä haistelen sitä yhtä uteliaana kuin tyrmistyneenä. Tätäkö se nyt on.

        Mutta vaimo hyväksyy miehen, ja he hakeutuvat lähemmäs toisiaan, jopa suutelevat kevyesti. Miehen kädet tunnustelevat vartalon muotoja.

        Miltä vaimo näyttäisi ilman vaatteita, se on miehen mielessä, ja vaimokin sen tietää, avittaa. Hän haluaa itse riisua rintaliivinsä ja pikkuhousunsa, mutta sen jälkeen antautuu miehelle sellaisena kuin luoja hänet loi. Tai luonto lahjoitti, elämä kouli.

        Aviovaimot ovat kokeneita. He tuntevat miehen ja tämän tarpeet, tuntevat itsensä, tykkäävät keinua. Aviovaimot ovat auliita. He haluavat, että mies kiihottuu, hyväilee lumoutuneena tissejä ja lantion kaarta. Että penis on pystyssä.

        Voitaisiinko olla ilman kumia, vaimo ehdottaa ujosti. Se on vastoin sääntöjä, mutta ymmärrän syyn. Vaimo haluaa tuntea miehen kokonaan, saada tämän sisäänsä siittäjänä, vaikka ehkäisy onkin hoidettu. Myös mies kiihottuu siitä kaksin verroin, samoin minä.

        Se mitä seuraa, sitä eivät sanat riitä kertomaan. Ähinää, lotinaa ja kiihkeää hengitystä. Reisien lätkettä, mulkun jytkettä. Vaimo saa hyvää, mies vierasta vittua. Niin hän sen kokee. Hän saa aviopillua, isännän katsoessa vierestä henkeä haukkoen. Onko koskaan tajunta räjähtänyt, siemensyöksy lähtenyt liikkeelle sellaisella voimalla?

        Kukapa ei haluaisi tarjota vieraalleen sellaista herkkua.

        Kun on naitu, vaimo ihanasti muuttuu ujoksi ja rohkeaksi samalla kertaa. Hän ei oikein tiedä miten olisi, nauttii kun kehutaan ja ihastellaan. Hän on meidän molempien nainen, saanut kummaltakin. Halaillaan ja suukotellaan, kerrotaan yhtä ja toista itsestämme.

        Tunnelma tihenee, ja leikkimielisesti vertailemme vieraan kanssa kyrpiä. Sellaisen luottamuksellisuus voidaan sallia, olemmehan molemmat nussineet samaa reikää. Sitä vieras haluaa nytkin katsella ja tunnustella, ja vaimo levittää hänelle reitensä.

        Tätäkö sinä nailonsäären mies ajoit takaa?

        Täytyy ilokseni todeta, että tämän ketjun kirjoittajat ymmärtävät, mitä eroottisuus ja sensuellisuus parhaimmillaan ovat: Juuri kuvailemianne asioita. Ne ovat myös asioita, joista miehenä itse nautin, aluksi hyvin lievä vihjailevaisuus, kiireettömyys, tunne siitä, että aikaa on ja se aika on meidän kolmen tai neljän yhteistä aikaa, ulkoinen maailma on suljettu pois, vaikka sen ja hetken välillä ei olekaan muuta kuin ehkä asunnon/hotellin ikkunat.

        Kaunista ja aistikasta pukeutumista kuitenkin vailla mitään teennäisyyttä, ei minkäänlaista ulkoaopittua mukakorrektiutta vaan aitoa kunioitusta toisia sekä itseään kohtaan. Vähitellen tilanne vie mukanaan tai palaa alkuhetkeen, jos juuri sillä hetkellä kaikki ei olekaan vielä valmista, sillä itsekäs hosuminen ja kiire pilaisi kaiken.
        Rauhallisuus ja rentous yhdessä auttavat eteenpäin.
        Samoin avioparista huokuva kesskinäinen luottamus.

        Puhun kokemuksesta, olen itse varattu aviomies joka olen joskus ollut mukana kolmantena ja näin sen olen parhaimmillaan kokenut, elänyt.

        Valmius yhteispeliin ja kunnioitus kaikkia osallistujia kohtaan ovat erittäin tärkeitä arvoja.

        En milloinkaan ole vastauksissani pareille ylpeillyt millään ulkoisella ominaisuudellani, ensinnäkään siksi, että olen aivan tavallinen keskiverto ulkoisesti ja toiseksi siksi, että se eroottisuus, mistä tässä ketjussa puhutaan, se joko on tai sitä ei ole, mutta se on sisäisestä olemuksesta lähtevää.

        Omaa vaimoani ei ole innostunut näistä asioista, enkä tietenkään halua painostaakaan häntä näihin, sillä ei ole olemassakaan kahta täysin samanlaista ihmistä, vaikka muuten kemiamme toimivat mainiosti.

        Nauttikaamme elämästä ja siihen kuuluvasta erotiikasta ja pitäkäämme keskinäisen kunnioituksen lippu korkealla!


    • hakee paria

      Fantastista, miten kypsää sekä asianmukaista tekstiä ja mielipidettä.
      Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa.
      Kiinnostuksen herätessä postia voi osoittaa
      [email protected]

    • samanhenkinen ukm

      Ensiksi kiitos ketjun aloittaneelle nailonsäärelle ja hänen miehelleen... Nämä ovat ottaneet sen asian esille, joista on niin useasti vaiettu, vaikka hengenheimolaisia on paljon, etenkin samoin kokeneina.
      Teidän täytyy oikeasti rakastaa toisianne, kunnioittaa ja elää yhdessä ihanaa elämäänne!
      Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!!
      Sitten ketjun jatkoon kirjoittaneet ovat tuoneet selkeästi ja aidosti asian ja mielipiteensä esille...minäkin joudun miettimään: Missä te kaikki olette olleet?
      Onneksi tämä ketju aloituskirjoituksesta lähtien antaa toivoa ja uskoa, että meilläkin avovaimoni kanssa (19v yhdessä) on joskus eroottinen ilta teidänlaistenne miehen kanssa antamassa tärkeimmälle ihmiselleni upean kokemuksen ja nautinnon!

      • Seksipari

        Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. harvinaista.

        Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti?

        Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii.
        Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen. [email protected]


      • ehdit ensin
        Seksipari kirjoitti:

        Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. harvinaista.

        Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti?

        Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii.
        Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen. [email protected]

        pyydät lähettämään omaan s.posti osoitteesi pareilta eroottisia kuvia, etkä lähettämisen jälkeen enää vastaa pyynnöistä huolimatta.

        jos olet tosimielellä liikkeellä, miksi ihmeessä et suostu puhumaan puhelimessa, ennen kuvien vaihtoa.

        toivottavasti pidät saamasi kuvat, omana runkkuaineistona, etkä levitä niitä nettiin.


    • Gentleman Treelta

      Livenäkin varmastikin löydätte itsellenne sopivaa seuraa, myöskin sitä aistillista ja tasoa omaavaa jos vain niin haluatte.
      Itse tavannut muutaman pariskunnan myöskin livenä ilman ennakkosopimista.
      Pääasiassa tilanne syntynyt kun itse olen osoittanut kiinnostusta parin naista kohtaan ja vastapuoli on vastannut siihen.

      Ei se venettä kaada jos reilusti haluamaltanne mieheltä asiaa kysytte.
      Myöskin parien omat ilmoitukset ovat olleet paljonkin kertovia myöskin seuraa hakiessani palstoilta.
      Valokuvat kerovat paljon itse kustakin.

      Mutta onnea hakuihinne pariskunnat ja 3.pyörätkin.

      • Tampereen pari 35+

        ..tarjouksestasi:) mutta me olemme havainneet sen, että oman kaupungin alueelta ei ole välttämättä parasta hakea sitä 3.pyörän seuraa.
        Itse olemme löytäneet seuraa sekä ilmoituksillamme, että myöskin reissuissa olessamme niin risteilyiltä, kuin iltaelämästäkin, joten samoilla ajatuksilla liikkellä mekin.

        Joskus ilmoitus tuo tullessaan mukavaa ja hakemaamme mukavaa seuraa, mutta monestikin on muutaman viestin, tai kuvan jälkeen ikävä kyllä todettava että vastapuolten haut ja maut eivät kohdanneetkaan.
        Olemme kokeilleet myöskin aikoinamme tuota swingerskerhoa, mutta emme ainakaan itse sitä suosittele 3.pyörien hakuun jos sitä ajattelet parien hakuun, tai riippuu mitä haet ja millainen itse oletkaan:)

        Mutta fiksu mies ja ulkoisestikin kivannäköinen saa meidät ainakin huomaamaan itsensä ja pieni flirtti on aina paikallaan.


      • Anonyymi

        Vielä kiinnostunut tulemaan kolmanneksi?


    • Happy hunting

      Kun itse on tullut oltua joka roolissa näissä kimppatouhuissa, niin tuon esille sen, että kun komantena tulet paikalle ja alkaa vähitellen illan mittaan selvitä, että rouva ei ole lainkaan mukana kuvioissa, niin vitutus on mittava. Näitä mukaan painostettuja rouvia on tullut koettua kolme ja lisäksi pari, jotka alkoivat tapella miehensä kanssa kun mies veti ensin kunnon kännit.

      Tämän vuoksi yritän nykyään tehdä ensin selväksi ollaanko sieltä tulossa pohdiskelemaan seksuaalisuuden syvintä olemusta vai ollaanko tosissaan vailla kolmatta pyörää. En tarkoita, että kenenkään (edes minun!) pitää luvata varmaksi etukäteen mitään. Mutta kyllä senkin muistaa aika pitkään, kun ensin kirjoitellaan perin pohjaisesti parikymmentä viestiä, sitten soitellaan, käydään miehen kanssa ensin kahvilla ja kun grande finale, rouva itse saapuu paikalle, hän puhuu tunnin aikana ehkä kolme lausetta, ennen kuin toteaa että tämä oli tässä. Ja oli vaihdettu monet valokuvat ja muut.

      Yllätyksekseni tajusin muutama vuosi sitten, että kannattaa jättää varttuneemmat parit pohtimaan niitä hienotunteisuuden korkeimpia ilmentymiä ja keskittyä alta kolmekymppisiin pareihin. Nimittäin vaikka olin kuvitellut, että juuri ne ovat niitä ujoja hihittelijöitä, niin asia näkyy olevan täysin päinvastoin.

      Hyvää metsästysonnea kaikille kevään korvalla!

    • aistikkaasti

      Yllätyimme saamastamme sähköpostimäärästä, kiitos siitä!
      Hämmästystä tosin lisäsi se, että vielä tälläisen upean ketjun jälkeen, jonka olette saaneet aikaan, viesteistä osa oli sitä "vehkeen" kehuskelua ja valokuvia siitä käsitöiden aikana ja jälkeen...ja usein kasvojen kera...luetun ymmärtäminen oli aika vaikeaa monille... Kyllä kuvien vaihto käy, kunhan se ei ala siitä, on hillityn, vihjailevan paljastavaa, verhottua seksiä.
      Ja jotenkin naisen kuvat ovat niitä , ei kännykän kameraan sojottava tatti. Toki tuohan on vain meidän mielipiteemme...
      NIIN , SE VASTAUS: kyllä se on meidän ilmoituksemme treffeissä pari-osastolla, siitähän vihjaa myös sana aistikkaasti... :)
      Ne yksityiskohtaiset tiedot jätimme tarkoituksella pois, kerromme ne kyllä mielellämme s-postitse "hengenheimolaisille"
      Ja kun joku ihmetteli, että profiilissa lukee "mies"... no toki siinä voisi lukea "nainen", mutta oikea olisi "pari" , sitä vaihtoehtoa ei vain ole olemassa tuossa kohtaa.
      Eikun hymyä huuleen, pilkettä silmäkulmaan ja nautitaan rakkaimmistamme ja elämästä, kaikilla lisukkeilla!

      • Tomestos

        Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU...! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi24:n jutut olisivat tällaisia. Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene.

        Noh itse aiheeseen:

        Olen 35 vuoden ikäinen mies. Olen onnellisesti (siis TODELLA ONNELLISESTI) avoliitossa. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein 40-vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa. Mutta ei se vain niin ole.
        Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. SUOSITTELEN KAIKILLE! Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden. Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista.

        Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. mutta lähes kaikki aivan sikamaisia. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui. Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ehkä noin 3-4 krt/2 kuukaudessa. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin. Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita!

        Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen. Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. 20 vuotta minua vanhempi. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Ja minä menin. Se oli mukavaa ja sitä jatkui yli kahden vuoden ajan. Opin pitämään siitä kovasti. Se jälkeen en ole päässyt kimppaan ennenkuin nyt. Kun aloimme yhteen emäntäni kanssa niin tietysti puhuimme kaikesta mahdollisesta. Tämäkin asia tuli siinä sitten esille. Emäntä innostui siitä ja sanoi aina fantasioineensa sänkyynsä kaksi miestä tai miehen ja toisen naisen. Ja niin aloimme hakea sellaista seuraa ja lopulta onnistuimme. Olemme nyt miettineet että millaistahan se olisi jos me kaikki neljä olisimme yhtä aikaa isossa sängyssämme. Voi olla että sitä kokeilemme tässä vielä ihan lähiaikoina. Nämä kolmannet pyörät kyllä tietävät toisistaan ja ovat tavanneetkin. Sanokaapa voiko tähän tämänhetkiseen hyvään tulla jokin särö jos alamme neljästään? Muuttuuko tämä sitten jotenkin erilaiseksi ja jännitteisemmäksi? Se hieman mietityttää.

        Me olemme etuoikeutettuja kun pystymme ja saamme tehdä näin kuin teemme. Toivotan Teille kaikille oikein mukavaa elämää, nautinnollisia, helliä ja lämpimiä hetkiä toistenne ja kolmansienkin kanssa. Voikaa hyvin!

        Tomestos


      • syttynyt
        Tomestos kirjoitti:

        Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU...! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi24:n jutut olisivat tällaisia. Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene.

        Noh itse aiheeseen:

        Olen 35 vuoden ikäinen mies. Olen onnellisesti (siis TODELLA ONNELLISESTI) avoliitossa. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein 40-vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa. Mutta ei se vain niin ole.
        Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. SUOSITTELEN KAIKILLE! Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden. Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista.

        Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. mutta lähes kaikki aivan sikamaisia. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui. Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ehkä noin 3-4 krt/2 kuukaudessa. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin. Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita!

        Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen. Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. 20 vuotta minua vanhempi. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Ja minä menin. Se oli mukavaa ja sitä jatkui yli kahden vuoden ajan. Opin pitämään siitä kovasti. Se jälkeen en ole päässyt kimppaan ennenkuin nyt. Kun aloimme yhteen emäntäni kanssa niin tietysti puhuimme kaikesta mahdollisesta. Tämäkin asia tuli siinä sitten esille. Emäntä innostui siitä ja sanoi aina fantasioineensa sänkyynsä kaksi miestä tai miehen ja toisen naisen. Ja niin aloimme hakea sellaista seuraa ja lopulta onnistuimme. Olemme nyt miettineet että millaistahan se olisi jos me kaikki neljä olisimme yhtä aikaa isossa sängyssämme. Voi olla että sitä kokeilemme tässä vielä ihan lähiaikoina. Nämä kolmannet pyörät kyllä tietävät toisistaan ja ovat tavanneetkin. Sanokaapa voiko tähän tämänhetkiseen hyvään tulla jokin särö jos alamme neljästään? Muuttuuko tämä sitten jotenkin erilaiseksi ja jännitteisemmäksi? Se hieman mietityttää.

        Me olemme etuoikeutettuja kun pystymme ja saamme tehdä näin kuin teemme. Toivotan Teille kaikille oikein mukavaa elämää, nautinnollisia, helliä ja lämpimiä hetkiä toistenne ja kolmansienkin kanssa. Voikaa hyvin!

        Tomestos

        Meille kävi vaimon kanssa toisinpäin kuin tälle Tomestokselle. Meidät vieteltiin tai houkuteltiin suoralla, selvällä ehdotuksella. Miellyttävän oloinen keski-ikäinen mies sanoi kohteliaasti, että hän haluaisi vaimoani. Ettei sitä paitsi ollut ensi asialla, tiesi mitä halusi.

        Se vaikutus, mikä oli vaimooni, lumosi minutkin. Olin heti miehen puolella. Eihän siinä mitään likaista ole, sanoin. Siitähän Tomestoskin edellä puhui: että "tämä on kaunista".

        Niin se oli vaimonkin mielestä. Ja täytyihän hänen miehestä pitää, jonkin verran. Sekin minua kiehtoi. Ja siitä vakuutuin viimeistään silloin, kun he yhdynnän aikana intohimoisesti suutelivat. Koinhan minä mustasukkaisuutta. Mies oli häikäilemätön, voimakas yhtyjä, nautti suunnattomasti ja näytti sen. Se tarttui vaimoon, totta kai, ja myös minuun.

        Mies nai kondomin kanssa, minä paljaalla, kuten tavallista. Sekin oli jännän oloista. Tunsin vaimoni toisen jäljiltä, vaikkei siellä vieraan liukkaita ollutkaan. Syntyi erikoinen ystävyys mieheen, jonka kanssa olimme lauenneet samaan naiseen.


      • Anonyymi
        Tomestos kirjoitti:

        Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU...! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi24:n jutut olisivat tällaisia. Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene.

        Noh itse aiheeseen:

        Olen 35 vuoden ikäinen mies. Olen onnellisesti (siis TODELLA ONNELLISESTI) avoliitossa. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein 40-vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa. Mutta ei se vain niin ole.
        Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. SUOSITTELEN KAIKILLE! Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden. Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista.

        Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. mutta lähes kaikki aivan sikamaisia. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui. Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ehkä noin 3-4 krt/2 kuukaudessa. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin. Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita!

        Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen. Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. 20 vuotta minua vanhempi. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Ja minä menin. Se oli mukavaa ja sitä jatkui yli kahden vuoden ajan. Opin pitämään siitä kovasti. Se jälkeen en ole päässyt kimppaan ennenkuin nyt. Kun aloimme yhteen emäntäni kanssa niin tietysti puhuimme kaikesta mahdollisesta. Tämäkin asia tuli siinä sitten esille. Emäntä innostui siitä ja sanoi aina fantasioineensa sänkyynsä kaksi miestä tai miehen ja toisen naisen. Ja niin aloimme hakea sellaista seuraa ja lopulta onnistuimme. Olemme nyt miettineet että millaistahan se olisi jos me kaikki neljä olisimme yhtä aikaa isossa sängyssämme. Voi olla että sitä kokeilemme tässä vielä ihan lähiaikoina. Nämä kolmannet pyörät kyllä tietävät toisistaan ja ovat tavanneetkin. Sanokaapa voiko tähän tämänhetkiseen hyvään tulla jokin särö jos alamme neljästään? Muuttuuko tämä sitten jotenkin erilaiseksi ja jännitteisemmäksi? Se hieman mietityttää.

        Me olemme etuoikeutettuja kun pystymme ja saamme tehdä näin kuin teemme. Toivotan Teille kaikille oikein mukavaa elämää, nautinnollisia, helliä ja lämpimiä hetkiä toistenne ja kolmansienkin kanssa. Voikaa hyvin!

        Tomestos

        Hyppää jojoon idiootti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyppää jojoon idiootti

        siru-ukko vinkuu ja vikisee


      • Anonyymi
        Tomestos kirjoitti:

        Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU...! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi24:n jutut olisivat tällaisia. Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene.

        Noh itse aiheeseen:

        Olen 35 vuoden ikäinen mies. Olen onnellisesti (siis TODELLA ONNELLISESTI) avoliitossa. Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein 40-vuotias mies. Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa. Mutta ei se vain niin ole.
        Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. SUOSITTELEN KAIKILLE! Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies. Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden. Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista.

        Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa. Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. mutta lähes kaikki aivan sikamaisia. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui. Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ehkä noin 3-4 krt/2 kuukaudessa. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla. Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin. Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme. Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita!

        Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen. Silloin ei tästä nykyisestä emännästäni ollut vielä mitään tietoa. Olin opiskelija ja vaikka tämä kuulostaakin aika älyttömältä ystävystyin erään naisopettajani kanssa. Hän oli minua n. 20 vuotta minua vanhempi. Kerran hän sitten lopultakin uskaltautui lähestyä minua tässä asiassa ja pyysi että olisinko halukas tulemaan kolmanneksi pyöräksi hänen ja miehensä kammariin. Ja minä menin. Se oli mukavaa ja sitä jatkui yli kahden vuoden ajan. Opin pitämään siitä kovasti. Se jälkeen en ole päässyt kimppaan ennenkuin nyt. Kun aloimme yhteen emäntäni kanssa niin tietysti puhuimme kaikesta mahdollisesta. Tämäkin asia tuli siinä sitten esille. Emäntä innostui siitä ja sanoi aina fantasioineensa sänkyynsä kaksi miestä tai miehen ja toisen naisen. Ja niin aloimme hakea sellaista seuraa ja lopulta onnistuimme. Olemme nyt miettineet että millaistahan se olisi jos me kaikki neljä olisimme yhtä aikaa isossa sängyssämme. Voi olla että sitä kokeilemme tässä vielä ihan lähiaikoina. Nämä kolmannet pyörät kyllä tietävät toisistaan ja ovat tavanneetkin. Sanokaapa voiko tähän tämänhetkiseen hyvään tulla jokin särö jos alamme neljästään? Muuttuuko tämä sitten jotenkin erilaiseksi ja jännitteisemmäksi? Se hieman mietityttää.

        Me olemme etuoikeutettuja kun pystymme ja saamme tehdä näin kuin teemme. Toivotan Teille kaikille oikein mukavaa elämää, nautinnollisia, helliä ja lämpimiä hetkiä toistenne ja kolmansienkin kanssa. Voikaa hyvin!

        Tomestos

        MITES MÄ HOMO SETÄ RANE SAAN TEIHIN YHTEYTTÄ


    • aistikkaasti

      Ensiksi vieläkin kiitos niille asiallisille ja miellyttäville yhteydenotoille, joita olemme saaneet....
      Tosin aika näytti jälleen totuuden:
      Kun työkiireemme sekä muut menomme esti välittömät vastaukset joillekin, niin eikös se "mukava ja asiallinen" mies muuttunutkin sähköpostipommittajaksi, haukkuu feikiksi, ja ihmettelee(ruinaa) miksi ei nyt sitten tavatakkaan heti!
      Eli vaikka alkutekstit olivat harkitun miellyttäviä, niin totuus tuli esiin, kun meillä oikeasti on paljon muutakin elämää, kuin päivittäinen yhteydenpito ja eroottisen toiveemme täyttyminen sekä sen (miehen) odottaman tapaamishetken määrittely.... jotta sori vaan näille tyypeille, emme ole hoputettavissa!
      Eli vähissä ovat herrasmiehet, mutta onneksi on nyt todistettu meillekin, että näitäkin on!
      Kunhan maltilla edetään...

      Kevät tekee nyt tuloaan vahvasti, joten oikein ihanan KUUMAA kevättä kaikille hengenheimolaisille!!! Nauttikaa tekin auringosta, luonnosta,erotiikasta ja elämästä!

      • Anonyymi

        Nauti ja hanki tauti korona perse


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nauti ja hanki tauti korona perse

        Sinä et ainakaan koronaa tule saamaan. Se on sula mahdottomuus. Sinun pitäisi käydä ulkona pihalla katsomassa edes naapureita. Sinullahan ei ole lainkaan ystäviä, tuttuja eikä edes perhettä. Eipä taida tuollaisella ilmestyksellä olla ketään muutakaan läheistä, ei edes hoitokontaktia psykiatriselle, kun on joka päivä, ja koko päivän, aikaa täällä levittää solvauksia yli kymmenen vuotta vanhoihin viesteihinkin. Oletko niin yksin että pitää niistäkin yrittää kaivaa seuraa yksinäisyyteen?

        Mistäs saataisiin sinulle korona, kun kukaan ei suostu sinun lähellä olemaan? Voisit kuitenkin edes harkita sen hankkimista. Pääsisit lääkäriin ja saisit seuraa ja huolenpitoa sairaalan hoitajilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä et ainakaan koronaa tule saamaan. Se on sula mahdottomuus. Sinun pitäisi käydä ulkona pihalla katsomassa edes naapureita. Sinullahan ei ole lainkaan ystäviä, tuttuja eikä edes perhettä. Eipä taida tuollaisella ilmestyksellä olla ketään muutakaan läheistä, ei edes hoitokontaktia psykiatriselle, kun on joka päivä, ja koko päivän, aikaa täällä levittää solvauksia yli kymmenen vuotta vanhoihin viesteihinkin. Oletko niin yksin että pitää niistäkin yrittää kaivaa seuraa yksinäisyyteen?

        Mistäs saataisiin sinulle korona, kun kukaan ei suostu sinun lähellä olemaan? Voisit kuitenkin edes harkita sen hankkimista. Pääsisit lääkäriin ja saisit seuraa ja huolenpitoa sairaalan hoitajilta.

        Siinä yks pershoro veti kilarit kun ketään ei kiinnosta tollanen mätisäkki


    • Anonyymi

      Tuttu tilanne meillekkin.haettiin 4v vaimoni kans myös herrasmiestä ja myös ystäväksi kimppamiestä (ollaan keskiikänen ja sopusuhtainen pari) ja oli kaikenlaisia "lähetään heti naimaan"tyypejä" jotkut oli jo varanneet huoneetkin ennen ensimmäistäkin tapaamista ja kaikenlaisia kullinkuviä lähetettiin joista vaimoni ei innostunu.meinas et käyttäjästä se on kiinni nautinto. tavattiin kymmeniä miehiä ja jotenki kans ihan mentiin sänkyyn parilla ei seisonu jotkut katos ja yks oli kiinnostunu vaan isännän kalusta yks kivalta tuntuva mies alko seukkaan et se siitäkin miehestä, oltiin jo annettu periks ettei tuollasia miehiä ookkaan. Kunnes tavattiin aivan ihana lapinmies jonka kans oltiin vaihdettu joku viesti puolentoista vuoden aikaan ja ei ollu tapaamiset vielä onnistuneet mutta eräänä talvi iltana sit tapaaminen onnistu ja käytiin kahvilla ja sovittiin pitää yhteyttä mies tuntui olevan kivan seurallinen herrasmies ja senhän jälkeen osoittikin vaikka vaimo alussa epäilikin ed. Kokemuksista .nykyään mies on saanu meidän molempien luottamuksen ja on erittäin hyvä sängyssä nuolee ja kuulemma nai ihanasti ja vieläpä isokalunnenkin😀 onko se niin et ku pohjoiseen mennään puut lyhenee ja kyrvät pitenee😀😀 nykyään ollaan hyviä ystäviä soitellaan usein kysellään kuulumisia ku tapaamiset ei nyt onnistu korona takii . Ja mitä opimme tästä et ei kannate luovuttaa kyllä Suomessa herrasmiehiäkin on ku kohdalle sattuu.

    • Anonyymi

      Kerrankin ketju jossa on asiallista ja myös eroottisen kiihottavaa luettavaa ! Oikein nautin lukiessani.
      Olen viiskymppinen sinkkumies joka on pitkään etsinyt pk-seudulta paria mielellään pidempään vakisuhteeseen jos hommat natsaa yhteen.
      Olen lähinnä viime aikoina törmännyt ilmiöön että huijarit tekeytyy pariskunnaksi ja yrittää saada kuvia ja tietoja urkittua.

      • Anonyymi

        on kun homo setä rane vetelee sua perseeseen


    • Anonyymi

      Hei sama täällä ei edes lueta ilmoitusta mistäpäin Suomea olemme ja minkä ikäisiä. Olemme saaneet yhden miehen joka oli edes sinne päin ei Etelä-Savossa osata lukea

      • Anonyymi

        Noloa täällä vongata muijalle sonnia onko ukko impotentti kun ei kykene muijaansa hoiteleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noloa täällä vongata muijalle sonnia onko ukko impotentti kun ei kykene muijaansa hoiteleen

        No itsehän vasta nolosti nostit taas yli kymmenvuotista keskustelua 💩


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ei ollut himokas :(


      • Anonyymi

        Jos Sinua elakelaispariskunta kiinnostaa, niin.?


    • Anonyymi

      Ok pari hienoa. Mä 185.cm siisti pukuun pikkujoulun.joulupukiksi heh kiitos soita 046880068

    • Anonyymi

      Ei voi kuin ihastella, miten hyviä ja perusteellisia kirjoituksia tänne on tehty 11 vuotta sitten. Samalla voi vain harmitella miten alas on palstan taso vajonnut, kun aivan valtaosa uusista kirjoituksista on pelkkää trollausta ja asiattomuuksien huutelua.

      • Anonyymi

        Todella mielellään lukee ja fantasio samalla kun naiset nyt vastaa miehille löytävät hengen heimolaisen niin eikös vaan joku vähä älynen ala kommentoida paskaa jos suoraan ilmaisen.


    • Anonyymi

      Jännä huomata niin valtavaa muutosta viestiketjussa 11v sitten ja nyt... Mitä tapahtui???
      Jos vielä on JÄRKEVIÄ pariskuntia täällä etsimässä kivaa seuraa makuuhuoneeseen. Niin ottakaa mielellään yhteyttä. Sähköpostitse [email protected]
      Asumme Vantaalla.

      Tässä meistä:
      Mukava, fiksu, huumorintajuinen ja seikkailunhaluinen salapari etsimässä 35-50 v pariskuntaa yhteisiin leikkeihin. Parin kaunis ruotsinkielinen nainen (164/54/D) nauttii niin kevyestä alistamisesta ja räjähtävän intohimoisesta seksistä, kuin myös pitkistä hellistä rakastelusessioista. Parin sporttinen mies (185/84/20(6)) tykkää pitää ohjat käsissään ja tuottaa ihanaa nautintoa naiselle. Mies ja nainen molemmat 100%:sti heteroita.

      Olette kutakuinkin samoilla ajatuksilla liikkeellä oleva tasokas pari, joka voi tavata päiväsaikaan yhteisen hauskan merkeissä. Pistäkää rohkeasti viestiä tulemaan, niin piristetään porukalla kevättä 2021 😉

    • Anonyymi

      Juuri tällaiseen olisin valmis. P

    • Anonyymi

      Olen 51v pitkä ja normaalivartaloinen mies. Minulla on päinvastainen ongelma, kun olen hakenut mukavan parin seuraa. Ensin ollaan vaihdettu viestejä ja sitten yht äkkiä yhteyden pito loppuu, ilman mitään sanottua syytä. Mistä löytää rehti ja asiallinen pari ?

    • Anonyymi

      Jos joku asiallinen pari kaipaa oikeasti mukavan, siistin, luotettavan, parin ehdoilla toimivan miehen seuraa niin laittakoon viestiä. [email protected]

      Savon suunnalta olen.

    • Anonyymi

      Nautiskellen ja toisia kunnellen on mun mielestä paras ratkaisu ja ensin vaikka joku seura leikki kuten pullonpyöritystä tai vaikka räsypokka, miksei kesällä tikanheitto tai mölkky jossa kierroksen hävinnyt joutuu riisumaan jotain yms. Ja sitten saunaan vaikka kun ollaan puhtaita voidaan alkaa oikee hyväily ja naisen kielihoito ym kivaa
      Savon suunnalla olen jos haluut kesäleikkiä ja käy myös pelkästään naisille
      M 50 180/87

    • Anonyymi

      Täällä ois oikea pari joka hakee max 50 v paria leikkiin kimpas. Ollaan Etelä-Pohjanmaalla ja tarkoitus ois nyt tulevana sunnuntaina istua iltaa ja nauttia yön läpi , jos ootte tosissaan ni jutellaan lisää [email protected]

    • Anonyymi

      Täällä olisi mukava mies kolmanneksi iltaa viettää heteropohjalta . 50v savo

      • Anonyymi

        vitut oo mukava


    • Anonyymi

      näin kauan siinä meni mutta nyt löyty, miten voidaan tavata..?

      • Anonyymi

        Sopisiko etäyhteys


      • Anonyymi

        mikä aito homo setä


    • Anonyymi

      Täälläkin hetero pohjalta 45v pitkä ja normivartaloinen mies hakee paria etelä-pohjanmaan suunnilta. Nykyään on vaikea enää löytää asiaan vihkiytynyttä paria. Vertaa vaikka n.5v sitten silloin oli hyvin aktiivisia pareja liikkeellä. [email protected]

    • Anonyymi

      olen mies joka haluais miestä ja naista olen siis bi annan kaikille

      • Anonyymi

        Etsin eläkeläispariskuntaa, haluan antaa kummallekkin.


      • Anonyymi

        etsin eläkeläispariskuntaa, haluan antaa kummallekkin. yhdessä on hauskaa. 372 510 9175


    • Anonyymi

      Mites jos ensin tututaisiin vaikka kahvittelun merkeissä,onko toivoa eerikki..

    • Anonyymi

      Olisi kiva tavata ensin vaikka kahvikupposen ääressä ,katsotaan kohtaako kemiat.t.Långa

    • Sama kokemus meillä..ja pettymys ollut suuri..ihmetyttää ettei ole herrasmiestä joka ajattelee pitemmällä tähtäimellä.

      • Anonyymi

        Moi Parisavosta..
        Millainen ja ikäinen olisi teidän mielenne. Etsinyt jo pitkään paria joka haluaa tavata ensin kahvilla julkisella paikalla...ja jutella kasvotusten. Mukava mies Kuopion alapuolelta kirjoitti.


    • Anonyymi

      Olen 69v mies kuka etsii paria jonka luona viettää hauskoja hetkiä.Haittaako teitä rolllaattorin käyttö liikkumisen apuna sekä ylipaino?

      • Anonyymi

        Oletko Kuopion likellä.. olemme pari 50 ja 55. Vaimo kommentoi sun rehellisyyttä, rullaattori ja ylipaino eihän se este nautinnolle.


    • Anonyymi

      Oli erittäin osuvasti kirjoitettu,miksi hölistä kun kymmen vuotias kakara.
      Pilataan koko palsta,tuollaisilla huuteluilla. Osoittaa erittäin hyvin alhaisen älykkyys osamäärän.

    • Anonyymi

      Löytäisipä ihanan parin naisen ,jota saisi helliä. Ilman kiirettä kuvassa Mökissä, unohtamatta kuitenkaan ihanaa yhdyntää.
      Sellaisen saumasukka naisen kun tuossa alussa.

      • Anonyymi

        Mies toisi vaimonsa sinulle yöksi mökkiisi. Hellisit suudellen suulle ja imisit rinnat sekä kielesi vaimon herkussa. Yhtyisit useamman kerran yön aikana, vaimon saadessa useamman orgasmin ja spermat sisäänsä.


    • Anonyymi

      Tääl­­­t­­ä löydä­­t nop­­­easti sukupu­olta, suh­­­tei­­ta, tre­­ff­­­it 👉 http://9211222.com/H/8LaM 👈

    • Anonyymi

      Hei olen 65 hyvin kykenevä ssexiin, tosin en ole koskaan ollut kolmisin mutta pelkkä ajatuskin kiihottaa, mitä vaatimuksia teillä on m
      kolmannen suhteen mitat 175/84 jatoitoinen 16cm asun pöytyäällä. Sp [email protected]

    • Anonyymi

      Missä asutte

    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä keskustelun tason laskusta tässä ketjussa. Hieno alku, mutta loppu melkoista rapaa.

      Itsekin yritän löytää asiallista paria, joiden vieraaksi voisin tulla ja antaa lisämaustetta seksiin.
      Olen 48v/178/76, tumma hiuksinen herrasmies. Nautin suunnattomasti nähdessäni naisen nauttivan kosketuksestani.
      Kik: Timnii

    • Anonyymi

      Hei täällä siisti vanhempi herrasmies joka osaa käyttäytyä ja osaa ottaa huomioon naisen . Mikäli kiinnostettu ottakaa yhteyttä olen leski

    • Anonyymi

      Päijät-hämeessä olisi noin 40v pariskunta.Meitä kiinnostaisi toiset parit/singlet..Kik mikidos54

    • Anonyymi

      Me elakelaispariskunta olemme jo pitkään hakeneet miestä kimppaan, ei ole tarpannyt.

    • Anonyymi

      U­­­u­si s­­ek­­­si­­teatteri ava­­utu­­­u Su­­ome­­en! Ku­­tsu­­­mme kai­­­kk­­i. Ilmoit­tau­­­tumine­­n ryhmä­ämm­e tä­­äl­­l­­ä 👉 http://alikuzu.com/H/A2i7A5

    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe