Mitä nyt?

Umppari

Tämä on niin nolo juttu, etten ystävilleni kehtaa kertoa, mutta jotenkin pitäisi tunnetta purkaa, kokeilen tätä.
Tuttavapiirin mies osoittautui pari vuotta sitten sellaiseksi, että olin aivan varma Tämä on SE Oikea.
Olin vastikään eronnut väkivaltaisesta suhteesta ja sehän oli silkkaa siirappia särkyneelle minälleni, kun minut huomattiin. Käytiin syömässä, kahvilla ja tietty sit yhden illan päätteeksi vällyjen väliin. Voi herranen aika sitä tunnetta! En ollutkaan lihava lahna! Sain kaiken sen hellyyden ja huomion, jota olin vuosia kaivannut. Täysin myyty nainen.
Kuitenkin järki nosti pientä ääntä sen verran, että sanoin, etten halua alkaa oikeaa suhdetta. Pidän kyllä sinusta, mutta olen vielä liian rikki edellisestä, enkä tahdo sotkea lapsia sun muuta tähän suhteeseen. Hänelle tämä sopi. Pari kertaa laittoi viestiä, että hän kyllä haluaisi pitää minusta huolta ja pystyy olemaan isä lapsille ja ymmärtää harrastukset ja kaverit, mutta hän haluaisi kuulua elämääni.
Niin ihanaa! Mutta en voinut sotkea elämääni enempää, jonka hänelle kerroin. Eikös sitten tule ihania pikku lahjoja. Koruja, kukkia, kortteja ja viestejä. Siinähän se tämä tyttö sitten alkoi nöyrtyä.... Aloin viettää aikaani hänen kanssa, kun lapset olivat isän luona. Tunsin itseni Prinsessaksi! Jonkun ajan kuluttua hän alkoi antamaan rahaa, Osta jotain kivaa allelaitettavaa viikonlopuksi. Minusta rahan antaminen oli kiusallisat ja sanoin sen hänelle, mutta hän vaati minua ottamaan rahat ja ostamaan jotain kivaa. No minähän tietty ostin ihania alusvaatteita ja esittelin niitä hänelle yhteisinä hetkinä.
Pari kertaa hän tokaisi, Voisit jäädä kokonaan kotiin. Lopeta työt, ota lapset ja muuta tänne. ööö tota, eipäs nyt hosuta. Minä käyn töissä ja asun omassa kodissa. Jos jotain muuta herra haaveilee, niin tämä ei toimi. En voi heittää koko elämää yhden kortin varaan.
Sitten alkoi ilmaantua pientä ärtymystä työstäni. Olen melko miesvaltaisella paikalla töissä. Hän ei halua, että miehet kuolaa minua. En ymmärtänyt lainkaan asiaa. Hän oli kuullut tuttavapiirissä, että minä olen alkanut hehkua ja näytän, kuulemma, hyvinkin seksikkäältä. Imartelevaa kuulla, mutta minä olin vain hänen vällyissä. En muiden.
Tilanne kärjistyi melko pian siihen, että hän tuli kesken päivän työpaikalleni katsomaan kenen kanssa käyn kahvilla, syömässä tai tupakalla. Töistä kotiin tullessa, hän saattoi olla odottamassa kenet tuon mukanani. Lapset olivat hieman ihmeissään kun Toi setä on ollu niin monena päivänä meidän pihalla.
Olin lasten kanssa leirillä ja meillä oli mukavaa ja tietty melko vauhdikasta, kunnes yhtenä iltana tuli viesti: Kenelle sä jaat siellä? Minä aivan pihalla, että mitä!?! Tää on Perheleiri ja toisilla perheillä on myös isä mukana. Kotiin tulon jälkeen hän oli aivan raivoissaan minulle. Sä olit istumassa miesten kanssa siellä! Joo, siinä oli myös heidän vaimoja. Mies oli käynyt leirllä katsomassa(200km matkaa) kenelle 'jaan' siellä.
Halusin lopettaa 'suhteeen' En tahtonut samaa, mistä olin päässyt irti. Hän otti asian 'tyynesti' Ilmoitti kuinka paljon hänellä on mennyt rahaa minun alusvaatteisiin ja koruihin ja pyysi palauttamaan ne. Minä hiukan äimänä, mutta palautin korut ja vaatteet, postilaatikkoon. Sitten hän alkoi vaatia minulta rahaa. Hän oli vaihtanut autoa isompaan, mutta en mennyt naomisiin hänen kanssaan, joten olen velkaa auton hänelle.
Omistin osuuden hevosesta, jonka olisin halunnut kokonaan, muttei minulla ole varaa pitää sitä yksin. Hän osti sen minulle ja luonnollisesti eron kohdalla tiedustelin, mitä hevosen kanssa? Minulla ei ole varaa pitää sitä yksin, joten huolehtiiko hän maksamastaan osuudesta? Ei ku maksat sen mulle ja pidät missä tykkäät.
Joka viikko tulee pari kolme viestiä :Koska saan rahat? Olen sanonut, etten pysty kerralla hoitamaan kaikkea, mutta maksan vähitellen, kun vain jostain saan revittyä rahat. Sitten tulee viestejä:Tuletko käymään? Kun vastaan, että en, niin tulee Voitais kato jutella tästä tilanteesta. Emmä halua sulta rahaa. Mä haluan sut. Vastatessani, etten voi tulla, hän ilmoittaa kuinka monta päivää minulla on aikaa toimittaa rahat.
Tämä on todella nolo ja rasittava tilanne. En saa hevosta myytyä, koska se on melko arvokas, enkä tahdo myydä sitä pilkkahintaan. Olen niin tiukilla muutenkin kulujen kanssa. Nyt pelkään miestä. Mitä jos en saa rahaa hänelle? Pitäisikö minun edes antaa rahaa? Hän kuitenkin väkisin osti hevosen loppuosuudet minulle. Menenkö hänen luokseen ja jään kotiin, ettei tule mustiskohtauksia? Jäänkö hänen 'armoilleen' vai taistelenko niska limassa oman elämäni valinnan kanssa?
Olsisko jollain jotain vinkkiä asiaan? Enää ei tahdo jaksaa yksin....

4

725

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • taiqqa

   tekisin niin,että ottaisin vaikka pankkilainan ja maksaisin miehen osuuden.Laittaisin hevosen myyntiin sen oikella arvolla ja kuittaisin sillä pankkivelan.Missään nimessä en jäisi miehen armoille ja kotiin!

  • nou fakin wei

   v..tu lahjoista mitään makseta, ei suhteen aikana, eikä suhteen jälkeen! Ukon auton vaihtamiset on täysin hänen oma asiansa. Tää tyyppi vedättää sua ja niin kauan kun sä reagoit sen juttuihin se jatkaa. Ei ollut käsitääkseni uhkaillut tahi muuten ollut väkivaltanen,hyvä niin. Uhkailuu tms. jos tulee sit vaan yhteys viranomaisiin (tai sit ei niin viralliisiin . .)

   • .....

    Joo lahja on lahja.. ei niistä mitään kuulu toiselle takaisin maksaa jos suhde päättyy! Sekin opn jo paljon että olet hänen antamansa lahjat palauttanut... Joo ja toi autojuttu, siitä älä nyt ainakaan mitään maksa!


  • maksaa sille

   MITÄÄN, mistä ei ole tehty oikeata velkakirjaa! Se vedättää sua, kun on huomannut, ettet tiedä lakiasioita. Käy hyvällä asianajajalla juttelemassa, se maksaa itsensä takaisin (mutta älä anna sen asianajajankaan sitten kyniä itseäsi).

   Myös S24:llä on lakipalsta, josta voit kysyä neuvoa, sillä juttusi on nyt lähinnä lakitekninen.

   Ja tietysti, jos alkaa uhkailua tulla niin heti poliisille tekemään ilmoitusta! Säästä myös kaikki hänen viestinsä, jotta voit myöhemmin osoittaa häirinnän toteen vaikka oikeudessa, jos on tarvis.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   511
   2945
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2329
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2043
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1713
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   350
   1708
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1239
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1066
  8. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1032
  9. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   1029
  10. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   875
  Aihe