Aihe

Alexandrian puhelinmyynti-ketkut

taas...

Alexandriasta soittivat ja kyselivät, että olisiko kiinnostusta veroneuvontaan ja kyselin, että mistä on kysymys ja miksi he tuolla lailla ilmaiseksi tarjoavat neuvontapalveluitaan... eivät kertoneet muuta kuin, että haluaisivat opastaa verosuunnittelussa ja eivät millään suostuneet kertomaan enempää ennen kuin piipahdan heidän toimistollaan "selvittämässä omaa verotilannettani".

Netistä piti sitten tarkistaa mikä tämä Alexandria ja heidän "veroneuvonta" niin selvisi, että näitä eläkevakuutushuijauksiahan nuo tarjoavat. Olisihan se pitänyt arvata mutta onneksi en mennyt edes tapaamaan heitä! Ovat melkoisia huijareita kun eivät edes kerro mistä on kysymys... ja homma ei todellakaan ole ilmaista vaan taksa alkaa pyörimään heti kun pistät nimesi eläkevakuutuspapereihin!

9

3188

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hahahahah

   keskellä yötä klo 01.05 soittivat vai ?
   ja heti päätit sen keskustelupalstalle kirjoittaa..

   Ei voi kun nauraa...

   • Kävin siis minäkin

    Ei tarvinnut netissä tutustua..enään
    Nämä "sisäänheittäjät", jotka meille soittelevat, ovat siinä ihan firman oven edessä tupakalla..
    Tumpit jäävät kadulle..
    Kiitos ei ..


  • tyytyväinen ja onnellinen
   • Alias yrittäjä

    tekee töitä yrityksessä nimeltä Alexandria, tarkemmat tiedot voi tarkistaa viraston sivuilta. Kiitoksia kaikille ja palvelu pelaa hienosti!


   • keksijä.

    vain yksi on tyytyväinen,

    yrittää kai kauniilla puheillaan saada rahojaan pois,
    vai mikä lie juttu.

    aina on huijattavia ihmisiä,
    valitettavasti.


  • Veemäinen

   Itsehän käyn aina kaikissa tapaamisissa mitä tarjoavat. Miksikö? Se puhelinmyyjä saa palkkansa, minä kahvini ja firma laskunsa.

   Kaikki on ilmaista, mitään ei tarvitse maksaa.

   • ...mutta

    ...onhan tuo oudon tuntuista toimintaa: potentiaaliselle asiakkaalle annetaan puhelimessa hommasta ihan eri kuva kuin mitä käytännössä paikan päällä tapahtuu.

    Itselleni ei asiakaspalvelijan ystävällisyydestä huolimatta jäänyt kovin hyvä mieli. Tuote olisi pitänyt ottaa, ja päätös tehdä saman tien. Kun kysyin paperiesitettä, että saisin mutustella asiaa ajan kanssa, ei sellaista nähtävästi ollut saatavilla tai sitä ei haluttu antaa.

    Olkaa ihmiset varovaisia näissä!


  • Puhelinmyyjät hirtee

   Soittivat äsken, prkl!

  • niin...

   "eivät kertoneet muuta kuin, että haluaisivat opastaa verosuunnittelussa ja eivät millään suostuneet kertomaan enempää ennen kuin piipahdan heidän toimistollaan "selvittämässä omaa verotilannettani"."

   Tuossa firmassa taitaa olla erikseen ns. sisäänheittäjät puhelinmarkkinoijina, ja erikseen sitten tuotteiden myyjät firmassa. Puhelimella soittelevat eivät tiedä firman toiminnasta välttämättä mitään. Heidän tehtävänsä on vain saada mahdollisimman moni tulemaan "sijoitusneuvotteluun". Ja siitä, kuinka monta he saavat lähtemään liikkeeseen, riippuu heidän saamansa provisiopalkka. Eli ei ihme, jos puhelimella soitteleva ei ole osannut tarkemmin kertoa asioista, kun sijoittamisasiat eivät ole heidän työtään.

   Tosin veroneuvonta ei Alexandriassa ole kai tosiasiassa kenenkään työtä. Vaan ovat ihan puhdas sijoitustuotevälittäjä, vaikka aikoinaan veroneuvontaa koittivatkin käyttää sisäänheittomarkkinointikikkana. Mutta jos ja kun taho ei ole puolueeton, vaan myymässä omia sijoituspalvelujaan, niin ei se mikään neutraali veroneuvoja ole.

   Sijoitusmyyjät tuppaavat mainostamaan verovähennyksiä, mutta "unohtavat" mainita siitä, että esim. eläkevakuutuksissa verot tulevat maksuun sitten eläkeiässä. Ja myös sen, että eläkevakuutuksesta tulevat tulot saattavat estää eläkeiässä monen muun tuen saamisen (esim. asumistukien tai toimeentulotukien), ja ne saattavat myös nostaa kokonaisveroastetta. Eläkevakuutustulot kun lasketaan eläkkeelle jäämisvaiheessa verotettaviksi tuloiksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4979
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   106
   1894