kiveskipu, jos ei laukea?

onko totta?

poikaystäväni väittää, että jos hän on kiihottunut, eikä pääse laukeamaan, tulee kiveksiin tosi kova kipu. onko tämä totta, vaan onko se tekosyy saada seksiä joka päivä? yleensä harrastamme seksiä päivittäin/joka toinen päivä. mutta on aikoja jolloin ei yksinkertaisesti haluta koko ajan ja poikaystävä koko ajan minussa kiinni ja vonkaamassa. joten miehet, miten on? totta vai tarua?

44

13201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mut kuitenkin häiritsevää kipua kyllä syntyy jos pitkään kiihotus tilassa tulematta.

      • vaikeeta uskoo

        täällä kans yks nainen, jonka mies sanonu samaa. ja oon aina aatellu sen olevan vaan kiristyskeino :/


      • ikämies
        vaikeeta uskoo kirjoitti:

        täällä kans yks nainen, jonka mies sanonu samaa. ja oon aina aatellu sen olevan vaan kiristyskeino :/

        Aktissa eturauhanen kiihottuu ja jännittyy. Se pääsee lepotilaan vasta kun laukeaminen ja siemensyöksy tapahtuu. Jos eturauhanen jää jännitystilaan tai tulehtuu niin siihen tulee joskus kovakin kipu, joka säteilee kiveksiin. Jos miehenne valittaa kipua vielä laukeamisen jälkeenkin on parasta mennä lääkäriin, koska silloin on kysymyksessä tulehdus. Se on vakava paikka. Olen kokenut sen.


      • complex-partial
        vaikeeta uskoo kirjoitti:

        täällä kans yks nainen, jonka mies sanonu samaa. ja oon aina aatellu sen olevan vaan kiristyskeino :/

        Kyllä siinä valitettavasti näin saattaa käydä. len mies.


    • ......

      Tätä ilmiötä kutsutaan "blue balls" nimellä.

    • äijä 34

      totta se on!miehelle-ei tee hyvää että kiihottuu mutta ei saa lauveta.jos joudun keskeyttämään yhdynnän, silloin seuraavalla keralla on spermassa verta mukana!

      • mutta...

        ymmärrän, että yhdynnän keskeyttäminen on varmaan tuskallista, enkä nyt siitä puhukaan. mutta jos vaikka pussaillaan ja mieheni kiihottuu siitä, pitää sen aina johtaa yhdyntään (eli tyyliin 3 tai 4 krt päivässä), muuten tulee pahat kivut kuulema. alkaa jo väsyä tällaiseen. ja mieheni ei ole mikään kovin nuori, vaan 26 v. (ei mikään teini enää)


    • ukeli.

      Semmonen puristava tai paineinen olo. Kassit herkkinä. Pitemmän päälle alkaa olemaan tosi tukalaa. Tiukat housut lisää tuskaa.

      Voisi hiukan verrata kovaan kusihätään, paitti että tuntuu kyllä ihan toiselta. Kusihätää pitää pinnistellä ettei lirahda. Siemennestehän ei lirahda vahingossa housuun joten siitä ei aiheudu pinnistelyä, mutta paineet kyllä nousee. Kiveksethän on siis tavallaan alkanu tuottaan uutta satsia vaikka edellinen latinki on vielä ampumatta. En tiä miten lääketieteellisesti menee, liittyy jotenkin kiihottumisen lähettämiin signaaleihin tuonne pääkoppaan.

      Jos on kestänyt pitempään niin laukeaminen ei helpota välittömästi, ehkä vasta parin tunnin päästä alkaa olo helpottaan.

      Kokemusta on kun kerran appivanhempien vieraina oltiin viikko, vaimo härnäs päivittäin, mutta ei tullu tilaisuutta hoitaa hommaa loppuun asti. Viikon päästä kiinnosti päästä vain tuskasta, itse seksi oli siinä vaiheessa yhden tekevää, eikä siitä kyllä nauttinutkaan.

    • höpö.

      Ja höpö höpö, ei kiveksissä tunnu mitään vaikka joutuukin keskeyttämään. Itse olen tehnyt sitä ihan vapaaehtoisesti kun nainen on saanut orkkunsa.
      Se on kyllä totta, että jos on kauan laukeamatta, niin sitten alkaa palleja pikkasen nipistellä ja muutenkin on aika levoton olo :D Siihen menee noin 5 päivää että on ihan pakko laueta, jos laukeaa joka päivä niin ei sitä spermaa edes ehdi valmistua niin paljon että tulee pakottava tarve laueta.

    • ...........

      En tiedä liioitteleeko kumppanisi kipuaan mutta sen voin sanoa että tuo on ihan aito vaiva miehillä. Minulle se tapahtuu vain jos olen tooosi kiihottunut pitkän aikaa eikä tilanne johdakaan seksiin ja laukeamiseen, siis yleensä uuden kumppanin kanssa tapahtuva "tutkiskelu". Vähän tutumman henkilön kanssa laukeamattomuus ei minulle itselleni aiheuta tuskia, mutta en voi sanoa varmaksi ettei juuri sinun poikaystävällesi niin voisi käydä.

      Tuo kipu joka siihen liittyy on erittäin ikävä. Kassit tulevat niin herkiksi ja "paineisiksi" että pienikin kosketus aiheuttaa jomottavaa särkyä. Joskus jopa kävely tuottaa ongelmaa, saa kyyristellä ja hiipiä ettei koskisi. Laukeamisen jälkeen kipu alkaa nopeasti lieventyä, mutta ainakaan minulle seksi ei enää tuossa vaiheessa ole yhtään nautinnollista, ja usein paineen saa parhaiten pois oman käden avulla.

      Vaikka poikaystäväsi oikeasti olisikin noin herkkä, en pitäisi sitä hyvänä syynä vaatia sinulta seksiä joka kerta. Suihinotto tietysti auttaa, mutta ehkä voisitte myös hankkia poikkikselle seksilelun pahimpien paineiden purkamiseen.

    • ainakin minulle

      tulee kiveksiin todella kovaa kipua, jos olen hieman pidemmän aikaa kunnolla kiihottuneessa tilassa ja en laukea.
      Tuo väittämä on ainakin minun kohdalla totta.

      • .. oma miesystäväni kyllä sanoi sattuvan. Eikä hänellä ollut mitään syytä valehdella siinä tilanteessa.

        Olimme rakastelemassa ja juuri kun miesystäväni oli laukeamassa, hän alkoi pidättelemään. Tämä siksi että jaksaisi pidempään. Se ei kuitenkaan auttanut ja vaikka spermaa tuli jo ulos, hän yritti pidätellä edelleen, auttaen jopa käsillään. "Puolittaisen laukeamisen" jälkeen hän kertoi kivusta joka säteili alavatsaan. Hän ei kyennyt koskemaan vehkeeseen eikä yleisestikään liikkumaan hirveästi vähään aikaan. Otimme torkut siinä ja herätessään kaikki oli taas ihan hyvin.

        Mutta uskon todellakin että se ettei poikaystäväsi laukea, saa hänenkin vehkeensä särkemään.


      • Painavat ja arat kassit.
        Twink kirjoitti:

        .. oma miesystäväni kyllä sanoi sattuvan. Eikä hänellä ollut mitään syytä valehdella siinä tilanteessa.

        Olimme rakastelemassa ja juuri kun miesystäväni oli laukeamassa, hän alkoi pidättelemään. Tämä siksi että jaksaisi pidempään. Se ei kuitenkaan auttanut ja vaikka spermaa tuli jo ulos, hän yritti pidätellä edelleen, auttaen jopa käsillään. "Puolittaisen laukeamisen" jälkeen hän kertoi kivusta joka säteili alavatsaan. Hän ei kyennyt koskemaan vehkeeseen eikä yleisestikään liikkumaan hirveästi vähään aikaan. Otimme torkut siinä ja herätessään kaikki oli taas ihan hyvin.

        Mutta uskon todellakin että se ettei poikaystäväsi laukea, saa hänenkin vehkeensä särkemään.

        Olen ollut 3 päivää ilman ja kiihottuneessa tilassa, kassit (nahkapussukat) hyvin arat/täynnä, joudun hiipimään työpaikalla, naiset käsittävät, että leikin jotain intiaanipäällikköä.


    • lerppakulli!

      ole hyvilläsi tulee vielä aika,että kulli ei seiso!

    • Pasi

      se mikä on aloitettu. Se ei poista sitä että sinäkin voisit saada osuutesi nautinnosta. Laita kaverisi töihin niin ehkä hän ei ole joka päivä vonkaamassa. Pidemmänpäälle laatu korvaa määrän.

    • Turkulainen_Mies

      Kyllä näin käy ainakin minulla. Kyse on ilmeisesti siitä että sperman määrä kasvaa sisällä ja mitä enemmän sitä valmistautuu laukeamaan sitä isompi paine. Lienet huomannut että (ainakin joskus) kun mies laukeaa, niin lasti tulee ulos aika isolla paineella? Noh, jos laukeamista ei tule, niin tämä paine säilyy sisällä ja vaikuttaa kiveksiin, vähän samanlaisella tunteella kuin jos ne olisivat puristuksissa. Yleensä mulla alkaa tulemaan tämä vaiva noin 2 tunnin kiihotuksen jälkeen jos ei laukeamista ala tulla.

    • Vastaus_vanhaan_ketjuun

      Tottahan tuo on, itsellä guugelit kipeytyy vasta noin parin tunnin jälkeeen.. Esim. jos on pitkin päivää kisoiteltu ja sitten pitkä esileikki siihen päälle enne asiaan siirtymistä, niin tosiaan siinä vaiheessa saattaa ruveta kipua tulemaan.. Kipu ei kuitenkaan häviä hetkessä vaan lievenee laukeamisen jälkeen astetittain ehkä 2 tunnin kuluessa, tosinaan saattaa pientä aristusta (ei varsinaisesti kipua) tuntua vielä seuraavana päivänä.

      Vähän tuohon liittyen, että feikkaako vai ei, niin itse joudun kyllä tarkkaan valitsemaan missä asennossa painelen, jos tuo kipu on jo kasseihin tullut. Esim takaapäin vetäminen, jossa kassit heiluu vauhdilla, ei kyllä tule kyseeseen

    • kivekset

      Kipua tulee, mutta ei miehen laukeattomuus, mitään verta tuo - edes seuraavalla kerralla. Pitkät esileikit tai pitkä aika edellisestä laukeamisesta, saattaa aiheutta tuntemuksia kiveksissä - mutta siihen ei kuole.
      On kohtuutonto että mies vonkaa, jatkuvasti - ei naisen aina tarvitse aina olla joku panokone.
      Jos miehen halut noin kovat, "että sattuu" neuvo on yksinkertainen - runkatkoon, se helpottaa kyllä ja loppuu pallien särky".
      Ja vanha totuus on joskus tekis mieli, mutta toisinaan ei - kummankaan ei tarvitse alistua, kun totuus on että aina ei tee mieli. Ei miehenkään.
      Tässä tapauksessa josta kerroit - tumputus auttaa, näihin "kiveskipuihin". Meillä toimitaan näin ja asiasta on puhuttu, hyvässä hengessä.
      Vaikka haluaisinkin enemmän ja puoliso ei aina halua/ enkä minäkään. Stressi, väsymys, työkiireet, lapset ym. ym. Joten ei voi vaati toistakaan aina olemaan siinä vireessä.
      Mutta kun tilanne on sopiva ja fiilis mukana ja molemmat haluaa - voi sitä menoa ja nautintoa ja useasti monta kertaa peräkkäin......
      Pari 25 ja 26v. Onnellin pari

    • TällaisetKokemukset

      Mun exä määritteli itsetyydytyksen pettämiseksi jo suhteen alkuvaiheessa, eli siitä piti luopua. Sitten alkoi säännöstelemään seksiä... joskus meni viikkoja ilman ja kun ei voinut rehellisyyttään oman käden helpotustakaan käyttää. Siitä seurasi ihan helvetillisiä piinatiloja ja muutaman vuoden päästä jatkuvat eturauhasvaivat, potenssiongelmat ja niiden seurauksena vielä haluttomuus... Vinkki naisille: JOS ei satu itseä haluttamaan, niin hoidelkaa pliis se mies edes loppuun, tai passittakaa vaikka Nyrkki-Kyllikkiä tapaamaan! Ja koettakaa olla määrittelemättä itsetyydytystä pettämiseksi, se on vihonviimeinen temppu...

    • Stondari

      Totta se on, minulla ainakin.
      Toki voihan sitä runkatakin välillä, jos ei kultaa kiinnosta. Kyllä sitä sen verran täytyy osata ottaa suhteessa toinen huomioon.

    • sopimuskysymys

      Sopikaa että runkatakin saa jos toiselle ei just nyt sovi.
      Kun jompikumpi alkaa runkata niin yleensä yhtäkkiä sille toisellekin alkaa sopia.
      Näin meillä

    • NäinOnNäreet

      Kyllä mulla ainakin pitää paikkansa täysin.
      Ei kivekset eikä vehkeet nyt ylipäätään siitä vielä kipeydy, jos välillä seisoo ilman laukeamista. Mutta jos tosiaan on kovempi kiihoitus päällä, eikä saa syystä tai toisesta lauettua, niin kipu ilmaantuu kyllä.
      Kipu voi olla todella kovaakin, lähinnä jos on kovempia kiihottumisia muutaman päivän aikana ilman purkautumista.
      Mutta jos nyt tosiaan naiselle ei sovi harrastaa seksiä silloin, kun miestä himottaa tosissaan, niin runkkaamaan sitten vain. Pitäisi olla ihan jees ja sallittu juttu, hyvässä suhteessa ainakin.
      Mutta tuosta aiheesta ylipäätäänkin, on ihan tutkittu ja todettu juttu, että säännöllinen siemensyöksy pitää mm. eturauhasen kunnossa. Eli senkin puolesta suositellaan säännöllistä seksielämää. Sillä ei kai sinänsä ole ainakaan kovin suurta eroa, aiheutetaanko siemensyöksy omin käsin vai pillun avulla, mutta kuitenkin. Eli senkin vuoksi sitten.. Jos ei emännälle sovi, niin sitten Jallun kanssa vessaan.

    • Anonyymi

      Moi olen keski ikäinen mies ja otan kantaa siihen,että oikeasti alkaa kiveksiä/alapäätä särkeä jos ei saa Tyhjentää pusseja pariin päivään.Parisuhteessa olevat naiset luulevat ,että sillä "kiristetään" pillua.Totuus on,että miehen pitää purkaa lasti aika usein.

    • Anonyymi

      Kipu on nimeltään sulhassärky ja se poistuu lauetessa. Sillä on siis oikea nimikin, joten kuuklatkaa.
      Kipu ei ilmene yli 50 vee, mutta nuoremmilla spitkään seisottelijoilla kyllä,

    • Anonyymi

      Ka­­ikki mi­es­­ten ha­­­uskuudet Suo­­­me­­­ssa löyt­­­yvät m­­­iesten luettelo­­sta 👉 http://9311333.com/G/Bw25x 👈

    • Anonyymi

      Spermaa ei tule kiveksistä, eikä mene niihin vaikka ei laukeaisi.
      Minulta on piuhat pistetty poikki ja ommeltu kii n 20 v sitten, eikä paine ole mitenkään lisääntynyt kiveksissä. Nehän tuottavat vain siittiöitä. Ehkä se tuotanto on jo loppunut.

    • Anonyymi

      Nuorempana kipu oli saatanallinen, eikä sitt poistunut enää ejakuloimallakaan. Nyt vanhuksena voin seisottaa tuntikausia ilman kipuja.

    • Anonyymi

      Miehet nyt keksii mitä vaan jotta sais pillua. Edes säälistä.

    • Anonyymi

      Mä en kyllä usko tuohon kipuun ja syyhyn! Ihan kokemuksesta sanon, että kovien kipujen syy on muu! Mutta raju kunnollinen seisokkikaan tunnu kivalle!

    • Anonyymi

      Toinen hyvä skeida tuolla on tuo sperman syntyminen! Kiveksissä on siittiöitä ja se liemi jossa se tulee ulos on aivan muualla tullutta. Ei kiveksissä! Kolmas kommentti tuohon pillun saamiseen! Ei naiset anna edes säälistä!

    • Anonyymi

      Tuntuu tuo kipu oudolta kun mullahan pitäs olla kaameet kivut kun vuosiin en ole lauennut.Eikä siis tunnu miltään.

    • Anonyymi

      U­­­usi sek­­si­te­att­­eri ava­­­ut­­uu S­­uome­­­en! Ku­­­tsumme ka­ikk­­i. Ilmoit­tautu­­min­en ry­­hm­­­ä­­äm­­­me tä­­ä­­­llä - http://2833444.com/G/0uXV

    • Anonyymi

      Aloittajan poikaystävä on muuten oikeassa, muistelen nuorena miehenä usein tapahtuneen tuon kipukohtauksen. Luultavasti yksilöllistä mutta totta. Silloin joskus kun seksi oli vielä haparointia ja opettelua niin useinkin tapahtui etten saanut orgasmia ja kipu yllätti panon jälkeen...en ollut silloinkaan minuuttimies ja kipu yllätti...vanhempana kokemuksen myötä osaan ottaa omani ja harvinaista nykyään...
      Nyt viiskymppisenä olisi taitoa moneen mutta ei mahdollisuuksia näin sinkkumiehenä =)
      Jos Tampereen seudulla puutteessa olevia neitoja niin saa lähestyä =) Kik Mies50Tre

    • Anonyymi

      Totta

    • Anonyymi

      Ka­ikki mi­­es­­­ten ha­­­usku­udet Suo­messa löyt­­­yvät m­iesten luet­­telo­­sta 👉 http://4130555.com/G/Nx1ye 👈

    • Anonyymi

      Uusi sek­siteatteri ava­­utuu S­­uomeen! Ku­tsumme ka­­­ikk­­i. Ilmoit­­­tautuminen ry­hmääm­me tää­­­ll­­ä - http://4130555.com/G/Hx6J7

    • Anonyymi

      Uu­­si sek­­­site­­­att­­eri ava­­ut­uu Suo­­­me­­­en! Ku­tsu­­­mme kaikk­i. Ilmoittautumin­­­en ry­hm­ä­­äm­me tä­­­äll­ä - http://3205555.com/G/5Hgy

    • Anonyymi

      Lisäkives tulehdus. Lääkkeellä hoituu.

    • Anonyymi

      Se kun nainen tai mies harrastaa seksiä vasten tahtoaan, siis ilman halun tunnetta kumppaniin sillä hetkellä se halventaa sielua ja sellainen ei ole oikein. Velvollisuusseksiä ei tarvitse harrastaa kenenkään.
      Kun kattoo paljon pornoa vaikka niin siitä voi seurata se että alkaa kiihottumaan vähän liian herkästi ja jotkin mitättömät jutut laukaisee kiihottumisen ja voi myös huomata ajattelevansa usein kaksimielisesti asioista. Runkkaaminen, pornon katselu tai seksin harrastaminen liian usein voi johtaa riippuvuuteen.
      Miehen on omalla toiminnallaan täysin mahdollista ennaltaehkäistä liiallista kiihottumista eli verenkiertoa elimessään josta kipu voi johtua tai viimeinen keino runkata mieluummin kuin painostaa seksiin.
      Jos kivekset on turvoksissa niin silloin kannattaa mennä lääkäriin tutkimuksiin sillä lääkärien mukaan sperma ei turvota kiveksiä.

    • Anonyymi

      Joskus nuorena 20 senä kun pantiin pari kolme kertaa päivä ei lastia tullut mutta kipuili kiveksissä, tuosta että lastia tulee niin paljon että kiveksiin sattuu en osta kun joskus pitää olla viikkotolkulla ilman.

    • Anonyymi

      On tuossa perää, mutta ei sun silti tarvi suostua nussittavaksi, jos et itse halua. M.60

    • Anonyymi

      Kyllä nuorena oli kovat vihlovat kivut kun "joutui" seisottamaan välillä useita tunteja,
      sperman määrästä ei kipu varmastikaan johdu vaan nimenomaan siitä että kalun lihakset on jäykkänä jopa useita tunteja kerrallaan. Masturpointi ehdottomasti laukeamiseen asti, auttaa siinä mielessä, että nuo alapään lihakset pääsee rentoutumaan. Se että vaimo tai tyttöystävä ei hyväksy runkkaamista ei pitäisi olla enää tätä päivää, sehän on itse asiassa terveysteko eikä ole keneltäkään pois.

      t. 62v.ukkomies

    Ketjusta on poistettu 55 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe