Serenan höyrysauna

nuorimies

Kävin viime viikonloppuna Serenassa, ja ajattelin katsastaa millainen yhteissauna siellä on. Sauna oli lähes tyhjä ja siellä oli tosi vähän höyryä, sillä kummankin puolen ovet taisivat olla raollaan. Yhdessä välissä menin saunaan, ja siellä oli vain yksi mies, mutta naisten puolella siinä vastapäätä oli neljä naista. Miesten ja naisten puolen rajana on siis puomi, ja he istuvat toisia vastapäätä melko pienessä saunassa. Sinne tuli kohta vielä yksi nainen lisää ja heillä kaikilla oli uimapuvut päällä. Toinen mies lähti pois ja minä olin yksin viiden uimapukuisen naisen edessä. Naisia oli nuoresta vanhaan. Höyryä oli saunassa vieläkin merkillisen vähän, ja erotin naiset melko selvästi ja hekin varmasti minut. Minulla alkoi pikkuhiljaa seisomaan, sillä saan itsenipaljastelusta kiksejä. Kun sisään tuli taas mies, niin lähdin pois.
Yhdessä välissä kun olin saunassa parin uimaasuisen pojan kanssa, niin sinne tuli pari uima-asuista tyttöä ja kuulin, kun toinen niistä totesi kaverilleen naureskellen, että kato sillä näkyy munat.
Kun yhdessä välissä olin saunassa ja kävelin parin uima-asuisen naisen edestä pois, niin he selvästi vilkuilivat munaani. Yhdessä välissä kun olisin mennyt, saunaan, mutten mahtunut, niin seisoin siinä kaiteen vieressä ja katselin onko saunassa tilaa, niin naisten puolelle tuli juuri noin kolmekymppinen nainen uimapuku päällä ja tuli istumaan lähelle miesten puolen ovea. Kun hän istuutui alas, näin hänen virnuillen katsovankaluani joka oli selvästi hänen nähtävillään, kun olin siinä kaiteen vieressä ja käännyin lähteäkseni pois.
Illemmalla saunassa oli paljon enemmän porukkaa, ja kun yhdessä välissä menin täyteen ahdetulle miesten puolelle, niin melkein samalla naisten puolelle tuli kaksi teini-ikäistä ruotsalaistyttöä ihka alasti! Heillä oli upeat vartalot ja ihanat pystytissit. Höyryä tosin tuntui olevan nyt paljon enemmän ja näkyvyys oli heikompi, mutta kun he kävelivät paikallensa, niin he näkyivät aika hyvin. Kohta sisään tuli vielä keski-ikäinen nainen, joka asettui minua vastapäätä istumaan, niin että erotin hänen riippuvien, mutta melko isojen tissien ääriviivat aika hyvin ja kun ruotsalaistytöt vielä kävelivät edestäni pois saunasta, niin taas alkoi kovettumaan haarojen välissä. Kun vanhempi nainen nousi ja lähti, huomasin, että hänellä oli nännit ihan pystyssä.
Lähdin saunasta pois hieman häpeillen jo melkein herännyttä kaluani. Kävelin suoraan vessaan ja vedin käteen, kunnes multa lensi. Sitten lähdinkin kohtapuoliin pois koko kylpylästä ja ajattelin, että tällainen paikka tämä.

15

14651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitten...

      heräsin kotona päiväunilta ja huomasin, että housut olivat ihan töhnässä !!!

      • Anonyymi

        Mites tuolla serenan höyrysaunassa onko siellä yleensä ketään kuka haluis imeä pussit tyhjiksi. Se ois vaan niin kiihottavaa kun pimeessä joku vaan alkais imeä ja itse vaan nauttisi ja lopulta laukeaisi.


    • Hah
    • Liisa

      Sinun laisesi säälittävät tirkistelijärunkkarit ilmoitan säälimättä valvojille. Vedä vaan kotona hanskaan nettipornoa katsellen.

      • Pissiliisa

        Älä mene julkisiin saunoihin jos ei runkkarit nappaa! Höh!


      • Miten

        Olet siis miesten vessan vahti???


      • Anonyymi

        Puolustan tätä miestä joka saa mielihyvää alastomista naisista. Eihän tossa mitään pahaa tapahdu. Naisetkin haluu nähdä alastomia miehiä ja naiset tykkää kun heitä ihaillaan ja heistä jopa kiihotutaan. Jos sä et tykkää katella alastomia nuoria naisia niin ootko HOMO vai eunukki??? Älä sillon mee höyrysaunaan jos saatat vahingossa nähdä vaikka pimpin tai pystytisut vilahtavan!!! Taidat olla itse se yx vitun runkkari!!!
        Pena ja Pirjo


    • Esa

      Tämä taitaisi kuulua Seksinovellit-keskusteluun.

    • Håkan

      Kuinka paljon totta kaveron kertomuksessa oli? Eli onko nykyään Serenan höyrysaunassa jo enemmän ihmisiä uimapuku päällä kuin ilman. Itse kun viimeksi siellä kävin muutama vuosi sitten, niin joukko venäläisiä miehiä kiipesi aidan yli naisten puolelle, siellä olleiden naispuolisten tuttaviensa seuraan, kaikilla tietysti uimapuvut päällä.

    • Anonyymi

      Onko siel höyryssä imureita jotka hoitaa löysät pois miehiltä? Tekis mieli kokeilla mennä johonkin pimeään nurkkaan ja odottaa jalat levällään tulisko siihen joku viereen istumaan ja alkaisi runkata ja imeä lutkuttaa, onko kokemuksia??

      • Anonyymi

        Ai että vilkas mielikuvitus olettaa, että siellä on joka päivä kokopäivätoimisia päivystäjiä.

        Käytä järkeäsi tai koeta vaikka teeskennellä.

        Joskus on, joskus ei.


    • Anonyymi

      Ei ole yhteissaunaa enää Serenassakaan.

    • Anonyymi

      Kyllä siellä pillua saa

      • Anonyymi

        Lesbot ehkä, miehet ei koska ei ole sekasauna. Tarkista faktat ennen kuin trollaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lesbot ehkä, miehet ei koska ei ole sekasauna. Tarkista faktat ennen kuin trollaat.

        Tule tänään serenan höyryihin klo 18-20 Nussin sinua suuhun ja perseeseen.
        T. Matti 64v


    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe