M-B huolto, Turku

200

Nyt tarvitaan tietoa Turun ja lähialueen MB korjaamoista. Niistä, joista saa leiman huoltokirjaan ja niistä, joissa osataan ilman leimoja.

Alkaa nyppiin tuo VEHO:n hinnoittelu malli. En lähde erittelemään, te tiedätte mistä puhutaan.

Mainostaminen on kai kiellettyä, mutta jos antaa vinkkejä hyvästä palvelusta, niin se on suotavaa.

15

2987

  Vastaukset

  • kovaa ajoo huonoa huoltoa?hyvä huolto löytyy yrittäjänkatu 3 mersu make nokia

  • hinnat ovat nousseet vuodesta 2006 tähän päivään noin 110%, ainakin raisiossa. Huolto nimikkeeseen sisältyy ainoastaan nimi HUOLTO, Kaikki muu on erikseen hinnoiteltu, ellei nimike ole huoltopaketti, johon kuuluu myös jokin huoltotyö, näin kerrottiin. Mikäli huoltoleiman saisi tuntityön perusteella, se olisi jopa edullista.

   Noin 2½h/1080€

  • Oon käyttännä Auto Salo Turku mersua huolloss ja tyyyväine ollunna

  • Minusta Autohuolto Markku Tuominen Oy Raumalla on edullisin

  • Suosittelen kiertämään kaukaa mersuhuolto.fi:n eli Turun Konemies Oy:n eli Jarin Tenhon yhden miehen yrityksen!

   Tiivistettynä omistaja Jari Tenho ei pitänyt lupauksiaan eikä vastannut yhteydenottoihini. Sovittiin 2 viikon pikkuremontista, sain autoni takaisin 2 kuukauden päästä aiempaa huonommassa kunnossa. Varsinainen ongelma ja vihani aihe oli, että tavoittelin miestä puhelimitse ja tekstiviestitse 2 kuukauden aikana 24 kertaa ilman vastausta, ainut saamani kontakti oli hänen 2 vko välein lähettämänsä lykkäystekstiviesti aiemmin sovittuna noutopäivän aamuna. Kahden kuukauden jälkeen sain jannun puhelimen päähän. Hän kehoitti ivaillen noutamaan korjaamattoman auton pois ellei palvelu kerta kelpaa eikä ollut ymmärtävinään mikä hänen toiminnassa oli ollut vialla.

   Pistää muuten vihaksi! Haluan ettei kukaan joudu kärsimään samanlaista kohtelua ja siksi tänne kirjoittelen. En tiedä oliko kohdallani kyseessä vanhan mersun syrjintä, nuoren asiakkaan syrjintä vai yksityisasiakkaan syrjintä. Turun seudun taksien huoltaminen ilmeisesti jättää varaa kohdella yksittäisiä asiakkaita näin.

   • Suosittelen myös kiertämään kaukaa Jari Tenhon yrityksen. Kauheaa ylihintaa ja epäluotettavaa palvelua!!!


   • huijattu kirjoitti:

    Suosittelen myös kiertämään kaukaa Jari Tenhon yrityksen. Kauheaa ylihintaa ja epäluotettavaa palvelua!!!

    Ylihinnasta voin sen verran sanoa että Turun Konemies Oy:ssä olen aina saanut arvion mitä työ maksaa ennen kuin aloitettu. Joskus saattaa kestää mutta miehen ammattitaito on sitä luokkaa että minä ainakin vien autoni aina Jari Tenhon pajalle kun vikaa ilmenee.


   • Yritti ostaa minulta käytettyä osaa sanelupolitiikka tyyliin. Ostamatta jäi.


  • Mersuhuolto.fi en ole saanut puhelimella yhteyttä? Toimiiko paja vielä ? Mersu kaipaisi taas remonttia

   • Varasin mersuhuolto.fi :stä ajan ilmajousituksen huoltoon. Soitin jari tenho ( 050 4523 238 ) tiistaina 17.7.2018 ja sovittiin, että tuon auton huoltoon keskiviikkona 25.7.2018 aamulla klo 08:00 No olin paikalla niinkuin sovittiin ja halli oli pimeänä vielä kello 09.00. Samainen numero ei vastannut, vaan operaattori kertoi, että numero ei ole käytössä. Viereisen pajan mies kertoi, ettei ole nähnyt siinä verstaassa hetkeen toimintaa. Vitutus oli melkoinen, kun olin järjestänyt vara-auton valmiiks, kyydin, lastenvahtijan jne. Nyt sitten etsitään uutta huoltopaikkaa, jotta päästään kesälomareissuun. Eli Turun konemies / mersuhuolto.fi ansaitsee multa suuren H V palkinnon.


  • Tää Mersuhuolto näemmä lopettanut Kaarinassa. Tuli ilmi ettei ole laittanut kertaakaan huoltomerkintöjä sähköiseen huoltokirjaan. Nyt onkin ihmettelyä kun auto meinataan myydä, miksei 7 vuoteen ole mitään merkintää vaikka huollot tehty. Kiitti Jari

   • Iha voi sormella itseä osoittaa jos ei ole varaa kättä laittaa taskuun ja mennä merkki liikkeeseen. Ja jos täytyy nyrkki pajaa käyttää niin edes vaatisi ne digital service bookin laput.


  • Kuulemma työssä nyt Vehossa

   • Missä toimipisteessä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Missä toimipisteessä?

    Lieto


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   251
   6606
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   172
   6274