Lido, Moulin Rouge vai Grazy Horse ?

Anonyymi

Onko kenelläkään kokemusta noista showsta ?
Jonkun noista haluan nähdä, mutta mietin mikä kannattaisi käydä katsomassa. Onko kukaan ollut yhdistetyllä Eifelin illallisella/Moulin Rouge showssa ? Kiitos kommenteista jo etukäteen !Toukokuussa Pariisiin :-)

9 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Moulin Rougeen on vaikea kuvitella kenenkään pettyvän. Tosin en osaa sanoa noista muista, koska valitsin tuon yhden. Verrattuna show-esityksiin muualla maailmassa, Punainen mylly on paras koskaan näkemistäni show-esityksistä missään.

  • Hei!
   Kun koko perheellä (teini-ikäisiä mukana) lähdetään ja paljon hienoja vaihtovaatteita ei ole mukana, niin mikä pukeutumiskoodi Punaiseen Myllyyn on? Eli kuinka juhlavasti olisi syytä pukeutua? Kuinka kallis muuten tuo Punaisen Myllyn esitys on ja saako siihen turisti mahdollisesti jostain jotain alennuksia ja mistä liput hankitaan?

  • kiitollinen kirjoitti:

   Hei!
   Kun koko perheellä (teini-ikäisiä mukana) lähdetään ja paljon hienoja vaihtovaatteita ei ole mukana, niin mikä pukeutumiskoodi Punaiseen Myllyyn on? Eli kuinka juhlavasti olisi syytä pukeutua? Kuinka kallis muuten tuo Punaisen Myllyn esitys on ja saako siihen turisti mahdollisesti jostain jotain alennuksia ja mistä liput hankitaan?

   Moulin Rougen sivut vastaavat parhaiten kysymyksiin:
   http://www.moulinrouge.fr/html_gb/reservation_sommaire.htm

  • vastauksia kirjoitti:

   Moulin Rougen sivut vastaavat parhaiten kysymyksiin:
   http://www.moulinrouge.fr/html_gb/reservation_sommaire.htm

   Kiitos linkistä. Taitaapa vaan jäädä Punainen Mylly väliin kun tulee isolla porukalla aika kalliiksi. Olisikohan mitään edullisempaa paikka, missä voisi pistäytyä?

  • tulla kalliiksi kirjoitti:

   Kiitos linkistä. Taitaapa vaan jäädä Punainen Mylly väliin kun tulee isolla porukalla aika kalliiksi. Olisikohan mitään edullisempaa paikka, missä voisi pistäytyä?

   Minä ja mieheni kävimme muutama vuosi sitten Crazy Horsessa. Hotellissamme oli alennuskuponkeja, jotka innoittivat hankkimaan liput. En muista hintaa, mahdollisesti liput maksoivat jotain 80-100e kahdelta hlöltä sisältäen kaksi drinkkiä molemmille.

   Show ei ollut kovin kummoinen, pikemminkin naurettava. Esityksessä oli tusinan verran naisesiintyjiä, joiden keskeisin tehtävä oli silikonirintojen esittely. Muuten show piti sisällään tanssia ja huonoa diskomusiikkia, jota naiset playbackina "lauloivat" jos sattuivat muistamaan kappaleiden sanat.

 • Olen ollut pari kertaa Lidossa, kerran Moulin Rougessa ja kerran Grazy Horsessa.

  Näyttävin show oli ilman muuta kulisseineen
  Lidossa molemmilla kerroilla.Siinä oli hyvin monipuolinen show ja ehkä hiukan liiankin loistokkaat erikoisefektit. Esiintyvät olivat maailman kovaa tasoa.

  Moulin Rougessa on vielä vanhaa tunnelmaa, joten sekään ei ollut huono, mutta tytöt olivat liian laihoja. Positiivista oli se, että olivat luomuja vaikka rinnat eivät olisi olleet kovin suuretkaan. Siinä oli myös hauskoja muita juttuja mukana, huumoria, akvaariossa uiva nainen käärmeitten kanssa.

  Grazy Horse oli sellainen johon en omalla rahalla menisi. Se oli eniten pelkkää silikonia ja huokailua.

  Ruokapuoli ei ole kovin kummoinen Lidossa eikä Moulin Rougessa, siis ei ihan hintansa väärtti vaikka maistuu ihan kohtalaiselle. Sampanja sen sijaan oli suhteellisen kohtuuhintaista vaikka se oli ihan hyvää merkkiä joka kuului menuun hintaan.Grazy Horsessa en muistaakseni syönyt, ei ainakaan jäänyt mieleen. Käynnistäkin on jo monta vuotta.

 • Kiitos tiedoista ! Netissä kaupattiin pakettia, joka sisälsi ensin ruokailun Eifel-tornissa, sen jälkeen oli tunnin mittainen Seinen risteily ja lopuksi Moulin Rouge. Paketti oli tosi hintava, mutta kiinnosti silti. Kommentit olivat laiadasta laitaan. Joku oli ollut hirveän tyytyväinen ja jollakin oli taas negatiiviset fiilikset, kun hotellista noutaminen oli ollut myöhässä ja ruokailu oli ollut kiireinen ja tarjoilijat tylyjä. Olen kuullut, ettei Eifelin ruoka ole mitenkään erityisen hyvää. Onko kellään kokemusta paketista, Seinen risteilystä tai Eifelin ruoasta ?

  • Ei kokemusta paketista, mutta teini-ikäisten kanssa käytiin viikko sitten Punaisessa Myllyssä ja kovasti hekin pitivät. Ei syöty ollenkaan vaan käytiin illan viimeisessä näytöksessä, maksoi 92 euroa per henkilö ja liput varasi hotellimme respa. Hänelle maksettiin ensin osa varausmaksuna ja saatiin sitten Punaisessa Myllyssä esitettävä voucher. Loppumaksu maksetaan pöydässä, siellä henkilö kerää rahat. Hintaan sisältyi puoli pulloa shampanjaa per henkilö, halutessaan sen sai vaihtaa kahdeksi limukkapulloksi (tarjoilija kävi jossain vaiheessa tuomassa pöytään toisen ensimmäisen loputtua).
   Pukeutumisen suhteen ei todellakaan tarvitse stressata. Mekin luulimme, että pitäisi olla hienommin,mutta siellä oli kyllä laidasta laitaan vaatetta villapuseroista lenkkareihin, astelipa joku saliin polkupyöräkypärä vielä päässään. Mutta totta kai on mielestäni fiksua pukeutua siististi, se luo muillekin tunnelmaa. Showta katsomassa käyvät kuitenkin enimmäkseen turistit, eikä voi olettaa että heillä kaikilla olisi matkalaukussaan juhlatamineet mukana. Eli farkut ja lenkkaritkin käyvät varsin hyvin eikä perheen päänkään tarvitse kravattia laittaa ellei halua. Ruuhka oli melkoinen enkä suosittele vaatteiden jättämistä narikkaan ellei ihan välttämätöntä ole, itse veimme pöytään tuolin karmille ja niin monet muutkin tekivät. Paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin, ainakin puoli tuntia aiemmin vaikka joutuikin sitten jonottamaan ja odottamaan edellisen näytöksen päättymistä. Salissa ei sitten saa ollenkaan valokuvata esitystä. Mikäli menette illalla myöhään, niin Myllyn edestä saa kyllä hyvin takseja kun metro ei enää kulje siihen aikaan.
   Esitys oli ihan ok. Ensin pelotti, että tulossa on pelkkää yhtä ja samaa tanssia, mutta kyllä se siitä sitten parani.
   Tuo Lido kuulostaa myös hyvältä, ja täytyypä ensi kerralla itse suunnata sinne.

 • Lido pelkästään siitä syystä että moulin rougessa rääkätään eläimiä. Ne vesipythonit kärsii kun se uiva akka kiskottelee niitä putki allasta ja pikkuponit kärsii musiikin rytkeestä. Lidossa ei käytetä tällasia menneisyyteen kuuluvia eläinnumeroita.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.